Jump to content

[Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξέρετε αν υπάρχει κανένα πληκτρολόγιο που να εμφανίζει παράλληλα/ταυτόχρονα :

>πληκτρολόγιο Qwerty,

>μπάρα βασικών συμβόλων ( τελεία, ερωτηματικό,θαυμαστικό,smile) και

>μπάρα αριθμών

σε κάθετη μορφή ( εννοώ όχι σε landscape mode) ?

Κατέβασα το Α.Ι Keyboard το οποίο μου εμφανίζει πάνω από τα γράμματα μια μπάρα αριθμών η οποία με διπλή κύλιση εναλλάσσεται σε μπάρα συμβόλων αλλά θα ήθελα να έχω κατευθείαν ορατές και τις 2 μπάρες ( αριθμών και βασικών συμβόλων

) χωρίς να κάνω εναλλαγή μπρος πίσω.

Edited by ipred

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

>πληκτρολόγιο Qwerty,

>μπάρα αριθμών

Κατέβασα το Α.Ι Keyboard το οποίο μου εμφανίζει πάνω από τα γράμματα μια μπάρα αριθμών η οποία με διπλή κύλιση εναλλάσσεται σε μπάρα συμβόλων αλλά θα ήθελα να έχω κατευθείαν ορατές και τις 2 μπάρες ( αριθμών και βασικών συμβόλων

Δοκίμασε το kii keyboard, έχει πολλές επιλογές, πιστεύω θα βρεις αυτό που θέλεις!!

sent from my Nexus 4

>πληκτρολόγιο Qwerty,

>μπάρα αριθμών

Bάλε το terminal IDE, που έρχεται με δικό του πληκτρολόγιο που είναι ελπίζω σαν αυτό που ψάχνεις.

http://www.spartacusrex.com/terminalkey.jpg

- Alex

Η φωνητική πληκτρολόγηση του Swype είναι απλά εκπληκτική. Έχω πάθει πλάκα με το πόση επιτυχία έχει σε αυτά που του λεω να γράψει

Η φωνητική πληκτρολόγηση του Swype είναι απλά εκπληκτική. Έχω πάθει πλάκα με το πόση επιτυχία έχει σε αυτά που του λεω να γράψει

μα πως το κανεις στα ελληνικα αυτο ρε φιλε?

σε εμενα δεν βγαζει επιλογη οταν το εχω γυρισμένο να γραφω ελληνικα!

το κανει μονο στα αγγλικα..

edit στην τελευταια εκδοση το κανει!

την ξαναεβαλα απο την αρχη και ολα οκ...

Edited by freddaras

επιτέλους φωνητική αναγνώριση στα ελληνικά!!! παίδες, μονο το swype έχει ως τώρα έτσι?

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

Άριστα αποτελέσματα με τη φωνητική πληκτρολόγηση.

Νομίζω μέχρι τώρα στα ελληνικά, μόνο η MLS είχε κάτι τέτοιο για τα κινητά της.

Το κατέβασα κι εγώ για να το δοκιμάσω το Swype, αλλά απογοητεύτηκα. Άλλα του έλεγα και άλλα έγραφε.

κατεβασα και εγω το swype να δουμε τι λεει...

για να γραφει οτι λες πρεπει να εισαι συνδεδεμενος στο internet;

Ναι, δυστυχώς χρειάζεται Internet...

Αρκετοί, το έχουμε σχολιάσει σε προηγούμενες σελίδες.

Έχει πολύ καλή πρόβλεψη, αλλά στο swipe κομμάτι είναι προς το παρόν χειρότερο από το Swype.

Το κατέβασα κι εγώ για να το δοκιμάσω το Swype, αλλά απογοητεύτηκα. Άλλα του έλεγα και άλλα έγραφε.

Περίεργο. Μήπως παίζει κάποια ασυμβατότητα με το s2 ; Εγώ το δοκιμάζω στο HD2 αλλά και στο Note και λειτουργεί εκπληκτικά καλά.

Περίεργο. Μήπως παίζει κάποια ασυμβατότητα με το s2 ; Εγώ το δοκιμάζω στο HD2 αλλά και στο Note και λειτουργεί εκπληκτικά καλά.

Ίσως έπρεπε να τα πω πιο δυνατά για να τα καταλάβει. Τα είπα σε φυσιολογική ένταση πάντως. Αν θέλει να τα λες πολύ δυνατά δεν βολεύει, ειδικά αν είσαι κάπου που υπάρχουν και άλλοι.

Δε χρειάζεται να γκαρίζεις. Μιλάς φυσιολογικά όπως θα μιλούσες με τον διπλανό σου. Edited by bbbb

υπαρχει καποιο προγραμμα για android (arc s κινητο) που να εχει το 12αρι πληκτρολογιο και οχι qwerty με ελληνικους χαρακτηρες?

με ελληνικους 160 χαρακτηρες ?

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

υπαρχει καποιο προγραμμα για android (arc s κινητο) που να εχει το 12αρι πληκτρολογιο και οχι qwerty με ελληνικους χαρακτηρες?

με ελληνικους 160 χαρακτηρες ?

Επειδή αναφέρεσαι σε 160 χαρακτήρες, εικάζω ότι ενδιαφέρεσαι για μηνύματα.

Το καλύτερο είναι να διαλέξεις από το παρόν θέμα το πληκτρολόγιο που σου αρέσει (δυστυχώς δε μπορώ να σου προτείνω κάποιο, γιατί χρησιμοποιώ qwerty, αλλά έχουν αναφερθεί πολλά στις προηγούμενες σελίδες)

Στη συνέχεια, κατέβασε εφαρμογή μηνυμάτων που υποστηρίζει αποστολή 160 χαρακτήρων για Ελληνικά (πχ GoSMS, Handcent).

Όπως έχουμε ξαναπεί, ο κρίκος της αλυσίδας που επηρεάζει περισσότερο των αριθμό χαρακτήρων είναι η εφαρμογή των μηνυμάτων και όχι το πληκτρολόγιο.

Η φωνητική πληκτρολόγηση έχει αρκετές απαιτήσεις για να δουλέψει σωστά. Σταθερό τόνο και καθαρή γλώσσα

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Tελικά επέλεξα το Swype Beta for Android γιατί έχει αρκετά καλή αναγνώριση φωνής και πολύ καλή πρόγνωση.Είναι και δωρεάν.:)

http://beta.swype.com/

χρησιμοποιω το go sms για 160 χαρακτηρες αλλα δεν εχω βρει ακομα 12αρι πληκτρολογιο..

Ίσως εγώ να κατάλαβα κάτι λάθος... Λέγοντας 12άρι, δεν εννοείς Τ9, που είναι αριθμητικό και πατάς διαδοχικά τον κάθε αριθμό για να σου βγάλει το αντίστοιχο γράμμα?

Αν ψάξεις στο play για Τ9 (και στις προηγούμενες σελίδες εδώ μέσα) θα βρεις πολλά.

Ίσως εγώ να κατάλαβα κάτι λάθος... Λέγοντας 12άρι, δεν εννοείς Τ9, που είναι αριθμητικό και πατάς διαδοχικά τον κάθε αριθμό για να σου βγάλει το αντίστοιχο γράμμα?

Αν ψάξεις στο play για Τ9 (και στις προηγούμενες σελίδες εδώ μέσα) θα βρεις πολλά.

Εννοω αυτο που ειναι πχ καπως ετσι¨

1 2 3

4 5 6

7 8 9

* 0 #

Τωρα ητε με t9 ητε χωρις νομιζω ειναι θεμα συνηθειας!

Εννοω αυτο που ειναι πχ καπως ετσι¨

1 2 3

4 5 6

7 8 9

* 0 #

Τωρα ητε με t9 ητε χωρις νομιζω ειναι θεμα συνηθειας!

smart keyboard

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου