Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν σας το πούλησε ρουταρισμένο χωρίς να σας ενημερώσει είναι για κυνήγι ο τύπος και τουλάχιστον αφήστε αρνητική αξιολόγηση. Υπάρχει (πιθανότατα) θέμα με την εγγύηση και τουλάχιστον θα πρέπει να σας έκοψε κάτι.

Κατά τα άλλα δες αυτό τον οδηγό:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1859714

Δεν ήξερε ο φίλος μιας και δεν ασχολείται και του το πάσαρε έτσι. Είναι από γνωστό "μαγαζάκι" στην Ομόνοια. Ευχαριστώ για το λινκ , θα το δώ και άμα κολλήσω βοηθάτε.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σας κι απο εμενα παιδια.Ειμαι χρηστης iphone εδω και χρονια και αποφασισα να παρω το HTC One X.Μπαινω δηλαδη στο αλλο στρατοπαιδο.Εχω να σας κανω μια ερωτηση.Αγοραζοντας το τηλεφωνο απο την Γερμανια υπαρχει περιπτωση να μην εχει Ελληνικο πληκτρολογιο μεσα? Δεν θελω να κανω Root (JB) κι αλλα τετοια.Με εγγυηση τι παιζει? Το καλυπτει ο εδω αντιπροσωπος? Ευχαριστω εκ των προτερων και θα ταλεμε συχνα συντομα.

και να μην εχει, υπαρχει η εφαρμογη Morelocale στο play store για να περασεις οτι γλωσσα θες.

επισης αν εχει ευρωπαικη εγγυηση, δεν εχεις κανενα προβλημα με την Htc ελλαδας (νομιζω εξαιρειται η περιπτωση που ειναι Branded το κινητο).

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG.

καλησπέρα παιδιά. από φωτό και βίντεο είστε ευχαριστημένοι με το Χ?εχω τον γαλαξία νοτε και ψάχνω για κάτι μικρότερο. με ενδιαφέρει η κάμερα, παρακαλώ την γνώμη σας.

καλησπέρα παιδιά. από φωτό και βίντεο είστε ευχαριστημένοι με το Χ?εχω τον γαλαξία νοτε και ψάχνω για κάτι μικρότερο. με ενδιαφέρει η κάμερα, παρακαλώ την γνώμη σας.

http://connect.dpreview.com/post/6087954753/htc-one-x-review

Διαβασε με προσοχη.:shifty:

www.viewmasterphotos.com

http://viewmasterphotos.blogspot.com

Παιδιά πάει και ο Οκτώβριος και ακόμα.περιμένουμε..κρίμα..
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Εγω να σου πω την αληθεια, μου εχει κοπει η ορεξη μ' αυτα που διαβαζω στο νημα του s3. Παρα πολλα παραπονα, παρα πολλα προβληματα και γκρινια για την συμπεριφορα της jb ως αναφορα την μπαταρια. Ενας χαμος γινεται. Πολλα τα προβληματα αλλα απ' οτι φαινεται το μεγαλο ατου του s3, η αυτονομια, εχει πληγει ασχημα!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Εγω να σου πω την αληθεια, μου εχει κοπει η ορεξη μ' αυτα που διαβαζω στο νημα του s3. Παρα πολλα παραπονα, παρα πολλα προβληματα και γκρινια για την συμπεριφορα της jb ως αναφορα την μπαταρια. Ενας χαμος γινεται. Πολλα τα προβληματα αλλα απ' οτι φαινεται το μεγαλο ατου του s3, η αυτονομια, εχει πληγει ασχημα!

Μάλλον έχουν προβλήματα όσοι κάνανε το update τώρα και δεν κάνανε wipe.

Εγώ όπως και πολλοί ακόμα είχαμε jb από τον Αύγουστο και μπορώ να πω ότι δούλευε από τότε πολύ καλύτερα με την αυτονομία στα ίδια ή λίγο καλύτερα επίπεδα.

Οντως γινεται χαμος με το S3. Ελπιζω να μην εχουμε τα ιδια γιατι πραγματικα τους λυπαμαι και ας μην εχω την συσκευη. Ειναι μεγαλο ξενερωμα και κριμα.

Οντως γινεται χαμος με το S3. Ελπιζω να μην εχουμε τα ιδια γιατι πραγματικα τους λυπαμαι και ας μην εχω την συσκευη. Ειναι μεγαλο ξενερωμα και κριμα.

Δεν υπάρχει κανένα θέμα με την 4.1.1 του S3. Πλέον το κινητό έχει γίνει βαρετά τέλειο. Το ίδιο θα γίνει και με το HOX. Όταν το κινητό πρέπει πλέον να τρέχει στα 60fps δεν είναι λογικό να χρειάζεται λίγο περισσότερο ζουμί;

Όπως είπε ο Νίκος πριν και το έχω αναφέρει κι εγώ αρκετές φορές,όσοι έχουν προβλήματα είναι συνήθως όσοι δεν κάνουν hard reset μετά το update.Στο hox πιστεύω ότι θα έχουμε ευχάριστες διαφορες με την jb,κυρίως λόγω αλλαγής κερνελ

Δηλαδη οταν με το καλο ερθει η αναβαθμιση πρεπει να κανουμε hard reset?Σε αυτη τη περιπτωση οι εφαρμογες που εχουμε πληρωσει τι γινονται?

Δηλαδη οταν με το καλο ερθει η αναβαθμιση πρεπει να κανουμε hard reset?Σε αυτη τη περιπτωση οι εφαρμογες που εχουμε πληρωσει τι γινονται?

Τις ξανακατεβάζεις από το google play κανονικά, είναι μαρκαρισμένες ως αγορασμένες.

Κ εγώ πάντως έχω πρόβλημα με την μπαταρία με jb . Κ τώρα έχω να σας προτείνω κάτι : θέλετε να οργανωθούμε όλοι μαζί που έχουμε dropbox να αυξήσουμε τον αποθηκευτικό χωρο μας ?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Το έμαθα κι εγώ για το ΟΝΕΧ+ , οτι έχει 100 διαθέσιμα κομμάτια το expansys.... ΑΛΛΑ!!

είδα το NEXUS 4 και έπαθα ένα πρώτο εγκεφαλικό! το δεύτερο το έπαθα με την τιμή του.... παιδιά μάλλον θα σας προδώσω... μάλλον για 200 ευρώαργυρια διαφοράς τιμής θα προδώσω την HTC.... όσο και αν την συμπάθησα με το ΟΝΕ Χ που είχα 5 μήνες... σκεφτόμουνα να πάρω το ΟΝΕ Χ+ αφού πούλησα το ΟΝΕ Χ.

δεν μου πάει να δώσω 200 ευρώ παραπάνω και να έχω 1 GB RAM.... που μελλοντικά κάποιο παιχνίδι θα έχει απαιτήσεις για 700-800ΜΒ ραμ και θα μου κλείνει το sence για να του φτάσει η ram....

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Δεν υπάρχει κανένα θέμα με την 4.1.1 του S3. Πλέον το κινητό έχει γίνει βαρετά τέλειο. Το ίδιο θα γίνει και με το HOX. Όταν το κινητό πρέπει πλέον να τρέχει στα 60fps δεν είναι λογικό να χρειάζεται λίγο περισσότερο ζουμί;

Δεν καταλαβαινω τι εννοεις! Παντα ετρεχε στα 60fps, με την jb ξεκινησε;

Τες πα, δεν θελω να συνεχησουμε κατι που ουσιαστικα ειναι ασχετο με το νημα. Δεν μιλαμε για το s3 εδω. Απλα εκανα την αναφορα επειδη θεωρω το s3 εξισου εκπλικτικο τηλεφωνο και παρακολουθω με πολυ ενδιαφερον το νημα του. Ανεφερα λοιπον τον προβληματισμο μου γιατι και εδω την περιμενουμε ως "μανα εξ ουρανου" την jb και ειδα εκει οτι δημιουργηθηκαν πολλα προβληματα. Οσο για το μαστερ ρισετ πολλα παιδια ειπαν οτι το εκαναν κανονικα και το προβλημα, προβλημα.

Δεν ξερω, ισως ειμαι καχυποπτος, αλλα και οι εκδοσεις 4.1.1 - 4.1.2 με το καλημερα, δεν ειναι και τοσο ενθαρυντικο σαν γεγονος.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Είδα ένα nexus s ενός φίλου σήμερα και έχει πάρει 4.1.2 τα s3 τι έχουν πάρει; δεν βρίσκω λόγο να μας δώσουν 4.1.1 πάντως. Και το να αργούν πάντως.ων καλό είναι γιατί λογικά δεν θέλουν να την δώσουν με προβλήματα.

και κάτι άλλο. Έχει τύχει σε κανέναν το gps να είναι για τα πανηγύρια; μέσα σε ένα 6μηνο δεύτερη φορά σήμερα για αρκετή ώρα το σήμα ήταν τόσο χάλια που δεν δούλευε η πλοήγηση. Μέχρι και επανεκκίνηση έκανα, δοκίμασα και άλλο πρόγραμμα και τίποτα. Ήμουν με το αμάξι και σε ολόκληρη διαδρομή δεν κλείδωσε δορυφόρο καθόλου. Εννοείται ήταν μπροστά στο τζάμι και πάντα έχω πολύ καλό σήμα. Ακόμα και μέσα στο σπίτι πιάνω.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Είδα ένα nexus s ενός φίλου σήμερα και έχει πάρει 4.1.2 τα s3 τι έχουν πάρει; δεν βρίσκω λόγο να μας δώσουν 4.1.1

4.1.1

Μακαρι να δωσουν την 4.1.2 που υποπτευομαι οτι εχει διορθωμενα bug.

Παντως οφειλω να πω οτι ενω η 4.0.3 ηταν τοσο πολυ bugy στο s2 μου, που με αναγκασε να κανω downgrade σε 2.3.6, στο hox η 4.0.3 ηταν σαφως καλυτερη. Ηταν και παλι προβληματικη αλλα δεν ηταν στο χαλι του s2. Θελω λοιπον να πιστευω οτι στην htc προσεχουν λιγο περισσοτερο το software.

Απ' οτι καταλαβαινω παντως, πλεον το s3 εχει ερθει στα δικα μας επιπεδα απο πλευρας αυτονομιας. Ολοι μιλουν για 15-20% μειωση με την 4.1.1.

Edited by fanatikos

Μου ήρθε email από expansys ότι είναι άμεσα διαθέσιμο το One X+..

Κι εμένα αλλά το θεωρώ πολύ ακριβό.

Όχι ότι περιμένω πως το nexus 4 θα έχει μόνο 350 ευρώ εδώ

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Κι εμένα αλλά το θεωρώ πολύ ακριβό.

Όχι ότι περιμένω πως το nexus 4 θα έχει μόνο 350 ευρώ εδώ

Στο http://www.clove.co.uk/htc-one-x-plus η τιμή είναι λίγο καλύτερη, παραμένει υψηλή βέβαια. Όσον αφορά το nexus 4 συμφωνώ, ας κάνουμε λίγο υπομονή και βλέπουμε.

Είδα ένα nexus s ενός φίλου σήμερα και έχει πάρει 4.1.2 τα s3 τι έχουν πάρει; δεν βρίσκω λόγο να μας δώσουν 4.1.1 πάντως. Και το να αργούν πάντως.ων καλό είναι γιατί λογικά δεν θέλουν να την δώσουν με προβλήματα.

και κάτι άλλο. Έχει τύχει σε κανέναν το gps να είναι για τα πανηγύρια; μέσα σε ένα 6μηνο δεύτερη φορά σήμερα για αρκετή ώρα το σήμα ήταν τόσο χάλια που δεν δούλευε η πλοήγηση. Μέχρι και επανεκκίνηση έκανα, δοκίμασα και άλλο πρόγραμμα και τίποτα. Ήμουν με το αμάξι και σε ολόκληρη διαδρομή δεν κλείδωσε δορυφόρο καθόλου. Εννοείται ήταν μπροστά στο τζάμι και πάντα έχω πολύ καλό σήμα. Ακόμα και μέσα στο σπίτι πιάνω.

Kανε εκαθαριση προσωρινης μνημης (ρυθμισεις->εφαρμογες) απο τα προγραμματα πλοηγησης που εχεις και ξαναδοκιμασε

ποιά είναι τα τηλέφωνα της ΗΤC στην ελλάδα για service?

εχω αυτό το πρόβλημα

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=28913212&postcount=2130

το κινητό είναι αγορασμένο απο το expansys το αγγλικό. με απόδειξη κανονικά...

Έχει service στην Θεσσαλονίκη; ή πρέπει να φύγει Αθήνα?

ή μπορώ να το στείλω στο Expansys?

τι προτείνεται;

Βασικά επειδή ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΠΙΣΚΕΥΗ αλλα αντικατάσταση (εχω την προβληματική φουρνια ΗΤ23) ποια είναι η καλύτερη οδός για να επωφεληθώ των δικαιωμάτων μου ταχύτερα; http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=28331377&postcount=1875

Παιδιά επειδή (εν αγνοία του προβλήματος) πείρα το oneX του MIB ξέρετε αν υπάρχει arvato στην Κρήτη?

Εχω ξενερώσει αρκετά!

-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

• The title was changed to HTC One X / X+