chrisdental Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 ΄Οχι δεν είχε τίποτα γρατσουνιές. το κιν το αγόρασα από το κατάστημα στα Γιάννενα, σήμερα ήμουν στην Πάτρα όπου και πήγα στο εκέι κατάστημα. Δεν είχαν καμιά επικοινωνία με το μαγαζί στα Γιάννενα απλά μου είπαν επειδή το πήρα χτες να το αλλάξω και μόλις τους είπα αν γίνεται να το στείλουμε στην HTC μου είπαν βεβαίως απλά θα αργήσει καμιά 10 μέρες και το έστειλαν αυτοί.. (βέβαια το θέμα είναι ότι δεν μου το πρότειναν από την αρχή από το μαγαζί αλλά όταν τους το είπα εγώ) από ποιόν μπορώ να ζητήσω αντικατάσταση? να απευθυνθώ κατευθείαν στην HTC προσωπικά? Εγώ στη θέση σου θα το πήγαινα απευθείας στην HTC για να αποφυγω χρονοτριβες και κακομεταχειρηση από τους υπαλλήλους του public (αν δεν αντικατασταθεί το κινητό) Κατά τ'άλλα παιδιά το κινητό θα μας τρελάνει εντελώς!!!! Με τη καλή εννοια φυσικά. Εκτός ότι όλα δουλεύουν τέλεια, σκρολαρει σαν μέλι τόσο ανάμεσα στα μενού όσο και κατά το σερφάρισμα...αλά iPhone θα ελεγα!!!!! Επιλεον με ανοιχτά 3g, GPS, Bluetooth συνέχεια, σερφάρισμα μια~μιάμιση ώρα, ομιλία άλλο τόσο...βγαίνει πια η μέρα χαλαρά (7.30 πρωί με 11.30 το βράδυ). Αφού καθομαι και Σερφάρω επιτηδες για να φτάσει στο 6-7% για να το φορτίσω. Το καλύτερο κινητό ever μέχρι τώρα. Είχα και HTC desire HD και Sony neo v κτλ...τέτοιο πάρτυ ποιότητας και σταθερής λειτουργίας δεν έχει ξαναγίνει. Ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη η HTC και να δω ποιο θα ειναι το επόμενο μοντέλο...!! Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 (edited) Διάβασα πριν καιρό για το πρόβλημα που εχουν κάποια ΗΟΧ με την λήψη του wifi και του Bluetooth. Το σήμα χαμηλώνει τραγικά. Τελευταια, λογω της κακης συνήθειας να το βαζω στην κωλότσεπη (οπου και τρωει ροπες καμια φορα) αλλα και απο κανα 2 τουμπες (με θήκη πάντα), το επαθα κι εγω. Για οποιον εχει πάθει το ίδιο, το κολπο με το κέρμα ή κάποιο άλλο αντικείμενο, πιάνει μια χαρά. Δείτε εδω τον απλο τρόπο Aν το κέρμα γλυστραει, λιγο bluetack νομιζω θα λύσει το πρόβλημα. Για να δειτε απο μέσα τι φταιει για την μειωση του σήματος, αλλα και πως διορθώνεται (για τους πολυ τολμηρους), δειτε εδω Edited December 23, 2012 by David Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcosgeorge Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη η HTC και να δω ποιο θα ειναι το επόμενο μοντέλο...!! το One X++ :p Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος! http://www.tubeleecher.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 (edited) Διάβασα πριν καιρό για το πρόβλημα που εχουν κάποια ΗΟΧ με την λήψη του wifi και του Bluetooth. Το σήμα χαμηλώνει τραγικά. Τελευταια, λογω της κακης συνήθειας να το βαζω στην κωλότσεπη (οπου και τρωει ροπες καμια φορα) αλλα και απο κανα 2 τουμπες (με θήκη πάντα), το επαθα κι εγω. Για οποιον εχει πάθει το ίδιο, το κολπο με το κέρμα ή κάποιο άλλο αντικείμενο, πιάνει μια χαρά. Δείτε εδω τον απλο τρόπο Aν το κέρμα γλυστραει, λιγο bluetack νομιζω θα λύσει το πρόβλημα. Για να δειτε απο μέσα τι φταιει για την μειωση του σήματος, αλλα και πως διορθώνεται (για τους πολυ τολμηρους), δειτε εδω Είχα αυτό το πρόβλημα από την αρχή σχεδόν, το έστειλα στο service αλλά δεν κατάφεραν να το φτιάξουν, εγώ είχα βάλει ηλεκτρολογική ταινία σε στρώσεις ανάμεσα στην θήκη και το τηλ. και έκανε δουλειά, τελικά πείρα την απόφασή και άνοιξα το τηλ. και το έφτιαξα μόνος μου, από τότε δεν ξανά ασχολήθηκα με το WiFi... Το επόμενο βήμα είναι να αλλάξω το ασημένιο δακτυλίδι της κάμερας, που μετά από ένα πέσιμο έκανε σημάδια καθώς και το τζαμί γιατί είχα την φαεινή ιδέα να μην βάλω προστατευτικό οθόνης με αποτέλεσμα να έχω κάποιες, μικρές μεν, αρκετές δε γρατζουνιές στην οθόνη........ Ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη η HTC και να δω ποιο θα ειναι το επόμενο μοντέλο...!! HTC butterfly!!!!! Edited December 23, 2012 by Sorteps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Κορυφαιο εργαλειο. Να δουμε αν και ποτε θα ερθει Ελλαδα και βεβαια ποσο θα εχει.:rolleyes: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avensakias Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 (edited) Κοιτα τα πμ σου σε λιγο @avensakias παρατηρησες καποια διαφορα στο μεγεθος του αποθηκευτικου χωρου μετα το update?Kατι ανεφεραν στο xda ,τωρα κατα ποσο αληθευει.. Απολύτως καμία διαφορά. Το ίδιο με πριν. Και για όποιον θέλει να πειραματιστεί: JB OTA 3.14.401.31 :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: http://fotadl.htc.com/OTA_ENDEAVOR_U_JB_45_S_HTC_Europe_3.14.401.31_R-3.14.401.27_release_302022scz3ve3d2k8wy15p.zip Edited December 23, 2012 by avensakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Ήρθε το update..σε htc_304 με το νέο hboot .. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OUMADS Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Καλημερα και χρονια πολλα σε όλους Επειδη σημερα μου ηρθε μια ακομη ενημερωση αποφασισα να κανω επαναφορα ρυθμισεων απο το bootloader (πριν μια βδομαδα με την προηγουμενη ανβαθμηση εκανα επαναφορα μεσα απο τις ρυθμισεις). Αυτο υποθετω σημαινει οτι γινεται χανονται ολα και απο τον αποθηκευτικο χωρο. Ας μου πει καποιος λοιπον 1 εχοντας παρει αντιγραφο του αποθηκευτικου χωρου στο pc επαναφερω μετα καποια αρχεια (φωτο βιντεο κλπ) 2 πως ακριβως μπαινω σε bootloader και κανω επαναφορα Ευχαριστω Παράθεση Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Καλημερα και χρονια πολλα σε όλους Επειδη σημερα μου ηρθε μια ακομη ενημερωση αποφασισα να κανω επαναφορα ρυθμισεων απο το bootloader (πριν μια βδομαδα με την προηγουμενη ανβαθμηση εκανα επαναφορα μεσα απο τις ρυθμισεις). Αυτο υποθετω σημαινει οτι γινεται χανονται ολα και απο τον αποθηκευτικο χωρο. Ας μου πει καποιος λοιπον 1 εχοντας παρει αντιγραφο του αποθηκευτικου χωρου στο pc επαναφερω μετα καποια αρχεια (φωτο βιντεο κλπ) 2 πως ακριβως μπαινω σε bootloader και κανω επαναφορα ΕυχαριστωΚάνε επανεκινηση και μόλις σβήσουν τα πλήκτρα πατά volume down Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Ήρθε και σε HTC_001 το update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Υεαπ, τωρα την βαζω και εγω, γρηγορα γρηγορα αυτη την φορα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyris21 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 χρειαζεται reset μετα το τελευταιο update η οχι??? οχι παλι τα ιδια! :cry::cry: Παράθεση the reason i swear so much is because f**k you!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 (edited) Επιταχυνε κι αλλο η μαρκα..(που θα φτασει αραγε??..το quadrant εχει σηκωσει κι αλλο το πανι),ακομη γρηγοροτερο ανοιγμα των περισσοτερων εφαρμογων,αμεσο ανοιγμα στην γκαλερυ,μεγαλυτερη ταχυτητα στο σκρολαρισμα των home screens,εχει πεσεi χερι απ οτι βλεπω και σην διαχειριση μνημης και στον browser...και ειμαστε ακομη στο ψαξε...το καλο,ολο και γινεται καλυτερο!!:up: Edited December 24, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Cid O2_001 ακομα να παρουμε την jelly bean:banghead: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Επιταχυνε κι αλλο η μαρκα..(που θα φτασει αραγε??..το quadrant εχει σηκωσει κι αλλο το πανι),ακομη γρηγοροτερο ανοιγμα των περισσοτερων εφαρμογων,αμεσο ανοιγμα στην γκαλερυ,μεγαλυτερη ταχυτητα στο σκρολαρισμα των home screens,εχει πεσεi χερι απ οτι βλεπω και σην διαχειριση μνημης και στον browser...και ειμαστε ακομη στο ψαξε...το καλο,ολο και γινεται καλυτερο!!:up: Πήραν το update κινητά με cid 304;;;;;;; Εγώ γιατί δεν πήρα;;;; το κάνω και χειροκίνητα αλλά δε βρίσκει update... Έχετε πάρει όλοι το update με cid 304; Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Πήραν το update κινητά με cid 304;;;;;;; Εγώ γιατί δεν πήρα;;;; το κάνω και χειροκίνητα αλλά δε βρίσκει update... Έχετε πάρει όλοι το update με cid 304;Ναι Χρηστο,απο το μεσημερι το εχουμε παρει,δεν κανεις ενα reboot και να ξαναδοκιμασεις χειροκινητα Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 (edited) Εκανα reboot απο τις ρυθμισεις, εκανα και χειροκινητο ελεγχο αλλα τζιφος...Κατι σε RUU υπαρχει να το βαλω; Αυτο το αρχειο zip που ποσταρε ο φιλος πιο πανω πως το βαζουμε; Edited December 24, 2012 by chrisdental Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StreetKa Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 (edited) Εγώ παρότι παίρνω πάντα από τους τελευταίους τις αναβαθμίσεις (ούτε μία εβδομάδα δεν πέρασε από την 4.1.1), αυτή ήρθε σήμερα! Δεν μπόρεσα να καταλάβω κάποια διαφορά! Πάντως έχω μείνει με την εντύπωση πως έπειτα από κάθε αναβάθμιση θέλει λίγη υπομονή για να δεις τις πραγματικές διαφορές. Σαν να χρειάζεται χρόνο το λογισμικό να προσαρμοστεί! Edited December 24, 2012 by StreetKa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisN900 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 υπαρχει καποιος τροπος να κανουμε clear cache απο ολες τις εφαρμογες μαζι?ειμαι στοκ με 4.1.1! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Τελικα ολα οκ!! Συνδεθηκα σε wifi και ηρθε η αναβαθμιση αμεσως. Τωρα ειλικρινα παιδια ξαναρωταω (ειχε ηδη απαντησει ...επιφυλακτικα ο Παρης πως δε χρειαζεται)...χρειαζεται factory reset μεσω bootloader;;; Βλεπω ανημερα της γιορτης μου να κανω νεο στησιμο του κινητου!:lol: Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 υπαρχει καποιος τροπος να κανουμε clear cache απο ολες τις εφαρμογες μαζι?ειμαι στοκ με 4.1.1! Μπες στο recovery και κανε clear cache/davlik cache Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 υπαρχει καποιος τροπος να κανουμε clear cache απο ολες τις εφαρμογες μαζι?ειμαι στοκ με 4.1.1! Υπάρχει στο μάρκετ η app cache clear. Μπορείς να κανείς μια μια οποία εφαρμογή θέλεις ή και όλες με την μια. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 (edited) Τελικα ολα οκ!! Συνδεθηκα σε wifi και ηρθε η αναβαθμιση αμεσως. Τωρα ειλικρινα παιδια ξαναρωταω (ειχε ηδη απαντησει ...επιφυλακτικα ο Παρης πως δε χρειαζεται)...χρειαζεται factory reset μεσω bootloader;;; Βλεπω ανημερα της γιορτης μου να κανω νεο στησιμο του κινητου!:lol:Xρονια πολλα για την γιορτη σου Χρηστο και χρονια πολλα σε ολους :) Εγω δεν κρατηθηκα κι εκανα στησιμο απο την αρχη.Κατι εχει γινει παντως με την μπαταρια..κατ¨αρχην πριν το update ημουν στο 33% και με το που μπουταρησε το κινητο ειχα 41-42.Αναφερθηκε και στο xda αυτο το φαινομενο.Απο εκει και περα αφου το φορτισα πληρως και εκανα hard reset, ειδα με 50 λεπτα λειτουργιας που ηταν φουλ χρηση λογω στησιματος,να μου εχει κατεβει η μπαταρια μονο 14% :blink:...ως τωρα βλεπω πολυ καλο το περπατημα της..για να δουμε!!!! Edited December 25, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Αυτο με την μπαταρια το παρατηρησα και εγω, πριν το update ειχε γυρω στο 30% και μετα 50.. Για να δουμε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcosgeorge Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 χρονια πολλα και καλα σε ολους! χρονια πολλα Χρηστο (chrisdental) κι οσοι γιορταζετε! Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος! http://www.tubeleecher.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts