Te_salat Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Μη μπερδευομαστε μονο...Το οτι εχουμε gorilla glass δε σημαινει οτι η οθονη δε γρατζουνιεται...;) Με προσεκτική χρήση όντως δεν γρατζουνιεται. Δηλαδή αν το βάζουμε στην τσέπη πάντα μόνο του η σε κάποιο patch αντέχει το gorilla. Βέβαια όσο μεγαλύτερη είναι η επιφάνεια τόσο μεγαλύτερος ο κίνδυνος γιατι ακουμπούν και αλλα πράγματα. Πχ στο iPad 1 είχα γρατζουνιες απο την βερα :D Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Ουτε να το σκεφτεστε χωρις screen protector (και μια μονιμη θηκη low profile) παιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Συμφωνώ απόλυτα μαζι σου.Τι να το κάνω το polycarbonate και την αίσθηση που αφήνει ,αν είμαι αναγκασμένος να βάλω θήκη για να προστατεύω την κάμερα. Το να βαλεις θηκη για προστασια της καμερας ειναι αλλου παπα ευαγγελιο,εχει σχεση με τη θεση της καμερας στο κινητο απο το πως πιανεις το κινητο και τη χρηση που κανεις με το κινητο,αλλα δεν θυμαμαι κινητο που η καμερα να μην χρειαζεται προστασια,εγω αν παρω θηκη θα παρω και για να μην λερωνεται οχι αυστηρα για την καμερα:) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Έχει παρουσιαστεί και σε κανέναν άλλον το πρόβλημα με τις κιτρινίλες στην οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 (edited) Ουτε να το σκεφτεστε χωρις screen protector (και μια μονιμη θηκη low profile) παιδια... screen protector που βρισκουμε ομως?παντως ζεσταινετα πολυ πισω κατω ακριβως απο το σημειο της καμερας Edited April 8, 2012 by griniaris Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 screen protector που βρισκουμε ομως?παντως ζεσταινετα πολυ πισω κατω ακριβως απο το σημειο της καμερας Για την ωρα εδω http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1311&_nkw=htc+one+x+screen+protector&_sacat=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Έχει παρουσιαστεί και σε κανέναν άλλον το πρόβλημα με τις κιτρινίλες στην οθόνη? Σε εμένα δεν έχει παρουσιάσει κάτι. Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Η ουσιαστική διαφορά είναι στο μέγεθος. Το One X σίγουρα κερδίζει στα πλαίσια της φορητότητας, συνεπώς το αν αξίζει είναι υποκειμενικό. Φυσικα η απαντηση σου δεν με καλυψε.Αφου μπηκες στον κοπο να μου ποσταρεις γραψε μου για επεξεργαστη, για ραμ, για οθονη για κρασαρισματα για πλοηγηση στο ιντερνετ κτλ.Εχω διαβασει σε προηγουμενα ποστ ενα σορο προβληματα(οθονη,κοληματακια κατα την πλοηγηση) και τα βιντεο στο techbloc που παρακουλουθησα, ειναι για κλαματα.Γι αυτο λοιπον ρωταω να πουλησω το note και να το αγορασω η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Φυσικα η απαντηση σου δεν με καλυψε.Αφου μπηκες στον κοπο να μου ποσταρεις γραψε μου για επεξεργαστη, για ραμ, για οθονη για κρασαρισματα για πλοηγηση στο ιντερνετ κτλ.Εχω διαβασει σε προηγουμενα ποστ ενα σορο προβληματα(οθονη,κοληματακια κατα την πλοηγηση) και τα βιντεο στο techbloc που παρακουλουθησα, ειναι για κλαματα.Γι αυτο λοιπον ρωταω να πουλησω το note και να το αγορασω η οχι? Για όποιον ενδιαφέρεται για συγκριτικό συσκευών υπάρχει ξεχωριστός χώρος... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34 Και μιας και η συζήτηση δεν λέει να ξεφύγει από αυτό, έγινε και ο ανάλογος καθαρισμός. Παρακαλώ να μείνει όσο το δυνατόν το θέμα καθαρό. Εδώ συζητάμε αποκλειστικά για το One X. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 οσοι σερφαρεται στο ιντερνετ μεσω wifi πισω στη καμερα και ακριβως απο κατω σας ζεσταινεται αρκετα η μονο σε μενα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimotika Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 με ποια ρομ επιασες αυτο το σκορ φιλε μου??? 1.26.401.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Μήπως γνωρίζετε πως πραγματοποιούμε βιντεοκλήση? Χρειάζεται το skype? :confused: Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Μήπως γνωρίζετε πως πραγματοποιούμε βιντεοκλήση? Χρειάζεται το skype? :confused: Βιντεοκλήση, αν δεν κάνω λάθος, κανένα android (της htc τουλάχιστον) δεν κάνει μέσω κινητής. Μόνο μέσω skype και λοιπά προγράμματα im. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakislife Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Βιντεοκλήση, αν δεν κάνω λάθος, κανένα android (της htc τουλάχιστον) δεν κάνει μέσω κινητής. Μόνο μέσω skype και λοιπά προγράμματα im. Για το προβλημα με το skype που δειχνει την εικονα αναποδα βρηκε κανεις λυση ? Παράθεση Free your Mind, Live 2 the MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 παρελαβα και γω.πηγα και το πηρα απο σκρουτζομαγαζο. Αρχικα.οθονη χωρις κιτρινα κλπ,wifi παρα πολυ καλο,ηχειο καλυτερο απο αλλα htc (hdh,sensation) πιο πολλα εν καιρο.αν καποιος εχει εικονα για θηκες μεμβρανες σε κανα μαγαζι ας πει.ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Καλά, μόνο εγώ έχω πρόβλημα με τους ήχους κλήσεις? Δεν το ακούω με τίποτα όταν με καλούν...:mad: Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimotika Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Ποιος launcher ειναι ποιο συμβατός με το Ice cream?. Εβαλα τον ADW και βλέπω ότι στο κάτω μέρος αφήνει ένα μαύρο κενο για τις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakislife Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Ποιος launcher ειναι ποιο συμβατός με το Ice cream?. Εβαλα τον ADW και βλέπω ότι στο κάτω μέρος αφήνει ένα μαύρο κενο για τις ρυθμίσεις. Κανε μια δοκιμη τον Nova: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1389071 Παράθεση Free your Mind, Live 2 the MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakislife Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 galaxy s και galaxy sii κανουν Native βιντεοκληση:)υποτιθεται και το lg 3d αλλα με αυτο ποτε δεν τα καταφερα Μα καλα, βγαζει μια εταιρια το κορυφαιο κινητο της, το πληρωνουμε ενα σωρο λεφτα, και δεν κανουν τους στοιχειωδεις ελεγχους πριν το κυκλοφορησουν ???? :mad: Παράθεση Free your Mind, Live 2 the MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosa Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Στις εισερχομενε και εξερχομενες κλησεις ,απο αριθμούς που δεν είναι αποθηκευμενοι ,υπάρχει τρόπος να μεγαλώσει η γραμματοσειρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Για το προβλημα με το skype που δειχνει την εικονα αναποδα βρηκε κανεις λυση ? Τι εννοείς ανάποδα? Μια δοκιμή που έκανα εγώ με pc μια χαρά έδειχνε. Καλά, μόνο εγώ έχω πρόβλημα με τους ήχους κλήσεις? Δεν το ακούω με τίποτα όταν με καλούν...:mad: Το παρουσίασε κι εμένα 1-2 φορές τις πρώτες μέρες, έβλεπα κλήσεις χωρίς να έχω ακούσει κάτι. Τώρα όμως έστρωσε... Στις εισερχομενε και εξερχομενες κλησεις ,απο αριθμούς που δεν είναι αποθηκευμενοι ,υπάρχει τρόπος να μεγαλώσει η γραμματοσειρα; Να υποθέσω ότι πήγες Ρυθμίσεις->Οθόνη->Μέγεθος γραμματοσειράς, δοκίμασες κάποια ποιο μεγάλη και δεν δούλεψε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Το παρουσίασε κι εμένα 1-2 φορές τις πρώτες μέρες, έβλεπα κλήσεις χωρίς να έχω ακούσει κάτι. Τώρα όμως έστρωσε.. Δηλαδή είσαι ευχαριστημένος από το πόσο δυνατά χτυπάει? Ρωτάω γιατί σε σχέση με το DHD είναι χάλια. Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosa Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Να υποθέσω ότι πήγες Ρυθμίσεις->Οθόνη->Μέγεθος γραμματοσειράς, δοκίμασες κάποια ποιο μεγάλη και δεν δούλεψε? Σωστά υποθέτεις,απλα απο ότι κατάλαβα δεν δουλεύει σε αυτήν την λειτουργία και μου φένεται περίεργο σε μια τόσο μεγάλη οθόνη να έχει τόσο μικρή γραμματοσειρα.Εκτος και αν μου διαφεύγει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Δηλαδή είσαι ευχαριστημένος από το πόσο δυνατά χτυπάει? Ρωτάω γιατί σε σχέση με το DHD είναι χάλια. Το αν είμαι ευχαριστημένος ή όχι είναι υποκειμενικό. Πάντως ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το να χάνω κλήσεις και ούτε με το X έχω πλέον. Sent from my HTC One X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Το αν είμαι ευχαριστημένος ή όχι είναι υποκειμενικό. Πάντως ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το να χάνω κλήσεις και ούτε με το X έχω πλέον. Sent from my HTC One X Χτυπαει ή οχι δυνατά? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts