Jump to content

LG Optimus L7 (P700)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ήρθα και 'γω στο club της LG αγοράζοντας σήμερα το L7 μια χαρά τηλεφωνάκι φαίνεται μέχρι τώρα....ερώτηση αυτό που λέει από πάνω NFC τι είναι βρε παιδιά; Edited by zwiros
Νίκας - Μανίκας - Λιας - Καραμπαλίκας - Γενικολλιάς - Βουρδουμπάς - Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας :p

• Απαντήσεις 664
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ήρθα και 'γω στο club της LG αγοράζοντας σήμερα το L7 μια χαρά τηλεφωνάκι φαίνεται μέχρι τώρα....ερώτηση αυτό που λέει από πάνω NFC τι είναι βρε παιδιά;

;)

Το εκανα και επανεκκινιση και απ ολα....Και στις εφαρμογες μπαινω και κανω διακοπη τυχον ανοιχτων εφαρμογων αλλα και παλι μου φενεται πως τελειωνει πολυ γρηγορα!Ολοι μου λενε ετσι ειναι τα καινουργια τα smartphones πριν ειχα ενα xperia και ημουν ολη μερα στο ιντερνετ και η μπαταρια μου επεφτε φυσιολογικα αυτο ειναι τρελο!

Συν οτι τρωει τρελα κολληματα ωρες ωρες ;):confused::mad: !Οσο περνανε οι μερες ολο και κατι στραβο ανακαλυπτω.... Κριμα και μου αρεσει πολυ γενικως σαν desing και σαν τηλεφωνο απο την αρχη αλλα θεωρω πολυ μειον αυτο με την μπαταρια!

Υπάρχει και μία τελευταία λύση αν θες να δοκιμάσεις. Κάνε ένα Factory Reset για να επανέλθει το κινητό όπως ήταν. Φυσικά αυτό προϋποθέτει ότι θα κάνεις Backup οτιδήποτε χρειάζεσαι (επαφές, μηνύματα, φωτογραφίες κ.τ.λ.) διότι θα διαγραφούν. Αν και μετά το Factory Reset συνεχίζει τα ίδια τότε ή έτσι είναι το κινητό ή έχεις πέσει σε ελαττωματική μπαταρία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Επειδη πολλοι ρωτανε για την δυνατοτητα μεταφορας των εφαρμογων στην SD καρτα: κατεβαζετε το RemountSd απο το φορουμ xda. το ανοιγετε και πατατε στο εργαλειο πανω δεξια. Τικαρετε τα δυο πρωτα αν δεν ειναι ειδη. Μετα μπαινετε στο interne sd και γραφετε /mnt/sdcard και πατατε οκ. Μετα στην External sd και γραφετε /mnt/sdcard/external_sd και πατατε οκ. Mετα στο target external SD card και γραφετε /mnt/sdcard και πατατε οκ. Mετα κανετε επανεκκινηση και ολα ετοιμα. Αυτο που θα γινει ειναι να ενωθει η μνημη της καρτας SD με αυτην του κινητου, πραγμα καλυτερο απο οποιαδηποτε εφαρμογη move2sd. Εγω εχω 2.7+16(SD) συνολο 18,7gb μνημη, Πρεπει να ειστε Root. Ελπιζω να βοηθησα...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1734826

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Γεια σας και από μένα, είμαι κάτοχος του l7 από τα Χριστούγεννα και ενώ δεν είμαι και πολύ απαιτητικός χρήστης έχω κάποια έντονα παραπονα απο το κινητό μου..Πρώτον πολλές φορές ενώ αργεί να φορτώσει τη λίστα με τις τελευταίες κλήσεις πατάω για να πάρει τηλέφωνο και δεν ανταποκρίνεται στην εντολή, ενώ την ίδια στιγμή αν μπω να στείλω sms ενώ εμφανίζεται το πληκτρολόγιο δεν ανταποκρίνεται και αυτό με αποτέλεσμα να πατάς τα πλήκτρα και να μην μπορείς να γράψεις τιποτα..η μονη λύση σαυτο που έχω βρει ειναι η επανεκκίνηση, που είναι εκνευριστικό όταν συμβαίνει τόσο συχνά. Επιπλέον, πολλές φορές κολλάει και το ρολόι με αποτέλεσμα να είναι αναξιόπιστο και το ξυπνητήρι του, που με έχει κρεμάσει έτσι μια φορά..Δε ξέρω αν αντιμετωπίζει άλλος παρόμοια προβλήματα..θα ήθελα να ακούσω κάποια λύση..ευχαριστώ προκαταβολικά...

Παιδιά, ξέρει κανείς καμιά καλή θήκη για το L7;

Έχω πάρει την http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=55467 * η οποία είναι, εκτός από όμορφη (προσωπική άποψη) και αποτελεσματική.

*Η φωτογραφία πρέπει να είναι παλαιότερη. Αυτή που πήρα δεν έχει λογότυπο της LG και το άνοιγμα για τη κάμερα αφήνει μόνο την κάμερα και το φλας εμφανή.

Έχω πάρει την http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=55467 * η οποία είναι, εκτός από όμορφη (προσωπική άποψη) και αποτελεσματική.

*Η φωτογραφία πρέπει να είναι παλαιότερη. Αυτή που πήρα δεν έχει λογότυπο της LG και το άνοιγμα για τη κάμερα αφήνει μόνο την κάμερα και το φλας εμφανή.

Τελικά στην Ελλάδα δε θα βάλουν μυαλό οι έμποροι. Έχω την ίδια από το e-bay και την πήρα κοντά στα 3€ αν δε κάνω λάθος...Έχω σταματήσει να κοιτάω στην ελληνική αγορά για τέτοια. Είναι το γ@μώτο περισσότερο γιατί με το ίντερνετ πια ξέρεις πόσο τα αγοράζουν πάνω κάτω...

EDIT: Για του λόγου το αληθές μαζί με φιλμ προστασίας οθόνης...http://viewitem.eim.ebay.gr/SOFT-GEL-S-LINE-TPU-SILICONE-CASE-COVER--SCREEN-FOR-LG-OPTIMUS-L7-P700-P705/400416268534/item

Edited by pkatsaras

Τελικά στην Ελλάδα δε θα βάλουν μυαλό οι έμποροι. Έχω την ίδια από το e-bay και την πήρα κοντά στα 3€ αν δε κάνω λάθος...Έχω σταματήσει να κοιτάω στην ελληνική αγορά για τέτοια. Είναι το γ@μώτο περισσότερο γιατί με το ίντερνετ πια ξέρεις πόσο τα αγοράζουν πάνω κάτω...

EDIT: Για του λόγου το αληθές μαζί με φιλμ προστασίας οθόνης...http://viewitem.eim.ebay.gr/SOFT-GEL-S-LINE-TPU-SILICONE-CASE-COVER--SCREEN-FOR-LG-OPTIMUS-L7-P700-P705/400416268534/item

Έτσι είναι φίλε. Και το λογότυπο της LG στην φωτό του E-Click είναι απλά κακό photoshop...

Έχετε δίκιο βρε παιδιά, συνήθως μόλις παραγγείλω κάποια συσκευή παραγγέλνω και τα "δώρα" του αλλά αυτή τη φορά πλήρωσα (κυριολεκτικά :lol: ) τη βιασύνη μου να μην μείνει η συσκευή χωρίς προστασία. :O

Ευτυχώς τουλάχιστον το τηλέφωνο μου βγήκε όπως το ήθελα, πάντα για τις ανάγκες και τις απαιτήσεις που το πήρα.

Καλησπέρα παιδιά.

Πρώην κάτοχος iphone 3G 16gb και νυν κάτοχος LG P700 L7 και έχω να κάνω κάποιες επινσυμάνσεις.

Το κινητό είναι αγορασμένο τον Οκτώβριο του 2012 από ένα κατάστημα της vodafone αν θυμάμαι καλά στα 270 ευρώ, με ζελατίνα από την 2η μέρα απόκτησης του και χωρίς ποτέ να έχει δεχθεί χτυπήματα ή να έχει πέσει κάτω, κοινώς μέχρι στιγμής σε άψογη κατάσταση.

Λοιπόν έχουμε και λέμε στα συν : Μεγάλη οθόνη, καλή ακουστική και μικρόφωνο, πληθώρα εφαρμογών λόγω android με συμπαθητική υποστήρηξη από την συσκευή.

Στα μείον : Ποιότητα κατασκευής σκέτη πλαστικούρα με τριξίματα, Εκνευριστική ώρες ώρες απόκριση οθόνης κατά την πληκτρολόγιση αλλά και εντολή, Μπαταρία για κλάματα, Απίστευτα κολλήματα προς το οτιδήποτε (χάνει το wifi όποτε θέλει, όποτε θέλει δεν σου εμφανίζει το πληκτρολόγιο και αν στο εμφανήσει δεν μπορείς να γράψεις, σε πέρνει κάποιος τηλέφωνο και ενώ το έχεις ενεργοποιημένο του ανθρώπου το λέει οτι το χεις κλειστό, για να μην τα πολυλογώ το κινητάκι θέλει κάθε τόσο και λιγάκι επανεκίνηση για να δουλέψει σωστά πράγμα το οποίο κουράζει αφάνταστα.

Συνοψίζοντας προσωπικά για μένα έκανα την χειρότερη επιλογή κινητού ever και ακόμη μέχρι σήμερα κλαίω τα χρήματα που έδωσα για την συγκεκριμένη συσκευή καθώς 270 ευρώ είναι πάρα πολλά για ένα κινητό το οποίο δεν μπορεί να δουλέψει σωστά. Ωστόσο δεν μπορώ να το ξεφορτοθώ και όλας καθώς η τιμή του απαξιώνεται συνεχώς και νιώθω όλο και περισσότερο looser.

Προς τους υποψήφιους αγοραστές που ψάχνουν για smartphone, μακριά από αυτό. Προς τους σαν εμένα κατόχους αυτής της συσκευής, άντε και με ένα κινητό της προκοπής παιδιά.

Κρίμα γιατί στην παρουσίαση στο youtube φαινόταν μια χαρά, στην πραγματικότητα όμως ΟΥΤΕ ΚΑΝ.

Καλησπέρα παιδιά.

Πρώην κάτοχος iphone 3G 16gb και νυν κάτοχος LG P700 L7 και έχω να κάνω κάποιες επινσυμάνσεις.

Το κινητό είναι αγορασμένο τον Οκτώβριο του 2012 από ένα κατάστημα της vodafone αν θυμάμαι καλά στα 270 ευρώ, με ζελατίνα από την 2η μέρα απόκτησης του και χωρίς ποτέ να έχει δεχθεί χτυπήματα ή να έχει πέσει κάτω, κοινώς μέχρι στιγμής σε άψογη κατάσταση.

Λοιπόν έχουμε και λέμε στα συν : Μεγάλη οθόνη, καλή ακουστική και μικρόφωνο, πληθώρα εφαρμογών λόγω android με συμπαθητική υποστήρηξη από την συσκευή.

Στα μείον : Ποιότητα κατασκευής σκέτη πλαστικούρα με τριξίματα, Εκνευριστική ώρες ώρες απόκριση οθόνης κατά την πληκτρολόγιση αλλά και εντολή, Μπαταρία για κλάματα, Απίστευτα κολλήματα προς το οτιδήποτε (χάνει το wifi όποτε θέλει, όποτε θέλει δεν σου εμφανίζει το πληκτρολόγιο και αν στο εμφανήσει δεν μπορείς να γράψεις, σε πέρνει κάποιος τηλέφωνο και ενώ το έχεις ενεργοποιημένο του ανθρώπου το λέει οτι το χεις κλειστό, για να μην τα πολυλογώ το κινητάκι θέλει κάθε τόσο και λιγάκι επανεκίνηση για να δουλέψει σωστά πράγμα το οποίο κουράζει αφάνταστα.

Συνοψίζοντας προσωπικά για μένα έκανα την χειρότερη επιλογή κινητού ever και ακόμη μέχρι σήμερα κλαίω τα χρήματα που έδωσα για την συγκεκριμένη συσκευή καθώς 270 ευρώ είναι πάρα πολλά για ένα κινητό το οποίο δεν μπορεί να δουλέψει σωστά. Ωστόσο δεν μπορώ να το ξεφορτοθώ και όλας καθώς η τιμή του απαξιώνεται συνεχώς και νιώθω όλο και περισσότερο looser.

Προς τους υποψήφιους αγοραστές που ψάχνουν για smartphone, μακριά από αυτό. Προς τους σαν εμένα κατόχους αυτής της συσκευής, άντε και με ένα κινητό της προκοπής παιδιά.

Κρίμα γιατί στην παρουσίαση στο youtube φαινόταν μια χαρά, στην πραγματικότητα όμως ΟΥΤΕ ΚΑΝ.

Συμφωνώ απόλυτα, έχω απογοητευτεί τόσο πολύ, κλαίω τα λεφτά μου! Έδωσα 300 εύρο όταν βγήκε για να το πάρω!

Να το ξαναπώ άλλη μια φορά...Όταν έχεις Iphone (άρα κάτι σκαμπάζεις από κινητά) ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ LG ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕΣ!!! Έκανες λάθος έρευνα αγοράς...Στην εποχή που έχουν βγει τετραπύρηνα και παίρνεις ΜΟΝΟΠΥΡΗΝΟ οφείλεις να ξέρεις τι παίρνεις...Όσον αφορά τα κολλήματα να είστε σίγουροι ότι δε φταίει το κινητό αλλά οι ΜΑΠΑ stock ROM που φοράνε οι εταιρίες...Έχω φίλο που έχει SGS3 και είναι με μαμίσια ROM JB και που όταν συζητάμε μιλάει για την απόκριση του κινητού χωρίς να το έχει φορτωμένο...2ο smartphone είναι που παίρνω ΟΧΙ ΔΕ ΘΑ ΕΔΙΝΑ 300€ (υπήρχαν κλάσεις ανώτερα ίσως και λίγο παλιότερα σε αυτή την τιμή) αλλά με την επιδότηση μου πήγε €70... Με την CM10 που έχω τώρα ως ROM (Jelly Bean 4.1.2) είναι η μέρα με τη νύχτα...Γενικά όμως, ειδικά στην εποχή που είμαστε καλό είναι να ψάχνουμε πολύ καλά τι θέλουμε να αγοράσουμε και αν δε ξέρουμε ΝΑ ΡΩΤΑΜΕ!!! Δεν είναι κακό!

Να το ξαναπώ άλλη μια φορά...Όταν έχεις Iphone (άρα κάτι σκαμπάζεις από κινητά) ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ LG ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕΣ!!! Έκανες λάθος έρευνα αγοράς...Στην εποχή που έχουν βγει τετραπύρηνα και παίρνεις ΜΟΝΟΠΥΡΗΝΟ οφείλεις να ξέρεις τι παίρνεις...Όσον αφορά τα κολλήματα να είστε σίγουροι ότι δε φταίει το κινητό αλλά οι ΜΑΠΑ stock ROM που φοράνε οι εταιρίες...Έχω φίλο που έχει SGS3 και είναι με μαμίσια ROM JB και που όταν συζητάμε μιλάει για την απόκριση του κινητού χωρίς να το έχει φορτωμένο...2ο smartphone είναι που παίρνω ΟΧΙ ΔΕ ΘΑ ΕΔΙΝΑ 300€ (υπήρχαν κλάσεις ανώτερα ίσως και λίγο παλιότερα σε αυτή την τιμή) αλλά με την επιδότηση μου πήγε €70... Με την CM10 που έχω τώρα ως ROM (Jelly Bean 4.1.2) είναι η μέρα με τη νύχτα...Γενικά όμως, ειδικά στην εποχή που είμαστε καλό είναι να ψάχνουμε πολύ καλά τι θέλουμε να αγοράσουμε και αν δε ξέρουμε ΝΑ ΡΩΤΑΜΕ!!! Δεν είναι κακό!

Θα συμφωνίσω απόλιτα μαζί σου. Εγώ το κινητό το έχω 3η βδομάδα. Δεν το πήρα εξ αρχής αλλά το έβαλα στο μάτι και το απέκτισα. Δεν ήθελα ένα πανακριβο κινητό και με τα χαρακτηριστικά του και την τιμή του πλέον είναι τέλειο.

Προστοπαρόν του φοράω το μανίσιο ROM rootaρισμενο και σκέφτομαι να βάλω CM10. Το κινητό ΠΕΤΑΕΙ , αρκεί να του κάνεις κάποιες σωστές ρυθμίσεις και να ψαχτείς λίγο και όχι να κλαίγεσαι επειδή ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.

Θα συμφωνίσω απόλιτα μαζί σου. Εγώ το κινητό το έχω 3η βδομάδα. Δεν το πήρα εξ αρχής αλλά το έβαλα στο μάτι και το απέκτισα. Δεν ήθελα ένα πανακριβο κινητό και με τα χαρακτηριστικά του και την τιμή του πλέον είναι τέλειο.

Προστοπαρόν του φοράω το μανίσιο ROM rootaρισμενο και σκέφτομαι να βάλω CM10. Το κινητό ΠΕΤΑΕΙ , αρκεί να του κάνεις κάποιες σωστές ρυθμίσεις και να ψαχτείς λίγο και όχι να κλαίγεσαι επειδή ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.

Πως βαζουμε την CM10?

Προφανώς έχω κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις πάνω στο θέμα κινητών, αλλά το να κάτσω να ψάξω πόση RΑM και τι επεξεργαστή αν είναι μονοπύρηνος ή διπύρηνος δεν θα κάτσω να ασχοληθώ φίλε μου. Δεν είμαι κανένα παιδάκι, έψαξα να βρω ενα κινητό (σε λογικά πλαίσια τιμής ) και υπέθεσα οτι θα είναι καλύτερο σε κάποια πράγματα από αυτό που είχα πριν, που είναι φυσικά ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ : Π A I Ρ Ν Ω Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ο - Σ Τ Ε Λ Ν Ω Μ Υ Ν Η Μ Α, αυτό συγνώμη αλλά δεν το διάβασα κάπου ή να το λέει κάποιο review, η RAM και το CPU μας μάρανε και η έκδοση Android αν είναι jelly ή patty τη στιγμή που έχουμε πρόβλημα στα βασικά.

Τέλος πάντων, σας εξέφρασα τα παράπονα μου - παρατηρήσεις μου σχετικά με αυτό το πλαστικό πράγμα και τώρα πάω να συνεχίσω την ζωή μου.

Προφανώς έχω κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις πάνω στο θέμα κινητών, αλλά το να κάτσω να ψάξω πόση RΑM και τι επεξεργαστή αν είναι μονοπύρηνος ή διπύρηνος δεν θα κάτσω να ασχοληθώ φίλε μου. Δεν είμαι κανένα παιδάκι, έψαξα να βρω ενα κινητό (σε λογικά πλαίσια τιμής ) και υπέθεσα οτι θα είναι καλύτερο σε κάποια πράγματα από αυτό που είχα πριν, που είναι φυσικά ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ : Π A I Ρ Ν Ω Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ο - Σ Τ Ε Λ Ν Ω Μ Υ Ν Η Μ Α, αυτό συγνώμη αλλά δεν το διάβασα κάπου ή να το λέει κάποιο review, η RAM και το CPU μας μάρανε και η έκδοση Android αν είναι jelly ή patty τη στιγμή που έχουμε πρόβλημα στα βασικά.

Τέλος πάντων, σας εξέφρασα τα παράπονα μου - παρατηρήσεις μου σχετικά με αυτό το πλαστικό πράγμα και τώρα πάω να συνεχίσω την ζωή μου.

Τότε πήγαινε να τη συνεχίσεις κάνοντας κι άλλες τέτοιες αγορές...Και που είσαι; Αν πας να αγοράσεις αμάξι, κοίτα αν μπαίνει η όπισθεν και αν πάει μπροστά μόνο...Αν το βασικό που ήθελες ήταν να στέλνεις μηνύματα/παίρνεις τηλέφωνο τότε νομίζω κυκλοφορούν ακόμα τα παλαιού τύπου κινητά...:p:p:p

Edited by pkatsaras

Πως βαζουμε την CM10?

Το post του φίλου pkatsaras εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1664322 , νομίζω ότι είναι απόλυτα κατανοητό και εύκολο. Περιληπτικά σου λέω ότι θα πρέπει να rootaris (εάν δεν το έχεις κάνει ήδη) το κινητό σου, μετά να ξεκλειδώσεις το bootloader, να περάσεις το recovery και μετά απ όλα αυτά να κατεβάσεις το zip του CM10 και μέσω του recovery να το flasharis.

Θέλω να πιστεύω πως κατάλαβες τι εννοώ και μην κάνεις τον χαζό.

Νομίζω άλλος κάνει τον χαζό λέγοντας ότι πήρε €300 smartphone απλά για να δέχεται / κάνει κλήσεις μετά από iphone...Και να σου πω την αλήθεια, πιστεύω ότι ήθελες να αλλάξεις το κινητό σου, είδες το LG L7 μούρικο και με μεγάλη οθόνη, λες θα κάνει ωραία εντύπωση (δε το θεωρώ κακό) και φυσικά την πάτησες γιατί πλέον τα smartphone βγαίνουν για όλα τα γούστα και ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ...Όμως εσύ, ήθελες και internet και παιχνίδια (ίσως) και skype και και και...Απλά όμως δεν κάνει αυτό το κινητό για το τι ήθελες...Το είπα και σε προηγούμενα post...Δε μπορεί να παίρνεις βατραχοπέδιλα για να κάνεις σκι και να σου φταίνε τα βατραχοπέδιλα.Και το λήγω εδώ το θέμα. Στο φινάλε εσύ κλαις τα λεφτά σου, απλά σου εξηγώ ότι φταις που τα κλαις...

Το post του φίλου pkatsaras εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1664322 , νομίζω ότι είναι απόλυτα κατανοητό και εύκολο. Περιληπτικά σου λέω ότι θα πρέπει να rootaris (εάν δεν το έχεις κάνει ήδη) το κινητό σου, μετά να ξεκλειδώσεις το bootloader, να περάσεις το recovery και μετά απ όλα αυτά να κατεβάσεις το zip του CM10 και μέσω του recovery να το flasharis.

Επίσης μπορείς από εδώ ->http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2176430 και να φλασάρεις μόνο με KDZ χωρίς να χρειάζονται όλα τα παραπάνω (για root, bootloader και CWM) παρά μόνο να φλασάρεις μετά την CM10! :D

EDIT: :D Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το LG Optimus L7 (P700) :D

Edited by pkatsaras

Εγώ δεν ξέρω τι προβλήματα αντιμετωπίζετε εσείς αλλά η δικιά μου συσκευή είναι άψογη, ούτε ένα κόλλημα, η μπαταρία του κρατάει σχεδόν 3 μέρες, δεν μου έχει χάσει ποτέ το wifi, δεν έχω ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ κανένα παράπονο.
Νίκας - Μανίκας - Λιας - Καραμπαλίκας - Γενικολλιάς - Βουρδουμπάς - Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας :p

Ακούστε.... Σήμερα έβγαλα το τηλ από την φόρτιση στις 7 το πρωί. Το είχΑ κλειστό το Μεταφορά δεδομένων και μέχρι τις 22:30 είχε κατανάλωση το 28% δηλ είχα 72%,με νορμάλ τηλεφωνήματα. Άνοιξα για δεδομένα και μέσα σε 1 ώρα και 30 λεπτά περίπου είχε φτάσει στο 52%. Υπάρχει κάτι που να μπορώ να μετρήσω να δω πόσο καλή είναι Μπαταρία για να μην αγοράζω τσάμπα η είναι έτσι τι l7?

Απολύτως φυσιολογικό το 20% σε μία ώρα με δεδομένα ανοιχτά.

Δηλ αν ειναι στο 100% μεσα σε 5 ωρες πρεπρι να κλεισει το κιν απο μπαταρια? με μου φενεται λογικο....

• The title was changed to LG Optimus L7 (P700)