Jump to content

soula_kop

Members
  • Δημοσιεύσεις

    79
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About soula_kop

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

soula_kop's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ναι, αυτά τα ξέρω, αλλά δεν έχουν προσφορά το συγκεκριμένο κινητό (έχει κολλήσει ο γιός μου...). Έλεγα μήπως ξέρει κανείς το sunsky. Το έχει σε καλή τιμή και το banggood, αλλά τώρα προβληματίζομαι να αγοράσω ξανά από εκεί. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση :).
  2. Καλημέρα! Στις 13 Μαίου αγόρασα με priority το Leagoo S9 που έβγαλε ως προπώληση η banggood. Σήμερα (και μετά από αίτημα στο paypal) μου έκανε refund, καθώς απ' ότι έβλεπα κανένας δεν είχε παραλάβει και συνεχώς άλλαζαν τις ημερομηνίες. Παράξενο αυτό για την banggood... Έχω αγοράσει κι άλλες φορές και όλα είχαν πάει μια χαρά. Τέλος πάντων... Τώρα βρήκα αυτό https://www.sunsky-online.com/view/608437/%5BHK%20Stock%5D%20LEAGOO%20S8%20%203GB%2032GB.htm?source=admitad&admitad_uid=bb0bfb61c079f559d10fee1cd8239e53, αλλά διστάζω, γιατί δεν το ξέρω το μαγαζί. Και επίσης, απ' ότι βλέπω, δεν έχει κάτι αντίστοιχο με το priority της banggood. Γνωρίζει κανείς το μαγαζί; Είναι έμπιστο; Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο (που να δίνει τη δυνατότητα αποφυγής τελωνείου). Ευχαριστώ :)
  3. Συνήθως το banggood με λίγα χρήματα έχει αποφυγή ... σε σχέση με τα κέρατα που ζητάει το geek Κοιτάξτε μήπως σας ενδιαφέρει. Δηλαδή να μην αγοράσω το Kii pro από geek; Το έχει και η gearbest, 4€ ακριβότερα (σιγά τη διαφορά). Να προτιμήσω gear? Σε mail που έστειλα στο geek για το τελωνείο, μου είπαν να ζητήσω να δηλωθεί κάτω από 20€ και ότι δεν θα έχω πρόβλημα. Πάντως, εγώ όσες φορές παρήγγειλα από gearbest (απλό), ποτέ δεν σταμάτησε τελωνείο. Μπορεί και να ήμουν τυχερή απλώς :)
  4. Επειδή με ενδιαφέρει κι εμενα το συγκεκριμένο, μπορείς να μας πεις εντυπώσεις; Ειδικά για τα κανάλια. Παίζουν κανονικά χωρίς προβλήματα;
  5. Καλησπέρα, παιδιά! Χρειάζομαι τη γνώμη σας. Παρήγγειλα στις 18 Νοεμβρίου ένα VR από geekbuying και ενώ έχει πληρωθεί αμέσως (paypal) με έχουν ακόμα σε processing status. Έστειλα και ξαναέστειλα email, αλλά άκρη δε βρίσκω... (μου λένε για 7-10 εργάσιμες και στο 2ο mail μου ζητάνε αριθμό παραγγελίας, ενώ τον είχα περασμένο στο θέμα του mail). Τι να κάνω; Το κακό είναι ότι θέλω τη συγκεκριμένη μάρκα και μόνο το geekbuying την είχε.
  6. Νομίζω πως βρήκα άκρη! Το έχουν κι άλλοι, οι οποίοι, όπως κι εγώ το παθαίνουν μετά από την αναβάθμιση σε Lollipop. http://forums.androidcentral.com/htc-one-m8/499910-unwanted-advert-pop-ups-since-lollipop-update.html Το βράδυ θα προσπαθήσω να κάνω ότι προτείνουν (γιατί δεν λειτουργεί το ίδιο για κάθε περίπτωση) και θα επανέλθω. Συμπέρασμα: αν δεν είστε σε Lollipop, μην αναβαθμίζετε ακόμα. Ευχαριστώ πολύ και για τη βοήθεια :)
  7. Ναι, κι αυτό το προσπάθησα, αλλά τίποτα.
  8. Καλημέρα σε όλους! Έχω εδώ και ένα μήνα ένα mxiii g. Ξαφνικά έχει αρχίσει να μου πετάει διαφημίσεις στην οθόνη ανά τακτά διαστήματα!!! Είτε είμαι στο playstore, είτε youtube, ακόμη και στο kodi!!! Έφαγα όλο τον κόσμο από τις ρυθμίσεις να βρω πως βγαίνουν, αλλά τίποτα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα; Ευχαριστώ :)
  9. Το παρηγγειλα ήδη! Ευτυχώς, γιατι το παλιό μου tv box ειναι έτοιμο να τα φτύσει! Καληνύχτα και σε ευχαριστώ πολυ για τη βοήθεια!
  10. Ναι, το πρόσεξα. Βρήκα αυτο που δίνει και επιλογή για ευρωπαϊκό βύσμα http://www.ebay.com/itm/121995845940?var=420996939035
  11. Ναι, αυτό είναι! Και πιο φθηνό!!! Οκ, χρωστάω χάρη :) να ´σαι καλα! Ούπς, έχει αμερικανική πρίζα! Όπως και να ´χει, σε ευχαριστώ πολυ!
  12. Το mxiii g 2gb/16gb στα 51,26€. Πάει... Λέτε να το εχουν απο αυριο ξανά ή τέλος; Το λεω, γιατι υποτίθεται οτι θα ηταν σε έκπτωση για αλλη μια μέρα.
  13. Το χαράτσι το "έφαγα"... Ακύρωσα και την παραγγελία, αλλα το θέμα ειναι οτι τωρα το tv box ειναι out of stock!
×
×
  • Create New...