Jump to content

MrFord

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

MrFord's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σε όλους. Μετά από αναβάθμιση σε Oreo μου βγάζει μην για αποκρυπτογράφηση της sd card την οποία αποκρυπτογράφηση την έχω κάνει ήδη. Την ξανακάνω κ από τότε δεν φεύγει η ειδοποίηση από την αρχική οθόνη και μερικές φορές δεν αναγνωρίζει την κάρτα.... γνωρίζει λύση κάποιος; Ευχαριστώ.
  2. Ευχαριστώ φίλε μου και καλή χρονιά. Τα γνωρίζω τα συγκεκριμένα καταστήματα απλώς πριν απευθυνθώ εκεί ρώτησα μήπως γνωρίζει κάποιος.
  3. Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Θέλω να αντικαταστήσω την μπαταρία στο S7 που έχω διότι έχει πέσει η απόδοση μετά από σχεδόν 2 χρόνια χρήσης. Σκέφτομαι να απευθυνθώ σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Samsung στην Θεσσαλονίκη. Γνωρίζει κάποιος κόστος μπαταρίας και αλλαγής ? Ευχαριστώ.
  4. Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν. Άριστη εξυπηρέτηση και ταχύτητα από το εξουσιοδοτημένο συνεργείο!
  5. Με ενημέρωσαν από το εξουσιοδοτημένο συνεργείο οτι κάηκε η κεντρική πλακέτα και θα γίνει αντικατάσταση αυτής. Αύριο λογικά θα είναι έτοιμο. Θα ενημερώσω για νεότερα.
  6. Το κιν είναι αγορασμένο από κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Σκεύτομαι να απευθυνθώ στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο της περιοχής μου ( Θεσ/νικη) ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκίμασα αλλά τίποτα...
  7. Όχι δεν φορτίζει καθόλου, δεν ανάβει η λυχνία και δεν ζεσταίνεται ο φορτιστής καθόλου.
  8. Ανακοπή αδερφέ.....ελπίζω σε μερταμοσχευση εντός εγγύησης!!:X:X:X
  9. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου...όσον αφορά θέμα υγρασίας το κινητό δεν το έχει δει ούτε η βροχή!
  10. Καλησπέρα φίλοι μου. Σήμερα κατά την διάρκεια χρήσης του κινητού ( πλοήγηση στο Internet ) κόλλησε η συσκευή ( Samsung S7 ) κ μετά από λίγο άρχισε διαδικασία επανεκκίνησης η οποία δεν έγινε ποτέ και έσβησε. Δεν ενεργοποιείται και όταν πατάω τα πλήκτρα για reset φτάνει μέχρι το λογότυπο SAMSUNG S7 και σβήνει κ πάλι. Πλέον δεν ανοίγει καθόλου. Η συσκευή είναι 7 μηνών. Δεν νομίζω να έχω κάποιο πρόβλημα με την εγγύηση ( σωστά ??? ).Υπάρχει κάποιος με αντίστοιχο πρόβλημα ή να γνωρίζει κάτι για το πρόβλημα?
  11. Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Έχω το Samsung S7 και παρατήρησα ότι στην αρχική οθόνη υπάρχει ένα μαύρο κενό στο κάτω μέρος το οποίο δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό ή όχι. Aν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει ή να μου στείλει κάποια φώτο από το δικό του να καταλάβω τι γίνεται ευχαριστώ.
  12. Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Έχω μια ερώτηση, πως μπορώ να μεταφέρω τους κωδικούς των wi-fi τα οποία είναι αποθηκευμένα, από μία συσκευή στην άλλη. ( από Samsung Galaxy S4 Active σε Samsung Galaxy S7 συγκεκριμένα. ) Ευχαριστώ και με συγχωρείτε αν πρόσθεσα την ερώτηση μου σε λάθος πεδίο.
  13. Καλησπέρα σε όλους. Έχω το S4 Active. Όταν πάω να κάνω έλεγχο για ενημερώσεις μου βγάζει το εξής μήνυμα: "Το λειτουργικό σύστημα της συσκευής σας έχει τροποποιηθεί με μη εξουσιοδοτημενο τρόπο. Δοκιμάστε τη λήψη ενημερώσεων χρησιμοποιωντας το Samsung Kies στον υπολογιστή σας ή επισκεφτείτε ένα κέντρο εξυπηρέτησης πελατών ". Δεν έχει γίνει root στην συσκευή. Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω.? Ευχαριστώ
  14. Καλησπέρα σε όλους. Να ρωτήσω κάτι...έχω το Navigon σε συσκευή S4 Active. Άλλαξα SD έκανα μεταφορά όλων των αρχείων στην νέα κάρτα αλλά όταν πάω να τρέξω το Navigon μου λεει ότι δεν έχει γίνει εγκατάσταση της εφαρμογής. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Οδηγίες εγκατάστασης? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...