Buth Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 ρε παιδια δεν ξερω τι πατατα εκανα και στις περισσοτερες εφαρμογες δεν εχω ηχο. τα υπολοιπα ακουγονται κανονικα. επισης ειμαι στο εξωτερικο και μαρκετ δεν μου βγαζει ελληνικες εφαρμογες, αλλαζει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zountez Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 ρε παιδια δεν ξερω τι πατατα εκανα και στις περισσοτερες εφαρμογες δεν εχω ηχο. τα υπολοιπα ακουγονται κανονικα. επισης ειμαι στο εξωτερικο και μαρκετ δεν μου βγαζει ελληνικες εφαρμογες, αλλαζει αυτο? στο market υπαρχουν ολες , προφανως σου βγαζει πρωτες αυτες της χωρας που εχεις δικτυωθει , αλλα αν ψαξεις θα τις βρεις ολες για τον ηχο δεν μπορω να φανταστω κατι , κουφο μου φαινεται . δοκιμασε να βγαλεις μια εφαρμογη και να την ξαναβαλεις , αυτο θα το βρεις ευκολα απο το ..........οι εφαρμογες μου , εφαρμογες στην βιβλιοθηκη κλπ δοκιμασε και το Παράθεση μη τα βαζεις με ενα βλακα , ειναι ανικητος, αργα η γρηγορα θα σε κατεβασει στο επιπεδο του κι εκει θα σε κερδισει ευκολα λογω εμπειριας :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Παιδιά η αναβάθμιση (4.0.x) θα είναι OTA ή θα πρέπει να την κατεβάσουμε από το site της wind και να την εγκαταστήσουμε μέσω sd; Γνωρίζεται περίπου σε πόσο καιρό θα ανακοινωθεί για το ελλάντα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zountez Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 μαλλον δεν θα ειναι οτα , αγνωστο το ποτε θα την κυκλοφορησουν Παράθεση μη τα βαζεις με ενα βλακα , ειναι ανικητος, αργα η γρηγορα θα σε κατεβασει στο επιπεδο του κι εκει θα σε κερδισει ευκολα λογω εμπειριας :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Buth Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 ok το θέμα με τον ήχο ούτε εγώ κατάλαβα πως εφτιαξε τελικά. να κάνω και μια γενική ερώτηση?βρίσκομαι γερμανια αυτή τη στιγμή και σε οποιον αριθμό με παιρνει απο ελλαδα μου βγάζει αγνωστος αριθμός και όχι την αναγνώριση. προσθεσα και στους αριθμούς το 0030 αλλα τίποτα. ο αριθμός είναι ote και εδώ έχει μπει στην t-mobile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 ok το θέμα με τον ήχο ούτε εγώ κατάλαβα πως εφτιαξε τελικά. να κάνω και μια γενική ερώτηση?βρίσκομαι γερμανια αυτή τη στιγμή και σε οποιον αριθμό με παιρνει απο ελλαδα μου βγάζει αγνωστος αριθμός και όχι την αναγνώριση. προσθεσα και στους αριθμούς το 0030 αλλα τίποτα. ο αριθμός είναι ote και εδώ έχει μπει στην t-mobile Κανε την ερωτηση σου εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=270440 και καποιος θα σου απαντησει :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 To ειδα σημερα στην wind και μου αρεσε σαν συσκευη σε συγκριση με τα υπολοιπα. Ωραια, στιβαρη συσκευη! αξιζει για τα λεφτα του παιδια η να κανω υπομονη και να περιμενω το g330 που θα εχει και διπυρηνο επεξεργαστη και θα φοραει την 4.0? το g300 το εχει αναβαθμισει κανεις στην 4.0? Για εμένα αγόρασε το, γιατί στα λεφτά αυτά θεωρώ ότι είναι ότι καλύτερο μπορείς να αποκτήσεις. Δεν πρόκειται να αντιμετωπίσεις προβλήματα ταχύτητας - μερικά πράγματα νομίζω ότι είναι απλά στο μυαλό μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zountez Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 (edited) είναι πολύ καλό.αγορασε το άφοβα Είναι μάλιστα καλύτερο και πιο σταθερό από πολλά αλλά πολύ ακριβότερα,και έχω εμπειρία σε αυτό που λέω -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited October 24, 2012 by navi55 Παράθεση μη τα βαζεις με ενα βλακα , ειναι ανικητος, αργα η γρηγορα θα σε κατεβασει στο επιπεδο του κι εκει θα σε κερδισει ευκολα λογω εμπειριας :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Καλημερα, το τηλεφωνο παιζει αρχεια flash? ειδα στο θεμα Android - Προτάσεις: Γενικές εφαρμογές II που εγραψαν για αυτον οτι τα παιζει κανονικα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cloudmosa.puffinFree&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jbG91ZG1vc2EucHVmZmluRnJlZSJd Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zountez Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Mπορεί κάποιος να αναφέρει ποιό είναι το firmware των συσκευών της Wind; Δηλαδή CxxxBxxx;;; C 185 B 894 Παράθεση μη τα βαζεις με ενα βλακα , ειναι ανικητος, αργα η γρηγορα θα σε κατεβασει στο επιπεδο του κι εκει θα σε κερδισει ευκολα λογω εμπειριας :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zountez Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 καλησπερα για navi εχει κανεις καμια καλη ιδεα ? το sugic ειναι καλο αλλα για 50 € ειναι μαλλον ακριβο / καθε ιδεα ευπροσδεκτη Παράθεση μη τα βαζεις με ενα βλακα , ειναι ανικητος, αργα η γρηγορα θα σε κατεβασει στο επιπεδο του κι εκει θα σε κερδισει ευκολα λογω εμπειριας :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 καλησπερα για navi εχει κανεις καμια καλη ιδεα ? το sugic ειναι καλο αλλα για 50 € ειναι μαλλον ακριβο / καθε ιδεα ευπροσδεκτη Ginius Driver Don't Panic. Μέτριο interface, κορυφαίοι χάρτες και ευχρηστία :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zountez Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 καλησπερα αν παρει χαμπαρι κανεις απο την wind να εχει βγαλει την αναβαθμιση ας το γραψει εδω ε? Παράθεση μη τα βαζεις με ενα βλακα , ειναι ανικητος, αργα η γρηγορα θα σε κατεβασει στο επιπεδο του κι εκει θα σε κερδισει ευκολα λογω εμπειριας :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 καλησπερα αν παρει χαμπαρι κανεις απο την wind να εχει βγαλει την αναβαθμιση ας το γραψει εδω ε? Συμφωνώ. Έστειλα mail στην wind γι' αυτό το θέμα. Αν και χλωμό το κόβω να απαντήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis33 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Καλησπέρα παιδιά! που βρίσκουμε το λογισμικό για το gps?? ευχαριστώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 10, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Καλησπέρα παιδιά! που βρίσκουμε το λογισμικό για το gps?? ευχαριστώ! :) Το αγοράζεις. Στο παρόν forum απαγορεύεται οποιαδήποτε άλλη διακίνηση εμπορικού λογισμικού. Για τα προγράμματα πλοήγησης συζητάμε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas007 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 ρε παιδια το πηρα απο το αμαζον.co.uk και ηρθε κλειδωμενο με την σιμ που ηταν στο πακετο. πως ξεκλειδωνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagas1 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 ρε παιδια το πηρα απο το αμαζον.co.uk και ηρθε κλειδωμενο με την σιμ που ηταν στο πακετο. πως ξεκλειδωνει? Προφανώς ειναι Vodafone οποτε πας εδω http://www.ebay.co.uk/itm/251057868647 η εδω αν παιρνεις το ρίσκο http://www.modaco.com/topic/358599-how-to-free-sim-unlock-your-g300/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zimakos Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Προφανώς ειναι Vodafone οποτε πας εδω http://www.ebay.co.uk/itm/251057868647 η εδω αν παιρνεις το ρίσκο http://www.modaco.com/topic/358599-how-to-free-sim-unlock-your-g300/ τι εννοεί με ρίσκο..δηλαδή αμα δεν πετυχει το unlock..τι μπορεί να γίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnestisX Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 επειδη ειμαι σε φαση που ψαχνομαι για κινητο και σκοπευα να παρω το huawei ascend g 330,αλλα δυστυχως με απογοητευσε η εταιρεια,θεωρειτε πως αξιζουν τα 200 για αυτη τη συσκευη ή να ψαξω για τπτ αλλο στην τιμη του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 επειδη ειμαι σε φαση που ψαχνομαι για κινητο και σκοπευα να παρω το huawei ascend g 330,αλλα δυστυχως με απογοητευσε η εταιρεια,θεωρειτε πως αξιζουν τα 200 για αυτη τη συσκευη ή να ψαξω για τπτ αλλο στην τιμη του; Όλα τα reviews που είδα για το τηλέφωνο αυτό, ήταν πολύ θετικά! Και αν το πιάσεις και στο χέρι σου κιόλας καταλαβαίνεις ότι είναι πολύ ποιοτικό τηλέφωνο! Κι εγώ αυτό σκέφτομαι να πάρω αν δεν αποφασίσω να πάρω το galaxy sii το οποίο όμως θα με ζορίσει αρκετά...οικονομικά την παρούσα φάση. Απλά έλεγα να περιμένω καμμιά 15αριά μερούλες ακόμα μπας και πέσει λιγάκι η τιμή του ενόψει εορτών κι επειδή είναι εδώ και καιρό στα 199 Ευρώ.Για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Όλα τα reviews που είδα για το τηλέφωνο αυτό, ήταν πολύ θετικά! Και αν το πιάσεις και στο χέρι σου κιόλας καταλαβαίνεις ότι είναι πολύ ποιοτικό τηλέφωνο! Κι εγώ αυτό σκέφτομαι να πάρω αν δεν αποφασίσω να πάρω το galaxy sii το οποίο όμως θα με ζορίσει αρκετά...οικονομικά την παρούσα φάση. Απλά έλεγα να περιμένω καμμιά 15αριά μερούλες ακόμα μπας και πέσει λιγάκι η τιμή του ενόψει εορτών κι επειδή είναι εδώ και καιρό στα 199 Ευρώ.Για να δούμε... Θεωρώ ότι η Huawei κάνει πολύ καλή δουλειά τον τελευταίο καιρό. Το G300 είναι ένα αξιοπρεπέστατο τηλέφωνο και ίσως τώρα τα Χριστούγεννα να βγάλει καμία προσφορά η Wind και να πωλείται κάτω από τα 199 ευρώ. Για να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Από Huawei Device Greece μέσω Facebook: Το Huawei Ascend G300 θα αναβαθμιστεί, ασύρματα (Over The Air) σε Android ICS και μάλιστα αρκετά σύντομα. Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ace73 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Από Huawei Device Greece μέσω Facebook: Το Huawei Ascend G300 θα αναβαθμιστεί, ασύρματα (Over The Air) σε Android ICS και μάλιστα αρκετά σύντομα. Μόλις τώρα έκανα search και υπαρχει αναβάθμιση λογισμικού. 'Εκδοση ενημέρωσης :U8815_Channel_B935 Ημερομηνία κυκλοφοριας : 2012-10-09 Μέγεθος αρχειου ενημέρωσης : 345MB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zimakos Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Προφανώς ειναι Vodafone οποτε πας εδω http://www.ebay.co.uk/itm/251057868647 η εδω αν παιρνεις το ρίσκο http://www.modaco.com/topic/358599-how-to-free-sim-unlock-your-g300/ Τι ρίσκο πέρνουμε..τι μπορεί να παει στραβά?το παράγγειλα και εγω apo amazon και το περιμενω σε καμια εβδομάδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts