Jump to content

kapazita

Members
  • Δημοσιεύσεις

    162
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kapazita

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

kapazita's Achievements

  1. Καλησπέρα σας, Γνωρίζει κανείς ο κωδικός μοντέλου SM-S918BZKHEUX ποιας χώρας είναι;
  2. Παρατήρησα ότι όταν με καλούν στο viber (s21 ultra) δεν έρχεται ειδοποίηση στο ρολόι. Όταν μου στέλνουν μύνημα στο viber, λαμβάνω κανονικά ειδοποίηση στο ρολόι. Είναι φυσιολογικό ή έχω πρόβλημα?
  3. Μετά το τελευταίο update του viber, έχω πρόβλημα με τις φωτογραφίες που στέλνω. Όταν ανοίγω μέσα από το viber μια απεσταλμένη φωτογραφία που τράβηξα σε portrait mode, την περιστρέφει αυτόματα σε landscape. Οι εισερχόμενες δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Συμβαίνει σε κανέναν άλλον?
  4. Στην διαδικασία εγγραφής στην φόρμα στο samsung members, στον αριθμό επικοινωνίας βάζουμε τον αριθμό προπαραγγελίας? Επίσης δεν μπορώ να προσθέσω τον αριθμό τηλεφώνου μου. Πειράζει αν είναι κενό?
  5. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Έρχομαι απο S7, και έπαθα πολιτισμικό σοκ.
  6. Όταν αναποδογυρίζω την συσκευή ακούγεται ένας μικρός ήχος από την κάμερα, σαν κάτι να κουνιέται. Είναι φυσιολογικό? Εσάς το κάνει?
  7. Τα ίδια και σε εμένα. Βέβαια είχα ενοχλήσει ξανά, αλλά τελικά βρέθηκε άκρη. Παραλαμβάνω αύριο.
  8. Πρόσεξα ότι το Πλαίσιο αφαίρεσε το 512 από την σελίδα του. Σωστή κίνηση αν δεν έχουν, για να μην παραπλανούν το κοινό. Δεν έχουν ενημερώσει όμως αυτούς που έχουμε κάνει προ-παραγγελία. Ελπίζω να μην τσιμπήσαμε το τυράκι...
  9. Έχει παραλάβει κανείς με προπαραγγελία από Πλαίσιο? Εγώ είμαι στο περίμενε...
  10. Εμένα μου κάνει άλλο κουλό με το viber. Ειδοποιήσεις για μηνύματα μου έρχονται κανονικά. Ειδοποιήσεις για κλήσεις δεν μου έρχονται, και ο ήχος του κινητού στις κλήσεις είναι πολύ χαμηλωμένος.
×
×
  • Create New...