drdedus Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Τσάμπα στα 55€ δεν είναι με την καμία οποιοδήποτε μηχανάκι. Να έκανε 30€, τοτε να μιλάμε για τσάμπα. Όμως βλέπω δεν υπάρχει καμία αξιόλογη λύση στα 45€ που ψάχνω. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Μα τι λες τώρα. dvb-t/s/c... Τι σχέση έχει με τα ρημάδια που το συγκρίνεις, παιζουν σχεδόν μόνα τους αυτά τα hybrid και θα μπορούσαν να ζητάνε όσο θέλουν, οχι μόνο 55.. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το GEEKBUYING ήθελα να πω. Αφού λέμε δεν αξίζει από BANGOOD πια. Συνήθως το banggood με λίγα χρήματα έχει αποφυγή ... σε σχέση με τα κέρατα που ζητάει το geek Κοιτάξτε μήπως σας ενδιαφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Λόγω του ρίσκου στην εισαγωγή, συμφέρει μόνο από bangood! Εκτός και αν την συγκεκριμένη πατέντα αρχίσουν να την κάνουν και άλλοι. Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Αγόρασα σήμερα το Beelink GT1 Ultimate από Ευρωπαϊκή αποθήκη του Gearbest 70ε μαζί με tracking number και ασφάλεια αποστολής . Ελπίζω να αξίζει και να μην περάσει και από τελωνείο αφού θα έρθει από Ευρώπη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Αγόρασα σήμερα το Beelink GT1 Ultimate από Ευρωπαϊκή αποθήκη του Gearbest 70ε μαζί με tracking number και ασφάλεια αποστολής . Ελπίζω να αξίζει και να μην περάσει και από τελωνείο αφού θα έρθει από Ευρώπη! Δεν περναει, μην φοβασαι. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soula_kop Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Συνήθως το banggood με λίγα χρήματα έχει αποφυγή ... σε σχέση με τα κέρατα που ζητάει το geek Κοιτάξτε μήπως σας ενδιαφέρει. Δηλαδή να μην αγοράσω το Kii pro από geek; Το έχει και η gearbest, 4€ ακριβότερα (σιγά τη διαφορά). Να προτιμήσω gear? Σε mail που έστειλα στο geek για το τελωνείο, μου είπαν να ζητήσω να δηλωθεί κάτω από 20€ και ότι δεν θα έχω πρόβλημα. Πάντως, εγώ όσες φορές παρήγγειλα από gearbest (απλό), ποτέ δεν σταμάτησε τελωνείο. Μπορεί και να ήμουν τυχερή απλώς :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Εγώ πήρα το Oneplus 3T από GEEK εδώ εξωτερικό που μένω και το στείλανε με αγγλικό ταχυδρομείο, οπότε κανένα θέμα με τελωνείο. Ρωτήστε και για αυτό αν θέλετε. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Έφτασε Αγορά από tinydeal είναι το μοντέλο με τον s912 2gb ram 16gb χώρο. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Παλιοτερα ειχα το alfawise s92 και δοκιμασα να παιξω ειτε απο εξωτερικο σκληρο δισκο, ειτε απο δικτυο μια καποια αρχεια 720p, 1080p & 4k και τα μονα που επεξαν χωρις προβλημα ηταν τα 720p ακομα και απο τον εξωτερικο δισκο. Ρωτησα καποιο φιλο που ξερει και μου ειπε αυτο συνέβαινε γιατι ειχες το hardware acceleration on και επρεπε να το εχεις off. Ισχυει κατι τετοιο? Τωρα ποιο media player θα μου προτεινατε ωστε να παιζει σχεδον τα παντα χωρις προβλημα ακομα και 4k αρχεια απο δικτυο ή εξωτερικο σκληρο δισκο και γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Το hw acceleration αφορά το kodi/spmc, και ναι πρέπει να το έχεις κλειστό. Το μηχανάκι που έχεις είναι αξιοπρεπέστατο και τα καταφέρνει αρκετά καλά εκτός από μερικά hevc 10bit.εάν έχεις μόνο τέτοια αρχεία θα κοιτάξεις σε ακριβότερα μηχανάκια ή σε htcp Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Δεν το εχω εγω. Εγω μολις αγορασα το "Alfawise H96 Pro+ 3gb ram/32gb rom" που λογικα ειναι καλυτερο. Γιατι ομως πρεπει να το εχεις off? Το hardware acceleration δεν υποτιθεται οτι ειναι για να παιζει τα βιντεος με το hardware και οχι το software? Γιατι λοιπον πρεπει να το εχω ανενεργο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Δεν το εχω εγω. Εγω μολις αγορασα το "Alfawise H96 Pro+ 3gb ram/32gb rom" που λογικα ειναι καλυτερο. Γιατι ομως πρεπει να το εχεις off? Το hardware acceleration δεν υποτιθεται οτι ειναι για να παιζει τα βιντεος με το hardware και οχι το software? Γιατι λοιπον πρεπει να το εχω ανενεργο? Γιατι δεν τα παει καλα ο amlogic με το kodi :). Οποτε το απενεργοποιεις ΑΝ εχεις θεμα. Στον mx player πρεπει να ειναι ενεργοποιημενο το hw. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Ο amlogic τρώγεται,ο realtek είναι για τα σκυλιά, με τα λεφτά που πουλάνε τα μηχανάκια που το έχουν Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Δηλαδή να μην αγοράσω το Kii pro από geek; Το έχει και η gearbest, 4€ ακριβότερα (σιγά τη διαφορά). Να προτιμήσω gear? Σε mail που έστειλα στο geek για το τελωνείο, μου είπαν να ζητήσω να δηλωθεί κάτω από 20€ και ότι δεν θα έχω πρόβλημα. Πάντως, εγώ όσες φορές παρήγγειλα από gearbest (απλό), ποτέ δεν σταμάτησε τελωνείο. Μπορεί και να ήμουν τυχερή απλώς :) Διάβασε παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες: http://gearbestgreece.com/gearbest-guides/%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-gearbest-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CF%89%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%BF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Απίστευτο το meeco m8s pro. Σύνδεσα πάνω ποντίκι Xbox controller με Bluetooth όλα άψογα παίζει τα πάντα από παιχνίδια kodi κτλ. Ένας κανονικός υπολογιστής στα 55 ευρώ. Βάζεις και 3 4 emulator και μαζί με το playstore έχεις μια πλήρη παιχνιδομηχανη. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Απίστευτο το meeco m8s pro. Σύνδεσα πάνω ποντίκι Xbox controller με Bluetooth όλα άψογα παίζει τα πάντα από παιχνίδια kodi κτλ. Ένας κανονικός υπολογιστής στα 55 ευρώ. Βάζεις και 3 4 emulator και μαζί με το playstore έχεις μια πλήρη παιχνιδομηχανη. Send From Note 3 With S8 Port Rom φωτεινότητα οθόνης ? Δοκίμασες να βγάλεις 5.1 ήχο ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 φωτεινότητα οθόνης ? Δοκίμασες να βγάλεις 5.1 ήχο ? Όταν λες φωτεινότητα οθόνης? Με hdmi την έχω στην τηλεόραση 1080p 60h βγάζει. Για 5.1 δεν δοκίμασα αν και υποστηρίζει hdmi cec οπότε τη συνδέεις απευθείας με την τηλεόραση και την τηλεόραση με οπτική σε ενισχυτή η κατευθείαν σε έναν ενισχυτή με hdmi και θα περάσει 5.1. Έτσι πιστεύω όταν το δοκιμάσω θα σας ενημερώσω. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Ο amlogic τρώγεται,ο realtek είναι για τα σκυλιά, με τα λεφτά που πουλάνε τα μηχανάκια που το έχουν Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δηλαδη εκανα καλα που αγορασα το "Alfawise H96 Pro+ TV Box 3gb ram/32gb rom" ή οχι και γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Χθες παρέλαβα ένα H96 pro+ από banggood το οποίο δώρισα σε ένα φίλο. Παρήγγειλα 10/08, απλή αποστολή, δεν είχα τελωνείο ήμουν μάλλον τυχερός, αν ξαναπαράγγελνα θα έβαζα την αποστολή που αποφεύγεις τελωνείο. Ήρθε με Android 7.1, out of the box δεν χρειάζεται τίποτα, kodi όλα καλά είδαμε και ταινιούλα (είχε την εφαρμογή προ-εγκατεστημένη αλλά την σετάραμε εμείς), προβλήματα φωτεινότητας δεν είχε, συνδέσαμε bluetooth microsoft πληκτρολόγιο, όλα καλά, απροβλημάτιστο ευκολοστήσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Χθες παρέλαβα ένα H96 pro+ από banggood το οποίο δώρισα σε ένα φίλο. Παρήγγειλα 10/08, απλή αποστολή, δεν είχα τελωνείο ήμουν μάλλον τυχερός, αν ξαναπαράγγελνα θα έβαζα την αποστολή που αποφεύγεις τελωνείο. Ήρθε με Android 7.1, out of the box δεν χρειάζεται τίποτα, kodi όλα καλά είδαμε και ταινιούλα (είχε την εφαρμογή προ-εγκατεστημένη αλλά την σετάραμε εμείς), προβλήματα φωτεινότητας δεν είχε, συνδέσαμε bluetooth microsoft πληκτρολόγιο, όλα καλά, απροβλημάτιστο ευκολοστήσιμο. Για το θεμα της φωτεινοτητας, για να εισαι σιγουρος οτι δεν υπαρχει προβλημα, στην σελιδα 492 του νηματος εχει μια εικονα για να κανεις τεστ. Αν υπαρχει θεμα κανεις ενα απλο φιξακι στο build.prop και εισαι ετοιμος. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Κανείς έχει να αντιπροτείνει καλό μοντέλο μέχρι 45€ με 3Gb Ram; Το Η96+ pro είναι στα 52€ τώρα στο Geekbuying. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted https://www.banggood.com/H96-PRO-PLUS-Amlogic-S912-Octa-Core-3GB-RAM-32GB-ROM-TV-Box-p-1100082.html?rmmds=category 41 ευρώ. Η96 Pro 3/32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Όντως τσάμπα! Ρε παιδιά μπας και έχει κανένα πρόβλημα αυτό το μηχάνημα και το σκοτώνουν έτσι? Μια χαρά κριτικές έχω διαβάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 https://www.banggood.com/H96-PRO-PLUS-Amlogic-S912-Octa-Core-3GB-RAM-32GB-ROM-TV-Box-p-1100082.html?rmmds=category 41 ευρώ. Η96 Pro 3/32Ωπ ωραίος! Ξαναεπεσε η τιμή, αλλά τελείωσαν τα κομμάτια της προσφοράς!! Εγώ έριξα την παραγγελία πάντως και ας ήταν 0 υπόλοιπο. Για να δούμε τι θα μου πούνε. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Απίστευτο το meeco m8s pro. Σύνδεσα πάνω ποντίκι Xbox controller με Bluetooth όλα άψογα παίζει τα πάντα από παιχνίδια kodi κτλ. Ένας κανονικός υπολογιστής στα 55 ευρώ. Βάζεις και 3 4 emulator και μαζί με το playstore έχεις μια πλήρη παιχνιδομηχανη. Send From Note 3 With S8 Port RomΑπό θερμοκρασία στην πολύωρη χρήση, τι κάνει; Το σκέφτομαι και εγώ να το πάρω. Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Από θερμοκρασία στην πολύωρη χρήση, τι κάνει; Το σκέφτομαι και εγώ να το πάρω. Σε πολύωρο gaming ζεσταίνεται αλλά δεν υπάρχει θέμα όλα ζεσταίνονται μέχρι ενός σημείου. Του πέρασα πριν λίγο nexus Rom με Android TV firmware σύνδεσα Xbox controller και ασύρματα ακουστικά όλα κομπλέ. Έβαλα αρκετά παιχνίδια σε ελάχιστα σκαλώνει που είναι αρκετά βαριά. Kodi YouTube 4k αρχεία HD audio μέσω hdmi pass through όλα κομπλέ. Το χειριστήριο πιάνει πολύ καλά και περιμένω να μου έρθει ασύρματο ποντίκι να το έχω σαν laptop. Το σύνδεσα σε 55αρα τηλεόραση με hdmi μέσω ενισχυτή. Ίσως να ήθελα λίγο δυνατότερη κάρτα γραφικών αν και μόνο το Nvidia shield με τα 5πλασια χρήματα έχει καλύτερη. Ο s912 έχει την Mali 820 mp3 βγάζει 9k στο antutu και 40k στο σύνολο. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Σε πολύωρο gaming ζεσταίνεται αλλά δεν υπάρχει θέμα όλα ζεσταίνονται μέχρι ενός σημείου. Του πέρασα πριν λίγο nexus Rom με Android TV firmware σύνδεσα Xbox controller και ασύρματα ακουστικά όλα κομπλέ. Έβαλα αρκετά παιχνίδια σε ελάχιστα σκαλώνει που είναι αρκετά βαριά. Kodi YouTube 4k αρχεία HD audio μέσω hdmi pass through όλα κομπλέ. Το χειριστήριο πιάνει πολύ καλά και περιμένω να μου έρθει ασύρματο ποντίκι να το έχω σαν laptop. Το σύνδεσα σε 55αρα τηλεόραση με hdmi μέσω ενισχυτή. Ίσως να ήθελα λίγο δυνατότερη κάρτα γραφικών αν και μόνο το Nvidia shield με τα 5πλασια χρήματα έχει καλύτερη. Ο s912 έχει την Mali 820 mp3 βγάζει 9k στο antutu και 40k στο σύνολο. Send From Note 3 With S8 Port Rom Πες μας και τι γίνεται με τον ήχο, περνάει 5.1 κανονικά και ομαλά ή όχι ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts