haritos14 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 πολυ μικρη διαφορα, για καποιους που δεν το εχουν αξιζει να το αγορασουν, αλλα για καποιους που εχουν το παλιο δεν αξιζει να το δωσουν και να αγορασουν το καινουργιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 ευχαριστω παιδια.....παλι καλα που μου κοψε και εβγαλα ενα ενα τα widgets... αυτο που κολαγε το συμπαν ηταν το widgets του google play...δεν γινονται αυτα...:blink: Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyris21 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 ευχαριστω παιδια.....παλι καλα που μου κοψε και εβγαλα ενα ενα τα widgets... αυτο που κολαγε το συμπαν ηταν το widgets του google play...δεν γινονται αυτα...:blink: το widget του google play??? οντως ειναι περιεργο αλλα οχι απιθανο!! Παράθεση the reason i swear so much is because f**k you!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpjp Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 πολυ μικρη διαφορα, για καποιους που δεν το εχουν αξιζει να το αγορασουν, αλλα για καποιους που εχουν το παλιο δεν αξιζει να το δωσουν και να αγορασουν το καινουργιο Δύο πράγματα: 1) Πράγματι η διαφορά φαίνεται μικρή (ίσως και ατυχής η σύγκριση καθώς το X+ τρέχει JB και το X ICS) και 2) Δεδομένης της μικρής διαφοράς στην απόδοση, αλλά της μεγάλης διαφοράς της τιμής, ίσως είναι προτιμότερo ακόμα και τώρα για κάποιον να αγοράσει το X! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Addicted21 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Καλησπέρα κι από μένα στην παρέα!Πανευτυχής κάτοχος του one x,το παρέλαβα πριν λίγο και τώρα φορτίζει.Η μετάβαση από το xperia mini που έχω τώρα είναι χαοτική,οπότε αναμένω να υποστώ πολιτισμικό σοκ :lol:.Για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Δύο πράγματα: 1) Πράγματι η διαφορά φαίνεται μικρή (ίσως και ατυχής η σύγκριση καθώς το X+ τρέχει JB και το X ICS) και 2) Δεδομένης της μικρής διαφοράς στην απόδοση, αλλά της μεγάλης διαφοράς της τιμής, ίσως είναι προτιμότερo ακόμα και τώρα για κάποιον να αγοράσει το X! Έτσι ακριβώς. Ειδικά κάποιος rootαρισμενος δεν έχει κανένα λόγο. Ότι πάρει το hox+ (κάποιο μελλοντικό update) θα το βάλει και αυτός στο hox :) Καλησπέρα κι από μένα στην παρέα!Πανευτυχής κάτοχος του one x,το παρέλαβα πριν λίγο και τώρα φορτίζει.Η μετάβαση από το xperia mini που έχω τώρα είναι χαοτική,οπότε αναμένω να υποστώ πολιτισμικό σοκ :lol:.Για να δούμε... Θα δεις πως ζει ο κόσμος το 12! :lol: :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Εχω ήδη JB και συμπεριφέρεται όπως το hox+ στο βίντεο με το συγκριτικό. Υπομονή!! Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Εχω ήδη JB και συμπεριφέρεται όπως το hox+ στο βίντεο με το συγκριτικό. Υπομονή!! πηρες το update η custom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 πηρες το update η custom? elevate trial OTA Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Έχουμε σχεδόν 9 Νοεμβρίου και ακόμα περιμένουμε το update! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapcor32 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 elevate trial OTA Καλησπέρα μπορείς να με βοηθήσεις πως μπορώ να βάλω και εγώ την Rom που έχεις εσύ και από που την κατέβασες; το έχω root και φοράω την revolution 9.4.1 αλλά μου την είχε περάσει ένας φίλος και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Addicted21 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Καλησπέρα και πάλι :) Λοιπόν όλα καλά με το κινητό,απλά είναι αλλού,μόνο το λογαριασμό μου στο yahoo για τα mail δεν ξέρω γιατί δεν μου τον περνάει(φαντάζομαι θα βρω άκρη αργά ή γρήγορα),αλλά παίδες έχω φάει φρίκη με τη μπαταρία,το φόρτισα 3 ώρες και το έβγαλα μόλις άναψε το πράσινο λαμπάκι και με 3,5 ώρες χρήση(εντάξει δεν το άφησα από τα χέρια μου) έχει πάει στο 22%:rolleyes:...τα διάβαζα για τη μπαταρία και δεν τα πίστευα...ας ελπίσω να στρώσει λίγο με τον καιρό,αλλά να πω την αλήθεια απογοητεύτηκα στο συγκεκριμένο τομέα,όσο προετοιμασμένος κι αν ήμουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Καλησπέρα μπορείς να με βοηθήσεις πως μπορώ να βάλω και εγώ την Rom που έχεις εσύ και από που την κατέβασες; το έχω root και φοράω την revolution 9.4.1 αλλά μου την είχε περάσει ένας φίλος και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1920060 Αν και προσωπικά θέλω να σου τονίσω ότι εφόσον δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις καλύτερα να μην το πειράξεις... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Mε CID VODA P102 ούτε σε 10 χρόνια δεν παίρνω το update....:mad: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapcor32 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1920060 Αν και προσωπικά θέλω να σου τονίσω ότι εφόσον δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις καλύτερα να μην το πειράξεις... Πολύ πολύπλοκα είναι πλέον.σε αυτό τώρα πρέπει να περάσω την Rom και το image ξεχωριστά και να τρέξω πρώτα την Rom και μετά το image Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Καλησπέρα και πάλι :) Λοιπόν όλα καλά με το κινητό,απλά είναι αλλού,μόνο το λογαριασμό μου στο yahoo για τα mail δεν ξέρω γιατί δεν μου τον περνάει(φαντάζομαι θα βρω άκρη αργά ή γρήγορα),αλλά παίδες έχω φάει φρίκη με τη μπαταρία,το φόρτισα 3 ώρες και το έβγαλα μόλις άναψε το πράσινο λαμπάκι και με 3,5 ώρες χρήση(εντάξει δεν το άφησα από τα χέρια μου) έχει πάει στο 22%:rolleyes:...τα διάβαζα για τη μπαταρία και δεν τα πίστευα...ας ελπίσω να στρώσει λίγο με τον καιρό,αλλά να πω την αλήθεια απογοητεύτηκα στο συγκεκριμένο τομέα,όσο προετοιμασμένος κι αν ήμουν... Οι μπαταριες γενικα θελουν καμια 10αρια φορτισεις για να "στρωσουν". Αλλα ενταξει, μην περιμενεις θαυματα. Με σκληρη χρηση την ρουφαει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Addicted21 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Ευχαριστώ.Υπάρχει κανένα λινκ που μπορούμε να τσεκάρουμε το ιμει της συσκευής,για ποιά χώρα προορίζεται??έτσι για το τυπικό...Το γκούγκλαρα και ψιλοχάθηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 (edited) Πολύ πολύπλοκα είναι πλέον.σε αυτό τώρα πρέπει να περάσω την Rom και το image ξεχωριστά και να τρέξω πρώτα την Rom και μετά το image Τα βήματα που πρέπει να κάνεις αναφέρονται αναλυτικά, αν ακόμα έχεις απορίες καλύτερα να μην το πειράξεις.. Ευχαριστώ.Υπάρχει κανένα λινκ που μπορούμε να τσεκάρουμε το ιμει της συσκευής,για ποιά χώρα προορίζεται??έτσι για το τυπικό...Το γκούγκλαρα και ψιλοχάθηκα Googlαρε το cid καλύτερα και θα δεις για που προοριζόταν. Edit: Απ' ότι μαθαίνω βγήκε η επίσημη rom, με αριθμό έκδοσης 3.14.401.20 Edited November 9, 2012 by kollatos Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Addicted21 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Με κίνδυνο να προξενήσω τον πηγαίο γέλωτα,πού το αναζητούμε το cid??:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 (edited) Αδερφια καλημερα!!!!! Αυριο Σαββατο πρωι θα παω να αγορασω το κινητακι!!!!! Και μετα καφεδια στο Λαιμο για να το εξερευνησουμε λιγο. Δε θα με κουρασει βεβαια γιατι ειμαι ηδη κατοχος ενος HTC (desire HD). Χθες το ειδα και ανοιχτο στο πλαισιο και το δουλεψα λιγο. Με εντυπωσιασε (μαζι με ολα τα αλλα) η οθονη!!!!! Ειδα ομως πως πραγματικη ελευθερη ram εχει γυρω στα 460ΜΒ!!!! Γεμιζοντας το με 130 εφαρμογες που εχω τωρα στο HD (και εχει ακομα 180 ΜΒ ram ελευθερα)...θα κολωσει το μηχανακι;;;;;;; Θα γινει αργο;;; Γιατι αυτο θα με ξενερωσει ασχημα!!!! Να διευκρινησω οτι δε θα κανω root και τετοια. Δωστε τα φωτα σας... Edited November 9, 2012 by chrisdental Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Με κίνδυνο να προξενήσω τον πηγαίο γέλωτα,πού το αναζητούμε το cid??:lol: Στο play strore της google. Δες το σύνδεσμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Αδερφια καλημερα!!!!! Αυριο Σαββατο πρωι θα παω να αγορασω το κινητακι!!!!! Και μετα καφεδια στο Λαιμο για να το εξερευνησουμε λιγο. Δε θα με κουρασει βεβαια γιατι ειμαι ηδη κατοχος ενος HTC (desire HD). Χθες το ειδα και ανοιχτο στο πλαισιο και το δουλεψα λιγο. Με εντυπωσιασε (μαζι με ολα τα αλλα) η οθονη!!!!! Ειδα ομως πως πραγματικη ελευθερη ram εχει γυρω στα 460ΜΒ!!!! Γεμιζοντας το με 130 εφαρμογες που εχω τωρα στο HD (και εχει ακομα 180 ΜΒ ram ελευθερα)...θα κολωσει το μηχανακι;;;;;;; Θα γινει αργο;;; Γιατι αυτο θα με ξενερωσει ασχημα!!!! Να διευκρινησω οτι δε θα κανω root και τετοια. Δωστε τα φωτα σας... Εχω την εντύπωση ότι το έχεις ρωτήσει τουλάχιστον άλλες δυο φορές αυτο το πράγμα, τόσο σ' αυτό το νήμα όσο και σ' ένα άλλο που είχες ξεκινήσει ο ίδιος. Και στα δύο σου απαντήσαμε (όχι μόνο εγώ αλλά και άλλα παιδιά) ότι δεν θα έχεις θέμα και σου εξιγήσαμε και το γιατί. Κάνε τον κόπο να τα διαβάσεις, γιατί και τρίτη φορά τα ίδια πράγματα .....:X Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Εχω την εντύπωση ότι το έχεις ρωτήσει τουλάχιστον άλλες δυο φορές αυτο το πράγμα, τόσο σ' αυτό το νήμα όσο και σ' ένα άλλο που είχες ξεκινήσει ο ίδιος. Και στα δύο σου απαντήσαμε (όχι μόνο εγώ αλλά και άλλα παιδιά) ότι δεν θα έχεις θέμα και σου εξιγήσαμε και το γιατί. Κάνε τον κόπο να τα διαβάσεις, γιατί και τρίτη φορά τα ίδια πράγματα .....:X Έχω φάει κόλλημα με τη ram εγώ τώρα ε;;;;; χαχαχα. Τα έχω διαβάσει και τα θυμαμαι φίλε μου απλά ρώτησα για μια επιβεβαίωση της τελευταίας στιγμής και από κανέναν άλλον λίγο πριν πάω για αγορά. Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Mε CID VODA P102 ούτε σε 10 χρόνια δεν παίρνω το update....:mad: Έχε με κι εμένα υπόψη σου αν βρεις άκρη... :rolleyes::O Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Έχε με κι εμένα υπόψη σου αν βρεις άκρη... :rolleyes::O Αν δεν την βγάλει η vodafone ξεχάστε το, δεν θα μπορέσετε να τη βάλετε νωρίτερα... Εκτός βέβαια κι αν καταφέρετε να κάνετε s-off στο μεταξύ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts