komatias Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 παιδια επειδη με ενδιαφερει η συσκευη να το παρω για καθημερινο,απο gps τι λεει?κλειδωνει γρηγορα με δορυφορο?η φωτογραφικη του καλη ειναι;ο ηχος του ηχειου ειναι δυνατος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZieL137 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 (edited) παιδια επειδη με ενδιαφερει η συσκευη να το παρω για καθημερινο,απο gps τι λεει?κλειδωνει γρηγορα με δορυφορο?η φωτογραφικη του καλη ειναι;ο ηχος του ηχειου ειναι δυνατος; Για καθημερινό είναι μια χαρά. Η μπαταρία του αξιόλογη. Το GPS με καλύπτει (παίζω με Sygic) αρκεί να κάνω το κλείδωμα με το mobile internet ανοικτό για να κλειδώσει στο μπαμ (3-4 δευτερόλεπτα). Η φωτογραφική παίζει να είναι η χειρότερη που έχω δει ποτέ σε smartphone των 250 ευρώ. Ο ήχος του ηχείου ούτε δυνατός ούτε χαμηλός. Στα κλασσικά επίπεδα τέτοιων συσκευών (συγκρίνω με HTC Legend, LG P970 και Samsung S Plus) Edited November 8, 2012 by RaZieL137 Τυπογραφικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aris13P Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Ευχαριστω για την απαντηση ,, ναι το site αυτο το ειχα βρει αλλα δεν μου κανει ειναι μονο για αναβαθμιση του κινητου. και ειναι απο 1Νοε. 2011 εγω εχω την τελευταια εκδοση.. απλα διαβασα οτι αν το κανεις root θα μπορεις να δουλεψεις και την SD γιατι τωρα ειναι σαν να μην εχεις καρτα. Αλλο προβλημα που ειδα σημερα ειναι οτι οταν παω να δω video στο youtube ακουω μονο ηχο και δε βλεπω τιποτα.. ?? Πηρα τηλ στην LG και μου ειπαν θα μου απαντησουν αυριο ... για να δουμε τι θα πουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Ευχαριστω για την απαντηση ,, ναι το site αυτο το ειχα βρει αλλα δεν μου κανει ειναι μονο για αναβαθμιση του κινητου. και ειναι απο 1Νοε. 2011 εγω εχω την τελευταια εκδοση.. απλα διαβασα οτι αν το κανεις root θα μπορεις να δουλεψεις και την SD γιατι τωρα ειναι σαν να μην εχεις καρτα. Αλλο προβλημα που ειδα σημερα ειναι οτι οταν παω να δω video στο youtube ακουω μονο ηχο και δε βλεπω τιποτα.. ?? Πηρα τηλ στην LG και μου ειπαν θα μου απαντησουν αυριο ... για να δουμε τι θα πουν. Ο πρώτος σύνδεσμος που σου έστειλα είναι εργαλείο για να κάνεις root την έκδοση που έχεις...Ποια αναβάθμιση; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ctavrosdem Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 κανενα νεο για Jelly bean? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gia7 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Καλησπέρα παιδιά έχω το lg l7 και μόλις του κάνω αναβάθμιση μου βγάζει στην οθόνη μη έγκυρο πακέτο λογισμικού τι σημαίνει αυτό;η έκδοση που έχει είναι v10c Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZieL137 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Καλησπέρα παιδιά έχω το lg l7 και μόλις του κάνω αναβάθμιση μου βγάζει στην οθόνη μη έγκυρο πακέτο λογισμικού τι σημαίνει αυτό;η έκδοση που έχει είναι v10c Μου το έβγαζε κι εμενα. Power off - Power On και στρώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Εαν γινει root μπορω να βαλω καποια εκδοση που να εχει και βιντεο κληση? αν υπαρχει καποιο λινκ με οδηγο plz γιατι δεν βρηκα κατι Παράθεση Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Εαν γινει root μπορω να βαλω καποια εκδοση που να εχει και βιντεο κληση? αν υπαρχει καποιο λινκ με οδηγο plz γιατι δεν βρηκα κατι Δεν υπάρχουν custom rom ακόμα ούτε κάτι για να μπορέσεις να ενεργοποιήσεις βιντεοκλήση. Για root και άλλα πολλά μαζί με οδηγούς κλπ εδώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ctavrosdem Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Παιδιά το κινητό μου πάει από το κακό στο χειρότερο, ενώ στις αρχές που το είχα πάρει δεν είχε πρόβλημα τώρα αργεί συνεχώς και γενικά όταν το χρειάζομαι κολάει απίστευτα! Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Το εχει κανει κανενας παιδια overclock το cpu του? και αν ναι μεχρι ποσο παει? (μην του κανουμε και καμια ζημια) thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Παιδιά το κινητό μου πάει από το κακό στο χειρότερο, ενώ στις αρχές που το είχα πάρει δεν είχε πρόβλημα τώρα αργεί συνεχώς και γενικά όταν το χρειάζομαι κολάει απίστευτα! Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω? Καθάρισε το cache των εφαρμογών με καμιά εφαρμογή από το play και κάνε και κανένα restart. Επίσης πήγαινε από ρυθμίσεις στο μενού εφαρμογών και κάνε υποχρεωτική διακοπή σε όποιες δε χρησιμοποιείς... Το εχει κανει κανενας παιδια overclock το cpu του? και αν ναι μεχρι ποσο παει? (μην του κανουμε και καμια ζημια) thanks. Δεν υποστηρίζει ακόμα overclock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 :( δεν πειραζει..... δειτε κατι που δεν ξερω αν θα γινει τελικα..... http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/lg-guarantees-upgrade-to-android-jelly-bean-1066990 ιδωμεν.!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ctavrosdem Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Αν παρει JB Θα αλάξει κατι στην επίδοση?? :( γιατι πραγματικα ωρες ωρες εχει τρομερα lag!!!!! -.- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 απο οτι λενε, ειναι πιο ελαφρια απο την ics..... εδω την πηρε το nexus s και πεταει..... που εχει τα ιδια χαρακτηριστικα με το L7 περιπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimmelis Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Μακάρι να βγει αληθινή η είδηση να δούμε διαφορά προς το καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio2g Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 (edited) παιδια εγώ το ψήνω να πάρω το L7 αλλα διαβάζω για τα κολλήματα που έχει και σκέφτομαι μήπως δεν αξίζει. Βεβαια η JB έχω ακουσει οτι τρεχει καλυτερα απο την ICS αλλα θα την παρει? Edited December 9, 2012 by giorgio2g Παράθεση SE T100 --> Nokia N GageQD --> Motorola V3x --> SE C902 --> SE xperia mini pro (u20) --> Samsung galaxy Ace 2 --> LG G3 (32gb) --> Samsung galaxy S3 Neo --> Xiaomi Mi A1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motor Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Παιδια υπαρχει καποιος ελληνικος αναλυτικος οδηγος για root και πως περναμε jelly bean στο L7; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ctavrosdem Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 παιδια εγώ το ψήνω να πάρω το L7 αλλα διαβάζω για τα κολλήματα που έχει και σκέφτομαι μήπως δεν αξίζει. Βεβαια η JB έχω ακουσει οτι τρεχει καλυτερα απο την ICS αλλα θα την παρει? Είναι όμορφο κινητό!! Έχει Lag ώρες ώρες αλλά πιστεύω πως θα καλυτερέψει αν τελικά πάρει την JB… όμως πιστεύω πως υπάρχουν καλύτερα κινητά με τα λεφτά που θα δόσεις για το L7! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 κλήσεις skype με βίντεο (όχι μόνο ήχο), κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampitakis Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 κλήσεις skype με VIDEO (όχι μόνο ήχο), κάνει κανονικά και βλέπεις και σε βλέπουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motor Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Σχετικα μ αυτο που ρωτησα παραπανω γνωριζει καποιος κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piperasgr Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 ναι κανω κανονικα εγω. Και με βλεπουν και τους βλεπω. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZieL137 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 (edited) Σχετικα μ αυτο που ρωτησα παραπανω γνωριζει καποιος κατι; Μπορείς να βρεις ό,τι χρειάζεσαι εδώ. Edited December 27, 2012 by RaZieL137 Link edit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Παιδια υπαρχει καποιος ελληνικος αναλυτικος οδηγος για root και πως περναμε jelly bean στο L7; Δεν χρειάζεται κάτι το δύσκολο για να rootάρεις το κινητό...Κατέβασε το εργαλείο για root από πιο πάνω που σου είπε ο Raziel και εφόσον έχεις την τελευταία επίσημη v10i περασμένη γίνεται πανεύκολα! Επίσης, είναι αφοπλιστική η σιγουριά σου ότι υπάρχει jelly bean για το κινητό σε τέτοιο σημείο που να ρωτάς πως να την περάσεις! :p Δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα ακόμα αν και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα βγει μέσα στον Ιανουάριο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts