Jump to content

ace73

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ace73

  1. Καλες γιορτες και καλη επιτυχια σε ολους !!!
  2. Για το Email δουλεψε οπως το εγραψες. Σ'ευχαριστώ πολυ.
  3. Καλησπέρα Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς πως μπορώ να βάλω ξεχωριστό ήχο για SMS και ξεχωριστό ήχο για email ( Gmail ). Ευχαριστώ.
  4. ace73

    Redmi Note 5

    Καλησπέρα. Εγω το Terrapin το πήρα απο agorashop.gr στην Μεταμόρφωση 8-9 ευρω. Το Puro που είδα και ειναι για το Huawei mate 10 lite το εχει το Πλαίσιο σιγουρα και νομιζω οτι υπαρχει και στον Γερμανό. Αλλα έχει περίπου 20 ευρώ... δεν ξερω που η αν μπορείς να το βρεις πιο φθηνά.... Η γνωμη μου ειναι οτι ειναι πολλα τα 20 ευρω. Μπορείς φυσικα να δοκιμάσεις και κάποια αλλη μαρκα. Επισης και τα 2 δεν ειναι full face με μαυρα πλαισια στις ακρες.
  5. ace73

    Redmi Note 5

    Για το πρώτο το εχω δοκιμάσει εγω. Ολα μια χαρα και δεν αφηνει καθολου κενα στα πλαγια της οθονης. Για το δευτερο που αναφέρω που ειναι για αλλη μαρκα κινητό δεν το εχω κολλήσει. Απλως το εβαλα απο επανω γιατι ηταν φίλου και ταίριαζε γάντι... αν δεν ειχα κολλήσει το δικο μου θα εβαζα αυτό.... ακομα και το ανοιγμα στην επανω πλευρα ρου κινητου με το μικρόφωνο και την κάμερα ειμαι σούπερ. Αυτο που είδα εγω ηταν Puro. Το πηρε ακριβα ο φιλος απο γνωστη αλυσίδα... Αλλα νομιζω οτι και τα αλλα θα ταιριάζουν....
  6. ace73

    Redmi Note 5

    Αρκετά καλό ειναι το tempered της Terrapin. Επίσης οσοι θελουν μπορούν να δοκιμάσουν και tempered για το Huawei Mate 10 lite που ταιριάζει στο δικο μας. Είναι πιο εύκολο να βρεις απο οτι για το RN5. Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλα ταιριάζει γάντι.
  7. ace73

    Huawei P8 Lite

    Τελικα ακυρο και απο την Wind. Αν δειτε και στο site η τιμη εγινε 269. Επισης μετα απο επικοινωνια με καταστημα μου ειπαν οτι οντως θα ερθουν αυτην την εβδομαδα αλλα στα 269 euro
  8. ace73

    Huawei P8 Lite

    Σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση
  9. ace73

    Huawei P8 Lite

    Τελικα αξίζει η αγορα του κινητου σε περιπτωση που ερθει παλι στα 169€ η οχι ? Εχουν ακουστει αρκετα προβληματα γι'αυτο και ρωταω. Η χρηση του θα ειναι σαν 2η συσκευη.
  10. Καλή βδομάδα και καλή επιτυχία σε όλους!!!
×
×
  • Create New...