zaf_4 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Χμ, ενδιαφέρον.....καμιά πρόταση έως 40€ με 2GB RAM? Ναι, μήπως υπάρχει καμιά πρόταση για 2gb ram με παρόμοιο κόστος; Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 (edited) http://www.geekbuying.com/item/M8-Android-TV-BOX-Amlogic-S802-2G-8G-XBMC-USB-2-0-Android-4-3-Android-4-4-KitKat-OS-Black-324690.html http://www.geekbuying.com/item/CX-998C-RK3288-Quad-Core-1-8GHz-Android-4-4-Mini-TV-Box-HDMI-2-0-HDD-Player-2G-16G-2-4G-5G-WIFI-DLNA-XBMC-Bluetooth-4-0-OTG-Miracast---Black-332843.html http://www.geekbuying.com/item/K1-PLUS-Amlogic-S905-4K-KODI-TV-Box-Android-5-1-1G-8G-2-4G-WIFI-LAN-HDMI-3D-DLNA-AirPlay-Miracast-Netflix-357037.html (1gb ram ) κάποιες προσφορές γενικά.... http://promotion.geekbuying.com/promotion/top_xmas_deals Edited December 9, 2015 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 To m8 δείχνει εξαιρετικο για τα 40 ευρώ που κάνει. Συμφέρει να δώσω 20 παραπάνω για το mxiii g η να πάρω το m8? Το θέλω για kodi βασικά που θα μπει σε τηλεόραση plasma. Με ενδιαφέρει το remote να ελέγχει τα πάντα στο kodi χωρίς να έχω θέμα και να πρέπει να πάρω ποντίκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 To m8 δείχνει εξαιρετικο για τα 40 ευρώ που κάνει. Συμφέρει να δώσω 20 παραπάνω για το mxiii g η να πάρω το m8? Το θέλω για kodi βασικά που θα μπει σε τηλεόραση plasma. Με ενδιαφέρει το remote να ελέγχει τα πάντα στο kodi χωρίς να έχω θέμα και να πρέπει να πάρω ποντίκι. Το m8 το έχω ένα χρόνο, απροβλημάτιστο μέχρι τώρα και σε kodi ταινίες 1080p παίζει νεράκι. Κοίταξε, από τη μια πλευρά το m8 είναι δοκιμασμένο, αλλά από την άλλη είναι πλέον παλιό μοντελο, η τελευταία official rom βγήκε πριν αρκετούς μήνες, οπότε υποστήριξη δεν θα έχει. Αν και όλα δουλεύουν κομπλε, οπότε δεν ξέρω αν χρειαζεται να διορθωθεί κάτι. Αν δεν έχεις πρόβλημα να δώσεις τα 20 παραπάνω, θα έλεγα να πάρεις το πιο καινούργιο μοντέλο, έχει πιο νεο επεξεργαστή και θα έχει και υποστήριξη εφόσον τώρα κυκλοφόρησε. Βέβαια, δεν ξέρω αν σου είναι απαραιτητο αυτό για τη χρήση που το θες. Οπότε, τα ζυγίζεις και αποφασίζεις. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Το m8 το έχω ένα χρόνο, απροβλημάτιστο μέχρι τώρα και σε kodi ταινίες 1080p παίζει νεράκι. Κοίταξε, από τη μια πλευρά το m8 είναι δοκιμασμένο, αλλά από την άλλη είναι πλέον παλιό μοντελο, η τελευταία official rom βγήκε πριν αρκετούς μήνες, οπότε υποστήριξη δεν θα έχει. Αν και όλα δουλεύουν κομπλε, οπότε δεν ξέρω αν χρειαζεται να διορθωθεί κάτι. Αν δεν έχεις πρόβλημα να δώσεις τα 20 παραπάνω, θα έλεγα να πάρεις το πιο καινούργιο μοντέλο, έχει πιο νεο επεξεργαστή και θα έχει και υποστήριξη εφόσον τώρα κυκλοφόρησε. Βέβαια, δεν ξέρω αν σου είναι απαραιτητο αυτό για τη χρήση που το θες. Οπότε, τα ζυγίζεις και αποφασίζεις. Μιας και σε πέτυχα. Έχω και εγώ το M8 αλλά μου κάνει νερά τελευταία. Έχω μόνο το KODI επάνω γιατί μόνο για αυτό το πήρα. Συγκεκριμένα μου κάνει συχνά reboot στο άσχετο σχεδόν σε όλα τα addon και σε 1080 περιεχόμενο συχνά κάνει σπασίματα. Έχω δοκιμάσει όλα τα πιθανά fixes με wipe cache κλπ και hardware software acceleration κλπ. Ποια είναι η τελευταία Rom που έχει βγει και πως την περνάω? Ένα χρόνο το έχω και πέραν από factory reset δεν έχω δοκιμάσει άλλη Rom. Thank you προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Μιας και σε πέτυχα. Έχω και εγώ το M8 αλλά μου κάνει νερά τελευταία. Έχω μόνο το KODI επάνω γιατί μόνο για αυτό το πήρα. Συγκεκριμένα μου κάνει συχνά reboot στο άσχετο σχεδόν σε όλα τα addon και σε 1080 περιεχόμενο συχνά κάνει σπασίματα. Έχω δοκιμάσει όλα τα πιθανά fixes με wipe cache κλπ και hardware software acceleration κλπ. Ποια είναι η τελευταία Rom που έχει βγει και πως την περνάω? Ένα χρόνο το έχω και πέραν από factory reset δεν έχω δοκιμάσει άλλη Rom. Thank you προκαταβολικά. Έχεις το m8 με το στρογγυλό ή το τετράγωνο χειριστήριο? Επίσης δες στη βάση του, γράφει m8, ή m8N? Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 (edited) Έχεις το m8 με το στρογγυλό ή το τετράγωνο χειριστήριο? Επίσης δες στη βάση του, γράφει m8, ή m8N? Αυτό. Το τετράγωνο TV box είναι. https://www.dropbox.com/s/oxw0nsasz4z2zxs/20151210_004349.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/melwcu69ol1y7a9/20151210_004420.jpg?dl=0 Edited December 9, 2015 by firekostas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να πάρω ένα φθηνό android tv box και έχω τσεκάρει το MXQ S805 --> http://www.aliexpress.com/store/product/MXQ-Smart-TV-Box-Amlogic-S805-Quad-Core-1GB-8GB-XBMC-Fully-Loaded-WiFi-1080P-H/1803990_32350039877.html Εάν το έχει κανείς, αξίζει η αγορά του; Γιατί διάβασα διάφορα για ότι ενδιαφέρονται αλλά δεν είμαι και απόλυτα σίγουρη! Μάλιστα γίνανε και ειδικοί κάποιοι χωρίς εμπειρία. Έχω το mxq s805 με το κόκκινο σήμα. Εδώ και δύο μήνες. Πραγματικά δεν μπορούσανα ζητήσω κάτι άλλο. Βλέπω ταινίες άνετα, youtube και οτιδήποτε άλλο θέλω. Κυρίως media player το ήθελα. Παιχνίδια δεν κοίταξα. Παίζει τα πάντα και δεν κολλάει καθόλου. Για την τιμή του απλά τέλειο. Το πήρα από το gearbesr σε 20 μέρες το είχα στα χέρια μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 http://m.gearbest.com/tv-box/pp_94469.html Αυτό είναι; Ψήνομαι να το πάρω Αλλά με τόσα που είδα και διάβασα έχω μπερδευτεί! Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Νομίζω ναι αλλά με eu plug το είχα πάρει εγώ Τ θεωρώ πολύ καλό η κυρία χρήση που του κάνω είναι youtube,kodi, spotify. Δεν υπάρχει κανένα θέμα. Μόνο το remote δυσκολεύει στη χρήση αλλά φαντάζομαι σε όλα έτσι θα ναι. Σκέφτομαι να πάρω κάποια στιγμή Airlines Mouse αλλά όλο το αφηνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Σε eu plug δεν το έχει σε στοκ. Ατυχησα! Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Να στε καλά παιδιά. Άρα στα 40 έχουμε το m8 και στα 60 το mxiii g ως καλύτερες επιλογές για kodi χωρίς κολλήματα η αλλά θέματα. Το μεν είναι παλιό αλλά δουλεύει απροβληματιστα το δε δεν πρέπει να το έχουν πολλοί γιατί είμαι αρκετά νέο μοντέλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Να στε καλά παιδιά. Άρα στα 40 έχουμε το m8 και στα 60 το mxiii g ως καλύτερες επιλογές για kodi χωρίς κολλήματα η αλλά θέματα. Το μεν είναι παλιό αλλά δουλεύει απροβληματιστα το δε δεν πρέπει να το έχουν πολλοί γιατί είμαι αρκετά νέο μοντέλο. Δεν το λες και καινούργιο μοντέλο... Μην μπερδεύεσαι. υπάρχουν ποιο καινούργιοι επεξεργαστής.. Η συγκεκριμένη εταιρεία έβγαλε τον s905 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 (edited) Αυτό. Το τετράγωνο TV box είναι. https://www.dropbox.com/s/oxw0nsasz4z2zxs/20151210_004349.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/melwcu69ol1y7a9/20151210_004420.jpg?dl=0 Χμμμ..έχεις πιο παλιό version, είναι με το στρογγυλό τηλεκοντρόλ, εννοώ δεν έχει γωνίες. Εγώ έχω με αυτό το τηλεκοντρόλ και πίσω γράφει Μ8Ν, το είχα πάρει από το geekbuying, απο το site τους έβρισκα τις ρομ και απο τo site της ACEMAX που είναι ένας από τους κατασκευαστές των Μ8. Εκτός απο το διαφορετικό τηλεκοντρόλ, έχει διαφορετικό wifi chip οπότε δεν θα δουλεύει το wifi στο δικό σου αν βάλεις ρομ που φοράει το δικό μου. Δεν γνωρίζω σίγουρα να σου πω ποια είναι η πιο καινούργια ρομ για το δικό σου version, αλλά μπορείς να ψάξεις στο freaktab "Μ8 rom round remote control". Σε eu plug δεν το έχει σε στοκ. Ατυχησα! Μην το ψάχνεις και πολύ, σε αυτή την τιμή και κατηγορία όλα πάνω κάτω τα ίδια είναι, MXQ, M8, ΜΧΙΙΙ, ακόμα και ο κατασκευαστής μπορεί να είναι ο ίδιος. Να στε καλά παιδιά. Άρα στα 40 έχουμε το m8 και στα 60 το mxiii g ως καλύτερες επιλογές για kodi χωρίς κολλήματα η αλλά θέματα. Το μεν είναι παλιό αλλά δουλεύει απροβληματιστα το δε δεν πρέπει να το έχουν πολλοί γιατί είμαι αρκετά νέο μοντέλο. Όπως γράφω και πιο πάνω, μην βασανίζεσαι και πολύ, σε αυτή την κατηγορία όλα πάνω κάτω ίδια είναι, δεν θα δεις και καμιά τρελή διαφορά για τη χρήση που το θες. Δες την τσέπη σου και αποφασίζεις. Αν δεν έχεις θέμα να δώσεις το 20αρικο, πάρε το πιο καινούργιο, ούτως η άλλως σε λίγο καιρό και αυτό παλιό θα είναι με την ταχύτητα που βγαίνουν καινούργια μοντέλα. Απο την άλλη 40 ευρώ είναι καλή προσφορά και από αξιόπιστο μαγαζί. Σε ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σου....τελικά μόλις παρήγγειλα το M8 Amlogic S802 Quad Core Bluetooth Android 4.4 2.0GHz Nand Flash TV Box Support 4K x 2K από Gearbest..... Καλά γιατί δεν το πήρες απο geekbuying που σου έδωσε το link ο alex? είναι σε προσφορά στα 40$, 20$ φθηνότερο απο το gearbest. Edited December 10, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Χμμμ..έχεις πιο παλιό version, είναι με το στρογγυλό τηλεκοντρόλ, εννοώ δεν έχει γωνίες. Εγώ έχω με αυτό το τηλεκοντρόλ και πίσω γράφει Μ8Ν, το είχα πάρει από το geekbuying, απο το site τους έβρισκα τις ρομ και απο τo site της ACEMAX που είναι ένας από τους κατασκευαστές των Μ8. Εκτός απο το διαφορετικό τηλεκοντρόλ, έχει διαφορετικό wifi chip οπότε δεν θα δουλεύει το wifi στο δικό σου αν βάλεις ρομ που φοράει το δικό μου. Δεν γνωρίζω σίγουρα να σου πω ποια είναι η πιο καινούργια ρομ για το δικό σου version, αλλά μπορείς να ψάξεις στο freaktab "Μ8 rom round remote control". Μην το ψάχνεις και πολύ, σε αυτή την τιμή και κατηγορία όλα πάνω κάτω τα ίδια είναι, MXQ, M8, ΜΧΙΙΙ, ακόμα και ο κατασκευαστής μπορεί να είναι ο ίδιος. Όπως γράφω και πιο πάνω, μην βασανίζεσαι και πολύ, σε αυτή την κατηγορία όλα πάνω κάτω ίδια είναι, δεν θα δεις και καμιά τρελή διαφορά για τη χρήση που το θες. Δες την τσέπη σου και αποφασίζεις. Αν δεν έχεις θέμα να δώσεις το 20αρικο, πάρε το πιο καινούργιο, ούτως η άλλως σε λίγο καιρό και αυτό παλιό θα είναι με την ταχύτητα που βγαίνουν καινούργια μοντέλα. Απο την άλλη 40 ευρώ είναι καλή προσφορά και από αξιόπιστο μαγαζί. Καλά γιατί δεν το πήρες απο geekbuying που σου έδωσε το link ο alex? είναι σε προσφορά στα 40$, 20$ φθηνότερο απο το gearbest. 40 το έχει και το gearbest από ότι βλέπω. Θα δω μερικά reviews στο YouTube να δω πως συμπεριφερονται και θα παραγγείλω ένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Καλά γιατί δεν το πήρες απο geekbuying που σου έδωσε το link ο alex? είναι σε προσφορά στα 40$, 20$ φθηνότερο απο το gearbest. Για 3-4€ διαφορά, δεν μπήκα στον κόπο να κάνω λογαριασμό και να το πάρω από Geekbuying..... Εξάλλου, είχα λογαριασμό στο Gearbest και με κάτι πόντους που μετατρέπονται σε €, μου βγήκε 38€ από εκεί.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 (edited) 40 το έχει και το gearbest από ότι βλέπω. Θα δω μερικά reviews στο YouTube να δω πως συμπεριφερονται και θα παραγγείλω ένα. Για 3-4€ διαφορά, δεν μπήκα στον κόπο να κάνω λογαριασμό και να το πάρω από Geekbuying..... Εξάλλου, είχα λογαριασμό στο Gearbest και με κάτι πόντους που μετατρέπονται σε €, μου βγήκε 38€ από εκεί.... Οκ, μάλλον είδα λάθος, νόμιζα στο gear είχε 58$, αν σου βγήκε 38, καλά εκανες. Πάντως ρωτηστε και στο μαγαζί με ποιο τηλεκοντρολ είναι το μοντέλο ώστε να ξέρετε ποιο version θα έχετε. Τις διάφορες τις έχω γράψει πιο πανω. Από το geek είχα πάρει την τελευταία έκδοση, οπότε φαντάζομαι αυτό θα στέλνει, ενώ ξέρεις και ποιες Ρομ έχει γιατί τις ανεβάζει στο ,site. Edited December 10, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Χμμμ..έχεις πιο παλιό version, είναι με το στρογγυλό τηλεκοντρόλ, εννοώ δεν έχει γωνίες. Εγώ έχω με αυτό το τηλεκοντρόλ και πίσω γράφει Μ8Ν, το είχα πάρει από το geekbuying, απο το site τους έβρισκα τις ρομ και απο τo site της ACEMAX που είναι ένας από τους κατασκευαστές των Μ8. Εκτός απο το διαφορετικό τηλεκοντρόλ, έχει διαφορετικό wifi chip οπότε δεν θα δουλεύει το wifi στο δικό σου αν βάλεις ρομ που φοράει το δικό μου. Δεν γνωρίζω σίγουρα να σου πω ποια είναι η πιο καινούργια ρομ για το δικό σου version, αλλά μπορείς να ψάξεις στο freaktab "Μ8 rom round remote control". Μην το ψάχνεις και πολύ, σε αυτή την τιμή και κατηγορία όλα πάνω κάτω τα ίδια είναι, MXQ, M8, ΜΧΙΙΙ, ακόμα και ο κατασκευαστής μπορεί να είναι ο ίδιος. Όπως γράφω και πιο πάνω, μην βασανίζεσαι και πολύ, σε αυτή την κατηγορία όλα πάνω κάτω ίδια είναι, δεν θα δεις και καμιά τρελή διαφορά για τη χρήση που το θες. Δες την τσέπη σου και αποφασίζεις. Αν δεν έχεις θέμα να δώσεις το 20αρικο, πάρε το πιο καινούργιο, ούτως η άλλως σε λίγο καιρό και αυτό παλιό θα είναι με την ταχύτητα που βγαίνουν καινούργια μοντέλα. Απο την άλλη 40 ευρώ είναι καλή προσφορά και από αξιόπιστο μαγαζί. Καλά γιατί δεν το πήρες απο geekbuying που σου έδωσε το link ο alex? είναι σε προσφορά στα 40$, 20$ φθηνότερο απο το gearbest. Το λινκ που δίνεις για το m8 στο geekbuying πίσω το κουτί γράφει Μ8 χωρίς το Ν. Είναι το παλιό ή το καινούργιο τελικά; Γιατί σκέφτομαι προς τα εκεί μια και που το έχει προσφορά στα 40$. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hobit Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Καλημερα.Ενδιαφερομαι και εγω για ενα tvbox κυριως για kodi.Εως τωρα συνδεω το laptop στην tv.Θα ειναι καλυτερα με tvbox.Για kodi χρειαζεται να ειναι 2g η αρκει και το 1g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roky Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Καλημέρα σε όλους .Χωρίς να γνωρίζω πολλά για τα ΤV BOX αποφάσισα να αγοράσω ένα για την τηλεόραση μου .Από ότι κατάλαβα είναι σαν να έχεις ένα ΤABLET συνδεδεμένο στη τηλεόραση .Θέλω να το χρησιμοποιώ για απλή χρήση καμιά ταινία , λίγο σερφάρισμα ,FB κανένα παιχνιδάκι . Όσο το διαβάζω μπερδεύομαι και είπα να πάρω το ΜΧΙΙI G. Πιστεύετε θα έχω πρόβλημα για την χρήση που το θέλω ?Τι άλλο θα πρέπει να πάρω για να το λειτουργώ ?Χειριστήρια? Έχετε κάποια να προτείνετε ?Ευχαριστώ πολύ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Καλημερα.Ενδιαφερομαι και εγω για ενα tvbox κυριως για kodi.Εως τωρα συνδεω το laptop στην tv.Θα ειναι καλυτερα με tvbox.Για kodi χρειαζεται να ειναι 2g η αρκει και το 1g. Το καλυτερο ειναι να πας σε 2gb ram,θα δουλευει και το μηχανακι πιο ανετα.Οι διαφορες στις τιμες δεν ειναι μεγαλες,οποτε με κλειστα ματια θα ελεγα στα 2gb ram. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hobit Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Το καλυτερο ειναι να πας σε 2gb ram,θα δουλευει και το μηχανακι πιο ανετα.Οι διαφορες στις τιμες δεν ειναι μεγαλες,οποτε με κλειστα ματια θα ελεγα στα 2gb ram. Τι λετε για το MXIII-G απο gearbest στα 55 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkap Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Για το ίδιο σκέφτομαι και εγώ, τι λέτε? http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_202596.html?wid=1 υπάρχει κανένα κουπόνι για έξτρα έκπτωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Σε eu plug δεν το έχει σε στοκ. Ατυχησα! Που λέει ότι είναι out of stock? Εγώ διαθέσιμο το βλέπω: http://www.gearbest.com/tv-box/pp_80703.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 (edited) Δεν ρώτησα για το τηλεκοντρολ αλλά όταν ρώτησα για πίσω καπάκι απλά μου ανέφερε ότι είναι το Μ8, δεν μου είπε τίποτα για Μ8Ν. Είναι όντως πολύ καλή η προσφορά για να το πάρω -> http://www.geekbuying.com/item/MXV-Android-4-4-Jelly-Bean-TV-BOX-Amlogic-S805-1-5GHz-Quad-Core-1G-8G-802-11b-g-n-Bluetooth-1080P-351064.html. Θα κάνω τώρα μια ερώτηση ποιο τηλεκοντρολ έχουν! edit: Mε το που έκανα νέο λογαριασμό είχα έκπτωση οπότε τώρα πάει στα 37,99 δολάρια, θα το πάρω όπως και να έχει. Νομίζω ότι είναι καλή αγορά. Edited December 10, 2015 by zaf_4 Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts