kandilak Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Βρήκα και στο TANIX κάτι σχετικό. Είναι στα γενικά settings, στο Playback και έχει 3 επιλογές: - On, level 2 - On, level 1 - Off Σε μένα είναι στο Level 1 από μόνο του, αλλά δεν ξέρω που αντιστοιχεί. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Βρες αν έχεις κατεβασμένη καμιά ταινία στα 24hz βάλε την σε ένα στικάκι και βάλε την να παίξει στο box. Στην αρχή με τον player του box (όποιον έχει) και παρατήρησε να σου βγάλει σήματάκι στην τηλεόραση για αλλαγή ανάλυσης πχ 1080p 24hz. Παίξε με τις ρυθμίσεις που είπες να το πετύχεις αν δεν στο βγάζει εκεί που είναι τώρα. Μέτα κάνε το ίδιο παίζοντας την ταινία από το Kodi. Εκεί αν δεν το κάνει από μόνο του θα χρειαστεί να πας και να αλλάξεις στην Αναπαραγωγή/Βίντεο/Ρύθμιση του ρυθμού ανανέωσης/ θα το κάνεις από "Ανενεργό" σε "Στην Έναρξη/Διακοπή". Μόνο σιγουρέψου ότι η ταινία που δοκιμάζεις είναι στα 23,976-24fps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Καλησπερα,θα ηθελα την γνωμη σας,για αγορα TV BOX για iptv να παρω MAG 322 ή adroid tv box ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosgs Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Κατέληξα στην αγορά του TANIX TX92 3G+32G. Το θέμα είναι από πού να το πάρω. Εάν κάποιος γνωρίζει κάτι γι'αυτό, έτσι ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος τελωνείου κ.τ.λ., θα παρακαλούσα να μου απαντήσει. Να αναφέρω ότι υπάρχει η περίπτωση αγοράς 2-3 τεμαχίων. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Βρες αν έχεις κατεβασμένη καμιά ταινία στα 24hz βάλε την σε ένα στικάκι και βάλε την να παίξει στο box. Στην αρχή με τον player του box (όποιον έχει) και παρατήρησε να σου βγάλει σήματάκι στην τηλεόραση για αλλαγή ανάλυσης πχ 1080p 24hz. Παίξε με τις ρυθμίσεις που είπες να το πετύχεις αν δεν στο βγάζει εκεί που είναι τώρα. Μέτα κάνε το ίδιο παίζοντας την ταινία από το Kodi. Εκεί αν δεν το κάνει από μόνο του θα χρειαστεί να πας και να αλλάξεις στην Αναπαραγωγή/Βίντεο/Ρύθμιση του ρυθμού ανανέωσης/ θα το κάνεις από "Ανενεργό" σε "Στην Έναρξη/Διακοπή". Μόνο σιγουρέψου ότι η ταινία που δοκιμάζεις είναι στα 23,976-24fps Ωραια, και αμα το πετυχουμε, τι διαφορα θα δουμε, διοτι δεν εχω καταλαβει τι ακριβως κανει αυτο? ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπερα,θα ηθελα την γνωμη σας,για αγορα TV BOX για iptv να παρω MAG 322 ή adroid tv box ; Tv box. Eχει περισσοτερες δυνατοτητες σαν εργαλειο media. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Το μυστήριο ελυθη. Δεν είναι πρόβλημα του Netflix αλλά χειρισμού του hardware. Έτσι λοιπόν το τηλεκοντρόλ που συνοδεύει το gt1 δεν δουλεύει πατώντας τα βελάκια για να πας πάνω κάτω με την έννοια του page up/down. Δουλεύει όμως με ένα πληκτρολόγιο (η με ένα απλό ποντίκι με τροχό κύλισης στην μεση) με ενσωματωμένο trackpad τύπου Rii. Συγκεκριμένα κινώντας το χέρι πάνω κάτω στο δεξί κομμάτι της επιφάνειας (και όχι στο κέντρο κυκλικά, όπως έκανα εγώ), έχει την εφαρμογή του page up/down. Εγκατέστησα λοιπόν την τελευταία έκδοση 5.121 που είναι πλήρως εξελληνισμένη και πλέον έχω πρόσβαση παντού. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας. Sent from my iPad Pro. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Κατέληξα στην αγορά του TANIX TX92 3G+32G. Το θέμα είναι από πού να το πάρω. Εάν κάποιος γνωρίζει κάτι γι'αυτό, έτσι ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος τελωνείου κ.τ.λ., θα παρακαλούσα να μου απαντήσει. Να αναφέρω ότι υπάρχει η περίπτωση αγοράς 2-3 τεμαχίων. Ευχαριστώ.Λίγα ποστ πιο πάνω υπήρχε η ίδια ερώτηση και κάποιος απάντησε. Δεν πρόκειται να σου πούνε κάτι διαφορετικό. Μίλα με τα καταστήματα που αναφέρθηκαν για ποιος τρόπος είναι καλύτερος για αποφυγή τελωνείου. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Κατέληξα στην αγορά του TANIX TX92 3G+32G. Το θέμα είναι από πού να το πάρω. Εάν κάποιος γνωρίζει κάτι γι'αυτό, έτσι ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος τελωνείου κ.τ.λ., θα παρακαλούσα να μου απαντήσει. Να αναφέρω ότι υπάρχει η περίπτωση αγοράς 2-3 τεμαχίων. Ευχαριστώ. Έχεις πμ έχω 2 Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdim Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Έχεις πμ έχω 2 δεν μου λέτε και εμένα ρε παιδιά που ακόμα δεν έχω βρει κατάστημα;;; ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Λίγα ποστ πιο πάνω υπήρχε η ίδια ερώτηση και κάποιος απάντησε. Δεν πρόκειται να σου πούνε κάτι διαφορετικό. Μίλα με τα καταστήματα που αναφέρθηκαν για ποιος τρόπος είναι καλύτερος για αποφυγή τελωνείου. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk junglist εσύ που έχεις tanix ίσως να το έχεις ψάξει και να ξέρεις. Τι διαφορά έχει το TX92 με το TX9 Pro? Βλέπω έχουν ίδια χαρακτηριστικά και ελάχιστη διαφορά στην τιμή. Υπερεχει κάποιο στις λεπτομέρειες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 (edited) δεν μου λέτε και εμένα ρε παιδιά που ακόμα δεν έχω βρει κατάστημα;;; ευχαριστώ πολύ. Κοίταξε στα γνωστά κινεζομαγαζα gearbest banggood Στο φίλο πιο πάνω απλά έγραψα έχω 2 γιατί τα δίνω λόγο αγοράς xbox one Edited January 31, 2018 by xloupas Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Κοίταξε στα γνωστά κινεζομαγαζα gearbest banggood Στο φίλο πιο πάνω απλά έγραψα έχω 2 γιατί τα δίνω λόγο αγοράς xbox oneΠήρε ς το X; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Μόλις δώσω τα tanix θα το πάρω. Αν και είναι νωρίς ακόμα αλλά ας υπάρχει Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Για άλλο ρωτώ, το σκέφτηκα για hyper NuC.ειδικά άμα παίζει kodi για streams κτλπ Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Για άλλο ρωτώ, το σκέφτηκα για hyper NuC.ειδικά άμα παίζει kodi για streams κτλπ Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακόμα είναι νωρίς μην σε πάρω στο λαιμό μου, πάντως μερικοί αναφέρουν ότι κατάφεραν να τρέξουν ορισμένα addons, Εγώ προσωπικά το θέλω και για παιχνίδια να περνά η ώρα όταν έχω χρόνο, και αν κάτσει η φάση με το kodi καλοδεχούμενη. Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 junglist εσύ που έχεις tanix ίσως να το έχεις ψάξει και να ξέρεις. Τι διαφορά έχει το TX92 με το TX9 Pro? Βλέπω έχουν ίδια χαρακτηριστικά και ελάχιστη διαφορά στην τιμή. Υπερεχει κάποιο στις λεπτομέρειες?Είχε ξαναρωτηθει. Πιστεύω είναι το hardware. Οι μνήμες στο ΤΧ9 δεν πρέπει να είναι DDR4 ,όπως στο ΤΧ92. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Ωραια, και αμα το πετυχουμε, τι διαφορα θα δουμε, διοτι δεν εχω καταλαβει τι ακριβως κανει αυτο? Αν δεν έχεις καταλάβει, τότε δεν χρειάζεται να ασχοληθείς, είσαι από τοτς τυχερούς που δεν κάθονται να ψάχνουν λεπτομέριες. Φιλικά το λέω, μην με παρεξηγήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 (edited) Beelink GT1 Ultimate!!! Edited January 31, 2018 by saviano Αλλαγές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 1:Μετέφερε το apk στον φάκελο system/app και φυσικά δώσε τα σωστά permission . Στο τέλος κάνε επανεκκίνηση στο κουτί (χρειάζεται κάποιο file manager με root πρόσβαση πχ es εξερεύνηση κτλ) 2: Κάνε εγκατάσταση το app και μετά μέσο του titanium backup μπορείς να το μετατρέψεις σε App του συστήματος (ουσιαστικά κάνει την ποιο πάνω διαδικασία Σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Καλημέρα,εχθες έκανα μια παραγγελία ενα MX9 PRO TV Box 4gb ram 32gb rom απο gearbest μιας και ειχα ενα υπόλοιπο. Αξίζει για τα 48.09€ μεν την έκπτωση; Το θελω βασικά για ταινίες και πλοήγηση ιντερνετ. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Καλημέρα,εχθες έκανα μια παραγγελία ενα MX9 PRO TV Box 4gb ram 32gb rom απο gearbest μιας και ειχα ενα υπόλοιπο. Αξίζει για τα 48.09€ μεν την έκπτωση; Το θελω βασικά για ταινίες και πλοήγηση ιντερνετ. Θα δείξει όταν σου έρθει, αν και rockchip & kodi δεν έχουν καλή συνεργασία αν προκύψει πρόβλημα κατέβασε από freaktab το ftmc for rockchip είναι fork του kodi για επεξεργαστές rockchip. Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Καλημέρα,εχθες έκανα μια παραγγελία ενα MX9 PRO TV Box 4gb ram 32gb rom απο gearbest μιας και ειχα ενα υπόλοιπο. Αξίζει για τα 48.09€ μεν την έκπτωση; Το θελω βασικά για ταινίες και πλοήγηση ιντερνετ. οχι δηστηχως φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_cz Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Καλησπέρα. εχω το beelink gt1 ultimate android 7 και ενω δούλευε κανονικά για 1 μέρα μετά απο εγκατάσταση kodi ξαφνικά έσβησε κι απο τότε κάνει auto reboot, ανοίγει η οθόνη, βγάζει κάτι κινέζικα και κάνει αντίστροφη μέτρηση απο το 9. Στην συνέχεια κλείνει και ξανακάνει auto reboot...:wacko::cry:... Τι μπορώ να κάνω? Με reset απο πίσω με την καρφίτσα γίνεται τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Παιδιά καλησπέρα Μετά που έκλεισαν ολα τα dream box* Ψάχνω κάποιον τρόπο να βλέπω ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους, και ελληνικά κανάλια.. Παλιά είχα ενα android box ενωμένο στην τηλεόραση, και με το τότε xbmc αν δεν κάνω λάθος τα έβλεπα μέσω exodus Τώρα τι παίζει? Βασικά τι μου προτείνετε?* Sent from my MI 6 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Καλησπέρα. εχω το beelink gt1 ultimate android 7 και ενω δούλευε κανονικά για 1 μέρα μετά απο εγκατάσταση kodi ξαφνικά έσβησε κι απο τότε κάνει auto reboot, ανοίγει η οθόνη, βγάζει κάτι κινέζικα και κάνει αντίστροφη μέτρηση απο το 9. Στην συνέχεια κλείνει και ξανακάνει auto reboot...:wacko::cry:... Τι μπορώ να κάνω? Με reset απο πίσω με την καρφίτσα γίνεται τίποτα? Άν συνεχίζει το box τα προβλήματα...πέρασε (ή ξαναπέρασε) την τελευταία rom (707).Οδηγός υπάρχει στο επίσημο site της beelink. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_cz Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Μπορώ να την περάσω μέσω twrp στην sd card? Αν ναι μπορώ να περάσω την twrp και την rom από υπολογιστή στην sd card και να κάνω την εγκατάσταση με την εκκίνηση του box? Διότι το box δεν μένει ανοικτό. Ρεμπουτάρει συνεχώς.Ευχαριστώ για την βοήθεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts