Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει κάποιο Android TV box που να είναι και mpeg4 decoder; Γιατι έχω μια τηλεόραση που χρειάζεται αποκωδικοποιητή, και σκέφτηκα να την κάνω συγχρόνως και smart.

Κοιτάζω το MXIII-G, αλλά δεν έχω καταλάβει αν θα δείχνει και κανάλια.

Ευχαριστώ πολύ.

Υ.Γ. Κοιτάω μέχρι 80€

Vigica c-100t

Μου αρεσε τοσο πολύ το πρωτο που πηρα για το υπνοδωματιο, που πηρα προσφατα ακόμα ένα για το εξοχικο... Στα 55-60 ευρώ.. Μονο αρνητικο ότι αργει ελαφρα στο ζαπιγκ, αλλα πολυ μικρο το κακο γι αυτο που παιρνεις...

Αυτο http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_193367.html πως το βλεπετε?Το θελω περισσοτερο για kodi,showbox αντε και κανενα παιχνιδι.

Αυτο http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_193367.html πως το βλεπετε?Το θελω περισσοτερο για kodi,showbox αντε και κανενα παιχνιδι.

Γνωμη μου δωσε κατι παραπανω κ παρε καποιο με 2gb μνημη γιατι με το ενα ακομα κ το kodi θα δουλευει στα ορια της μνημης.

Γνωμη μου δωσε κατι παραπανω κ παρε καποιο με 2gb μνημη γιατι με το ενα ακομα κ το kodi θα δουλευει στα ορια της μνημης.

Έχεις να προτείνεις κάποιο οικονομικό με 2gb μνήμη;

Αν παρω κατι τετοιο,Ελληνικα θα μπορω να γραψω ?

Λογικα θα μπορεις αρκει να ξερεις πια πληκτρα αντιστοιχουν σε καθε ελληνικο γραμμα. Πιστευω ειναι θεμα λειτουργικου πιο πολυ κ οχι πληκτρολογιου.

Αν παρω κατι τετοιο,Ελληνικα θα μπορω να γραψω ?

βάζεις κι αυτό και λογικά είσαι κομπλέ

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andmarios.greekhwkeyboard

:!: Αφαιρέθηκαν όσα μηνύματα αφορούσαν στις online αγορές.

Υπάρχει ειδικό φόρουμ για το ίντερνετ και τις υπηρεσίες.

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_258633.html

καλυτερα αυτο λογω επεξεργαστη

Samsung j500FN

Αυτο http://www.gearbest.com/tv...pp_193367.html πως το βλεπετε?Το θελω περισσοτερο για kodi,showbox αντε και κανενα παιχνιδι.

Το εχω παρει στα χερια μου πριν 3-4 μερες. Μια χαρα ειναι για ταινιες , kodi και ιντερνετ,που το χρησιμοποιω εγω !

Το εχω παρει στα χερια μου πριν 3-4 μερες. Μια χαρα ειναι για ταινιες , kodi και ιντερνετ,που το χρησιμοποιω εγω !

Ωραία φίλε μου Ευχαριστώ.Πόσο καιρό Σου έκανε να έρθει;

Το kodi ζορίζεται; κολλάει;

Edited by Muck Smith

Το kodi ζορίζεται; κολλάει;

Εκανε να ερθει 1 μηνα περιπου απο το ever . Το πηρα περιπου στα 20 ευρω,με κατι ποντους που εξαργυρωσα.

Το Kodi (v14.2) που υπαρχει προεγκατεστημενο,δουλευει αψογα. Δεν κολλαει πουθενα.

Μονο οποιος το παρει να εχει κοντα το ρουτερ,για να πιανει καλα το wifi , ή βαλτε καλωδιο (ακομη καλυτερα).

Εγω το ρουτερ το εχω ακριβως απο πισω,στο αλλο δωματιο και δουλευει αψογα.

Δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί στο παρελθόν ξανά αυτό αλλά υπάρχει κάποιος λόγος που τα σχετικα καταστήματα στην Ελλάδα δεν πουλάνε android box?

Μάγκες πήρα για 2η φορά αυτό http://www.everbuying.net/product889002.html

Λειτουργεί μεν, αλλά τα πλήκτρα δεν τα βλέπω και τόσο καλά όπως στο πρώτο. Τι εννοώ. Πολλές φορές κολλάει μέσα το πλήκτρο όταν το πατάω. Του έσκασα κάτι κοπανήματα μπας και συνέλθει (greek style χαχα) αλλά τίποτα. Άμα το ανοίξω θα κάνω τίποτα ή θα το διαλύσω τελείως; Δεν έχω και το κατσαβιδάκι που θέλει. :\

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα,

Προσπαθώ να δω το laptop μου από το android box μέσω teamviewer αλλά κατά την αναπαραγωγή videos από το δίσκο του laptop ή από youtube παρατηρώ πολύ καθυστέρηση.

Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποια λύση?

Δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί στο παρελθόν ξανά αυτό αλλά υπάρχει κάποιος λόγος που τα σχετικα καταστήματα στην Ελλάδα δεν πουλάνε android box?

Πουλανε πως δεν πουλανε αλλα σε τι τιμη τα πουλανε ειναι βλεπεις και οι φοροι κλπ.

Απλα δεν μπορεις να βρεις αυτο που θελεις κυριως φερνουν κατι natec,modecom στικακια εχει και box αλλα οπως ειπα παραπανω λογο φπα,κερδους,κλπ δυσκολα θα πετυχεις αυτο που θελεις και σε καλουτσικη τιμη, προσωπικη εμπειρια απο ενα ηλεκτρονικο μαγαζι εδω Ελλαδα επειδη δεν μπορουσα να κανω αγορα λογο cc δεν δεχοταν την προπληρωμενη μου τους ειχα παρει τηλεφωνο για το zidoo x6 (ευτηχως δεν το πηρα ακουω προβληματα με αναγνωριση hdd δεν ξερω αν λυθηκε) μου ειχαν πει θα επικοινωνησουμε μαζι σας και οντως πηραν τηλεφωνο μετα απο καποια ωρα και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να μου το φερουν γιατι δεν το εχει ο προμηθευτη τους και μου προτεινε καποια αλλα που δεν με ενδιεφεραν και ολα κατοπιν παραγγελιας 15+ μερες κλασσικα απο Κινα :lol:

Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc.

Καλησπέρα σας. Εγώ έχω το mxiii (cpu s808, 2gb ram) εδώ και ένα χρόνο και μπορώ να πω πως το απαξίωσα λίγο λόγω μη ενασχόλησης μου με το kodi (xbmc πιο παλαιά) επειδή συνέχεια έπρεπε να ψάχνω δεξιά καν αριστερά για λίστες κτλ (m3u, addons κτλ).Προχθές κάποιος φίλος, είπε να του βάλω το popcorn time και πραγματικά νιώθω ότι ξαναβρηκε νόημα ύπαρξης το μηχάνημα στην TV.

Sony Xperia Z Ultra

Cubot X17 3/32

Lenovo A588t

Vernee Apollo Lite 4/32

Xiaomi Redmi Note 5 4/64

Καλησπέρα,

Προσπαθώ να δω το laptop μου από το android box μέσω teamviewer αλλά κατά την αναπαραγωγή videos από το δίσκο του laptop ή από youtube παρατηρώ πολύ καθυστέρηση.

es explorer

SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3

δεν ανοιγει το λινκ λεει error.ποιο μοντελο ειναι?

Καλησπέρα,

Γιατί δεν τα τρεχεις απευθειας μεσα απο το kodi? Ασε το teamviewer για αλλες δουλειες...

Καλησπέρα,

Δεν έχει νόημα αυτό που προσπαθείς να κάνεις.... Εάν θέλεις να "δεις " τον σκληρό σου χρησιμοποίησε τον es Explorer

Πουλανε πως δεν πουλανε αλλα σε τι τιμη τα πουλανε ειναι βλεπεις και οι φοροι κλπ.

Απλα δεν μπορεις να βρεις αυτο που θελεις κυριως φερνουν κατι natec,modecom στικακια εχει και box αλλα οπως ειπα παραπανω λογο φπα,κερδους,κλπ δυσκολα θα πετυχεις αυτο που θελεις και σε καλουτσικη τιμη, προσωπικη εμπειρια απο ενα ηλεκτρονικο μαγαζι εδω Ελλαδα επειδη δεν μπορουσα να κανω αγορα λογο cc δεν δεχοταν την προπληρωμενη μου τους ειχα παρει τηλεφωνο για το zidoo x6 (ευτηχως δεν το πηρα ακουω προβληματα με αναγνωριση hdd δεν ξερω αν λυθηκε) μου ειχαν πει θα επικοινωνησουμε μαζι σας και οντως πηραν τηλεφωνο μετα απο καποια ωρα και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να μου το φερουν γιατι δεν το εχει ο προμηθευτη τους και μου προτεινε καποια αλλα που δεν με ενδιεφεραν και ολα κατοπιν παραγγελιας 15+ μερες κλασσικα απο Κινα :lol:

Αυτό εννοώ, υπάρχουν ελάχιστα. Πχ στο skroutz αν βάλεις Android box σου βγάζει 3 αποτελέσματα. Δηλαδή πέρα από τις τιμές, ακόμα κι αν είσαι πρόθυμος να αγοράσεις, δεν υπάρχει ούτε ποικιλία.

Αυτό εννοώ, υπάρχουν ελάχιστα. Πχ στο skroutz αν βάλεις Android box σου βγάζει 3 αποτελέσματα. Δηλαδή πέρα από τις τιμές, ακόμα κι αν είσαι πρόθυμος να αγοράσεις, δεν υπάρχει ούτε ποικιλία.

8 ειναι γαι την ακριβεια και βρισκοναται στη κατηγορια mini pc μαζι με αλλα μηχανακια.

http://www.skroutz.gr/c/2538/mini-pc.html