Jump to content

badnews

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by badnews

  1. Άρα στην οθόνη αναπαράγεται μόνο ότι βλέπει ο έγχρωμος αισθητήρας και όχι ο ασπρόμαυρος αν και λαμβάνετε υπ όψιν στο τελικό αποτέλεσμα μέσο software και μόνο στα 10 mpixel . Παραμένει πάντως φάουλ ότι δεν περνούμε raw από τον μονόχρωμο .
  2. Αυτό παρατήρησα και εγώ . Κρίμα πολύ χαζό . Οι μονόχρωμοι αισθητήρες είναι πολύ πιο ευαίσθητοι από τους έγχρωμους . Θα ήταν χρήσιμο να έχουμε raw σε μονόχρωμο . Να ρωτήσω αν ο μονόχρωμος συμβάλει στην κανονική φωτό ? Με ένα πρόχειρο πείραμα που έκανα μου φαίνεται πως όχι . Αν καλύψουμε στην κανονική λειτουργία τον έγχρωμο αισθητήρα δεν βλέπουμε τίποτα από τους άλλους δυο. Αντίθετα στο p20 lite που έκανα το ίδιο πείραμα αν καλύψουμε τον έγχρωμο βλέπουμε από τον μονόχρωμο κανονικά . Τελικά γιατί υπάρχει μόνο για ασπρόμαυρη φωτό ?
  3. Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει τρόπος να πάρουμε raw αρχεία από τον μονόχρωμο αισθητήρα? 0
  4. Παιδια καλησπέρα ! Προσπαθω να κανω καταχωρηση του κινητου στην Samsung και μου ζηταει τον κωδικο συσκευής ! Βαζω sm-g935f και βγαζει 100 αποτελέσματα διαλεγω ένα βαζω sn κτλ και βγαζει error η συσκευή εχει καταχωρηθεί ! To κινητο το πηρα καινουργιο από κατάστημα .
  5. Παιδιά καμιά καλή βάση για αυτοκίνητο έχετε βρει?
  6. Έχεις pm κοιτα και πες μου
  7. Tι εννοεις δουλίτσα εμενα δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα μετα την εγκατάσταση τα έκανε όλα σε 30 δευτερα το z4root πιο απλό δεν γίνετε
  8. Η διαδικασία περιγράφεται εδώ http://wiki.trekbuddy.net/index.php/Installation Γράφει λίγο πολλά αλλά βασικά δημιουργείς την δομή Trekbuddy \ Maps\ wpts\ tracks-gpx\ tracks-nmea\ Με το πρόγραμμα TrekBuddy_Atlas_Creator_v1.1 δημιουργείς χάρτες ή Atlases και τους τοποθετείς στο μέσα στο maps. Στο μενού του προγράμματος πατάς start menu -> settings ->location ->internal menu -> load map ->..... αυτά ! Εμένα δουλεύει μια χαρά !!! Κοιτάξε και εδώ http://wiki.trekbuddy.net/index.php/Installation#KU_990_Viewty http://wiki.trekbuddy.net/index.php/Main_Page
  9. Στο 16 είναι σαν να είσαι πάνω σε αεροπλάνο και να βλέπεις τους δρόμους στο 17χ είναι περίπου _______ 250 μ . Οπότε καλά είναι . Δυστυχώς Αττική ακόμα δεν έχω μόνο Ζάκυνθο και σε λίγο Κρήτη. Από αυριο αττική :) και καλή υπομονή. Το mgmaps κάνει πλοήγηση ? Μεχρι τώρα έχω δουλεψει μόνο εντοπισμό θέσης με το Trebuddy με το αυτοκίνητο. Η ταχύτα που έδειχνε ήταν παρόμοια με το κοντερ και η θέση είχε ελάχιστη απόκλιση. Μόνο μείον το μικρο σημάδι που σου δείχνει τη θέση σου .
  10. GPS- software Trekbuddy . Λοιπόν παιδια όσον αφορά το Arena και το Trekbuddy δουλεύει μια χαρά. Είναι βέβαια λίγο σπαστικό καθώς θα πρέπει να δημιουργήσετε μόνοι σας τους χάρτες με το TrekBuddy_Atlas_Creator_v1.1 το οποίο κάνει download google maps και αργεί λίγο. Κατεβάστε ένα νομό την φορά με zoom level 17 πολύ καλή ποιότητα και ονόματα σε όλους τους δρόμους . Εμένα με εντοπίζει σε 10 δεύτερα. Καμία σχέση με το WeTravel. Πολύ καλύτερο δεν κολλάει ποτέ . Δεν έχει χρέωση .
×
×
  • Create New...