ipred Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 (edited) Ξέρετε αν υπάρχει κανένα πληκτρολόγιο που να εμφανίζει παράλληλα/ταυτόχρονα : >πληκτρολόγιο Qwerty, >μπάρα βασικών συμβόλων ( τελεία, ερωτηματικό,θαυμαστικό,smile) και >μπάρα αριθμών σε κάθετη μορφή ( εννοώ όχι σε landscape mode) ? Κατέβασα το Α.Ι Keyboard το οποίο μου εμφανίζει πάνω από τα γράμματα μια μπάρα αριθμών η οποία με διπλή κύλιση εναλλάσσεται σε μπάρα συμβόλων αλλά θα ήθελα να έχω κατευθείαν ορατές και τις 2 μπάρες ( αριθμών και βασικών συμβόλων ) χωρίς να κάνω εναλλαγή μπρος πίσω. Edited January 13, 2013 by ipred Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Ξέρετε αν υπάρχει κανένα πληκτρολόγιο που να εμφανίζει παράλληλα/ταυτόχρονα : >πληκτρολόγιο Qwerty, >μπάρα βασικών συμβόλων ( τελεία, ερωτηματικό,θαυμαστικό,smile) και >μπάρα αριθμών σε κάθετη μορφή ( εννοώ όχι σε landscape mode) ? Κατέβασα το Α.Ι Keyboard το οποίο μου εμφανίζει πάνω από τα γράμματα μια μπάρα αριθμών η οποία με διπλή κύλιση εναλλάσσεται σε μπάρα συμβόλων αλλά θα ήθελα να έχω κατευθείαν ορατές και τις 2 μπάρες ( αριθμών και βασικών συμβόλων ) χωρίς να κάνω εναλλαγή μπρος πίσω. Δοκίμασε το kii keyboard, έχει πολλές επιλογές, πιστεύω θα βρεις αυτό που θέλεις!! Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Ξέρετε αν υπάρχει κανένα πληκτρολόγιο που να εμφανίζει παράλληλα/ταυτόχρονα : >πληκτρολόγιο Qwerty, >μπάρα βασικών συμβόλων ( τελεία, ερωτηματικό,θαυμαστικό,smile) και >μπάρα αριθμών σε κάθετη μορφή ( εννοώ όχι σε landscape mode) ? Κατέβασα το Α.Ι Keyboard το οποίο μου εμφανίζει πάνω από τα γράμματα μια μπάρα αριθμών η οποία με διπλή κύλιση εναλλάσσεται σε μπάρα συμβόλων αλλά θα ήθελα να έχω κατευθείαν ορατές και τις 2 μπάρες ( αριθμών και βασικών συμβόλων ) χωρίς να κάνω εναλλαγή μπρος πίσω. Bάλε το terminal IDE, που έρχεται με δικό του πληκτρολόγιο που είναι ελπίζω σαν αυτό που ψάχνεις. http://www.spartacusrex.com/terminalkey.jpg Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Δημήτρη και Τυχεράκια ευχαριστώ, θα τα δοκιμάσω αύριο και τα δύο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Η φωνητική πληκτρολόγηση του Swype είναι απλά εκπληκτική. Έχω πάθει πλάκα με το πόση επιτυχία έχει σε αυτά που του λεω να γράψει Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 (edited) Η φωνητική πληκτρολόγηση του Swype είναι απλά εκπληκτική. Έχω πάθει πλάκα με το πόση επιτυχία έχει σε αυτά που του λεω να γράψει μα πως το κανεις στα ελληνικα αυτο ρε φιλε? σε εμενα δεν βγαζει επιλογη οταν το εχω γυρισμένο να γραφω ελληνικα! το κανει μονο στα αγγλικα.. edit στην τελευταια εκδοση το κανει! την ξαναεβαλα απο την αρχη και ολα οκ... Edited January 14, 2013 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 επιτέλους φωνητική αναγνώριση στα ελληνικά!!! παίδες, μονο το swype έχει ως τώρα έτσι? Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgl Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Άριστα αποτελέσματα με τη φωνητική πληκτρολόγηση. Νομίζω μέχρι τώρα στα ελληνικά, μόνο η MLS είχε κάτι τέτοιο για τα κινητά της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 κατεβασα και εγω το swype να δουμε τι λεει... για να γραφει οτι λες πρεπει να εισαι συνδεδεμενος στο internet; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Το κατέβασα κι εγώ για να το δοκιμάσω το Swype, αλλά απογοητεύτηκα. Άλλα του έλεγα και άλλα έγραφε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 κατεβασα και εγω το swype να δουμε τι λεει... για να γραφει οτι λες πρεπει να εισαι συνδεδεμενος στο internet; Ναι, δυστυχώς χρειάζεται Internet... Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Εχει δοκιμασει κανεις το swifkey flow beta;Δεν υπάρχει στο google play ακομα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Αρκετοί, το έχουμε σχολιάσει σε προηγούμενες σελίδες. Έχει πολύ καλή πρόβλεψη, αλλά στο swipe κομμάτι είναι προς το παρόν χειρότερο από το Swype. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Το κατέβασα κι εγώ για να το δοκιμάσω το Swype, αλλά απογοητεύτηκα. Άλλα του έλεγα και άλλα έγραφε. Περίεργο. Μήπως παίζει κάποια ασυμβατότητα με το s2 ; Εγώ το δοκιμάζω στο HD2 αλλά και στο Note και λειτουργεί εκπληκτικά καλά. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 σε 2-3 συσκευες το δοκιμασα ΚΟΡΥΦΑΙΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Περίεργο. Μήπως παίζει κάποια ασυμβατότητα με το s2 ; Εγώ το δοκιμάζω στο HD2 αλλά και στο Note και λειτουργεί εκπληκτικά καλά. Ίσως έπρεπε να τα πω πιο δυνατά για να τα καταλάβει. Τα είπα σε φυσιολογική ένταση πάντως. Αν θέλει να τα λες πολύ δυνατά δεν βολεύει, ειδικά αν είσαι κάπου που υπάρχουν και άλλοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 (edited) Δε χρειάζεται να γκαρίζεις. Μιλάς φυσιολογικά όπως θα μιλούσες με τον διπλανό σου. Edited January 15, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris7Master Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 (edited) υπαρχει καποιο προγραμμα για android (arc s κινητο) που να εχει το 12αρι πληκτρολογιο και οχι qwerty με ελληνικους χαρακτηρες? με ελληνικους 160 χαρακτηρες ? Edited January 17, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 υπαρχει καποιο προγραμμα για android (arc s κινητο) που να εχει το 12αρι πληκτρολογιο και οχι qwerty με ελληνικους χαρακτηρες? με ελληνικους 160 χαρακτηρες ? Επειδή αναφέρεσαι σε 160 χαρακτήρες, εικάζω ότι ενδιαφέρεσαι για μηνύματα. Το καλύτερο είναι να διαλέξεις από το παρόν θέμα το πληκτρολόγιο που σου αρέσει (δυστυχώς δε μπορώ να σου προτείνω κάποιο, γιατί χρησιμοποιώ qwerty, αλλά έχουν αναφερθεί πολλά στις προηγούμενες σελίδες) Στη συνέχεια, κατέβασε εφαρμογή μηνυμάτων που υποστηρίζει αποστολή 160 χαρακτήρων για Ελληνικά (πχ GoSMS, Handcent). Όπως έχουμε ξαναπεί, ο κρίκος της αλυσίδας που επηρεάζει περισσότερο των αριθμό χαρακτήρων είναι η εφαρμογή των μηνυμάτων και όχι το πληκτρολόγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Το κατέβασα κι εγώ για να το δοκιμάσω το Swype, αλλά απογοητεύτηκα. Άλλα του έλεγα και άλλα έγραφε. Η φωνητική πληκτρολόγηση έχει αρκετές απαιτήσεις για να δουλέψει σωστά. Σταθερό τόνο και καθαρή γλώσσα Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris7Master Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 χρησιμοποιω το go sms για 160 χαρακτηρες αλλα δεν εχω βρει ακομα 12αρι πληκτρολογιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Tελικά επέλεξα το Swype Beta for Android γιατί έχει αρκετά καλή αναγνώριση φωνής και πολύ καλή πρόγνωση.Είναι και δωρεάν.:) http://beta.swype.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 χρησιμοποιω το go sms για 160 χαρακτηρες αλλα δεν εχω βρει ακομα 12αρι πληκτρολογιο.. Ίσως εγώ να κατάλαβα κάτι λάθος... Λέγοντας 12άρι, δεν εννοείς Τ9, που είναι αριθμητικό και πατάς διαδοχικά τον κάθε αριθμό για να σου βγάλει το αντίστοιχο γράμμα? Αν ψάξεις στο play για Τ9 (και στις προηγούμενες σελίδες εδώ μέσα) θα βρεις πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris7Master Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Ίσως εγώ να κατάλαβα κάτι λάθος... Λέγοντας 12άρι, δεν εννοείς Τ9, που είναι αριθμητικό και πατάς διαδοχικά τον κάθε αριθμό για να σου βγάλει το αντίστοιχο γράμμα? Αν ψάξεις στο play για Τ9 (και στις προηγούμενες σελίδες εδώ μέσα) θα βρεις πολλά. Εννοω αυτο που ειναι πχ καπως ετσι¨ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 # Τωρα ητε με t9 ητε χωρις νομιζω ειναι θεμα συνηθειας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Εννοω αυτο που ειναι πχ καπως ετσι¨ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 # Τωρα ητε με t9 ητε χωρις νομιζω ειναι θεμα συνηθειας! smart keyboard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts