Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λειτουργουσε δηλαδη κανονικα πριν?το ειδες εσυ να δουλευει η απλα στο ειπε αυτος που στο πουλησε?Βαλτο στο φορτιστη και δοκιμασε μερικες φορες να το βαλεις και να το βγαλεις στην πριζα,αν ειναι εντελως αδειο δεν ανοιγει αν δεν παρει καποιο ποσοστο η μπαταρια του.

Όταν το πήρα ήταν ανοιχτό, δούλευε αλλά δεν είχε κάρτα μέσα, από αυτόν που το πήρα δεν είχε micro sim οπότε το είδα και το δούλεψα χωρίς κάρτα.

η μπαταρία έδειχνε περίπου 45% αν θυμάμαι καλά, από την ώρα που το πήρα ήταν ανοιχτό το έκλεισα όταν έβαλα την κάρτα μέσα και δεν ξανάνοιξε...

είναι η τετραπυρινη έκδοση αλλά με 16γιγα μνήμη

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κι όμως γίνεται. Όχι ακριβώς αυτό που ζητάει ο φίλος αλλά κάτι περίπου το ίδιο.

Πήγαινε στην εφαρμογή μουσική όσο είσαι εκτός car mode.

Από το μενού επιλογών, πρόσθεσε μια εφαρμογή και επέλεξε το sygic.

Άνοιξε το car mode και πήγαινε κάνοντας Swype στις εφαρμογές της μουσικής (θα έχει tune in radio κτλ). Εκεί πρέπει να βλέπεις το εικονίδιο του sygic.Άνοιξε το πρόγραμμα μια φορά και θα τη βλέπεις πλέον στην κάτω δεξιά γωνία εκεί που έβλεπες την τελευταία εφαρμογή μουσικής.

Είναι βλακεία που δεν έχουν προβλέψει κάτι τόσο απλό και σύμφωνα με τώρα λεγόμενα τους δεν θα αλλάξει και ο τρόπος είναι μπακάλικος αλλά νομίζω πως θα γίνει η δουλειά...

Καλή χρονιά σε όλους σας!

OK thanks. Eγινε δουλεια φαινετε το sygic κατω απο το εικονιδιο τηs μουσικηs.

Όταν πηγαίνω στις ρυθμίσεις βλέπω ότι στους συγχρονισμους λέει ότι ειναι off για τους λογαριασμούς dropbox αλλά και HTC account. Μόνο δηλαδή σε αυτούς τους δύο λογαριασμούς λέει ότι ο συγχρονισμός ειναι off. Μάλιστα δεν μου δίνει και δυνατότητα για να τους γυρίσω σε on.

Βέβαια όταν σεταρα το κινητό έκανα κανονικά login τόσο στον λογαριασμό htcsense όσο και στο dropbox. Το έχει και άλλος αυτό το φαινόμενο με αυτούς τους δύο λογαριασμούς;;;

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και σε μένα,αλλά δεν έχω βρει τί φταίει.Πάντως,όταν ανεβάζω φώτος στο dropbox,ενημερώνεται σχεδόν άμεσα στο app στο κινητό,οπότε δεν έχω πρόβλημα.Αλλά ο συγχρονισμός τόσο σε αυτό όσο και στο λογαριασμό htc,είναι off...

Λοιπον παιδια οσον αφορα την φωτογραφια νομιζω πως η HTC ειναι σε καλο δρομο με το One X.Στην εκδοση JB εχουν προσθεσει πληροφοριες στο exif info της καθε φωτογραφιας οπως ISO,ταχυτητα,διαφραγμα.

Αυτο απο μονο του ανοιγει τον δρομο σε developers να φτιαξουν αξιολογες φωτογραφικες εφαρμογες οπως το Camera+ για IOS με ικανοτητα χειροκινητης ληψης.

Σας παραθετω μια εικονα και μαλιστα τραβηγμενη στα 1000 iso.

www.viewmasterphotos.com

http://viewmasterphotos.blogspot.com

Όταν το πήρα ήταν ανοιχτό, δούλευε αλλά δεν είχε κάρτα μέσα, από αυτόν που το πήρα δεν είχε micro sim οπότε το είδα και το δούλεψα χωρίς κάρτα.

η μπαταρία έδειχνε περίπου 45% αν θυμάμαι καλά, από την ώρα που το πήρα ήταν ανοιχτό το έκλεισα όταν έβαλα την κάρτα μέσα και δεν ξανάνοιξε...

είναι η τετραπυρινη έκδοση αλλά με 16γιγα μνήμη

Μαλιστα..οταν βαζεις τον φορτιστη επανω δεν αναβει το λαμπακι?

Για δοκιμασε κρατωντας πατημενο ταυτοχρονα το power και το volume down για καμια δεκαρια δευτερολεπτα μηπως σε βαλει στον bootloader.Αντιγραφο αποδειξης σου εχει δωσει ο πωλητης?

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και σε μένα,αλλά δεν έχω βρει τί φταίει.Πάντως,όταν ανεβάζω φώτος στο dropbox,ενημερώνεται σχεδόν άμεσα στο app στο κινητό,οπότε δεν έχω πρόβλημα.Αλλά ο συγχρονισμός τόσο σε αυτό όσο και στο λογαριασμό htc,είναι off...

Και σε μένα κάνει κανονικά upload στο dropbox και γενικά δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά οι συγχρονισμοι σε dropbox και HTC ειναι off.

Μαλιστα..οταν βαζεις τον φορτιστη επανω δεν αναβει το λαμπακι?

Για δοκιμασε κρατωντας πατημενο ταυτοχρονα το power και το volume down για καμια δεκαρια δευτερολεπτα μηπως σε βαλει στον bootloader.Αντιγραφο αποδειξης σου εχει δωσει ο πωλητης?

Led δεν αναβει, οσο για τα υπολοιπα τα εχω δοκιμασει ολα, power button, power button & volume down φορτιση στην πριζα, στον υπολογιστη... τιποτα. το κινητο δεν ειναι Ελληνικο, ειναι αυτο με τα 16γιγα αλλα το τετραπυρινο, (οχι ΑΤ&Τ)... το κακο ειναι οτι δεν μπορω να δω ουτε το ΙΜΕΙ για να μαθω προελευση...

Led δεν αναβει, οσο για τα υπολοιπα τα εχω δοκιμασει ολα, power button, power button & volume down φορτιση στην πριζα, στον υπολογιστη... τιποτα. το κινητο δεν ειναι Ελληνικο, ειναι αυτο με τα 16γιγα αλλα το τετραπυρινο, (οχι ΑΤ&Τ)... το κακο ειναι οτι δεν μπορω να δω ουτε το ΙΜΕΙ για να μαθω προελευση...

Το imei δεν το χρειάζεσαι, το serial number χρειάζεσαι για να δεις προέλευση.. Σύνδεσε το με το φορτιστή και άσ' το κανένα μισάωρο χωρίς να το πειράξεις.. Μετά δες αν έχει ανάψει το λαμπάκι που δείχνει ότι φορτίζει. Λογικά έχει αδειάσει τελείως η μπαταρία του κι όσο το προσπαθείς χειρότερα θα γίνεται. Επίσης προσπάθησε να μάθεις από αυτόν που το πήρες αν το έχει πειράξει ή όχι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Κοιτα,παρε τηλεφωνο αυτον που στο εδωσε να ερθει να στο ανοιξει αλλιως παρε τα λεφτα σου πισω.Αν δεν υπαρχει αποδειξη αγορας η htc δεν αναγνωριζει εγγυηση.Κριμα δεν ειναι να αγορασεις κατι που δεν δουλευει και να μην εχει και εγγυηση?

Κοιτα,παρε τηλεφωνο αυτον που στο εδωσε να ερθει να στο ανοιξει αλλιως παρε τα λεφτα σου πισω.Αν δεν υπαρχει αποδειξη αγορας η htc δεν αναγνωριζει εγγυηση.Κριμα δεν ειναι να αγορασεις κατι που δεν δουλευει και να μην εχει και εγγυηση?

Εχεις δικιο, απλα λεω μηπως ειναι κατι που ετυχε και φτιαχνεται...

Το imei δεν το χρειάζεσαι, το serial number χρειάζεσαι για να δεις προέλευση.. Σύνδεσε το με το φορτιστή και άσ' το κανένα μισάωρο χωρίς να το πειράξεις.. Μετά δες αν έχει ανάψει το λαμπάκι που δείχνει ότι φορτίζει. Λογικά έχει αδειάσει τελείως η μπαταρία του κι όσο το προσπαθείς χειρότερα θα γίνεται. Επίσης προσπάθησε να μάθεις από αυτόν που το πήρες αν το έχει πειράξει ή όχι...

το εχω και "φορτιζει" πανω απο 5 ωρες... το serial number που το βρισκω? κουτι δεν εχει.

Edited by alfa

Δοκιμάσες να το αφήσεις λίγη ώρα υσηχο πάνω στο φορτιστή? Καμία φορά όταν σβήσει από μπαταρία και δεν το βάλεις αμέσως για φόρτιση, θέλει λίγη ώρα για να ξεκινήσει.

Edit: Ουπς, σορυ στο είπαν!

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Κανε αυτο που σου ειπε ο @Kollatos πριν κι αν δεν...το δινεις πισω

αν δεν εχεις το κουτι για να δεις το s/n πρεπει να αναψει το κινητο

το εχω και "φορτιζει" πανω απο 5 ωρες... το serial number που το βρισκω? κουτι δεν εχει.

Μα καλά έτσι χύμα στο έδωσε? Χωρίς απόδειξη, χωρίς κουτί χωρίς τίποτα? Τι στο καλό σε σακούλα στο έδωσε? Εγώ δεν θα το επερνα αν ήταν έτσι χύμα.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Μια περίπτωση είναι να έχει πρόβλημα ο φορτιστής...πάρε ένα καλώδιο άλλο micro-usb και συνδεσε το με ένα Pc! Να δούμε μήπως τελικά είναι το καλώδιο ή ο φορτιστής...

Λογικό είναι να μη δίνει σε όλους. Το λογικό είναι οποίος ανοίξει το κινητό πρώτος σε αυτόν θα σωθούν τα 25gb ΓΤ κάθε τέτοιο δώρο είναι δεμένο με το imei ας πούμε. ΓΤ αλλιώς όλοι θα δίναμε το κινητό σε γνωστούς να περάσουν το λογαριασμό τους και και να αποκτήσουν τσάμπα 25gb

Λογικό είναι να κάνει αυτό που διαφημίζει. Δηλαδή, η κάθε συσκευή να δίνει στον χρήστη της 25 gb δωρεάν για 2 χρόνια. Είναι λογικό σύμφωνα με σένα να αγοράσεις ένα κινητό π.χ. βιτρίνας που ήρθε ο οποιοσδήποτε (ειναι αυτός που λες πως άνοιξε πρώτος το κινητό) και έβαλε τα login του dropbox του,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ και ενώ εσύ είσαι ο κάτοχος που ΠΛΗΡΩΣΕ για τη συσκευή (και το promotion) να χάσεις εσύ το bonus και να το έχει ο άλλος που δεν έχει καν τη συσκευή! Και όλα αυτά όταν γνωρίζει η dropbox σε ποιον λογαριασμό έχουν δωθεί τα 25gb. Λες να είναι δεμένο με το imei, αντιλαμβάνεσαι πως το imei είναι χαρακτηριστικό της συσκευής; Όχι του χρήστη της συσκευής; Δεν ξέρω για σένα φίλε μου και τον ορισμό που έχεις για τη λέξη "αδικία", και θα ήθελα να μου πεις τις σκέψεις σου πάνω σ' αυτό... Το ξαναλέω, η dropbox είναι απαράδεκτη και αδικεί τον εαυτό της και την υπηρεσία της με το να αδιαφορεί για την κατάσταση με τα μεταχειρισμένα, με τα βιτρίνας κτλ.

FilthX

Λογικό είναι να κάνει αυτό που διαφημίζει. Δηλαδή, η κάθε συσκευή να δίνει στον χρήστη της 25 gb δωρεάν για 2 χρόνια. Είναι λογικό σύμφωνα με σένα να αγοράσεις ένα κινητό π.χ. βιτρίνας που ήρθε ο οποιοσδήποτε (ειναι αυτός που λες πως άνοιξε πρώτος το κινητό) και έβαλε τα login του dropbox του,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ και ενώ εσύ είσαι ο κάτοχος που ΠΛΗΡΩΣΕ για τη συσκευή (και το promotion) να χάσεις εσύ το bonus και να το έχει ο άλλος που δεν έχει καν τη συσκευή! Και όλα αυτά όταν γνωρίζει η dropbox σε ποιον λογαριασμό έχουν δωθεί τα 25gb. Λες να είναι δεμένο με το imei, αντιλαμβάνεσαι πως το imei είναι χαρακτηριστικό της συσκευής; Όχι του χρήστη της συσκευής; Δεν ξέρω για σένα φίλε μου και τον ορισμό που έχεις για τη λέξη "αδικία", και θα ήθελα να μου πεις τις σκέψεις σου πάνω σ' αυτό... Το ξαναλέω, η dropbox είναι απαράδεκτη και αδικεί τον εαυτό της και την υπηρεσία της με το να αδιαφορεί για την κατάσταση με τα μεταχειρισμένα, με τα βιτρίνας κτλ.

FilthX

Φιλε μου κατανοω το σκεπτικο και την απαγοητευση σου αλλα κοιτα να δεις τι ακριβως συμβαινει..αν πας στην επισημη σελιδα της htc εκει που γραφει για το dropbox και την προσφορα,κατω κατω σε παραπεμπει να μπεις στην σελιδα του dropbox για να δεις τους ορους και τις προυποθεσεις της προσφορας.Αν λοιπον πας εκει που σε παραπεμπει το λινκ της σελιδας γραφει <<If you have a brand new HTC phone with Dropbox already installed, you may be eligible to earn additional free space simply by signing in to your account (or creating a new account) from the Dropbox app and completing the steps on our Get Started guide from your desktop computer...>> απ οτι καταλαβαινεις τα επιπλεον gb αποθηκευτικου χωρου διδονται μονο σε καινουρια συσκευη και αυτο γιατι μπορει καποιος να παρει ενα hox να φιαξει 20 λογαριασμους στο gmail και να παρει 500gb στο dropbox η να περασει τα mail γνωστων του και να παιρνουν ολοι αυτη την προσφορα,οποτε δεν θα ηταν και προσφορα!!Τωρα αν καποιος αγορασει ενα εκθεσιακο κι εχει γινει να βαλει καποιος αλλος τα στοιχεια του,επαιξε κι εχασε,τα εκθεσιακα εχουν πολλα ρισκα και δεν πουλιουνται για καινουρια.Η προσφορα μιλαει για καινουρια συσκευη,να την ανοιξεις εσυ δηλαδη.Παντως,μην νομιζεις οτι χανεις και κατι το συνταρακτικο,αυτα τα δωρεαν mb ισχυουν για 2 χρονια και οχι για παντα.Απο την στιγμη που εχουμε την δυνατοτητα OTG στο hox,βαζουμε ειτε ενα στικακι,ειτε ενα φορητο σκληρο και εχουμε οσα mb θελουμε για παντα και προπαντων χωρις να χρειαζεται να ειμαστε συνδεδεμενοι και στο ιντερνετ. Edited by truckman

Όταν γράφω βίντεο κάνει κάτι μικρά ζοομ _ ψάχνει να εστιάσει με αποτέλεσμα θολά βίντεο. Τι κάνατε εσείς με αυτό? Σε μια σονυ βιντεοκάμερα που είχα το ίδιο θέμα έβγαλα την αυτοματη εστίαση. Εδώ τι να κάνω..... Πείτε καμια βοήθεια .....

P.s.

τι είναι το. OTG για το hox?

Το έχει κανείς άλλος αυτό με το βίντεο? Η να μπω σε ψυχολογία ελατωματικης συσκευής?

Edited by dskopa

Htc One X

Samsung Galaxy S 3

Samsung Galaxy S plus

redmi note 3 pro

redmi note 5 pro

Όταν γράφω βίντεο κάνει κάτι μικρά ζοομ _ ψάχνει να εστιάσει με αποτέλεσμα θολά βίντεο. Τι κάνατε εσείς με αυτό? Σε μια σονυ βιντεοκάμερα που είχα το ίδιο θέμα έβγαλα την αυτοματη εστίαση. Εδώ τι να κάνω..... Πείτε καμια βοήθεια .....

P.s.

τι είναι το. OTG για το hox?

OTG = on the go

Συνδεεις με λίγα λόγια διάφορες συσκευές στο κινητό σου όπως ποντίκι στικακι game controller και τ αναγνωριζει κανονικά

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

OTG = on the go

Συνδεεις με λίγα λόγια διάφορες συσκευές στο κινητό σου όπως ποντίκι στικακι game controller και τ αναγνωριζει κανονικά

Πως ήταν παλιά, στην αρχή των windows το λεγόμενο "plug and PRAY"! Ε, να. Ένα τέτοιο πράγμα είναι!:p

Μόλις έκανα και πάλι ρουτ το κινητό και μου έβγαλε μόλις το άνοιξα αναφορά σφάλματος!Να το δώσω σημασία η το έβγαλε αυτό λόγω του ρουτ?

O ηχος και ο player ειναι παρα πολυ καλος.Ειναι καλυτερος απο του iphone.Εκανα ενα τεστ.Εβαλα τα ακουστικα της Apple και ακουσα τις ιδιες μουσικες και πραγματικα ηταν μεγαλη η διαφορα.Τελικα η τεχνολογια Beats κανει πολυ καλα την δουλεια της.Τα original ακουστικα της HTC ενω ειναι καλα για ακροαση μουσικης εχουν παρασιτο στην συνομιλια και αυτο απο οτι καταλαβα οφειλεται στο κακο μικροφωνο που εχουν.Κανει σκρατσαρισματα ακομη και με την κινηση πανω σου οτι μιλας.

Εχω ενα μικρο προβληματακι αν ξερει κανεις να μου πει πως θα το διορθωσω.Οταν παραλαμβανω notification απο το twitter δεν κανει κανενα θορωβο sound ενω ειναι ενεροποιημενος απο τα settings του twitter.

Εχετε καμια ιδεα?

Edited by katakefalos

www.viewmasterphotos.com

http://viewmasterphotos.blogspot.com

Η πολυ καλη εμπειρια συνεχιζεται και μετα το update. Ολα του ειναι πιο καλα, το κινητο πιο smooth ενω βλεπω πολλες αλλαγες σε πολλους τομεις, οπως φωτογραφικη (πλεον ειναι τοσο γρηγορη που βγαζοντας το preview δεν καταλαβαινω αν εχω παρει φωτογραφια η οχι), ο ηχος ακομα καλυτερος και πιο κρυσταλλινος και αλλα πολλα μικρα.

Ολα εκτος την μπαταρια, η οποια σε μενα εχει χειροτερεψει απιστευτα. Δεν ξερω τι μπορει να φταιει. Το κινητο τρωει πολυ περισσοτερη μπαταρια σε οποιαδηποτε λειτουργια, απο το idle που ηταν το μεγαλο του φορτε μεχρι και την οποιαδηποτε δουλεια. Με το που ανοιγω δε τον browser, βλεπω το ποσοστο της μπαταριας να κατεβαινει παρα πολυ γρηγορα.

Το κινητο ειναι 24/7 στο ιντερνετ, wifi η data, οπως ηταν και πριν το update. Εβγαλα καποια αχρηστα autosync πριν λιγο, αλλα και παλι ειμαι απαισιοδοξος. Καμια ιδεα??

Να κ ένας που έχει το ίδιο πρόβλημα !! Μπορείς να απενεργοποιήσεις το Google now κ τον εντοπισμό στην κατηγορία με τους χάρτες . Επίσης μπορείς να απερνεργοποιησεις την αυτόματη ενημέρωση των λογαριασμών σου .
[sIGPIC][/sIGPIC]

Factory reset μετά το update φαντάζομαι έκανες, έτσι?

Η πολυ καλη εμπειρια συνεχιζεται και μετα το update. Ολα του ειναι πιο καλα, το κινητο πιο smooth ενω βλεπω πολλες αλλαγες σε πολλους τομεις, οπως φωτογραφικη (πλεον ειναι τοσο γρηγορη που βγαζοντας το preview δεν καταλαβαινω αν εχω παρει φωτογραφια η οχι), ο ηχος ακομα καλυτερος και πιο κρυσταλλινος και αλλα πολλα μικρα.

Ολα εκτος την μπαταρια, η οποια σε μενα εχει χειροτερεψει απιστευτα. Δεν ξερω τι μπορει να φταιει. Το κινητο τρωει πολυ περισσοτερη μπαταρια σε οποιαδηποτε λειτουργια, απο το idle που ηταν το μεγαλο του φορτε μεχρι και την οποιαδηποτε δουλεια. Με το που ανοιγω δε τον browser, βλεπω το ποσοστο της μπαταριας να κατεβαινει παρα πολυ γρηγορα.

Το κινητο ειναι 24/7 στο ιντερνετ, wifi η data, οπως ηταν και πριν το update. Εβγαλα καποια αχρηστα autosync πριν λιγο, αλλα και παλι ειμαι απαισιοδοξος. Καμια ιδεα??

Ρυθμίσεις στους λογαριασμούς σου και ειδικά στο dropbox που είναι on από default και κάνει upload με το έτσι θέλω ότι τραβήξουμε με την κάμερα. Απενεργοποιήσε χάρτες,locations,Google now και ότι δεν χρειάζεσαι.Το idle που έχω πλέον είναι πραγματικά απίστευτο και γενικά είμαι ικανοποημενος πλέον με την κατανάλωση.

Μια και αναφερθήκατε στην κάμερα να πω κι εγώ ότι εχει ανεβει η ποιότητα και στις φωτο αλλά και στα βιντεο

Edited by truckman

• The title was changed to HTC One X / X+