Administrators athanaso77 Δημ. June 2, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 εχω κατεβασει περιπου στις 30 εφαρμογες και η μνημη ραμ ειναι μονιμα στο 700+ , H διαθέσιμη ram αποκλείεται να είναι 700+ MB. Μάλλον για την κατειλημμένη μιλάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 ας πουμε τωρα πατισα μια διακοπη ολων και εχω 793 σε χρηση και 183 ελευθερη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 2, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 ας πουμε τωρα πατισα μια διακοπη ολων και εχω 793 σε χρηση και 183 ελευθερη... Συνεπώς μιλάς όντως για την κατειλημμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 (edited) ειναι φυσιολογικο αυτο? την εχει δοκιμασει κανεις? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1562603 Edited June 2, 2012 by taxudromos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 (edited) ειναι φυσιολογικο αυτο? την εχει δοκιμασει κανεις? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1562603 Τι φοβασαι να την δοκιμασεις ο Mike ειναι απο τους best dev αλλα πολυ stock Συνεπώς μιλάς όντως για την κατειλημμένη. Μηπως πρεπει να κανουμε ενα νεο Thread με σκοπο Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το HTC OneX??κατι σαν και αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=321524 Eκτος και εαν υπαρχει και δεν το βλεπω εγω..:) --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited June 2, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 2, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Μηπως πρεπει να κανουμε ενα νεο Thread με σκοπο Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το HTC OneX??κατι σαν και αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=321524 Eκτος και εαν υπαρχει και δεν το βλεπω εγω..:) Ελάχιστοι εδώ ασχολούνται με "πειράγματα" σε αυτή τη συσκευή μιας και με τα σημερινά δεδομένα οποιοδήποτε modding βγάζει τη συσκευή επίσημα εκτός εγγύησης. Ας βγει πρώτα εναλλακτική μέθοδος (s-off) και το ξαναβλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Ελάχιστοι εδώ ασχολούνται με "πειράγματα" σε αυτή τη συσκευή μιας και με τα σημερινά δεδομένα οποιοδήποτε modding βγάζει τη συσκευή επίσημα εκτός εγγύησης. Ας βγει πρώτα εναλλακτική μέθοδος (s-off) και το ξαναβλέπουμε. Kατα την γνωμη μου αχρειαστο το s-0ff η συσκευη ειναι πληρης :) Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 2, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Kατα την γνωμη μου αχρειαστο το s-0ff η συσκευη ειναι πληρης :) Γνώμη σου. Ας υπήρχε η δυνατότητα έστω για root σε όσους το θέλουν και εσύ ας μη το έκανες. Κατ' εμέ απαράδεκτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 καλησπερα μετα απο μια ολοκληρη μερα με το hox εχω αναμεικτα συναισ8ηματα...ενταξει , ο8ονη με πολυ λεπτομερεια αλλα δεν με εχει ξετρελανει ακομα σαν συσκευη... εχω κατεβασει περιπου στις 30 εφαρμογες και η μνημη ραμ ειναι μονιμα στο 700+ , ωρες ωρες τρωει τα σκαλωματα του συνη8ως οταν επιστρεφω στην αρχικη ο8ονη μετα καποιο παιχνιδι (τρωει περιπου 4-5 δευτερολεπτα μεχρι να φορτωσει... μου το εχει κανει 3-4 φορες) και το κερασακι στην τουρτα ειναι που πηγα να περασω μια ταινια και την περνουσε με 7mb/sec ενω στο σ2 περνουσε με 12-14... το καλα που ειδα ειναι μιας και ηρ8α πρωτη φορα σε sense πως ειναι πολυ ομορφο και καποιες λειτουργειες του πολυ ομαλες και ενω εχει φαει αρκετο λιωσιμο η μπαταρια του τα παει αρκετα καλα (τουλαχιστον αρκετα καλυτερα απο το σ2) κουρασα λιγο....Εχεις περασει τα τελευταια updates και σου παρουσιαζει ακομη σκαλωματα?:worry: Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Γνώμη σου. Ας υπήρχε η δυνατότητα έστω για root σε όσους το θέλουν και εσύ ας μη το έκανες. Κατ' εμέ απαράδεκτο. εισαιο λιγο απολυτως νομιζω αλλα στεκομαι στο δικαιωμα επιλογης.να ρουταρω γιατι?μονο για την μπαταρια, για τιποτα αλλο.αλλωστε με ενα λαθοσ χανω και την εγγυηση Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 2, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 να ρουταρω γιατι?μονο για την μπαταρια, για τιποτα αλλο. Διάβασε εδώ και θα καταλάβεις γιατί. Σίγουρα πάντως όχι (μόνο) για το λόγο που αναφέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 ναι , εσας δεν σας κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 ναι , εσας δεν σας κανει? Όχι σκαλωματα δεν υπάρχουν. Η συσκευη το μόνο που χρειάζεται είναι να έχει το τελευταίο update και αν θες ακόμα περισσότερη μνήμη κανε desable τις προεγκατεστημενες εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείς. Επίσης όταν θες να φύγεις απο κάποια εφαρμογη δεν χρειάζονται πολλα συνεχόμενα back. Πιθανώς αυτα σου προκαλούν επανεκινηση του sense. Εγω πλέον έχω κάνει δυο πράγματα που με απαλλαξαν απο περιττές σκέψεις. Έχω αφαιρέσει τα widgets που δείχνουν ποσοστο μπαταρίας και ελεύθερης ram. Για παιχνίδια και το πως αντιδρα η συσκευη δεν μπορω να σου πω γιατι παίζω μόνο angry birds. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 μπορει αυτο με τα πολλα back να ισχυει... 8α το τεσταρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 (edited) μπορει αυτο με τα πολλα back να ισχυει... 8α το τεσταρω...Παντως καλα θα ειναι μετα απο καποια σοβαρα updates να γινεται επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων της συσκευης.Αποδεδειγμενα ειναι η λυση πολλων κακων και συνισταται για σωστη λειτουργια. Edited June 2, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Το πήρα μόλις και το σκαλίζω. Πολύ θετικές οι πρώτες εντυπώσεις. Με φόβιζε λίγο το μέγεθος αλλά τελικά δεν είναι μεγάλο πρόβλημα. Ταχύτατο πάντως. Είχα παλαιότερα desire z το οποίο μετά από ένα σημείο σερνώταν και είχα απογοητευτεί θεωρόντας ότι είναι πρόβλημα του android. Το hox δεν συγκρίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Kατα την γνωμη μου αχρειαστο το s-0ff η συσκευη ειναι πληρης :) Γνωμη σου απολυτως σεβαστη αλλα εαν συγκρινουμε το δικο σου κινητο με official και το δικο μου με custom θα ειναι η μερα με την νυχτα και μονο οτι εχεις τον απολυτο ελεγχο του τλφ ειναι επιτυχια,τελος παντων δεν επανερχομαι ατο θεμα αυτο...παντα φιλικα:) Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 μολις δοκιμασα nova launcher και το βλεπω να σκιζετε .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Χωρις ρουτ τελικα υπαρχει τιποτα για να στριμαρουμε βιντεο ας πουμε απο το pc μας με wifi (dlna) η το αναποδο δηλαδη απο το κινητο στην τηλεοραση ας πουμε?Στο GS2 το εκανα αυτο με τα μαμισια software... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastassis Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 ειναι φυσιολογικο αυτο? την εχει δοκιμασει κανεις? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1562603 Αυτή φοράω. Είναι πολύ καλή. Σαν την stock (δε θα σου λείψει κάτι), αλλά έχει πάντα 400 MB ελεύθερα και η συσκευή πετάει. Όχι οτι είχε πρόβλημα πριν, αλλά τώρα έχει μικρή αλλά αισθητή διαφορά σε smoothness και ταχύτητα. Αν δε σε πειράζει να χάσεις την εγγύηση προχώρα άφοβα. Παράθεση 1) Note 8 2) Note III Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Μπορεις να κανεις disable προεγκατεστημενες εφαρμογες χωρις να εισαι root? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 2, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Μπορεις να κανεις disable προεγκατεστημενες εφαρμογες χωρις να εισαι root? Στο One X ναι, υπάρχει στις ρυθμίσεις η σχετική επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Στο One X ναι, υπάρχει στις ρυθμίσεις η σχετική επιλογή. Τέλειο!! Δεν το ήξερα! Ευχαριστώ. Έχω κόψει κάμποσες βλακίες!! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 (edited) Μια καλή λύση για την συσκευή μας ώστε να έχουμε τις ρυθμίσεις στην notification bar. Αρκεί να μπορείτε να ανεχθειτε το μικρό εικονίδιο της στην μπάρα. Λέγεται Power Controls. http://img256.imageshack.us/img256/4950/20120603020634.png Edited June 3, 2012 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Σωστά μου τα βγάζει ο dialerone τα γράμματα. Υ.Γ. Χρησιμοποιώ με android 2.3.5 Εννοούσα τον κανονικό dialer της HTC. Το dialer one μου έβγαζε περίεργα αποτελέσματα πολλές φορές γι αυτό προτίμησα το exdialer. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts