Brolly Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 (edited) Ότι χάνονται όλα. Δεν χάνονται ολα. το /cache /data κανει format η επιλογη wipe data/factory reset. Kαμία σχεση το factory reset στο CWM με το factory reset στα Settings Edited December 14, 2012 by Brolly Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 δλδ η διαφορα να κανω "format" από τα settings ή από το recovery ποια ειναι; αυτο δεν εχω καταλαβει ακριβως Παράθεση όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 θυμιστε μου λιγο, με το επαναγορα εργοαστασιακων ρυθμισεων δε χανονται φωτογραφιες κτλ, μονο σβηνονται ρυθμισεις, εφαρμγοες και το λογισμικο "ανανεωνεται" οπως δλδ ηταν οταν το πηρα με την αλλαγη οτι ειναι πλεον 4.1.1 η επιλογη απο το recovery τι διαφορα εχει; Αυτο που περιγράφεις το κανει το factory reset στο CWM. Αμα κανεις απο τις ρυθμισεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και εχεις CUSTOM ROM τοτε θα brickareis το τηλεφωνο. Αν εισαι στοκ δε θα εχεις προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Αγόρασα χθές για το one x+ μια θήκη, την case matte tough. Πολύ καλή, ακριβή και υπερ-προστατευτική θήκη. Το μόνο που με ανησυχεί είναι μήπως αφήσει τίποτα σημάδια στην πλάτη, επειδή το πλαστικό του x+ είναι κάπως απαλό στην αφή, σαν γόμα. Μήπως είμαι υπερβολικός? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Δεν χάνονται ολα. το /cache /data κανει format η επιλογη wipe data/factory reset. Kαμία σχεση το factory reset στο CWM με το factory reset στα Settings Για το factory reset στο recovery ρωτησε, δηλαδη στο bootloader αν καταλαβαινω καλα. Εγω οταν εκανα απο εκει μου εσβησε τα παντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 (edited) Ε από που να κάνουμε το reset τελικά; Που ενδείκνυται Edited December 14, 2012 by artant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Ε από που να κάνουμε το reset τελικά; Που ενδείκνυταιΑπό τον bootloader Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Για το factory reset στο recovery ρωτησε, δηλαδη στο bootloader αν καταλαβαινω καλα. Εγω οταν εκανα απο εκει μου εσβησε τα παντα. Ναι για το recovery λεω. δεν σβηνει τα παντα. Tι εννοεις "τα παντα?". Σβηνει μονο DATA και CACHE. Οταν κανεις factory reset απο recovery επαναφερει την ROM ακριβως ετσι οπως ηταν οταν την πρωτο-flashares. τα παντα = /boot , /system , /data , /cache , /sdcard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορώ να φτιάχνω βιντεάκια με δικές μου φωτός και μουσική? Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Από τον bootloader Δηλαδη εγω, που δεν ειμαι root, εκανα μετα την αναβαθμιση factory reset απο τα settings>backup and reset>reset phone. Δεν ειμαι οκ;;; Αν οχι τι κερδιζω με το reset απο bootloader και πως γινεται αυτο; Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 (edited) Δηλαδη εγω, που δεν ειμαι root, εκανα μετα την αναβαθμιση factory reset απο τα settings>backup and reset>reset phone. Δεν ειμαι οκ;;; Αν οχι τι κερδιζω με το reset απο bootloader και πως γινεται αυτο; δε χρειαζεται να εισαι root απλα κλεινεις το κινητο και πατημενο το volume down πατας το power button μεχρι να ανοιξει και με τα βελακια επιλεγεις το factory reset και με το power button το επιλεγεις και περιμενεις δεν ξερω αν εχει διαφορα, καποιοι λενε οτι εχει. εγω εκανα απο εκει παντως επαναφορα εν το μεταξυ με την επαναφορα, τωρα εμφανιζεται και το εικονιδιο στη notification bar για ενεργοποιηση/απενεργοποιηση του power saver στο quadrand βγαζω 6400 Edited December 14, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 δε χρειαζεται να εισαι root απλα κλεινεις το κινητο και πατημενο το volume down πατας το power button μεχρι να ανοιξει και με τα βελακια επιλεγεις το factory reset και με το power button το επιλεγεις και περιμενεις δεν ξερω αν εχει διαφορα, καποιοι λενε οτι εχει. εγω εκανα απο εκει παντως επαναφορα Το εκανα αλλα εμενα δεν εχει επιλογη που να λεει factory reset. Εχει reboot, reboot boοtloader, powerdown. Οποτε; Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 (edited) εν το μεταξυ με την επαναφορα, τωρα εμφανιζεται και το εικονιδιο στη notification bar για ενεργοποιηση/απενεργοποιηση του power saver στο quadrand βγαζω 6400 Γενικά θα δεις καλύτερη λειτουργία παντού ;-) EDIT: Μολις εβαλα στο λαπτοπ ενα βιντεο που τραβηξα σημερα και ειναι...στα 29 fps !! ;) Edited December 14, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Αγόρασα χθές για το one x+ μια θήκη, την case matte tough. Πολύ καλή, ακριβή και υπερ-προστατευτική θήκη. Το μόνο που με ανησυχεί είναι μήπως αφήσει τίποτα σημάδια στην πλάτη, επειδή το πλαστικό του x+ είναι κάπως απαλό στην αφή, σαν γόμα. Μήπως είμαι υπερβολικός? Φιλε μου απο που το πηρες? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 (edited) Αγόρασα χθές για το one x+ μια θήκη, την case matte tough. Πολύ καλή, ακριβή και υπερ-προστατευτική θήκη. Το μόνο που με ανησυχεί είναι μήπως αφήσει τίποτα σημάδια στην πλάτη, επειδή το πλαστικό του x+ είναι κάπως απαλό στην αφή, σαν γόμα. Μήπως είμαι υπερβολικός? Παντως στο απλο hox μια που του ειχα βαλει εγω, με διαφανο σκληρο back, δεν του αφησε καποιο "κουσουρι". Δεν ξερω βεβαια ποσο πιο ευαισθητο ειναι το +. Την ειχα για αρκετο καιρο, μεχρι που ειχε γινει χαλια το clear back, στα σημεια που ακουμπουσε και την πεταξα. Αληθεια δωσε μας πληροφοριες απο που την πηρες. Απο μαγαζι εδω ή απο νετ. Edited December 14, 2012 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Ναι για το recovery λεω. δεν σβηνει τα παντα. Tι εννοεις "τα παντα?". Σβηνει μονο DATA και CACHE. Οταν κανεις factory reset απο recovery επαναφερει την ROM ακριβως ετσι οπως ηταν οταν την πρωτο-flashares. τα παντα = /boot , /system , /data , /cache , /sdcard Σβηνει και /sdcard. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Δηλαδη αμα κανεις factory reset απο recovery θα χασεις φοτος κ music? Λογο το οτι βγηκε new rom insertcoin εκανα factory reset απο recovery και εχω χασει μονο τα apps μου. Ολα τα αλλα ειναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Σβήνει κ sd. Μόλις το έκανα. Κάτι άλλο, ενώ πριν ρισετ μ δούλευε το google now καρτελες κ όχι φωνή, τώρα είναι το αντίθετο. Εχω φωνή κ όχι καρτελες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosm74 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Στην σύνδεση με υπολογιστή πώς θα επιλέξουμε τι θα κάνει;(φόρτιση ή δίσκος) γιατί δεν υπάρχει πλέον στο jelly bean αυτή η επιλογή όταν βάζεις το usb. Παράθεση iphone 1st gen - iphone 3gs - iphone 4 - iphone 4s htc one x letv x800 us xiaomi mi 9t Poco x3 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 (edited) Παντως στο απλο hox μια που του ειχα βαλει εγω, με διαφανο σκληρο back, δεν του αφησε καποιο "κουσουρι". Δεν ξερω βεβαια ποσο πιο ευαισθητο ειναι το +. Την ειχα για αρκετο καιρο, μεχρι που ειχε γινει χαλια το clear back, στα σημεια που ακουμπουσε και την πεταξα. Αληθεια δωσε μας πληροφοριες απο που την πηρες. Απο μαγαζι εδω ή απο νετ. Απο το mobilecenter. ( μαγαζι με θηκες στην Αθηνα, θα το βρειτε στο skroutz.gr) Τη θηκη την εβγαλα και ειδα οτι σε μερικα σημεια. ( πχ γυρω απο το ηχειο) εχει αφησει κατι σαν αποτυπωμα (σα να ειναι λιγο πιο γυαλιστερο το χρωμα εκει...) Ελπιζω να φυγει....:cry: Φιλε μου απο που το πηρες? Αν εννοεις το κινητο, απο expansys Edited December 14, 2012 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Πήρε το μάτι μου σε προηγούμενο post για αλλαγή του CID προσωρινά. Παίζει κάτι τέτοιο; Αν ναι, μπορώ δηλαδή και με CID VODAP102 να κάνω καμιά μόντα και να μπορέσω να περάσω κι εγώ custom JB από τώρα; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 (edited) Πήρε το μάτι μου σε προηγούμενο post για αλλαγή του CID προσωρινά. Παίζει κάτι τέτοιο; Αν ναι, μπορώ δηλαδή και με CID VODAP102 να κάνω καμιά μόντα και να μπορέσω να περάσω κι εγώ custom JB από τώρα; Οχι, μονο αν ηταν S-OFF η συσκευη θα μπορουσες με hexeditor να πειραξεις το firmware και να αλλαξεις το alias του CID σου. Σβήνει κ sd. Μόλις το έκανα. Κάτι άλλο, ενώ πριν ρισετ μ δούλευε το google now καρτελες κ όχι φωνή, τώρα είναι το αντίθετο. Εχω φωνή κ όχι καρτελες. εκανεσ μονο factory reset απο CWM η εκανες και unlock bootloader πιο πριν μηπως? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited December 14, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Η πρωτη ολοκληρωμενη χρηση της μπαταριας με jelly bean. Περιλαμβανει κυριως browsing σε tapatalk, internet, Google Play, εγκασταση εφαρμογων και λιγο youtube. Φωτεινοτητα στο auto. http://i45.tinypic.com/cqqkp.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Παιδιά παρατηρήσε κανείς αν έχει κάνει μόνο του κάποια update την ώρα που ασχολείται .Ε το κιν..τσέκαρα το pley και όλα μου τα αρχεία δεν έχουν αυτόματη ενημέρωση.. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Σβηνει και /sdcard. Δεν σβήνει και μην λέτε ότι θέλετε.. Το factory reset σβήνει μόνο το /data και την /cache τίποτα άλλο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts