Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εαν δεν σας ενδιαφέρουν τα περιττα widgets, τα live wallpapers και τα υπολοιπα bloatware, αλλα θέλετε πλήρη λειτουργικότητα του sense, δοκιμάστε την Blade custom rom. Ειναι πολυ light, μονο 280ΜΒ.

Το κινητό πηγαίνει ΣΦΑΙΡΑ!! Ακομα κι αν δεν την κρατήσετε, μπορειτε να δείτε πως μπορει να δουλευει το κινητό ακομα και με sense.

Edited by David
HTC Desire Root User

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μόλις μου ήρθε και άλλο update!Τώρα το κάνω εγκατάσταση!Ξέρει κανείς για τι είναι?

εχεις ήδη 4.1.1?

ποσο μεγεθος εχει; γραφει τιποτα;

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

εχεις ήδη 4.1.1?

ποσο μεγεθος εχει; γραφει τιποτα;

Ναι την έχω.Μου βγάζει ότι ενημερώθηκε στη 3.14.401.31.

Μόλις μου ήρθε και άλλο update!Τώρα το κάνω εγκατάσταση!Ξέρει κανείς για τι είναι?

Τέτοια πες μας τώρα...αν δεν κάνω λάθος ήσουν από τους πρώτους που είχες πάρει το update,σωστά.?

Ναι την έχω.Μου βγάζει ότι ενημερώθηκε στη 3.14.401.31.

τι cid εχεις;

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

Ναι και τώρα ήρθε και ένα ακόμα , μικρό βέβαια!Στο μεγάλο update εμένα μου κολλούσαν λίγο τα κουμπιά καμιά φορά.Ίσως αυτό το update να διορθώνει αυτό το πρόβλημα!Μόλις έχω νεότερα θα σας πω.

τι cid εχεις;

Το cid μου είναι HTC_032

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos

Ναι και τώρα ήρθε και ένα ακόμα , μικρό βέβαια!Στο μεγάλο update εμένα μου κολλούσαν λίγο τα κουμπιά καμιά φορά.Ίσως αυτό το update να διορθώνει αυτό το πρόβλημα!Μόλις έχω νεότερα θα σας πω.

Τωρα που το προσεξα μου κολλαει και μενα ο φωτισμος των βασικων κουμπιων καποιες φορες. Καθυστερουν να αναψουν. Αυτο εννοεις?

Καλα χαμπαρι δεν πρεπει να το 'χα παρει. Και μετα μου λετε για κυματισμους :p

Edited by ardi21

Τωρα που το προσεξα μου κολλαει και μενα ο φωτισμος των βασικων κουμπιων καποιες φορες. Καθυστερουν να αναψουν. Αυτο εννοεις?

Καλα χαμπαρι δεν πρεπει να το 'χα παρει. Και μετα μου λετε για κυματισμους :p

Όχι ακριβώς!Όταν ξεκλειδώνω το κινητό καμιά φορά ενώ είναι αναμμένα κανονικά , αργεί κατά πολύ λίγο βέβαια να αντιδράσει όταν το πατάω!Είναι λες και στιγμιαία έχει παγώσει ολόκληρο το κινητό!Δεν το κάνει συνέχεια αλλά έχει τύχει περίπου 2 φόρες και έχει αρχίσει και με τσατίζει να πω την αλήθεια...

Όχι ακριβώς!Όταν ξεκλειδώνω το κινητό καμιά φορά ενώ είναι αναμμένα κανονικά , αργεί κατά πολύ λίγο βέβαια να αντιδράσει όταν το πατάω!Είναι λες και στιγμιαία έχει παγώσει ολόκληρο το κινητό!Δεν το κάνει συνέχεια αλλά έχει τύχει περίπου 2 φόρες και έχει αρχίσει και με τσατίζει να πω την αλήθεια...
Του ειχες κανει factory reset?Aν ναι απο που?Εγω δεν εχω δει κατι τετοιο,γι αυτο σε ρωταω

Κατι αλλο,εχει παρει κανεις σας καποια οριζοντια θηκη pouch της προκοπης για το hoxακι?Μια που μου ηρθε ηταν αλλα λογια να αγαπιομαστε και κατι ωραιες που βρισκω δεν τις στελνουν Ελλαδα γμτ

H official νομίζω ειναι η καλύτερη
Γιατι υπαρχει official οριζοντια?

Σήμερα έκανα απεγκατάσταση τον chrome και μου τον εμφανίζει πάλι μέσα σε όλες τις εφαρμογές, γιατί δε τον διαγράφει?

Σήμερα έκανα απεγκατάσταση τον chrome και μου τον εμφανίζει πάλι μέσα σε όλες τις εφαρμογές, γιατί δε τον διαγράφει?
Απεγκατασταση δεν μπορεις να τον κανεις αν δεν εισαι ρουτ,ομως αν τον παγωσεις δεν τον ξαναβλεπεις.Σε ποιες εφαρμογες τον ειδες?

Απεγκατασταση δεν μπορεις να τον κανεις αν δεν εισαι ρουτ,ομως αν τον παγωσεις δεν τον ξαναβλεπεις.Σε ποιες εφαρμογες τον ειδες?

Από τις ρυθμίσεις-εφαρμογές-ολες. Στο μενού δε τον βλέπω γιατί τον ανενεργό

Από τις ρυθμίσεις-εφαρμογές-ολες. Στο μενού δε τον βλέπω γιατί τον ανενεργό
Εκει φυσικα και θα τον βλεπεις γιατι οπως σου ειπα δεν γινεται απεγκατασταση αλλα βγαινει εκτος και δεν τον φορτωνει το συστημα πλεον,θα τον βλεπεις με την ενδειξη απενεργοποιημενο

Εμείς που κάναμε το update manual θα πάρουμε κανονικά το update??
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Του ειχες κανει factory reset?Aν ναι απο που?Εγω δεν εχω δει κατι τετοιο,γι αυτο σε ρωταω

Κατι αλλο,εχει παρει κανεις σας καποια οριζοντια θηκη pouch της προκοπης για το hoxακι?Μια που μου ηρθε ηταν αλλα λογια να αγαπιομαστε και κατι ωραιες που βρισκω δεν τις στελνουν Ελλαδα γμτ

Μέσα από τις ρυθμίσεις!Λες να παίζει ρόλο?Να το κάνω από τον bootloader?Αλλά δεν θέλω να χάσω φωτογραφίες και άλλα αρχεία που έχω στη κάρτα μνήμης.

Παιδιά μια γρήγορη ερώτηση για να μην ψάχνω τσάμπα...

Έπεσε στα χέρια μου ένα One X, το οποίο τρέχει την Android Revolution HD 17.1. Προφανώς για να την τρέχει το κινητό έχει HBOOT 1.28.0000 και HTC__001. Η Main version είναι 3.14.401.600 !!

Επειδή απο το πολύ διάβασμα του xda θα χαζέψω βραδιάτικα...στο κινητό μπορώ να περάσω μόνο customROM που είναι για JB. Άν θέλω να περάσω κάτι άλλο όπως ας πούμε stock (να κάνω ουσιαστικά downgrade σε ICS για να πάρω το επίσημo update σε JB) , απο την στιγμή που δεν υπάρχει RUU για 3.14.401.600 δεν μπορώ να το κάνω. Ο μοναδικός τρόπος που διαβάζω είναι εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1964371 !! Τα έχω καταλάβει σωστά μέχρι τώρα? Υπάρχει μήπως η επίσημη stock JB που να περνιέται μέσω Clockworkmod ή κάποιος άλλος δρόμος (αναφέρομαι σε αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2035203) ??

Edited by brandon

Μέσα από τις ρυθμίσεις!Λες να παίζει ρόλο?Να το κάνω από τον bootloader?Αλλά δεν θέλω να χάσω φωτογραφίες και άλλα αρχεία που έχω στη κάρτα μνήμης.
Καλημέρα.Ναι,προφανώς γι αυτό έχεις θέμα.Μέσα από τις ρυθμίσεις δεν γίνεται σωστά και μάλιστα αν δεν έχεις κάνει ποτέ reset μέσω bootloader ίσως να σου λείπει και 1gb αποθηκευτικού χωρου.Τα αρχεία που έχεις μπορείς να τα κανείς αντιγραφή στο pc σου και να τα ξαναπερασεις πάλι. Edited by truckman

Ψάξε στο xda για να βάλεις hboot 1.36 και μετά με κλειδωμένο bootloader τρέξε το RUU 3.14.401.27

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Δεν είναι φούσκα τελικά η πτώση τιμής. Στα public στη Ν.Σμυρνη το αγορασα 299 ευρω και απο Δευτερα θα εχουν και άλλα κομμάτια για όσους ενδιαφέρονται!

Δεν είναι φούσκα τελικά η πτώση τιμής. Στα public στη Ν.Σμυρνη το αγορασα 299 ευρω και απο Δευτερα θα εχουν και άλλα κομμάτια για όσους ενδιαφέρονται!

μπορεις να μας πεις τι παρτιδα ειναι το κιν??και ποσa gb??

• The title was changed to HTC One X / X+