Jump to content

dimkap

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dimkap

  1. Για το ίδιο σκέφτομαι και εγώ, τι λέτε? http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_202596.html?wid=1 υπάρχει κανένα κουπόνι για έξτρα έκπτωση?
  2. Για το 4G εξαρτάται από τον πάροχο, τι πρόγραμμα έχει κάποιος κλπ κλπ και γενικά απαιτεί ενεργοποίηση από κατάστημα ή εξυπηρέτηση πελατών. Όσο αφορά το τηλέφωνο, είσαι ικανοποιημένος από την απόδοση του? μπαταρία πόσο κρατάει?
  3. παιδια τι λετε για τα παρακάτω μοντέλα ? Mitsubishi Heavy Industries Σειρα Diamond SRK/SRC- 50ZJX-S Samsung ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ AQV 18KBAN(X) JUNGFRAU FLAGSHIP βασικά κλείνω προς samsung κυρίως σχεδίασης και διαστάσεων εξωτερικής μονάδας (μικρότερη) αλλά σίγουρα στις προδιαγραφές το Mitsubishi κυριαρχεί.
  4. Οπότε τι να κάνω? να ξεκινήσω να δοκιμάζω όλες τις συσκευές του εμπορίου μέχρι να βρω ποια δουλέυει? Δεν νομίζω..... Βασικά έχω μιλήσει μαζί τους και έχω στείλει και email οπότε θα περιμένω επίσημη απάντηση τους γιατί διαφορετικά θα φάνε άκυρο.....Δηλαδή αν δεν είχα το ασύρματο που μάλλον κατά τύχη δουλέυει δεν θα είχα τηλέφωνο σπίτι? θα έπρεπε να κάθομαι από επάνω να δω αν θα εμφανιστεί το νούμερο στην οθόνη γιατί δεν ακούγεται τίποτα?
  5. Πολύ λογικό αυτό που λες αλλά από την άλλη τι συσκευή να διαλέξω? υπάρχει λίστα δηλαδή με τις συμβατές συσκεύες? Συνοψίζοντας, η HOL έχει άλλες προδιαγράφες δικτύου από τον ΟΤΕ?
  6. Πρόσφατα ενεργοποίηθηκε η υπηρεσία HOL telephony στο σπίτι μου. Όμως από εκείνη την στιγμή παρουσίαστηκε πρόβλημα στην μια εκ των δύο συσκευών τηλεφώνου που είχα συνδεμένες. Συγκεκριμένα υπήρχαν δύο συσκευές, μια ασύρματη (Panasonic) και μια ενσύρματη (turbo-x) οι οποίες λειτουργούσαν κανονικά μέσω ΟΤΕ και κατόπιν της μεταφοράς στο δίκτυο HOL σταμάτησε να χτυπάει η ενσύρματη. Συγκεκριμένα η ενσύρματη υποστηρίζει όλες τις βασικές λειτουργίες τηλεφώνου εκτός από τον ήχο κλήσης όταν δέχεται εισερχόμενη κλήση (δεν χτυπάει το τηλέφωνο αν όμως το σηκώσεις μιλάς και ακούς κανονικά). Έχουν γίνει όλοι οι συνδυασμοί σε πρίζες και καλώδια καθώς επίσης η εν λόγω συσκευή έχει δοκιμαστεί σε άλλη οικία και λειτουργεί κανονικά. Την ίδια στιγμή η άλλη συσκευή (ασύρματη Panasonic) λειτουργεί κανονικά χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Υπάρχει κάποια ιδέα τι συμβαίνει και γενικά υπάρχει θέμα συμβατότητας συσκευών. Να σημειώσω επιπλεόν ότι δεν υπάρχει router ή κάτι αντίστοιχο.
  7. φθανω μεχρι διαδικτυο οπου βλεπω οτι εχει 2 συνδεσεις. Ομως δεν αφηνει να δω κατι περισσοτερο.....!! οσο για κωδικο δεν εχω θεμα γιατι τον δηλωνω και συνδεεται κανονικα...στο status με βγαζει συνδεμενο....!!!
  8. Για την μπαταρια εκανα καποιες ρυθμισεις και περιμενω να δω βελτιωση, αλλα απο οτι μου εχουν πει δεν θα πρεπει να περιμενω παραπανω απο 1,5 μερα αυτονομια. Οσο για το wifi ενω συνδεεται και περνα επιτυχως την δοκιμη Internet οταν προσπαθω να μπω internet και επιλεγω wifi συνδεση, μου εμφανιζει το εξης bad gateway reply. Να σημειωσω οτι στο σπιτι λειτουργουν επιτυχως με το wifi ενα laptop και το ps3. Όσο για το wifi router (philips αυτος που δινεται μαζι με το connx) εχει ενεργοποιημενο το dhcp και disable QoS.
  9. απο μπαταρια εχει θεμα παντως.....ααα και το wifi ακομη δεν εχω καταφερει να το ρυθμισω.....ενω φαινεται να ειναι συνδεμενο οταν ανοιγω σελιδα τζιφος......
  10. Καλημερα σε ολους, χθες αγορασα και εγω το 5800 σε μαυρο/γκρι. Πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες αλλα με εχει δυσκολεψει λιγο να σερφαρω μεσω wifi. Συγκεκριμενα συνδεομαι στο wifi δικτυο του σπιτιου μου κανει και επιτυχως το τεστ internet connection αλλα οταν παω να δω μια σελιδα λαμβανω bad gateway. Μεσω internet connection (3G) συνδεομαι κανονικα οπως το ιδιο με GPRS. Υπαρχει καποια ρυθμιση που θα πρεπει να δω?
  11. παιδια ποτε ερχεται το 5800 navigation edition?? υπαρχει αισθηση τιμης σε σχεση με το xpress music?
  12. καλησπερα και απο μενα......ψαχνω για καμερουλα απλη και ειμαι μεταξυ Sony DCR-sr35 --> (249 euro + βαλιτσα μεταφορας δωρο) JVC GZ-MG330 --> (269 euro) Canon FS100 +8GB disk -->303 euro τι προτεινεται απο τα παραπανω? ξερω οτι οι 2 πρωτες ειναι με σκληρο δισκο και οι 3η μονο με μνημουλα.....!! Αλλα απο αξιοπιστια και πρακτικοτητα, ποιοτητα και αυτονομια τι ξεχωριζει? Αυτα τα λιγα προς το παρον....:D
  13. παντως μου κανει λιγο εντυπωση να εχουν προβλημα γιατι το φερνουν μεγαλα μαγαζια και θεωρω οτι δεν ειναι οτι καλυτερο να μπαινουν σε τετοιου ειδους περιπετειες. Η αληθεια ειναι παντως ειναι οτι λιγο προβληματιστικα παρολα οσων αναφερω παραπανω :worry: γιατι σκεφτομαι να προχωρησω σε αγορα του
  14. συνεχίζει το πρόβλημα και με την καινουργια εκδοση. Ειδα οτι το προβλημα εχει ξαναναφερθει, εχει βρει καποιος καποια λυση?
  15. ειμαι και εγω κατοχος του 6120 με εκδοση 03.83. Το πρόβλημα μου ειναι οτι δειχνει να μην συνεργαζεται καλα με το bluetooth sony erocsson HBH-PV708. Συγκεκριμενα το βρισκει αλλα σε αποσταση 2 μετρων αρχιζει και κανει μικροπαρεμβολες κα8ως επισης καποιες φορες χανει την συνδεση μαζι του, οπου μπορει να βρισκονται και σχεδον διπλα μεταξυ τους. Υπαρχει καμμια ιδεα?
  16. Παιδια τι πρεπει να πειραξω στις ρυθμισεις ωστε να στελνει SMS μεγαλυτερα απο 70κατι χαρακτηρες? Να σημειωσω οτι το μενου (αν παιζει ρολο) ειναι στα αγγλικα και επιλεγω ελληνικα οταν γραφω SMS.
  17. διαβασα και εδω οτι δεν ειναι δυνατο να εγκαταστησεις jar αρχεια σε imode κινητο/χρηστη. Υπαρχει μονο δυνατοτητα για doja που ειναι μια μορφη java εφαρμογων
  18. Τι γινεται με το Imode? δεν μπορουμε να εγκαταστησουμε απο μονοι μας jar εφαρμογες? Εχω ακουσει για doja εφαρμογες αλλα που θα βρουμε?
  19. τελικα αξιζει? θελω ενα απλο τηλεφωνακι με καμερα, μπλε δοντι και να εχει καλη μπαταρια. Αλλα να ειναι και φτηνο
  20. υπάρχει τρόπος να μην εμφανίζεται η προεπισκόπηση από τα sms στην αρχική οθόνη? αλλά να εμφανίζεται μια ένδειξη ότι έφθασε απλά sms?
  21. Ωραιο κινητο με φοβερη καμερα και τρομερες οθονες. Απλα θα μπορουσε να ειχε και ενα mp3 player ή εστω ενα ραδιο. Αληθεια υπαρει τροπος να ενσωματωθει μεσω καποιας εφαρμογης κατι απο τα παραπανω?
  22. Νομιζω οτι μαλλον ειναι αντιθετα, πιο επιβλαβες θεωρειτε το GSM900 αφου εχει και μεγαλυτερη διυσδητικοτητα.....λογω μεγαλυετρου μηκους κυματος σε σχεση με το 1800
×
×
  • Create New...