Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 21,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1368

• makis1024

575

• ath156

1883

Σε ποιο πρόσθετο και σε ποιο apk αναφέρεσαι κι αν μπορείς δώσε ποιο πολλές λεπτομέρειες.

Το apk - - http://freaktab.com/forum/tv-player-support/allwinner-tv-players/freaktab-tools-utulities-collection/616600-auto-frame-rate-fix-apk-on-s905x-and-s912-firmware

Το πρόσθετο - - https://github.com/jeff2900/Kodi.AmLogic.script.frequency.switcher/releases

Ναι, ετσι ακριβώς....

παει μέχρι το 99% οπου βγάζει το error που εχω ανεβάσει...

Δοκίμασε στο configuration το normal erase να το βάλεις στο force erase all

Edited by nik187
Νικήτας

Νικητα ευχαριστώ, αλλά....ουτε αυτή η σκέψη δούλεψε...

Αναρωτιέμαι αν εχει να κάνει με τα windows 10 κάτι....

Χρησιμοποίησε μόνο USB 2 θύρες. Δοκίμασε με άλλο καλώδιο USB (μικρού μήκους)

Να κάνω μια ερώτηση σαν άσχετος; το mi box παίζει τις εφαρμογές ανεξάρτητα; Δηλαδή δεν χρειάζεται pc ή κινητό να του στριμάρει τις υπηρεσίες; Γιατί με ενδιαφέρει μια συσκευή που θα την κοτσάρω στην TV και θα παίζει netflix κυριώς αλλά χωρίς να απαιτεί άλλη συσκευή. Να στριμάρει δλδ ανεξάρτητα. Έτσι λειτουργεί; Γιατί το chromecast που το έψαξα θέλει pc.

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13

Να κάνω μια ερώτηση σαν άσχετος; το mi box παίζει τις εφαρμογές ανεξάρτητα; Δηλαδή δεν χρειάζεται pc ή κινητό να του στριμάρει τις υπηρεσίες; Γιατί με ενδιαφέρει μια συσκευή που θα την κοτσάρω στην TV και θα παίζει netflix κυριώς αλλά χωρίς να απαιτεί άλλη συσκευή. Να στριμάρει δλδ ανεξάρτητα. Έτσι λειτουργεί; Γιατί το chromecast που το έψαξα θέλει pc.
Έτσι παίζει όπως λες.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Έτσι παίζει όπως λες.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Να πω και ότι είναι και non root για όσους ψάχνουν αρουταριστες συσκευές...

Μπορει να εχει κατι να κανει αλλα καλου κακου δεν ξανακατεβαζεις την ρομ?

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Καλησπέρα στην ομάδα! Έχω το Zidoo H6 PRO και όπως έχω ξαναγράψει είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής αν κι έχω ένα θέμα με το playstore αυτές τις μέρες. Δεν το ανοίγει και βγάζει μήνυμα ότι η έκδοση της εφαρμογής δεν είναι συμβατή με τη συσκευή και με προτρέπει να απεγκαταστησω τις ενημερώσεις της εφαρμογής.

http://i66.tinypic.com/t6cj1f.jpg

http://i65.tinypic.com/35ium1e.jpg

Αν πατησω κατάργηση εγκατάστασης ενημερωσεων λετε να καταργηθεί το playstore και να εχω θεμα;

Καλησπέρα στην ομάδα! Έχω το Zidoo H6 PRO και όπως έχω ξαναγράψει είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής αν κι έχω ένα θέμα με το playstore αυτές τις μέρες. Δεν το ανοίγει και βγάζει μήνυμα ότι η έκδοση της εφαρμογής δεν είναι συμβατή με τη συσκευή και με προτρέπει να απεγκαταστησω τις ενημερώσεις της εφαρμογής.

http://i66.tinypic.com/t6cj1f.jpg

http://i65.tinypic.com/35ium1e.jpg

Αν πατησω κατάργηση εγκατάστασης ενημερωσεων λετε να καταργηθεί το playstore και να εχω θεμα;

όχι δεν θα καταργηθεί, απλά θα σε γυρίσει σε προγενέστερη έκδοση

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καλημέρα!!!

αυτο το μηχανάκι θα με τρελάνει:mad::mad::mad:

εχω δοκιμάσει σε 2 pc και με διαφορετικές θυρες να του φλασαρω ενα firmware και αυτό κολλάει στο 99%...

Πριν το πετάξω στο κεφάλι του γείτονα (τον έχω και άχτι...) μήπως κάποιος χριστιανός ξέρει πως να ξεμπλεξω?

Υπάρχει στην Αθήνα service να μου περάσουν μια ρημαδο rom????

Ηρέμησε..το μηχανάκι είναι κορυφή...απλά κάτι παίζει με τη rom (downgrade πας να κάνεις...;;;;)) που θέλεις να βάλεις και ενδεχομένως με το usb σου...(ρεύμα που δίνει + οτι το καλώδιο ΠΡΕΠΕΙ να είναι ΚΑΛΗΣ ποιότητας-δεν παίζει ρόλο τόσο το μήκος όσο η ποιότητα!!!π.χ. ένα hama στα 10€ που έχει γνωστή αλυσίδα είναι μια χαρά.. κι ας είναι 1,5μτ!!!)

Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις τα Original εργαλεία της Beelink από εδώ:

http://www.bee-link.com/forum.php?mod=viewthread&tid=27078&extra=page%3D1%26filter%3Dauthor%26orderby%3Ddateline

[s/n ax12gsaf60721 =>wifi chipset AP6255 ..... άρα κατεβάζεις το original GT1 707 NO]

εγω το δικο μου το φλασαρισα με καλωδιο που εφτιαξα απο δυο παλια και μαλιστα κακης ποιοτητας καλωδια και δεν μπηκα ουτε καν στον κοπο να βαλω μονωτικη ταινια στα γυμνα καλωδια

όχι δεν θα καταργηθεί, απλά θα σε γυρίσει σε προγενέστερη έκδοση

Ευχαριστώ για την βοήθεια, το έκανα κι εστρωσε για λίγο όμως. Πήγα να κάνω αναβάθμιση στο YouTube και ξανακολησε. Δεν ξέρω τι φταίει

Edited by panosk7dl

Ηρέμησε..το μηχανάκι είναι κορυφή...απλά κάτι παίζει με τη rom (downgrade πας να κάνεις...;;;;)) που θέλεις να βάλεις και ενδεχομένως με το usb σου...(ρεύμα που δίνει + οτι το καλώδιο ΠΡΕΠΕΙ να είναι ΚΑΛΗΣ ποιότητας-δεν παίζει ρόλο τόσο το μήκος όσο η ποιότητα!!!π.χ. ένα hama στα 10€ που έχει γνωστή αλυσίδα είναι μια χαρά.. κι ας είναι 1,5μτ!!!)

Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις τα Original εργαλεία της Beelink από εδώ:

http://www.bee-link.com/forum.php?mod=viewthread&tid=27078&extra=page%3D1%26filter%3Dauthor%26orderby%3Ddateline

[s/n ax12gsaf60721 =>wifi chipset AP6255 ..... άρα κατεβάζεις το original GT1 707 NO]

Γι' αυτό τραβάω τα μαλλιά μου!!!

Και καλό καλώδιο εχω πάρει, και σε διαφορετικά pc εχω δοκιμάσει και την rom που λες εχω προσπαθήσει και παρόλα αυτα...τζίφος!!

Και καλό καλώδιο εχω πάρει, και σε διαφορετικά pc εχω δοκιμάσει και την rom που λες εχω προσπαθήσει και παρόλα αυτα...τζίφος!!

Εγώ προσωπικά για μην μπαίνω στην διαδικασία αυτή χρησιμοποιώ τo amlogic burn card maker αν θέλεις ρίξε μια ματιά αλλά πρώτα διάβασε το καλά.

https://www.chinagadgetsreviews.com/download-amlogic-burn_card_maker-v2-0-2.html

Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc.

Θα προτείνω για άλλη μια φορά την μέθοδο που έχω αναφέρει στην σελ. 524 Ποστ #7847. Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι δεν χρησιμοποιείς το reset της συσκευής και μπορείς να κάνεις πολλές δοκιμές πολύ γρήγορα !!!

Επίσης θα πρότεινα:

- Όπως και άλλοι σου τόνισαν το καλώδιο να είναι μικρού μήκους (κάτω και από 10-15 εκ.). Μπορεί να αγόρασες καλό καλώδιο, αλλά πάντα υπάρχει τέτοια πιθανότητα. Μπορείς να φτιάξεις σε 2 λεπτά μόνος σου ένα καλώδιο με μήκος π.χ 10εκ. "καταστρέφοντας" 2 παλιά καλώδια USB που πιθανότατα θα έχεις από παλιά τηλέφωνα. Επίσης όπως σου είπαν η θύρα USB που χρησιμοποιείς να ΜΗΝ είναι USB3 (αυτό θα το δεις γραμμένο και στην σελ. 524).

- Επειδή χρησιμοποίησες πολλές διαφορετικές ROM πιθανόν να έγιναν μαντάρα και τα partitions. Καλό θα είναι λοιπόν να επιλέξεις το "Force erase" ή κάπως έτσι που γράφει στις επιλογές, ενώ επίσης να επιλέξεις και το "bootloader". Για αυτό καλό θα ήταν να επιλέξεις την αυθεντική ROM για το μηχάνημά σου (ανάλογα με το serial number και το AP).

- Να δοκιμάσεις εάν σταματήσει στο 99% να το αποσυνδέσεις και να το συνδέσεις αμέσως ξανά (χωρίς να κάνεις κάτι άλλο). Υπήρξαν περιπτώσεις που αυτό πέτυχε το ποθούμενο αποτέλεσμα.

Υπάρχουν και άλλα που μπορεί κάποιος να πει, αλλά νομίζω αρκετά για τώρα. Υπομονή, επιμονή και σίγουρα θα το επαναφέρεις.

Ξέχασα να σημειώσω ότι το κουτί πρέπει να είναι τελείως ΓΥΜΝΟ (ούτε τροφοδοτικό, ούτε άλλο USB και κυρίως ούτε SD card).

Edited by ath156

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Θα προτείνω για άλλη μια φορά την μέθοδο που έχω αναφέρει στην σελ. 524 Ποστ #7847. Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι δεν χρησιμοποιείς το reset της συσκευής και μπορείς να κάνεις πολλές δοκιμές πολύ γρήγορα !!

Χθες που πήγα να περάσω την 707D0 στο δικό μου χωρίς την χρήση reset είχα προβλήματα με error στον bootlader. Με την χρήση του reset η διαδικασία προχώρησε κανονικά.

Edited by kandilak

Χθες που πήγα να περάσω την 707D0 στο δικό μου χωρίς την χρήση reset είχα προβλήματα με error στον bootlader. Με την χρήση του reset η διαδικασία προχώρησε κανονικά.

Πολλές φορές έχει σημασία τι είδους ROM προυπήρχε. Επίσης ενώ το πρόγραμμα έχει ως default προεπιλογή το "Normal Erase", εγώ επέλεγα είτε το "Force Erase" είτε το "Force Erase All" και ποτέ δεν μου παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα (εκτός βέβαια του ότι κάποιες φορές χρειάστηκε να επαναλάβω την διαδικασία 2-3 φορές - πράγμα όμως που γίνεται πολύ εύκολα). Επιτυχία σίγουρη δεν υπάρχει σε καμία μέθοδο - για διάφορους λόγους.

Βέβαια τους τελευταίους μήνες έχω κολλήσει στην τελευταία του SC V11 (αφού τις δοκίμασα σχεδόν όλες από την αρχική κυκλοφορία του GT1) και επίσης πολλές φορές χρησιμοποιώ libreelec, έχοντας μάλιστα 3 στικάκια με διαφορετικά builds. Δεν έχω κάνει καν τον κόπο να δοκιμάσω Android 7, εφόσον είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την υπάρχουσα.

Edited by ath156

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που μπήκαν στον κόπο να με βοηθήσουν!!!:up::dance:

Απλα το ρημαδο μηχάνημα δεν γούσταρε τα Win10.

Ξέθαψα ενα παλιό λαπτοπ με win7 και ολα κυλησανε ομαλά!!

πφφφφφ....

βέβαια, σε ολα αυτά έμπλεξα γιατι ήθελα ενα unrooted firmware για το ultimate για αποκλειστική χρήση cosmote on the go....

υπάρχει τρόπος να κάνουμε unroot?

Να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που μπήκαν στον κόπο να με βοηθήσουν!!!:up::dance:

Απλα το ρημαδο μηχάνημα δεν γούσταρε τα Win10.

Ξέθαψα ενα παλιό λαπτοπ με win7 και ολα κυλησανε ομαλά!!

πφφφφφ....

βέβαια, σε ολα αυτά έμπλεξα γιατι ήθελα ενα unrooted firmware για το ultimate για αποκλειστική χρήση cosmote on the go....

υπάρχει τρόπος να κάνουμε unroot?

Εγώ θα δοκίμαζα αυτό https://www.doctorandroid.gr/2018/01/unroot-android-tv-box-cosmote-tv-go.html?m=1

Δεν υπάρχει Α706, υπάρχει Α706DO.Το έχω εδώ και 3 μήνες σχεδόν, δεν έχω κανένα θέμα όλα λειτουργούν μια χαρά με την 7.1..έχει ήδη βγει fw επίσημο 707.Εάν διάβαζες καλύτερα θα γνώριζες ότι έχει Wi-Fi AP6255.οπότε οποία γράφει ότι υποστηρίζει το συγκεκριμένο chip την περνάς με το pc.από ΑΤV rom γύρισα στην στοκ

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για αυτο μιλαω κι εγω φιλε μου, την εβαλα και την 707 αλλα παλι τα ιδια. Απο 0,5 mbps μεχρι 1. Δεν παει παραπανω. Αποτι διαβαζω και σε αλλο φορουμ εχουν κιαλλοι το ιδιο προβλημα με αυτο το serial number. Εσυ ποιο firmware εχεις ακριβως?

http://www.bee-link.com/forum.php?mod=viewthread&tid=28438&extra=page%3D1%26filter%3Ddateline%26orderby%3Dlastpost&mobile=2

Αυτό έχεις περάσει;

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Παιδιά αξίζει στα 57€ να πάρω ένα mi box 4K, για αλλαγή από gt1 απλό; Το άλλο θα το δώσω όποτε δεν με νοιάζει το 60ρι. Το έχει κανείς;; Παίζει να δουλεύει με αντάπτορα usb2ethernet?

Καλημερα!!

Για κατοχους GTI & ULTIMATE που τους ενδιαφέρει το cosmote tv go να επιβεβαιώσω οτι η παρακάτω παλιά ρομ εγκατασταθηκε με επιτυχία στο box.

https://mega.nz/#F!TJtFAZjR!oN2emzw5YCf1NfaRXCiTBA

εδω το thread

http://www.bee-link.com/Beelink-709-1-1.html