agekalp Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Εμενα οι οθονες οταν ειχαν τις φωτογραφιες της Olivia Wilde!!!!!!!! Τελικα με διπυρινο krait το αμερικανικο S3 Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Ενα πολυ αναλυτικο review http://mobile-review.com/review/samsung-galaxy-s3-fl-en.shtml Tου αλαξε τα φωτα του τηλεφώνου ειδικα στο πρώτο video riview, εκει που έβγαλε το ρολόι και το χτυπούσε ή μετα που προσπαθούσε με τα χεριά του να δει αν ειναι καλά δεμένο ......Κατσε ρε κουμπάρε δεν το λυπάσαι και το ταλαιπωρείς :lol: εχει υπεροχη οθονη και οχι μονο ,, μου αρέσει που ανεφερει οτι αργότερα μπορεί να κυκλοφορήσει σε μαύρο ( αν δεν κανω λθος) Παντως πολυ καλο review Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Απ' αυτό το review εκείνο που τράβηξε την προσοχή μου περισσότερο ήταν αυτό το screenshot: http://mobile-review.com/review/image/samsung/galaxy-s3-fl/scr/scr/add95.jpg Η ελεύθερη ram στο κινητό είναι 780 mb (από το σύστημα δεσμεύονται περίπου 220mb). Δεν με χάλασε. Εγώ βλέπω οτι διαθέσιμα είναι τα 269 αν δεν κάνω λάθος.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Εγώ βλέπω οτι διαθέσιμα είναι τα 269 αν δεν κάνω λάθος.. Ακριβως!! Η αδεσμευτη μνημη ειναι 729 και η ελευθερη-διαθεσιμη ειναι 269 !! Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Ενα πολυ αναλυτικο review http://mobile-review.com/review/samsung-galaxy-s3-fl-en.shtml μονο εγω δεν μπορω να μπω με τιποτα στο site??! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 μονο εγω δεν μπορω να μπω με τιποτα στο site??! εχει καποιο προβλημα τωρα μαλλον. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 βγηκε το user manual του S3. Κατεβαστε το απο το sammobile. Πεφτει διαβασμα τωρα...... TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Εγώ βλέπω οτι διαθέσιμα είναι τα 269 αν δεν κάνω λάθος.. Ακριβως!! Η αδεσμευτη μνημη ειναι 729 και η ελευθερη-διαθεσιμη ειναι 269 !! Αναφέρομαι στην αδέσμευτη μνήμη από το σύστημα φυσικά. Το πόση ελεύθερη ram έχει την συγκεκριμένη στιγμή ο κάθε χρήστης εξαρτάται από τις εφαρμογές που τρέχει την δεδομένη στιγμή. Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 καλα μολις βγουνε οι πρωτες aosp, θα φτασει 850 διαθεσιμη ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 βγηκε το user manual του S3. Κατεβαστε το απο το sammobile. Πεφτει διαβασμα τωρα...... Δωσε link ??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Δωσε link ??? Ορίστε Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Για τιμές, ένα πολύ καλό site, σαν το Skroutz, είναι και το kelkoo.de (ψάχνει τιμές από γερμανικά e-shops, ενώ υπάρχει και το αντίστοιχό του για Αγγλία, Ιταλία, Γαλλία κλπ.) Τα περισσότερα γερμανικά e-shops στέλνουν Ελλάδα και η τιμή για το 16άρι κυμαίνεται χονδρικά στα 590 ευρώ (συν 10-20 ευρώ μεταφορικά, ανάλογα το κατάστημα). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 14, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Ορίστε Προστέθηκε στο πρώτο post. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arbiter Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 (edited) σκέφτομαι να το πάρω από amazon.de, η τιμή του είναι άπαιχτη. Από ότι κατάλαβα στέλνει Ελλάδα σε αντίθεση με το co.uk σωστά; Επίσης είμαι άλλος ένας που δεν μπορεί να αποφασήσει μεταξύ λευκού και μπλε.... ΥΓ. Στο μάνουαλ αναφέρει ότι υποστηρίζει μέχρι 32gb microsd... η Samsung άλλα μας έλεγε :( η απλά είναι typo? Edited May 14, 2012 by Arbiter [Past Android phones]: HTC Wildfire, Huawei Ideos X5, Samsung Galaxy SIII (White), Sony XPERIA Z2 (D6503) 16GB [Current Phone]: Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Παντως βλεποντας το mini review πιο πανω οτι ενδιασμους ειχα, σιγα-σιγα εξαφανιζονται.:pΟντως το κινητο ειναι το καλυτερο android που θα κυκλοφορει στην αγορα το επομενο διαστημα και το μονο μεμπτο ειναι τα υλικα κατασκευης που αντισταθμιζονται απο τα παρα πολλα θετικα. Και επειδη κυκλοφορει για παραγγελια το λευκο απο amazon de,το μονο αγχος μου ειναι να μην μου τυχει καποια συσκευη με διαφορα κουσουρια,ειτε software ειτε hardware μονο για αυτο δισταζω μεχρι τωρα να προβω στην παραγγελια......ελπιζω να σταθω τυχερος γιατι το θελω το κινητο:lol::p OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 σκέφτομαι να το πάρω από amazon.de, η τιμή του είναι άπαιχτη. Από ότι κατάλαβα στέλνει Ελλάδα σε αντίθεση με το co.uk σωστά; Επίσης είμαι άλλος ένας που δεν μπορεί να αποφασήσει μεταξύ λευκού και μπλε.... ΥΓ. Στο μάνουαλ αναφέρει ότι υποστηρίζει μέχρι 32gb microsd... η Samsung άλλα μας έλεγε :( η απλά είναι typo? Εγώ το προ-παράγγειλα από το amazon.de μαζί με 64gb microsd την οποία υποστηρίζει όπως και το sg2 Με τα μεταφορικά και την κάρτα 669 Ευρώ. Για όσους ενδιαφέρονται η Omega θα είναι από τις πρώτες ρομ για το SG3 και σε Samsung αλλά και σε AOSP ή AOKP όταν αυτό θα είναι εφικτό. Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arbiter Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Εγώ το προ-παράγγειλα από το amazon.de μαζί με 64gb microsd την οποία υποστηρίζει όπως και το sg2 Με τα μεταφορικά και την κάρτα 669 Ευρώ. Για όσους ενδιαφέρονται η Omega θα είναι από τις πρώτες ρομ για το SG3 και σε Samsung αλλά και σε AOSP ή AOKP όταν αυτό θα είναι εφικτό. Αχα! μια χαρά, amazon here i come λοιπόν! [Past Android phones]: HTC Wildfire, Huawei Ideos X5, Samsung Galaxy SIII (White), Sony XPERIA Z2 (D6503) 16GB [Current Phone]: Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Αλλο ενα review, απο το phonearena αυτη τη φορα, εδω Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Εγώ το προ-παράγγειλα από το amazon.de μαζί με 64gb microsd την οποία υποστηρίζει όπως και το sg2 Με τα μεταφορικά και την κάρτα 669 Ευρώ. Για όσους ενδιαφέρονται η Omega θα είναι από τις πρώτες ρομ για το SG3 και σε Samsung αλλά και σε AOSP ή AOKP όταν αυτό θα είναι εφικτό. χαίρομαι που διαβάζω οτι η omega θα πάει και στο s3 ! είναι πολύ καλή rom μπραβο Γιάννη........ Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Κάτι που μου έκανε εντύπωση στο review του mobile-review.com, είναι ότι θέλει 3 ώρες φόρτιση... :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakislife Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Κάτι που μου έκανε εντύπωση στο review του mobile-review.com, είναι ότι θέλει 3 ώρες φόρτιση... :wacko: Για 2100mA μπαταρια μια χαρα ειναι οι 3 ωρες φορτιση. Τι να πουμε και για το S2 που ηθελε 5+ !!!! :blink: Free your Mind, Live 2 the MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Για 2100mA μπαταρια μια χαρα ειναι οι 3 ωρες φορτιση. Τι να πουμε και για το S2 που ηθελε 5+ !!!! :blink: Εγω που φορτιζω συνηθως απο PC θα θελει 1-2 μερες.... Πρεπει να αγορασει τη πατεντα της panasonic.1800mah γεμιζει 50% σε 30 λεπτα(μετα γεμιζει λιγο πιο αργα) Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Για 2100mA μπαταρια μια χαρα ειναι οι 3 ωρες φορτιση. Τι να πουμε και για το S2 που ηθελε 5+ !!!! :blink: Τα χω συνιθηση απ το note αυτα τα νούμερα :) Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agligoros Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 ποτε ερχετε στην Ελλαδα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisgeorg Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 ποτε ερχετε στην Ελλαδα; Αρχές Ιουνίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts