cac Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzortzis7 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 εγώ που έχω το L7 νομίζω ότι πρέπει να καταλήξεις στο s2 . σαφώς καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrFord Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Καλησπέρα παιδιά...έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Να μην ανεβαίνουν δλδ φώτος μέσω Wi-Fi στο Facebook?Κάποια λύση? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ctavrosdem Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Καλησπέρα παιδιά...έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Να μην ανεβαίνουν δλδ φώτος μέσω Wi-Fi στο Facebook?Κάποια λύση? Ευχαριστώ. Δεν είναι πρόβλημα του κινητού, είναι πρόβλημα της εφαρμογής του fb το είχα πάθει και εγώ πριν καιρό αλλά μετά την τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής του facebook όλα μια χαρά. Κοίταξε μήπως και υπάρχει πιο νέα έκδοση της εφαρμογής. !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrFord Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Δεν είναι πρόβλημα του κινητού, είναι πρόβλημα της εφαρμογής του fb το είχα πάθει και εγώ πριν καιρό αλλά μετά την τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής του facebook όλα μια χαρά. Κοίταξε μήπως και υπάρχει πιο νέα έκδοση της εφαρμογής. !! Ευχαριστώ.Θα το κοιτάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzortzis7 Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 παιδιά καλησπέρα , έχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθεια σας. προσπαθώ να συνδέσω το e-mail που έχω στην hol(po3)και ενώ περνάω όλες τις ρυθμίσεις σωστά, όταν πάει να συνδεθεί με τον διακομιστή των εξερχόμενων μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα. (αδυναμία ολοκλήρωσης:δεν είναι δυνατή η ασφαλής σύνδεση με τον διακομιστή.javax.net.ssl.sslprotoco lexception ssl handshake adorted......) , με τον διακομιστή εισερχομένων συνδέεται κανονικά και προχωράει.σε άλλο smartphone με ics που δοκίμασα ολοκληρώνεται κανονικά η διαδικασία,στο δικό μου με τίποτα , τι μπορεί να φταίει???(όλοι οι υπόλοιποι λογαριασμοί gmail και hotmail έχουν συνδεθεί κανονικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Παιδια μια ερωτηση,ενδιαφερεται μια φιλη μου αλλα μας ειπαν στον οτε μακρια απο αυτο το κινητο,εχει προβληματα και οτι κραταει μιση μερα η μπαταρια,ισχυει κατι τετοιο? αξιζει να το παρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimmelis Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Παιδια μια ερωτηση,ενδιαφερεται μια φιλη μου αλλα μας ειπαν στον οτε μακρια απο αυτο το κινητο,εχει προβληματα και οτι κραταει μιση μερα η μπαταρια,ισχυει κατι τετοιο? αξιζει να το παρει? Όχι και μισή μέρα. Με σκίσιμο μια+, νορμάλ το έχω δει και τρείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Όχι και μισή μέρα. Με σκίσιμο μια+, νορμάλ το έχω δει και τρείς Να σου πω την αληθεια καταλαβα οτι ο πωλητης δεν ηθελε να το προωθησει απο τα λεγομενα του,αλλα δεν ξερω τον λογο. Λες δλδ να το προχωρησω να της πω να παρει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimmelis Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Εγώ είμαι ευχαριστημένος ειδικά λόγω μεγέθους οθόνης και ντιζάιν και σίγουρα δεν έχει πρόβλημα. Τώρα σύγκριση με άλλα πιο γρήγορα δεν έχω κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ctavrosdem Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Και εγώ είμαι ευχαριστημένος. Είναι ένα πολύ όμορφο κινητό έμενα με καλύπτει σε ότι έχω κάνει ως τώρα.. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 σας ευχαριστω πολυ παιδια:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tdgs Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Παιδιά πολύ καλό το κινητό και για τα λεφτά του είναι μια χαρα. Μια απορία έχω: όταν έχεις το κινητό κλειδωμενο για πολύ ώρα, πχ όταν φορτιζει, δεν έρχονται notifications για νέα mail. Πρέπει να το ξεκλειδώσει για να με ειδοποιήσει ότι έχω mail. Το ίδιο ισχύει και για το google talk και για το Facebook. Ο αυτομάτως συγχρονισμός είναι ενεργοποιημενος Καμία ιδέα; Παράθεση The most exciting phrase to hear in science, the one that heralds new discoveries, is not "Eureka!" (I found it!) but "That's funny ..." -- Isaac Asimov Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Παιδιά πολύ καλό το κινητό και για τα λεφτά του είναι μια χαρα. Μια απορία έχω: όταν έχεις το κινητό κλειδωμενο για πολύ ώρα, πχ όταν φορτιζει, δεν έρχονται notifications για νέα mail. Πρέπει να το ξεκλειδώσει για να με ειδοποιήσει ότι έχω mail. Το ίδιο ισχύει και για το google talk και για το Facebook. Ο αυτομάτως συγχρονισμός είναι ενεργοποιημενος Καμία ιδέα; Λογικά εννοείς ότι είναι συνδεδεμένο με wifi...Πήγαινε ρυθμίσεις->wifi->πάτα το δεξί κουμπί των επιλογών δίπλα από το home θα σου βγάλει ρυθμίσεις για προχωρήμενους->πάτα wifi πάντα συνδεδεμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosttheos Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 μετα απο πολλες δοκιμες και τεστ ειπα να ερθω και εγω στην παρεα σας θα το παρω σε λιγο απο επιδοτηση και θα σας πω και την δικη μου γνωμη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
khatzantonis Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Παιδια καλησπερα! Γνωριζετε αν θα βγει καμια νεα αναβαθμιση για jelly bean η οτιδηποτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Παιδια καλησπερα! Γνωριζετε αν θα βγει καμια νεα αναβαθμιση για jelly bean η οτιδηποτε? Επίσημα δεν έχει ειπωθεί κάτι, ανεπίσημα έχω διαβάσει για Ιανουάριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimmelis Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Πολύ αισιόδοξο αλλά μακάρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ctavrosdem Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Η αλήθεια είναι ότι έχει βελτιωθεί πολύ στην ταχύτητα αλλά Ελπίζω σε κάποια φάση να βγει μια αναβάθμιση που να το κάνει ακόμη πιο γρήγορο… :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tdgs Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Λογικά εννοείς ότι είναι συνδεδεμένο με wifi...Πήγαινε ρυθμίσεις->wifi->πάτα το δεξί κουμπί των επιλογών δίπλα από το home θα σου βγάλει ρυθμίσεις για προχωρήμενους->πάτα wifi πάντα συνδεδεμένο. Ευχαριστώ για την απάντηση! Δυστυχώς όμως το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Αυτή τη ρύθμιση την έχω ήδη κάνει και το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει. Καμία άλλη ιδέα; Παράθεση The most exciting phrase to hear in science, the one that heralds new discoveries, is not "Eureka!" (I found it!) but "That's funny ..." -- Isaac Asimov Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tdgs Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Και ξέρει κανένας αν είναι απενεργοποιημένη από την LG η επιλογή μεταφοράς προγραμμάτων στην SD card? Παράθεση The most exciting phrase to hear in science, the one that heralds new discoveries, is not "Eureka!" (I found it!) but "That's funny ..." -- Isaac Asimov Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badnews Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Παιδιά καμιά καλή βάση για αυτοκίνητο έχετε βρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aris13P Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Παιδια καλησπερα. Εχω ενα lg l7 με την εκδοση v10i-AUG-25-2012 θελω να κανω root γιατι δεν μπορω να βαλω στην SD τιποτα αν κ εχει 4GB, εχω κατεβασει τα παντα δεν μπορω να κανω τιποτα!! ξερει κανεις πως να το κανω root μπας και δουλεψει κ η sd ??? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grdunsta Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 jelly bean θα πάρει σίγουρα, τώρα για επόμενες δεν ξέρω. Επειδη ειμαι καινουργιος στο φορουμ, να συμπερανω οτι δεν θα παρει την jellybeam ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 (edited) Παιδια καλησπερα. Εχω ενα lg l7 με την εκδοση v10i-AUG-25-2012 θελω να κανω root γιατι δεν μπορω να βαλω στην SD τιποτα αν κ εχει 4GB, εχω κατεβασει τα παντα δεν μπορω να κανω τιποτα!! ξερει κανεις πως να το κανω root μπας και δουλεψει κ η sd ??? ευχαριστω. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=32031942#post32031942 Ρίξε μια ματιά εκεί, έχει εργαλείο που rootάρει την v10i. Για την sd νομίζω υπάρχει μια λύση εδώ->http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=32576339&postcount=1343 :D Και ξέρει κανένας αν είναι απενεργοποιημένη από την LG η επιλογή μεταφοράς προγραμμάτων στην SD card? Δες κι εσύ αυτό που έγραψα από πάνω. Νομίζω ότι είναι απενεργοποιημένη από προεπιλογή, ο πάνω τρόπος δείχνει να λειτουργεί, δεν τον έχω δοκιμάσε γιατί δε φορτώνω το κινητό και η εσωτερική μου φτάνει και μου περισσεύει! Επειδη ειμαι καινουργιος στο φορουμ, να συμπερανω οτι δεν θα παρει την jellybeam ε? Ούτε ναι ούτε όχι μέχρι στιγμής...Ίδωμεν! Edited November 8, 2012 by pkatsaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts