Jump to content

JOHN7GR

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by JOHN7GR

  1. Kαλη χρονια σε ολους και σε ολες, ευτυχια και υγεια !!! και σε μενα το ιδιο μου παρουσιαζει,κανει τσαφ, αν γνωριζει καποιος ας μας δωσει τα φωτα του...
  2. Ευχαριστω πολυ ολα οκ τις αφαιρεσα τις οθονες.και παλι χρονια σας πολλα!!!
  3. χρονια πολλα σε ολους και καλη πρωτοχρονια να εχουμε.θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να αφαιρεσω τις επιπλεον οθονες που εχω προσθεσει στο tab.θελω να αφησω μονο δυο μαζι με την αρχικη.
  4. Γεια χαρα σε ολους,μετα την αναβαθμιση εχω το εξεις προβλημα,οταν μεταφερω τις εφαρμογες στην sd και θελησω να φτιαξω φακελους με διαφορες εφαρμογες αυτες οταν σβησω το κινητο και το ανοιξω αρκετες χανονται απο τους φακελους.οταν οι εφαρμογες ειναι στο τηλ ολα ειναι καλα.
  5. Το κουτακι δεν ειναι μαρκαρισμενο στην επιλογη Γρηγορη εκκινηση.Σε σαs παιδια αν φτιαξετε εναν φακελο σαs κρατα μεσα ολεs τιs επιλογεs αν το κλεισετε και μετα το ξανα ανοιξετε το κινητο;
  6. Γεια χαρα,θελω να ρωτησω αν παρατηρησατε το εξειs: στην προηγουμενη εκδοση ειχα φτιαξει σε μια οθονη του κινητου, φακελουs με εφαρμογεs που ειχα ομαδοποιησει πχ φακελοs μουσικη και εικονα ειχα εφαρμογεs που ειχαν σχεση με εικονα και ηχο.Τωρα μετα την αναβαθμιση μεσα στουs φακελουs εχουν εξαφανιστει διαφορεs εφαρμογεs.Τα ξανα εφτιαξα αλλα μολιs κλεισω το κινητο και το ξανα ανοιξω, λειπουν μεσα απο τουs φακελουs εφαρμογεs.Εχω δοκιμασει πολλεs φορεs και συνεχεια γινετε το ιδιο.Παρακαλω τα φωτα σαs.
  7. Τελειο super !!! Οτι πρεπει για καλοκαιρινο δωρο.:lol:
  8. OK thanks. Eγινε δουλεια φαινετε το sygic κατω απο το εικονιδιο τηs μουσικηs.
  9. Καλη χρονια σε ολουs,θα ηθελα να ρωτησω,στην εγαρμογη car οταν παs στιs ρυθμισειs>προεπιλεγμενη εφαρμογη πλοηγησηs,εχει σαν επιλογεs HTC Lοcation και Πλοηγηση Google Maps.Mπορω να προσθεσω στο menu αυτο και την Sygic εφαρμογη που χρησιμοποιω σαν κυρια εφαρμογη πλοηγησηs?Kαι αν ναι,με ποιο τροπο μπορω να το κανω.Ευχαριστω.
  10. Εδω εχουν οι μπακατελεs παυση στο video και δεν εχει παυση ο πυραυλοs?νομιζα οτι καποια ρυθμιση θα υπηρχε στο menu του video και εγω δεν την εχω ενεργοποιηση.οκ και παλι ευχαριστω πολυ.
  11. Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια μολιs το εφτιαξα.Ενα αλλο θεμα που εχω ειναι κατα την εγγραφη video,οταν σταματαω μια ληψη κανει αυτοματα αποθηκευση ,δεν μπορω να κανω παυση τηs ληψηs και να ξεκινα την καταγραφη απο κει που εκανα παυση?
  12. Eυχαριστω για την αμεση απαντηση,αλλα οπωs γραφω πιο πανω, ηχο ειδοποιησηs για τα μηνυματα θελω να ορισω,ειμαι οκ με το να ορισω οποιον ηχο κλησηs τηλεφωνου θελω.sorry αλλα ειμαι νεοs στο android.
  13. Χρονια πολλα σε ολουs και καλα χριστουγεννα.!! ειμαι νεοs κατοχοs htc one x και θελω την βοηθεια σαs.Πωs μπορω να ορισω σαν ηχο ειδοποιησηs μηνυματοs οποιον ηχο θελω?δεν μπορω να ορισω καποιον δικο μου περα απο τουs προκαθορισμενουs που διαθετει η συσκευη.Ευχαριστω πολυ και καλεs γιορτεs σε ολουs.
  14. Ελπιζω να ειμαι εγω ο τυχεροs, πολυ καλη συσκευη ,καλη τυχη σε ολουs
  15. Το μονο πραγμα που θα λειτουργεισει αψογα σε ολα τα δικτυα θα ειναι τα τμηματα για την εκδοση και αποστολη των λογαριασμων..!!!
×
×
  • Create New...