Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδιά καλημέρα,

στα καλά καθούμενα το κινητό μου όταν έμεινε από μπαταρία έχασε τα ελληνικά και δεν μπορώ να τα ξαναβάλω με τίποτα.

δεν υπάρχουν στις επιλογές για τις ρυθμίσεις συστήματος και δοκίμασα τo morelocale2 αλλά δεν έχει λέει δικαιώματα να αλλάξει ρυθμίσεις και πρέπει να κάνω κάποιες αλλαγές με το adb shell με το οποίο δεν είμαι εξοικειωμένος.

μπορεί κανείς να βοηθήσει???????????

τελικά μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων επανήλθαν τα ελληνικά αλλά δεν υπάρχουν σαν επιλογή στις ρυθμίσεις γλώσσας. αν ξαναγίνει.... θα δούμε....

Καλημέρα χτες το μεσημέρι, μου έπεσε το κινητό htc one x και έσπασε το προστατευτικό glass της οθόνης, η οθόνη και το touch φαίνεται να λειτουργούν κανονικά. Πρέπει να γίνει αλλαγή όλης της οθόνης? Ξέρει κανείς πόσο θα μου κοστίσει?

καλησπερα σε ολους,,,,με το χερι στην καρδια σημερα ειναι να το παρω απο εναν φιλι στα 240 το 32αρι,,,ασχετα με τα λεφτα,ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ Η ΟΧΙ γιατι ακουω κ διαβαζω εδω πολλα περιεργα..Πειτε μου σας παρακαλω,,,,,Ευχαριστω εκ τον προτερων...........:worry:

καλησπερα σε ολους,,,,με το χερι στην καρδια σημερα ειναι να το παρω απο εναν φιλι στα 240 το 32αρι,,,ασχετα με τα λεφτα,ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ Η ΟΧΙ γιατι ακουω κ διαβαζω εδω πολλα περιεργα..Πειτε μου σας παρακαλω,,,,,Ευχαριστω εκ τον προτερων...........:worry:

Αν είναι παρτίδας HT26 και μεταγενέστερο, είναι καλή τιμή.

Αν είναι πιο παλιό, καλό είναι να προσέξεις την οθόνη για κιτρινίλες και αν έχει πρόβλημα το wifi.

Επίαης καλό είναι να δεις αν έχει γίνει unlocked.

Για την παρτίδα διάβασε την σελίδα 89 αυτού του θέματος. ΗΤ26 σημαίνει να είναι κατασκευασμένο Ιούνιο 2012.

Για κιτρινίλες στην οθόνη, βάλε την φωτεινότητα στο τέρμα και σε λευκό φόντο (πχ ιστοσελίδες με άσπρο φόντο) κοίτα αν εμφανίζονται κίτρινες στάμπες στην οθόνη.

Για το wifi, αν το σήμα παίζει, όταν πέφτει σε μία γραμμή, πίεσέ το ελαφρά στην πλάτη δίπλα από την κάμερα. Αν το σήμα βελτιώνεται όταν το πιέζεις, τότε έχει πρόβλημα hardware.

Αν έχει γίνει unlock, το βλέπεις μπαίνοντας σε fastboot (power botton + volume button κατα την εκκίνηση) Το γράφει πάνω πάνω.

Καλημέρα,

Εχετε κάνει το update 4.2.2 & sense 5? Αξίζει η αναβάθμηση σε sense 5? Εγώ για να είμαι ελικρινής είμαι ευχαριστημένος με το sense 4+ και δεν ξέρω αν πρέπει να την κάνω την αναβάθμιση. Επίσης δε μ' αρέσει το Blinkfeed και δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να μην το ενεργοποιήσεις (σε original rom). Διάβασα ότι μπορείς να ορίσεις άλλη αρχική καρτέλα αλλά αυτό παραμένει στα αριστερά, δηλαδή -1 καρτέλα από τις 5 συνολικά. Και αν κατάλαβα καλά στο sense 5 δεν υπάρχει το καρουζέλ, είναι αλήθεια;

Nokia 8310, Nokia 6270, HTC TyTn II, HTC One X, HTC One M9

Καλημέρα,

Εχετε κάνει το update 4.2.2 & sense 5? Αξίζει η αναβάθμηση σε sense 5? Εγώ για να είμαι ελικρινής είμαι ευχαριστημένος με το sense 4+ και δεν ξέρω αν πρέπει να την κάνω την αναβάθμιση. Επίσης δε μ' αρέσει το Blinkfeed και δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να μην το ενεργοποιήσεις (σε original rom). Διάβασα ότι μπορείς να ορίσεις άλλη αρχική καρτέλα αλλά αυτό παραμένει στα αριστερά, δηλαδή -1 καρτέλα από τις 5 συνολικά. Και αν κατάλαβα καλά στο sense 5 δεν υπάρχει το καρουζέλ, είναι αλήθεια;

Έχουν αναφερθεί πολλά παράπονα με το wifi στην επίσημη ρομ αλλά και άλλοι που δεν έχουν θέμα. Για το sense 5 έτσι είναι, αλλά προσωπικά αν και είχα επιφύλαξη είναι όμορφο αν και μέχρι εκεί.. Ένα είναι σίγουρο ότι θα αποκτήσεις άλλο τηλέφωνο.. Πράγματι πάει σφαίρα το κινητό

Φιλικά Γιώργος

Γνωρίζει κανείς αν μπορεί να ξαναμπεί το εφε του καιρού στην οθόνη κλειδώματος μετά την αναβάθμιση σε 4.2?

Γνωρίζει κανείς αν μπορεί να ξαναμπεί το εφε του καιρού στην οθόνη κλειδώματος μετά την αναβάθμιση σε 4.2?

όχι ο καιρός δεν υπάρχει στης οθόνες κλειδώματος.

Ξέρετε βρε παιδιά εάν η 4.2.2 rootάρεται;

Φυσικά και rootάρεται. Θέλει ξεκλείδωμα ο bootloader, εγκατάσταση custom recovery και τέλος εγκατάσταση του su.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Καλησπέρα,

Το σάββατο πήρα την τελευταία αναβάθμιση (Τ-mobile stock rom) και απο τότε έχω θέμα με το 3g. Μπορεί κάποιος να μου στείλει τις ρυθμίσεις για Cosmote να δώ αν είναι λάθος οι ρυθμίσεις μου?

Καλησπέρα,

Το σάββατο πήρα την τελευταία αναβάθμιση (Τ-mobile stock rom) και απο τότε έχω θέμα με το 3g. Μπορεί κάποιος να μου στείλει τις ρυθμίσεις για Cosmote να δώ αν είναι λάθος οι ρυθμίσεις μου?

ONOMA

Cosmote Internet

APN

internet

Πρωτοκολο MMS

wap 2.0

MCC

202

mnc01

Τυπος APN

deafault,hipri

τα υπολοιπα λενε "δεν εχει ρυθμιστει"

Ξερει κανεις να μου πει ή να μου υποδειξει κανενα οδηγο πως γυρναμε σε "μαμα" κατασταση?Ειμαι με Maximus HD 21.1.0 Βασικα ετσι μου το δωσανε και δεν εχω ιδεα απο modding σε HTC κινητα.Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη :rolleyes:
Poco X3 nfc 6/128

Δυστυχως την εκανα την βλακεια. Πηγα να αλλαξω μπαταρια στο X, κατι πηγε στραβα και ξεκολλησε η οθονη... Γνωριζετε περιπου ποσο κοστιζει για να φτιαχτει?

Αναρωτιεμαι αν αξιζει η αλλαγη η να περιμενω να παρω το Nexus 5 απ'εξω...

Edited by ardi21

Δυστυχως την εκανα την βλακεια. Πηγα να αλλαξω μπαταρια στο X, κατι πηγε στραβα και ξεκολλησε η οθονη... Γνωριζετε περιπου ποσο κοστιζει για να φτιαχτει?

Αναρωτιεμαι αν αξιζει η αλλαγη η να περιμενω να παρω το Nexus 5 απ'εξω...

μπορείς να βάλεις κάποια φωτογραφία να δούμε τι εννοείς; εχθές το άνοιξα το κινητό να δω τι παίζει γιατί θέλω να του αλλάξω κι εγω. δεν φαίνεται κάτι περίεργο αλλά μην γίνει καμία στραβή.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

μπορείς να βάλεις κάποια φωτογραφία να δούμε τι εννοείς; εχθές το άνοιξα το κινητό να δω τι παίζει γιατί θέλω να του αλλάξω κι εγω. δεν φαίνεται κάτι περίεργο αλλά μην γίνει καμία στραβή.

Ξεκολλησε η οθονη αντι να βγει ολο το κινητο απο το πισω καπακι και τωρα δεν μπορεις να δεις τπτ παρολο που λειτουργει κανονικα.

Ξεκολλησε η οθονη αντι να βγει ολο το κινητο απο το πισω καπακι και τωρα δεν μπορεις να δεις τπτ παρολο που λειτουργει κανονικα.

Παιδια....μεγαλη προσοχη στο ανοιγμα του κινητου.

Καταλαβα τι ακριβως εκανες φιλε μου και μαλλον του εκανες ζημια.

Το κινητο αποτελειται απο το σασι στο οποιο ειναι κολλημενη πανω η οθονη του και πισω βιδωμενη η μητρικη...τελος το καπακι.

Εφοσον εσυ ξεκολλησες την οθονη απο το σασι το πιο πιθανο εινσι να δημιουργησες προβλημα ειτε στο digitizer της οθονης ειτε εκαψες την οθονη ειτε να βγηκαν στην καλυτερη περιπτωση οι ταινιες της οθονης απο την μητρικη.Θελει πλεον ολικο ξεμονταρισμα το κινητο σου.

Edited by makouin

Παίδες, θα χρειαστώ τη βοήθειά σας.

Πριν από λίγες μέρες μου επιστράφει η συσκευή (ΟΝΕ Χ+) από το σέρβις.

Ο λόγος που πήγε εκεί, είναι ότι μου κόλλησε ξαφνικά και δεν ανταποκρινόταν σε τίποτα.

Η συσκευή μου επιστράφηκε μια χαρά και όλα τα αρχεία μου άθικτα.

Το δελτίο επισκευής ανέφερε κάτι για μηχανική επισκευή.

Από τότε η μπαταρία μου κρατάει πάρα πολύ λιγότερο σε σχέση με πριν.

Το βράδυ ξεφορτίζει -60%, ενώ πριν τη στείλω έχανε περίπου 3-5 %.

Αφού ξεφορτώθηκα μερικές εφαρμογές, και έχοντας κάνει την ανάλυσή μου με το wakelock detector,

έχω αφαιρέσει όποια εφαρμογή μπορεί να μου τρώει μπαταρία.

Η κατάσταση συνεχίζει να είναι το ίδιο απογοητευτική.

Απ' όλα τα παραπάνω, θα μπορούσα να συμπεράνω ότι μου άλλαξαν μπαταρία, αλλά δεν έγινε calibration;

Αν ναι, πώς θα μπορούσα να διορθώσω αυτή την κατάσταση;

Αν όχι, τί άλλο θα μπορούσα να κάνω;

Είμαι στοκ χωρίς πειράγματα και θέλω να παραμείνω.

Edited by yiangoun

Παίδες, θα χρειαστώ τη βοήθειά σας.

Πριν από λίγες μέρες μου επιστράφει η συσκευή (ΟΝΕ Χ+) από το σέρβις.

Ο λόγος που πήγε εκεί, είναι ότι μου κόλλησε ξαφνικά και δεν ανταποκρινόταν σε τίποτα.

Η συσκευή μου επιστράφηκε μια χαρά και όλα τα αρχεία μου άθικτα.

Το δελτίο επισκευής ανέφερε κάτι για μηχανική επισκευή.

Από τότε η μπαταρία μου κρατάει πάρα πολύ λιγότερο σε σχέση με πριν.

Το βράδυ ξεφορτίζει -60%, ενώ πριν τη στείλω έχανε περίπου 3-5 %.

Αφού ξεφορτώθηκα μερικές εφαρμογές, και έχοντας κάνει την ανάλυσή μου με το wakelock detector,

έχω αφαιρέσει όποια εφαρμογή μπορεί να μου τρώει μπαταρία.

Η κατάσταση συνεχίζει να είναι το ίδιο απογοητευτική.

Απ' όλα τα παραπάνω, θα μπορούσα να συμπεράνω ότι μου άλλαξαν μπαταρία, αλλά δεν έγινε calibration;

Αν ναι, πώς θα μπορούσα να διορθώσω αυτή την κατάσταση;

Αν όχι, τί άλλο θα μπορούσα να κάνω;

Είμαι στοκ χωρίς πειράγματα και θέλω να παραμείνω.

Το πρόβλημα που περιγράφεις το ειχα πάθει σε ένα παλιότερο κινητό, μετα απο μια καλη τουμπα. Δεν υπηρχε θεμα με καποια εφαρμογη να το εχει συνεχεια "awake". Ειχε διαρροή ρευματος, και το προβλημα ηταν το ιδιο με 3 διαφορετικες original μπαταρίες που δοκίμασα. Hardware προβλημα δηλαδη, δυσεπίλυτο. Ισως καποια απροσεξία του τεχνικου, χάλασε κατι.

HTC Desire Root User

• The title was changed to HTC One X / X+