vassman1974 Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Σ' ευχαριστώ Κώστα. Τα προβλήματα είναι για τις πρώτες παρτίδες? Περισσότερο με καίει το θέμα της οθόνης πάνω από το usb. Καλά κι αυτοί δεν μπορούσαν να το βάλουν πάνω ή κάτω?! Νίκο για μένα δεν υπάρχει θέμα οθόνης. Είναι απλά άπαιχτη. Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Νίκο για μένα δεν υπάρχει θέμα οθόνης. Είναι απλά άπαιχτη. Το σημείο πάνω από το usb στην οθόνη είναι το ίδιο συμπαγές με την υπόλοιπη οθόνη? Εντάξει μου αρέσουν οι amoled, αλλά δεν θα κολλήσω εκεί αν δεν έχει θέματα το κινητό εννοείται :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpjp Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Είδα το κινητό στο Mall και μπορώ να πω πως εντυπωσιάστηκα. Όσον αφορά το θέμα με την οθόνη με αρκετή πίεση εμφάνισε ελάχιστους κυματισμούς, αλλά ας μην επαναλμβάνω ότι έχει ειπωθεί ήδη πολλές φορές. Δίπλα ήταν και το sensation με το που το πίεσα ήταν σαν να σήκωσε θάλασσα, γιατί για αυτή την συσκεύη δεν συζητήθηκε τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Πρέπει να παω στο γερμανό να το τσεκάρω.. Είναι μια από τις επιλογές μου το κινητό και μου αρέσει πολύ! Κατι που με ενδιαφέρει είναι αν θα βγει (απ'οτι άκουσα) έκδοση για αμερικη με krait. Ισχύει κάτι τέτοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 εγώ που το πήρα δυο μέρες πριν από κοσμοτέ μπορώ να σου πω ότι δεν έχει κανένα θέμα με κιτρινίλες και με κυματισμούς ακόμα και αν πιέσεις πάνω από το usb...η οθόνη είναι απλά καταπληκτική...και γενικά όλο το τηλέφωνο είναι δυνατό...δε νομίζω να απογοητεύσει κανέναν που θα το αποκτήσει...είπαμε, αν είχε μια πιο μεγάλη μπαταρία μάλλον θα ήταν το τέλειο... ρε παιδιά εμένα γιατί μου δίνει 23Gb στο dropbox?25 δεν έδινε η ΗΤC? Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Το σημείο πάνω από το usb στην οθόνη είναι το ίδιο συμπαγές με την υπόλοιπη οθόνη? Το ίδιο είναι. Αυτό με τους κυματισμούς, το κάνει μετά από πολύ μεγάλη πίεση που πίστεψέ με, ποτέ δεν θα το πιέσεις έτσι. Αλήθεια, με την ίδια πίεση οι υπόλοιπες οθόνες πως αντιδρούν? :confused: Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Το ίδιο είναι. Αυτό με τους κυματισμούς, το κάνει μετά από πολύ μεγάλη πίεση που πίστεψέ με, ποτέ δεν θα το πιέσεις έτσι. Αλήθεια, με την ίδια πίεση οι υπόλοιπες οθόνες πως αντιδρούν? :confused: Ωραία έφυγε το ένα :D Στο S μου πάντως όσο και να πατήσω ( αν πατήσω πιο δυνατά θα βγει από πίσω το δάχτυλο!:lol: ) δεν κάνει ούτε κύματα ούτε τίποτα! Anyway, Δεν είναι resistive οπότε δεν υπάρχει θέμα αν θέλει πολύ πίεση :) Ευχαριστώ παιδιά! (ανακουφίστηκα :D) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Το ίδιο είναι. Αυτό με τους κυματισμούς, το κάνει μετά από πολύ μεγάλη πίεση που πίστεψέ με, ποτέ δεν θα το πιέσεις έτσι. Αλήθεια, με την ίδια πίεση οι υπόλοιπες οθόνες πως αντιδρούν? :confused: Φίλε μου οι άλλες οθόνες είναι βιδωμενες στο πλαστικό πλαίσιο. Ενώ εδώ η οθονη αποτελεί την είσοδο στα σωθικά της συσκευής και αφαιρείται με βεντουζα. Αν λοιπόν δεν έχει έχει γίνει σωστή εφαρμογή από τον εργάτη (περιπτώσεις που το παρουσίαζε σε περισσότερα σημεία) η υπάρχει κενό όπως στην οπή για την USB λογικό είναι με υπερβολική πίεση να κάνει κυματισμο αφού παραβιάζεται το σχημα της. Θα έπρεπε το μέταλλο της USB να είναι πιο έξω ώστε να ενισχύει έτσι το polycarbonate. Όμως και πάλι μιλάμε για μια κατάσταση που δεν συμβαίνει σε καμία περίπτωση στην χρήση. Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσεις την συσκευή από το σημείο αυτό ενώ είναι ακουμπισμενη στο τραπέζι και να κάνει κάτι τέτοιο. Χρειάζεται αφύσικη πίεση και υπό συγκεκριμένη γωνία. Αν δεν υπήρχαν οι συσκευές με ελατωματικη τοποθέτηση οθόνης ώστε να το ψαξουν, δεν θα το αντιλαμβάνονταν κανείς. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 1, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Κατι που με ενδιαφέρει είναι αν θα βγει (απ'οτι άκουσα) έκδοση για αμερικη με krait. Ναι, είναι το αμερικάνικο AT&T HTC One X με Snapdragon S4 Krait. Θα γνωρίζεις φαντάζομαι ότι αυτή η συσκευή δεν καλύπτεται από την ευρωπαϊκή εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Ναι, είναι το αμερικάνικο AT&T HTC One X με Snapdragon S4 Krait. Θα γνωρίζεις φαντάζομαι ότι αυτή η συσκευή δεν καλύπτεται από την ευρωπαϊκή εγγύηση. Ευχαριστώ! Το γνωρίζω αλλά έχω άτομο αμερικη οπότε είμαι καλυμμένος :D Τελικά, κάποιο bug δεν υπάρχει ρε παιδιά??! Είναι τόσο κινητάρα όσο φαίνεται?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Ναι ειναι :) Εγω αν δεν το ειχα παρει απο ανταλλαγη με 4S θα σκεφτομουν μονο και το SIII που θα κυκλοφορησει σε λιγο καιρο Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Τα τρία "κουμπιά", κάθε πότε φωτίζονται? Σε εμένα πάντως σπάνια...:eek: Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Τα τρία "κουμπιά", κάθε πότε φωτίζονται? Σε εμένα πάντως σπάνια...:eek: Τι εννοείς; όποτε είναι ενεργή η οθόνη είναι κ αυτά νομίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 εγώ που το πήρα δυο μέρες πριν από κοσμοτέ μπορώ να σου πω ότι δεν έχει κανένα θέμα με κιτρινίλες και με κυματισμούς ακόμα και αν πιέσεις πάνω από το usb...η οθόνη είναι απλά καταπληκτική...και γενικά όλο το τηλέφωνο είναι δυνατό...δε νομίζω να απογοητεύσει κανέναν που θα το αποκτήσει...είπαμε, αν είχε μια πιο μεγάλη μπαταρία μάλλον θα ήταν το τέλειο... ρε παιδιά εμένα γιατί μου δίνει 23Gb στο dropbox?25 δεν έδινε η ΗΤC? Αν κατάλαβα καλά δίνουν πρακτικά 23 και 2 με το που κάνεις λογαριασμό 25. Αν ήδη έχεις λογαριασμό πχ με 5 λόγω διαφόρων προσφορών απλά σε αυτά θα προστεθούν 23 και θα έχεις 28. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Τι εννοείς; όποτε είναι ενεργή η οθόνη είναι κ αυτά νομίζω Έλα που εμένα δεν... Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Τα τρία "κουμπιά", κάθε πότε φωτίζονται? Σε εμένα πάντως σπάνια...:eek: παιζει ρολο η αυτοματη φωτνοτητα... και γω ισως θα θελα να ειναι παντα στο ...ον αλλα δεν ειναι προβλημα στης συσκευης.ειναι κανονικη λειτουργια κανει το εξης απλο αν θες.πανω αριστερα,στο πλαισιο της οθονης και αριστερα του Htc ειναι το γωτοκταρο.αν κοιταξεις με προσοχη θα το δεις.βαλε λοιπον το δαχτυλο σου πανω του και ανοιξε το κινητο.τα κουμπια θα αναψουν,καθως και η οθονη που θα φωτισει πιο πολυ .(αν δε την εχεις στο φουλ και σε αυτοματη φωτεινοτητα) αμεσως μετα βγαλε το δαχτυλο σου.τα κουμπια θα σβσουν και η οθονη δε θα φωτιζει οπως πριν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 παιζει ρολο η αυτοματη φωτνοτητα... και γω ισως θα θελα να ειναι παντα στο ...ον αλλα δεν ειναι προβλημα στης συσκευης.ειναι κανονικη λειτουργια κανει το εξης απλο αν θες.πανω αριστερα,στο πλαισιο της οθονης και αριστερα του Htc ειναι το γωτοκταρο.αν κοιταξεις με προσοχη θα το δεις.βαλε λοιπον το δαχτυλο σου πανω του και ανοιξε το κινητο.τα κουμπια θα αναψουν,καθως και η οθονη που θα φωτισει πιο πολυ .(αν δε την εχεις στο φουλ και σε αυτοματη φωτεινοτητα) αμεσως μετα βγαλε το δαχτυλο σου.τα κουμπια θα σβσουν και η οθονη δε θα φωτιζει οπως πριν.... Σωστόοοος...αλλά πως μπορεί να φωτίζουν πάντα? Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Παρατήρησα το εξής σήμερα για το καιρό : ενώ έχω απενεργοποιήσει την αυτόματη ενημέρωση όταν το κάνω Update μετά από αρκετή ώρα μου εμφανίζει άλλη θερμοκρασία!Π.χ αν το κάνω ανανέωση στης 7 το απόγευμα μετά από αρκετή ώρα θα μου βγάλει τη θερμοκρασία που είχε στης 11 το πρωί!Συμβαίνει και σε άλλους αυτό? Πως γένεν αυτό?? :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Πιστεύω να είδατε το τεστ αυτονομίας που έκανε το gsmarena για το κινητό μας. Επιβεβαιώνει αυτά που έλεγα ότι δηλαδή είναι στα ίδια με το Sii ενώ ρίχνει σε χρόνο browsing στα Galaxy Nexus & Note. Εκεί που δεν τα πάει καλά είναι στην προβολή βίντεο αλλά είναι δευτερεύον ζήτημα νομίζω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Πιστεύω να είδατε το τεστ αυτονομίας που έκανε το gsmarena για το κινητό μας. Επιβεβαιώνει αυτά που έλεγα ότι δηλαδή είναι στα ίδια με το Sii ενώ ρίχνει σε χρόνο browsing στα Galaxy Nexus & Note. Εκεί που δεν τα πάει καλά είναι στην προβολή βίντεο αλλά είναι δευτερεύον ζήτημα νομίζω. Έχω μια υποψία ότι με το τελευταίο update, η μπαταρία εξαντλείται πολύ πολύ γρήγορα. Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Έχω μια υποψία ότι με το τελευταίο update, η μπαταρία εξαντλείται πολύ πολύ γρήγορα. εμενα δεν μου εχει ερθει ακομη αλλα εαν ισχυει αυτο που λες και να ερθει δεν θα την περασω γιατι ειμαι αρκετα ευχαριστημενος με την 1.28 Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Πιστεύω να είδατε το τεστ αυτονομίας που έκανε το gsmarena για το κινητό μας. Επιβεβαιώνει αυτά που έλεγα ότι δηλαδή είναι στα ίδια με το Sii ενώ ρίχνει σε χρόνο browsing στα Galaxy Nexus & Note. Εκεί που δεν τα πάει καλά είναι στην προβολή βίντεο αλλά είναι δευτερεύον ζήτημα νομίζω. δη:lol::lol:λαδη εντελως θεωρητικα καποιος μπορει να βγαλει και να ξαναβαλει την οθονη ετσι ωστε να καθεται σωστα για να μην εχει παραμορφωσεις σε πιεση ? :O απλα για να δω αν καταλαβα σωστα οχι πως θα καν ω.. Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 δη:lol::lol:λαδη εντελως θεωρητικα καποιος μπορει να βγαλει και να ξαναβαλει την οθονη ετσι ωστε να καθεται σωστα για να μην εχει παραμορφωσεις σε πιεση ? :O απλα για να δω αν καταλαβα σωστα οχι πως θα καν ω.. Όχι δεν εννοώ αυτό. Αν δεν έχουν τοποθετηθεί σωστά οι βάσεις (ας το πούμε έτσι) και δεν πατά σωστά η οθόνη μετακινειται. Υπαρχει βίντεο στο YouTube με τέτοια περιπτωση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Όχι δεν εννοώ αυτό. Αν δεν έχουν τοποθετηθεί σωστά οι βάσεις (ας το πούμε έτσι) και δεν πατά σωστά η οθόνη μετακινειται. Υπαρχει βίντεο στο YouTube με τέτοια περιπτωση. τωρα καταλαβα.. αρα βασικα οσοι εχουν προβλημα και κανει κυματισμους η οθονη μονο αντικατασταση συσκευη τους σωζει .. εμενα κανει μονο κατω αριστερα στη γωνια και το σκεφτομαι ακομα τι θα κανω.. δεν θελει ισχυρη πιεση οπως λετε αλλα δεν με ενοχλει .. το μονο που φοβαμαι να μην κανει μεγαλυτερο προβλημα στην οθονη αφου και προφανως για να κανει κυματισμους κατι δεν παει καλα .. Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Όχι δεν εννοώ αυτό. Αν δεν έχουν τοποθετηθεί σωστά οι βάσεις (ας το πούμε έτσι) και δεν πατά σωστά η οθόνη μετακινειται. Υπαρχει βίντεο στο YouTube με τέτοια περιπτωση. τωρα καταλαβα.. αρα βασικα οσοι εχουν προβλημα και κανει κυματισμους η οθονη μονο αντικατασταση συσκευη τους σωζει .. εμενα κανει μονο κατω αριστερα στη γωνια και το σκεφτομαι ακομα τι θα κανω.. δεν θελει ισχυρη πιεση οπως λετε αλλα δεν με ενοχλει .. το μονο που φοβαμαι να μην κανει μεγαλυτερο προβλημα στην οθονη αφου και προφανως για να κανει κυματισμους κατι δεν παει καλα .. Στην δική σου περίπτωση δεν πατάει καλά σ αυτή τη γωνια. Οπότε με την πίεση έχουμε παραμόρφωση του πάνελ της οθόνης και συνεπώς κυματισμο. Θα σου πρότεινα να το δώσεις για αντικατάσταση. Δεν υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσει κάτι άλλο στο μέλλον. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts