Jump to content

[Προς κυκλοφορία] Samsung Galaxy S III

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το Ginius Driver που δίνει δώρο το Πλαίσιο λέει τίποτα ή είναι μέσω internet ? Αποτελεί κίνητρο για να αγοράσει κάποιος το κινητό από εκεί ή μπορείς εύκολα να βάλεις ένα τέτοιο πρόγραμμα ( στο vivaz που έχω μου βγήκε η ψυχή να βάλω το NDrive se αντίθεση με άλλα πράγματα που του είχα περάσει π.χ spbMobile , equilizer klp klp )?

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δεν κανει τιποτα αυτο, εχω το s2 και 2 γρατζουνιες μπροστα μπροστα!!!!

Και εγώ! Σε 12 μήνες φουλ χρήσης μόνο 2 μικρές γρατζουνιές δεν είναι τίποτα μπροστά στην απόλαυση της "καθαρής" οθόνης ;)

Πάντως όσοι από εδώ πήραν πάλι πέρσι το Galaxy SII στην κυκλοφορία του.. φαντάζομαι νιώθετε ένα μικρό deja vu όπως εγώ!!

6-5-2011 το παρήγγειλα από Handtec με την ένδειξη In stock σε ένα μεγάλα πράσινο φανταχτερό κουτάκι που απλά ήθελε να ρουφήξει 600 ευρώ από την κάρτα μου!

23-5-2011 ήρθε το tracking number!!

26/27-5-2011 παρέλαβα!

Πού πήγε ο rigel72? τον περιμένουμε με αγωνία :ninja:.

Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II

http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.

Μαλλον ετοιμαζει το review:) περιμενουμε φυσικα τα νεα

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Αφού έχουμε άτομο να το δοκιμάσει θέλω να μάθω από περιέργεια αν ο ήχος κατά την εγγραφή βίντεο είναι τόσο κακός όσο λένε.

Εντάξει θα έχουμε Voodoo Sound αλλά θέλω να ξέρω τι γίνεται με τα εργοστασιακά drivers αν και η ιστορία λέει ότι όντως θα είναι τραγικός ο ήχος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Το Ginius Driver που δίνει δώρο το Πλαίσιο λέει τίποτα ή είναι μέσω internet ? Αποτελεί κίνητρο για να αγοράσει κάποιος το κινητό από εκεί ή μπορείς εύκολα να βάλεις ένα τέτοιο πρόγραμμα ( στο vivaz που έχω μου βγήκε η ψυχή να βάλω το NDrive se αντίθεση με άλλα πράγματα που του είχα περάσει π.χ spbMobile , equilizer klp klp )?
Οχι δεν αποτελει κινητρο,εδω μπορεις να βαλεις ανετα οτι τραβαει η ψυχη σου.Φυσικα αν ειναι καλη η τιμη του κινητου δεν θα σε χαλασει να στο δωσουν κι αυτο τσαμπε. Edited by truckman

Νεα ενημερωση απο Γερμανο. Μετα τις 8 του μηνα τελικα...

Δηλαδη δεν θα εχουν αυριο απο ενα μπλε κι ενα ασπρο οπως λεγανε?

:)

υπαρχει καποιος που να ξερει γερμανικα η να βγαζει ακρη με το amazon.de? (καλη η γουγλο-μεταφραση, αλλα δεν ειναι και τελεια :p)

θελω να κανω λογαριασμο και παραγγελια τωρα, οποτε αν εχει χρονο και μπορει καποιος να βοηθησει ας μου στειλει πμ να συνεννοηθουμε με skype! :p

danken :lol:

Αφού έχουμε άτομο να το δοκιμάσει θέλω να μάθω από περιέργεια αν ο ήχος κατά την εγγραφή βίντεο είναι τόσο κακός όσο λένε.

Εντάξει θα έχουμε Voodoo Sound αλλά θέλω να ξέρω τι γίνεται με τα εργοστασιακά drivers αν και η ιστορία λέει ότι όντως θα είναι τραγικός ο ήχος.

'Αυριο καλώς εχόντων των πραγμάτων θα το δοκιμάσω έγω...για να δουμε..αν και ειμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα την έκανε την πατατιά της η sammy..:worry:

The sky moves on sideways

Δηλαδη δεν θα εχουν αυριο απο ενα μπλε κι ενα ασπρο οπως λεγανε?

Με τιποτα δεν παιζει κατι τετοιο !

Πριν απο λίγο ήρθα απο ενα κατάστημα Γερμανος και μου ειπαν κατα τις δέκα του μηνα και να δούμε ...

Πήρα και σε ενα αλλο μαγαζι (Γερμανος) τηλεφωνο και μου είπαν οτι δεν είχαν καμιά ενημέρωση .

βγάλε τώρα συμπέρασμα :confused: :confused:

Samsung galaxy s21+

Νεα ενημερωση απο Γερμανο. Μετα τις 8 του μηνα τελικα...

Ένα μήνα έκαναν να δουν το πρόβλημα στα καπάκια? τελικά μας ξενέρωσαν άσχημα, κρίμα που το έχω παραγγείλει και το πλήρωσα...:worry:

Ένα μήνα έκαναν να δουν το πρόβλημα στα καπάκια? τελικά μας ξενέρωσαν άσχημα, κρίμα που το έχω παραγγείλει και το πλήρωσα...:worry:

Εγω έχω πουλήσει το Sensation μου μια μέρα πριν να ανακοινωθεί το πρόβλημα με τα καπάκια και έχω μείνει με ενα παλιό Sony Ericsson που καλά καλά τηλέφωνο δεν παίρνει. Έχω ξενερώσει άσχημα :mad: . Έλπίζω να μην πάει μετά τις 10 του μήνα.

Με τιποτα δεν παιζει κατι τετοιο !

Πριν απο λίγο ήρθα απο ενα κατάστημα Γερμανος και μου ειπαν κατα τις δέκα του μηνα και να δούμε ...

Πήρα και σε ενα αλλο μαγαζι (Γερμανος) τηλεφωνο και μου είπαν οτι δεν είχαν καμιά ενημέρωση .

βγάλε τώρα συμπέρασμα :confused: :confused:

Παιδιά το μεσημέρι που πήγα σε φίλο ,ιδιοκτήτη καταστηματος Γερμανός, μου έδειξε την ενημέρωση που τους ήρθε προχθές ότι θα αποσταλούν υποχρεωτικα ,στις 1 με 2 Μαΐου ,σε όλα τα καταστήματα ,απο ένα χρωμα.Τωρα αν άλλαξε κάτι απο το μεσημερι τι να πω..

Πού πήγε ο rigel72? τον περιμένουμε με αγωνία :ninja:.

Λοιπόν επανέρχομαι...

Ποιότητα κατασκευή του λευκού που εχω στα χέρια μου. Είναι πολύ καλή αν και φοβάμαι ακόμα μην γρατζουνιστη το πίσω μέρος επειδή είναι πολύ glossy. Περιμένω την θήκη να το βάλω.

Μόνο το μεταλλικό γύρω που έχει δεν με ενθουσιάζει.

Πάντως από τις 2 εκδόσεις στο λευκό φαίνονται νομίζω λιγότερο οι δαχτυλιες

Camera : Τα ίδια με s2 αλλά ευτυχώς η ροζ στάμπα στην μέση δέν υπάρχει. Ο ήχος του πολύ καλός στο βίντεο αλλά ίσως αυτό που λένε για μπασα να ισχύει, αλλά ακόμα δέν το εχω ψάξει πολύ.

Το gps κανένα πρόβλημα βρήκε πρώτο στίγμα μέσα σε 5 sec.

Τώρα το μέγεθος παιδιά καθαρά υποκειμενικό θέμα για τον καθέναν είναι πάντως εμένα μου είναι τέλειο στο χέρι μου και το εχω ήδη συνηθίσει.

Δεμ είμαι ειδικός να γράφω reviews, και μόνο την προσωπικη μου γνώμη εδώ λέω, πάντως το S3 φτηνό δεν το λες , και σε όσους άρεσε το s2 θα τους αρέσει σίγουρα το S3.

Ερωτήσεις ότι μπορώ απαντάω πάντως..

Λοιπόν επανέρχομαι...

Ποιότητα κατασκευή του λευκού που εχω στα χέρια μου. Είναι πολύ καλή αν και φοβάμαι ακόμα μην γρατζουνιστη το πίσω μέρος επειδή είναι πολύ glossy. Περιμένω την θήκη να το βάλω.

Camera : Τα ίδια με s2 αλλά ευτυχώς η ροζ στάμπα στην μέση δέν υπάρχει. Ο ήχος του πολύ καλός στο βίντεο αλλά ίσως αυτό που λένε για μπασα να ισχύει, αλλά ακόμα δέν το εχω ψάξει πολύ.

Τώρα το μέγεθος παιδιά καθαρά υποκειμενικό θέμα για τον καθέναν είναι πάντως εμένα μου είναι τέλειο στο χέρι μου και το εχω ήδη συνηθίσει.

Δεμ είμαι ειδικός να γράφω reviews, και μόνο την προσωπικη μου γνώμη εδώ λέω, πάντως το S3 φτηνό δεν το λες , και σε όσους άρεσε το s2 θα τους αρέσει σίγουρα το S3.

Να είσαι καλά για την βοήθεια και την συμβολή σου! Εγώ για την κάμερα θα σου ελεγα να βγάλεις ένα οποιοδήποτε έγγραφο φωτογραφία και απλά δες πόσο λευκό δείχνει το χαρτί του εγγράφου.. Με το s2 φαινόταν σχεδόν κίτρινο ενώ με το note είναι καταλευκο.. Κατι ακούστηκε και για τον ήχο του, αν έχεις την καλοσύνη να τραβηξεις ένα video σε σχετικά θορυβώδες περιβάλλον να δούμε πως θα παίξει σε tv ή σε υπολογιστή.. Πάλι ευχαριστούμε ;)

Εγω πιστευω οτι θα εχει θεμα με το σημα λογω χαμηλοu sar

Sent from my MZ601 using Tapatalk 2 Beta-5

Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο επειδή εχει χαμηλό sar ???

Πως το επηρεάζει (το σημα ) ?

Δεν γνωρίζω γιαυτό ρωτάω ...

Samsung galaxy s21+

Μνήμη έχει available 780 και με όλα τα προγράμματα της μάνας του και καμία 20ρία ακόμα κατεβασμένα εγώ από market παραμένει στο 650 . Κανένα κόλλημα πάντως δεν εχω παρατηρήσει όλη την ημέρα που το εχω.

Εγω πιστευω οτι θα εχει θεμα με το σημα λογω χαμηλοu sar

Sent from my MZ601 using Tapatalk 2 Beta-5

Δεν έχει καμία σχέση φίλε μου το sar με το σήμα ,πολλες συσκευες με χαμηλο sar αποδίδουν πολυ καλυτερα απο αλλες με πολυ υψηλότερο . πχ σε δωμάτιο που με το galaxy s2 ,το galaxy note μιλούσα κανονικά ,το htc one x ,που εχει σχεδον τετραπλασιο sar ,με το πρώτο firmware είχε πρόβλημα, μικρό πρόβλημα είχε επίσης και το Xperia s με sar 1,3. Για να μην μιλήσω και για παλιότερες συσκευές που παρ όλο που το sar ήταν πάνω απο 1 είχαν πρόβλημα με το δίκτυο στον ίδιο χώρο.

υπαρχει καποιος που να ξερει γερμανικα η να βγαζει ακρη με το amazon.de? (καλη η γουγλο-μεταφραση, αλλα δεν ειναι και τελεια :p)

θελω να κανω λογαριασμο και παραγγελια τωρα, οποτε αν εχει χρονο και μπορει καποιος να βοηθησει ας μου στειλει πμ να συνεννοηθουμε με skype! :p

danken :lol:

Κανε εγγραφη στο αγγλικο amazon και με το ιδιο email που εκανες εγγραφη και τον ιδιο password μπες στο γερμανικο και κανε την παραγγελια,κανε μια στο αγγλικο εικονικα την ολη διαδικασια του ανοιγματος λογαριασμου και στη συνεχεια το ιδιο και στη διαδικασια της παραγγελιας απο το ενα παραθυρο,και απο το αλλο γερμανικο βλεποντας τα παραθυρα κανεις copy paste στο αντιστοιχο γερμανικο και καθαρισες....:p

Λοιπόν επανέρχομαι...

To wifi,και σε 3G ζεστενεται ιδιατερα το πισω καπακι στην πλοηγηση,το wifi δυνατο πως ειναι,να δεις κατω απο το φως του ηλιου πως ειναι εχει καλη ευκρινεια,στη ποση φωτεινοτητα ειναι καλα η' θελει 100% για να φαινεται καλα,αυτα σε πρωτη φαση.....:pευχαριστουμε

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Δεν έχει καμία σχέση φίλε μου το sar με το σήμα ,πολλες συσκευες με χαμηλο sar αποδίδουν πολυ καλυτερα απο αλλες με πολυ υψηλότερο . πχ σε δωμάτιο που με το galaxy s2 ,το galaxy note μιλούσα κανονικά ,το htc one x ,που εχει σχεδον τετραπλασιο sar ,με το πρώτο firmware είχε πρόβλημα, μικρό πρόβλημα είχε επίσης και το Xperia s με sar 1,3. Για να μην μιλήσω και για παλιότερες συσκευές που παρ όλο που το sar ήταν πάνω απο 1 είχαν πρόβλημα με το δίκτυο στον ίδιο χώρο.

Έχεις απόλυτο δίκιο.. Αν θέλετε να ενημερωθείτε ;)

http://www.digitalsociety.org/2009/09/sar-ratings-are-not-a-measure-of-radiation/

Παιδιά το μεσημέρι που πήγα σε φίλο ,ιδιοκτήτη καταστηματος Γερμανός, μου έδειξε την ενημέρωση που τους ήρθε προχθές ότι θα αποσταλούν υποχρεωτικα ,στις 1 με 2 Μαΐου ,σε όλα τα καταστήματα ,απο ένα χρωμα.Τωρα αν άλλαξε κάτι απο το μεσημερι τι να πω..

Κι ομως αλλαξε το απογευμα! Μεχρι το μεσημερι ηταν να το εχουν σαββατο αλλα με τη νεα ενημερωση πηγε για μετα τις 8 του μηνα! Και δεν ειμαι της υπομονης αλλα τι να κανουμε!

Μνήμη έχει available 780 και με όλα τα προγράμματα της μάνας του και καμία 20ρία ακόμα κατεβασμένα εγώ από market παραμένει στο 650 . Κανένα κόλλημα πάντως δεν εχω παρατηρήσει όλη την ημέρα που το εχω.

Ανοιξε αρκετές εφαρμογές να δούμε το multitasking και πως συμπεριφέρεται ,και αν κολαει κάπου..

θΑ σε ζαλίσουμε λιγο αλλα καταλαβαίνεις

Έχεις απόλυτο δίκιο.. Αν θέλετε να ενημερωθείτε ;)

http://www.digitalsociety.org/2009/09/sar-ratings-are-not-a-measure-of-radiation/

Ευχαριστούμε Ευθύμη

Samsung galaxy s21+

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...