jabaman Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Το SwiftKey το θεωρώ μέτριο σε swipe mode. Σου βγάζει αρκετές φορές λάθος λέξεις καθώς θέλει καλή ακρίβεια στο σύρσιμο του δάχτυλου. Αρκετά καλύτερο σε αυτό το Swype. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaik Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Καλημερα σε ολους. λοιπον θελω να χρησιμοποιήσω ειτε το gosms ειτε το handcent αντι της βασικης εφαρμογης του android για sms. Το θεμα μου ειναι οτι στη λιστα επαφων και στα δυο προγραμματα μου εμφανιζει τις επαφες τοσο της sim οσο κ αυτες που εχω κανει sync στο google με αποτελεσμα να εμφανιζονται διπλες οι επαφες στη λιστα. αυτο που θελω ειναι να εμφανιζονται μονο οι επαφες απο το gmail μου. γινεται αυτο? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Καλημέρα σας Επειδή είμαι πολύ συχνά στο αυτοκίνητο δεν μπορώ να πληκτρολογώ συνέχεια γι αυτό και ψάχνω ένα πληκτρολόγιο που να του μιλάω στα ελληνικά κι αυτό να γράφει. Έχετε κάτι να μου προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Καλημέρα σας Επειδή είμαι πολύ συχνά στο αυτοκίνητο δεν μπορώ να πληκτρολογώ συνέχεια γι αυτό και ψάχνω ένα πληκτρολόγιο που να του μιλάω στα ελληνικά κι αυτό να γράφει. Έχετε κάτι να μου προτείνετε; Swype beta. Θα εντυπωσιαστείς. Δεν υπάρχει στο play store. Beta.swype.com Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Swype beta. Θα εντυπωσιαστείς. Δεν υπάρχει στο play store. Beta.swype.com θελει ιντερνετ, ομως, αν θες να του μιλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 θελει ιντερνετ, ομως, αν θες να του μιλας. Ε ναι. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι τόσο αξιόπιστο χωρίς Internet. Ίσως τα κινητά της mls να είναι χωρίς Internet. Αλλά σκέτο το πρόγραμμα που φοράνε δεν νομίζω να μπορείς το βρεις εύκολα. Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Και θα μπορώ να αντικαταστήσω το stock keyboard με το swype beta; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Και θα μπορώ να αντικαταστήσω το stock keyboard με το swype beta; Ναι κανονικά. Μέσα από τις ρυθμίσεις θέτεις το swype ως default πληκτρολόγιο. Μην ξεχάσεις να κατεβάσεις την ελληνική γλώσσα μόνο. :p Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Το κατέβασα αλλά δεν τις πιάνει εύκολα τις λέξεις.. Για παράδειγμα όταν λέω Όλγα βγάζει την μια όλα την άλλη Πωλίνα.. Το άλλο που βλέπω είναι ότι με το πενάκι του τηλεφώνου μου δεν μπορώ να γράψω χειρόγραφα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Το κατέβασα αλλά δεν τις πιάνει εύκολα τις λέξεις.. Για παράδειγμα όταν λέω Όλγα βγάζει την μια όλα την άλλη Πωλίνα.. Το άλλο που βλέπω είναι ότι με το πενάκι του τηλεφώνου μου δεν μπορώ να γράψω χειρόγραφα. Θέλει να μιλάς σχετικά αργά και καθαρά. Για χειρόγραφο, αν και έχει λειτουργία δεν συγκρίνεται ούτε για αστείο με την stock οπότε για χειρόγραφο γυρνάς στο stock keyboard. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Το swype δε μ' αφήνει να κάνω update μέσω δικτύου, αλλά μόνο μέσω wifi. Ψάχνω να βρω μήπως υπάρχει καμία ρύθμιση ή επιλογή αλλά δε βλέπω κάτι. Πολύ περίεργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Μήπως έχεις βάλει κάποιο firewall στη συσκευή σου κι έχεις αποτρέψει την πρόσβαση της εφαρμογής στο ίντερνετ μέσω του δικτύου; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Μήπως έχεις βάλει κάποιο firewall στη συσκευή σου κι έχεις αποτρέψει την πρόσβαση της εφαρμογής στο ίντερνετ μέσω του δικτύου; Όχι, δεν έχω κάτι τέτοιο. Έκανα τα εξής, για δοκιμή. Πήγα στις ρυθμίσεις του swype, στο swype connect απενεργοποίησα το cellular data, πάω στο update, το πατάω και μου λέει να κάνω enable το cellular data. Το ενεργοποιώ πάλι και ενώ το πατάω να κάνει την ενημέρωση πάλι μου λέει you must have Wifi enabled to download. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 μπορει απλα για να μην καταναλωσει απο τα MB σου, να ενημερωνεται μονο μεσω wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tassos_lg Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Θελω ενα πληκτρολογιο που να εχει t9 και οσο δυνατον καλυτερο λεξικο. Εχω βαλει: Perfect keyboard free, GO keyboard, Multiling (δεν μπορω να βρω με τιποτα οσο και αν προσπαθησα το t9) Κανενα δεν τα παει καλα σε πολυ γνωστες λεξεις. Οποιος εχει να προτεινει κατι καλο και δοκιμασμενο καλοδεχούμενος...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Και γιατί δεν το γράφεις στο σχετικό θέμα 3 σειρές πιο κάτω; Θα είχες πιστεύω λύσει το πρόβλημα αν ήδη το είχες διαβάσει το σχετικό θέμα, ειδικά στις τελευταίες σελίδες του. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgaras100 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Δεν μπορεσα να βρω κατι φιλε μου.. αν μου το ανελυες λιγο καλυτερα..!! αυτα ττα GB και JB τι ειναι¨?? Δωσε μ λιγο τα φωτα σου...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsaviola28 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 GB=gingerbread JB=jellybean και τα 2 ειναι εκδοσεις του android η GB παλιοτερη η jb πιο νεα Παράθεση http://www.annamariakalfa.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Θελω ενα πληκτρολογιο που να εχει t9 και οσο δυνατον καλυτερο λεξικο. Εχω βαλει: Perfect keyboard free, GO keyboard, Multiling (δεν μπορω να βρω με τιποτα οσο και αν προσπαθησα το t9) Κανενα δεν τα παει καλα σε πολυ γνωστες λεξεις. Οποιος εχει να προτεινει κατι καλο και δοκιμασμενο καλοδεχούμενος...... Όταν λες t9 εννοείς πως θες το παραδοσιακό πληκτρολόγιο με τα νούμερα; Γιατί δεν δοκιμάζεις κάποιο full πληκτρολόγιο όπως swype ή swiftkey που είναι εξαιρετικά; νομίζω πως αν ασχοληθείς λίγο μαζί τους θα το ξεχάσεις το t9. Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MickWellington Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Παιδιά κατέβασα στον installer του swype από το beta.swype.com, κατεβάζει το swype και μου λέει πήγαινε επίλεξε και γύρνα εδώ για τις ρυθμίσεις αλλά δεν μου το εμφανίζει στις επιλογές, έχει μόνο το στάνταρ LG Keyboard και την φωνητική πληκτρολόγηση. Τι πρέπει να κάνω; Έχω LG Optimus L7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Παιδιά κατέβασα στον installer του swype από το beta.swype.com, κατεβάζει το swype και μου λέει πήγαινε επίλεξε και γύρνα εδώ για τις ρυθμίσεις αλλά δεν μου το εμφανίζει στις επιλογές, έχει μόνο το στάνταρ LG Keyboard και την φωνητική πληκτρολόγηση. Τι πρέπει να κάνω; Έχω LG Optimus L7. Πολύ περίεργο. Θα έπρεπε να σου το εμφανίζει κανονικά. Δοκίμασε να κάνεις ένα restart. Αλλιώς κάμε το ξανά εγκατάσταση. Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MickWellington Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Έκανα και επανεκκίνηση και επανεγκατάσταση και τώρα μου το βγάζει κανονικά. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Ρε παιδία, όσοι έχετε το SwiftKey μετά από επανεκκίνηση, σας το έχει σαν προεπιλογή; Γιατί στο S3 κάθε φορά που κάνω restart μου γυρνάει στο μαμά πληκτρολόγιο και πρέπει κάθε φορά να το αλλάξω Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Χμμμ. Έχω την εντύπωση πως αν το ξανά εγκαταστήσεις θα στρώσει. Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 εγώ δεν έχω κάποιο θέμα! δοκίμασε να το βγαλεις και να το ξαναβγαλεις, όπως λέει και ο/η astroholic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts