Jump to content

jackash

Members
  • Δημοσιεύσεις

    108
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jackash

  • Ημ. Γέννησης 19/06/1986

jackash's Achievements

  1. Καλησπέρα και απο εμένα. Παρήγγειλα και εγώ το 24 Ultra την επομένη της παρουσίασης. Στο site της Samsung στην παραγγελεία μου λέει "Φτάνει πριν από την επίσημη κυκλοφορία στις 24/01/2024 Standard Παράδοση". Εννοεί ότι θα παραλάβω στις 24/1? Ξέρει κανείς?
  2. Σίγουρα ο χρόνος θα δείξει, αλλά εμένα θέμα υπερθέρμανσης το 11 δε μου έχει εμφανίσει, μόνο όταν παίζω κανένα χαλαρο game και φορτίζω ταυτόχρονα να είναι λίγο πιο ζεστό, ίδιες θερμοκρασίες μου ανέβαζε και το mi9. Το μόνο που θα ήθελα από το 11 είναι έναν τελεφακό, κανένα κινητό μου δεν είχε, και μου έχει μείνει λίγο σαν απωθημένο, βέβαια ο macroφακος έχει πολύ πλάκα και είναι εφετζίδικος.
  3. Το mi9 το είχα πάρει 430e και το mi11 700e, σίγουρα δεν είναι μικρή διαφορά, αλλά κακά τα ψέματα το mi9 δεν ήταν ναυαρχίδα με βάση τον ανταγωνισμό της εποχής του, το mi11 είναι. Να φανταστείς εγώ σκεφτόμουν πριν πάρω το mi11 να πάρω το note 20 5g ( ήθελα επιστροφή στην γραφίδα), αλλά ενώ η διαφορά τους στην τιμή ήταν μόλις 60e η διαφορά τους ως προς τα χαρακτηριστικά ήταν χαοτική.
  4. Πρώην κάτοχος mi9 και κάτοχος mi11 εδώ και 1 μήνα. Σε σχέση με το mi9: 1. Πολύ ανώτερη οθόνη, δεν υπάρχει καν σύγκριση. 2. Πολύ πιο γρήγορη απόκριση, απουσία χαζών κολλημάτων που είχα με το mi9. 3. Η φωτογραφική έτη φωτός μπροστά ειδικά σε νυχτερινές λήψεις. 4. Την μεγαλύτερη διαφορά την είδα στην μπαταρία, βέβαια η μπαταρία του mi9 ήταν άθλια. 5. Πολύ πιο γρήγορο δακτυλικό. 6. Καλύτερη ποιότητα κατασκευής, το mi9 σου έδινε μια φτηνιάρικη αίσθηση, ενώ το mi11 το αισθάνεσαι premium. 7. Πολύ καλύτερος ήχος και σε ένταση και σε ποιότητα.
  5. Καλησπέρα, έχει έρθει σε κανέναν η miui 12.5, έλεγαν θα κυκλοφορούσε απο 30/4.
  6. Ααα νόμιζα το ανάποδο... Γιατί το mi 9 που είχα είχε xiaomi dial και messenger.
  7. Τότε γιατί δεν έχω το dial της xiaomi?
  8. Χθες έπιασα 220mbps dl στο κέντρο της θεσσαλονικης ----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εννοείς έκδοση Miui? Global 13.0.13 RKBEUXM
  9. Καλησπέρα, νέος κάτοχος Μi 11 (κατενθουσιασμένος με το κινητό, αγορά 699 απο ελληνικό μαγαζί), έχει το dial της google, αυτό σημαίνει ότι το κινητό δεν είναι ευρωπαϊκό? Πως μπορώ να βρω από ποια χώρα είναι?
  10. Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω το note20 5g όχι το ultra (δε θέλω curved οθόνη), ξέρει κανείς αν εχει διορθωθεί το θέμα με την υπερθέρμανση και υπερκατανάλωση μπαταρίας? Sorry, που στέλνω αλλά δε βρήκα θέμα για το note 20 5g.
  11. Καλησπερα, ξερει κανεις καμια καλη εφαρμογη για συγχρονισμο του mi9 με windows pc, δηλαδη να βγαζω μια φωτογραφια και να αποθηκεuεται κατευθειαν στο pc?
  12. Ερώτηση, γιατί δε μπορώ να βάλω επιλογή dolby atmos στα ηχεία του surface book 2, ενώ όταν τα συνδέω με άλλα ηχεία μου βγαίνει κανονικά η επιλογή;
×
×
  • Create New...