Jump to content

[Προς κυκλοφορία] Samsung Galaxy S III

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ενα πολυ αναλυτικο review

http://mobile-review.com/review/samsung-galaxy-s3-fl-en.shtml

Tου αλαξε τα φωτα του τηλεφώνου ειδικα στο πρώτο video riview, εκει που έβγαλε το ρολόι και το χτυπούσε ή μετα που προσπαθούσε

με τα χεριά του να δει αν ειναι καλά δεμένο ......Κατσε ρε κουμπάρε δεν το λυπάσαι και το ταλαιπωρείς :lol:

εχει υπεροχη οθονη και οχι μονο ,, μου αρέσει που ανεφερει οτι αργότερα μπορεί να κυκλοφορήσει σε μαύρο ( αν δεν κανω λθος)

Παντως πολυ καλο review

Samsung galaxy s21+

Απ' αυτό το review εκείνο που τράβηξε την προσοχή μου περισσότερο ήταν αυτό το screenshot:

http://mobile-review.com/review/image/samsung/galaxy-s3-fl/scr/scr/add95.jpg

Η ελεύθερη ram στο κινητό είναι 780 mb (από το σύστημα δεσμεύονται περίπου 220mb). Δεν με χάλασε.

Εγώ βλέπω οτι διαθέσιμα είναι τα 269 αν δεν κάνω λάθος..

:D

Ακριβως!!

Η αδεσμευτη μνημη ειναι 729 και η ελευθερη-διαθεσιμη ειναι 269 !!

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Ακριβως!!

Η αδεσμευτη μνημη ειναι 729 και η ελευθερη-διαθεσιμη ειναι 269 !!

Αναφέρομαι στην αδέσμευτη μνήμη από το σύστημα φυσικά. Το πόση ελεύθερη ram έχει την συγκεκριμένη στιγμή ο κάθε χρήστης εξαρτάται από τις εφαρμογές που τρέχει την δεδομένη στιγμή.

Μάκης

Για τιμές, ένα πολύ καλό site, σαν το Skroutz, είναι και το kelkoo.de (ψάχνει τιμές από γερμανικά e-shops, ενώ υπάρχει και το αντίστοιχό του για Αγγλία, Ιταλία, Γαλλία κλπ.)

Τα περισσότερα γερμανικά e-shops στέλνουν Ελλάδα και η τιμή για το 16άρι κυμαίνεται χονδρικά στα 590 ευρώ (συν 10-20 ευρώ μεταφορικά, ανάλογα το κατάστημα).

σκέφτομαι να το πάρω από amazon.de, η τιμή του είναι άπαιχτη. Από ότι κατάλαβα στέλνει Ελλάδα σε αντίθεση με το co.uk σωστά;

Επίσης είμαι άλλος ένας που δεν μπορεί να αποφασήσει μεταξύ λευκού και μπλε....

ΥΓ. Στο μάνουαλ αναφέρει ότι υποστηρίζει μέχρι 32gb microsd... η Samsung άλλα μας έλεγε :( η απλά είναι typo?

Edited by Arbiter

[Past Android phones]: HTC Wildfire, Huawei Ideos X5, Samsung Galaxy SIII (White), Sony XPERIA Z2 (D6503) 16GB

[Current Phone]: Galaxy S7 Edge

Παντως βλεποντας το mini review πιο πανω οτι ενδιασμους ειχα, σιγα-σιγα εξαφανιζονται.:pΟντως το κινητο ειναι το καλυτερο android που θα κυκλοφορει στην αγορα το επομενο διαστημα και το μονο μεμπτο ειναι τα υλικα κατασκευης που αντισταθμιζονται απο τα παρα πολλα θετικα.

Και επειδη κυκλοφορει για παραγγελια το λευκο απο amazon de,το μονο αγχος μου ειναι να μην μου τυχει καποια συσκευη με διαφορα κουσουρια,ειτε software ειτε hardware μονο για αυτο δισταζω μεχρι τωρα να προβω στην παραγγελια......ελπιζω να σταθω τυχερος γιατι το θελω το κινητο:lol::p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

σκέφτομαι να το πάρω από amazon.de, η τιμή του είναι άπαιχτη. Από ότι κατάλαβα στέλνει Ελλάδα σε αντίθεση με το co.uk σωστά;

Επίσης είμαι άλλος ένας που δεν μπορεί να αποφασήσει μεταξύ λευκού και μπλε....

ΥΓ. Στο μάνουαλ αναφέρει ότι υποστηρίζει μέχρι 32gb microsd... η Samsung άλλα μας έλεγε :( η απλά είναι typo?

Εγώ το προ-παράγγειλα από το amazon.de μαζί με 64gb microsd την οποία υποστηρίζει όπως και το sg2

Με τα μεταφορικά και την κάρτα 669 Ευρώ.

Για όσους ενδιαφέρονται η Omega θα είναι από τις πρώτες ρομ για το SG3 και σε Samsung αλλά και σε AOSP ή AOKP όταν αυτό θα είναι εφικτό.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Εγώ το προ-παράγγειλα από το amazon.de μαζί με 64gb microsd την οποία υποστηρίζει όπως και το sg2

Για όσους ενδιαφέρονται η Omega θα είναι από τις πρώτες ρομ για το SG3 και σε Samsung αλλά και σε AOSP ή AOKP όταν αυτό θα είναι εφικτό.

Αχα! μια χαρά, amazon here i come λοιπόν!

[Past Android phones]: HTC Wildfire, Huawei Ideos X5, Samsung Galaxy SIII (White), Sony XPERIA Z2 (D6503) 16GB

[Current Phone]: Galaxy S7 Edge

χαίρομαι που διαβάζω οτι η omega θα πάει και στο s3 !

είναι πολύ καλή rom μπραβο Γιάννη........

Samsung galaxy s21+

Κάτι που μου έκανε εντύπωση στο review του mobile-review.com, είναι ότι θέλει 3 ώρες φόρτιση... :wacko:

Για 2100mA μπαταρια μια χαρα ειναι οι 3 ωρες φορτιση. Τι να πουμε και για το S2 που ηθελε 5+ !!!! :blink:

Free your Mind, Live 2 the MAX

Για 2100mA μπαταρια μια χαρα ειναι οι 3 ωρες φορτιση. Τι να πουμε και για το S2 που ηθελε 5+ !!!! :blink:

Εγω που φορτιζω συνηθως απο PC θα θελει 1-2 μερες....

Πρεπει να αγορασει τη πατεντα της panasonic.1800mah γεμιζει 50% σε 30 λεπτα(μετα γεμιζει λιγο πιο αργα)

Τα χω συνιθηση απ το note αυτα τα νούμερα :)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...