ParafronGR Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Πολύ βλακεία ήταν φίλε το Mr. Sunshine. Προσπαθούσαν απλά να εκμεταλλευτούν το όνομα του Matthew Perry και την αναγνωρισιμότητα που είχε απ' τα φιλαράκια. Η σειρά ήταν ψιλομάπα όμως, οι κριτικές πολύ κακές, για αυτό και ακυρώθηκε σχεδόν αμέσως. Επιστρέφω μετά από καιρό όχι μόνο για να επιβεβαιώσω τα γραφόμενά σου, αλλά να σου πω και μπράβο και που είσαι τόσο επιεικής και το χαρακτηρίζεις ως "βλακεία" το Mr. Sunshine. Πραγματικά τέτοιο χάσιμο χρόνο δεν έχει ξαναυπάρξει, καλύτερα να έβλεπα GoT που δεν είναι καθόλου του στυλ μου. Δυστυχώς το Go On δεν το βρίσκω πουθενά και μετά από 4 μέρες (!!) ασταμάτητου downloading, το Mr Sunshine ήταν στον υπολογιστή μου και ήταν η αφορμή που ξήλωσα το Avast καθώς δεν μου το έδειξε εξ'αρχής ως trojan. :lol: Στα της σειράς, δεν βρήκα κανένα απολύτως νόημα. Κατέβασα ένα rip που είχε και τα unaired επεισόδια τα οποία ήταν σχεδόν τα μισά από αυτά που έπαιξαν στην TV και δεν καταλάβαινα καν τι γινόταν. Ο Τσάντλερ κοιτούσε μόνο την πάρτη του κτλ κτλ, από που όμως είναι η αρχή και από που το τέλος? Το επίσημο τελευταίο επεισόδιο ήταν σαν ένα απλό (όχι ότι το unaired ήταν καλύτερο), κανονικό εκτός κι αν κόπηκε εν μία νυκτί. Ούτε αστεία, ούτε τίποτα, και οι υπόλοιποι ηθοποιοί, γλάστρες. PS: Α, ρε Hugo, από Jacob και προστάτης του νησιού στο Lost, ξέπεσες σε 3 επεισόδια (όσο ήταν δηλαδή όλη η σεζόν :p ) κι εκεί ως τεχνικός. Κρίμα.. Δεν πειράζει, ο Τσάντλερ παραμένει μέσα στην καρδιά μας και ερωτώ: Το Studio 60 On The Sunset Strip τι λέει; Βλέπω στο IMDB έχει πάρει υψηλή βαθμολογία αλλά το "drama" που βλέπω με κολλάει λίγο. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Το Go On δεν ήταν κακό, ήταν όμως αρκετά αδιάφορο. Δεν χάνεις και πολλά που δεν θα το δεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Τελευταία έχω κολλήσει άσχημα με το Penny Dreadful. Είμαι στα μισά της πρώτης season και μπορώ να πω ότι με έχει γοητεύσει με περίεργο τρόπο. Είναι τρομαχτικό, ανατριχιαστικό και "άρρωστο" πολλές φορές. Οι ηθοποιοί εξαιρετικές επιλογές και τα κουστούμια, σκηνοθεσία, σενάριο θυμίζουν άνετα ταινία και όχι σειρά. Penny Dreadful κανείς; http://www.imdb.com/title/tt2628232/?ref_=nv_sr_1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 αγαπαμε penny dreadful:cool: Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Η δευτερη σεζον ειναι καταπληκτικη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Πολύ ενδιαφέρον αυτό! Θέλω μέχρι το τέλος της εβδομάδας να τελειώσω την πρώτη σαιζόν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Είναι αρκετά καλό.. Κάπου στο φινάλε της 2ης σεζόν με ξενέρωσε και η Eva Green με έχασε με το παίξιμο της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Η πρώτη σαιζόν βλεπόταν άνετα αλλά δεν με είχε ενθουσιάσει, η 2η όμως μου φάνηκε εξαιρετική. Εκεί που αγάπησα την σειρά ήταν στο επεισόδιο 203 (3o επεισόδιο, 2η σαιζόν) με την Cut-Wife και το σπίτι στους βάλτους, όπου η σειρά έδειξε πως μπορεί να φτάσει άλλο επίπεδο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Ποτε ξεκινάει τρίτη σεζόν? Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Μου την έδειξε ένας φίλος που τη βλέπει στο STAR και μόλις την κατέβασα κι έχω πεθάνει στα γέλια. Η υπόθεση είναι με έναν που τον στέλνει η εταιρεία του (αμερικάνικη) να αναλάβει το call center τους στην Ινδία και πρέπει να μάθει τη νοοτροπία των Ινδών και οι τελευταίοι, την αμερικάνικη. Η σειρά έχει μία σεζόν με 22 αυτοτελή επεισόδια διάρκειας περίπου 30 λεπτών. IMDB Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 κι εγω κολλημα με την σειρα.πολυ καλες ερμηνειες και ωραιο story,επισης οντως horror story. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Ολοκλήρωσα την πρώτη σεζόν του Mr. Robot Θα επιμείνω σε αυτό που είχα πει αρχικά πως τα πρώτα επεισόδια (τα οποία για κάποιο λόγο που προσωπικά αδυνατώ να καταλάβω οι περισσότεροι βρίσκουν εξαιρετικά) είναι τα πιο αδύναμα της σειράς. Για όσους λοιπόν το ξεκινήσουν και θεωρήσουν όπως και εγώ πως δεν αξίζει για παραπάνω ας του δώσουν μια ευκαιρία γιατί κατά την άποψή μου η σειρά αρχίζει ουσιαστικά στο 4ο-5ο επεισόδιο και όντως αξίζει να τη δει κανείς, ιδιαίτερα αν τον ενδιαφέρει η ψυχολογία. Παρόλα αυτά, το βασικό για εμένα αρνητικό της σειράς όχι μόνο παραμένει και μετά τα πρώτα επεισόδια αλλά γίνεται ακόμα χειρότερο: η σειρά είναι η απόλυτη, άνευ ουσιαστικού λόγου κατάθλιψη. Έχω δει εκατοντάδες σειρές, πολλές εκ των οποίων είχαν "σκοτεινό" θέμα. Καμία σειρά δεν ήταν τόσο αχρείαστα καταθλιπτική όσο το Mr. Robot. Επίσης βρήκα την "αποκάλυψη" στο 7ο-8ο επεισόδιο, "εύκολη". Δε μου αρέσουν τα τεχνάσματα Παπακαλιάτη, "όλα ήταν ένα όνειρο-μια φαντασίωση του ήρωα". Κατά τα άλλα ήταν μια ομολογουμένως πολύ καλή σειρά. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Πάνω κάτω συμφωνώ μαζί σου. Είδα το πρώτο επεισόδιο και πίστευα ότι θα δούμε κάτι πολύ εντυπωσιακό. Τελικά το αποτέλεσμα ήταν όντως πολύ καλό, αλλά και εγώ δυσκολεύτηκα να φτάσω στο 4-5ο επεισόδιο. Το μεγάλο plot twist το spoil-αρε κάποιος εδώ μέσα και ξενέρωσα! Το καλό με το πως τελείωσε είναι ότι αφήνει πολύ περιθώριο για τη 2η σαιζόν, έχει ψωμί η υπόθεση αν σκεφτούμε το σημείο που σταμάτησε η 1η. Σίγουρα αξίζει παρότι αρκετά αργό στο πρώτο μισό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Καθόλου plot twist.. Οι περισσότεροι το είχαν καταλάβει από το δεύτερο - τρίτο επεισόδιο και μάλιστα οι δημιουργοί της σειράς πετουσαν συνέχεια σπόντες και δεν είχαν καμία διάθεση να είναι τόσο εντυπωσιακη η αποκάλυψη. Αυτό είναι κι ένα από τα ατου της σειράς.. δεν είναι καθόλου δήθεν και δεν προσπαθεί να αποκρυψει επίτηδες κάτι αλλά αφήνει τον τηλεθεατη να καταλήξει σε όλα τα συμπεράσματα μόνος του.. Επίσης θα διαφωνήσω με την κατάθλιψη γιατί μην ξεχνάμε για το τι άτομο είναι ο πρωταγωνιστής. Όλα τα βλέπουμε από την δική του ματιά (κατι που κάνει την σειρά να ξεχωρίζει).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 ! Το καλό με το πως τελείωσε είναι ότι αφήνει πολύ περιθώριο για τη 2η σαιζόν, έχει ψωμί η υπόθεση αν σκεφτούμε το σημείο που σταμάτησε η 1η. Σίγουρα αξίζει παρότι αρκετά αργό στο πρώτο μισό. Ακροβως αυτό. Συμφωνώ. Το τελος της πρώτης σεζόν μας δίνει μεγάλο βήμα για την επόμενη. Έχω κάνει 5 διαφορετικές ιστορίες στο μυαλό μου και γιαυτο μου αρέσει. Καθόλου plot twist.. Οι περισσότεροι το είχαν καταλάβει από το δεύτερο - τρίτο επεισόδιο και μάλιστα οι δημιουργοί της σειράς πετουσαν συνέχεια σπόντες και δεν είχαν καμία διάθεση να είναι τόσο εντυπωσιακη η αποκάλυψη. Αυτό είναι κι ένα από τα ατου της σειράς.. δεν είναι καθόλου δήθεν και δεν προσπαθεί να αποκρυψει επίτηδες κάτι αλλά αφήνει τον τηλεθεατη να καταλήξει σε όλα τα συμπεράσματα μόνος του.. Επίσης θα διαφωνήσω με την κατάθλιψη γιατί μην ξεχνάμε για το τι άτομο είναι ο πρωταγωνιστής. Όλα τα βλέπουμε από την δική του ματιά (κατι που κάνει την σειρά να ξεχωρίζει).. Και μαζί σου συμφωνώ. Το έργο ειναι σαν αληθινό. Μας βάζει μέσα στον πρωταγωνιστή μας δείχνει πως ειναι να εισαι εξαρτημένος απο κατι και πως βιώνει αυτή την κατάσταση ένας άνθρωπος. Και όντως πολλοί είχαν καταλάβει τι γίνεται απλα περίμεναμε να δούμε πως θα μας το δείξει η σειρά. Για εμένα η σειρά αξιζει και ειναι απο τις καλύτερες. Επίσης μου αρέσει πως όλα τα κόλπα χακινγκ κτλ ειναι αληθινά και δεν είδα αόρατες 3D οθόνες που της κουνάνε με τη σκέψη. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Η οθόνες που πέφτουν στυλ matrix και τον τυπα να λέει καλα μόλις μπήκα στο πενταγωνο! lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Τελείωσα την πρώτη σεζόν του Narcos. Φανταστική σειρά που προτείνεται σε όλους. Πολύ δυνατές ερμηνείς με τον Moura στον ρόλου του P. Escobar, προσεγμένο σενάριο (το οποίο δυστυχώς δεν πατάει και πολύ στην αληθινή ιστορία) και φανταστική σκηνοθεσία και φωτογραφία. Σίγουρα από τις καλύτερες σειρές τελευταία μαζί με GoT, Peaky Blinders κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Τελείωσα την πρώτη σεζόν του Narcos. Φανταστική σειρά που προτείνεται σε όλους. Πολύ δυνατές ερμηνείς με τον Moura στον ρόλου του P. Escobar, προσεγμένο σενάριο (το οποίο δυστυχώς δεν πατάει και πολύ στην αληθινή ιστορία) και φανταστική σκηνοθεσία και φωτογραφία. Σίγουρα από τις καλύτερες σειρές τελευταία μαζί με GoT, Peaky Blinders κλπ Αν και δε ξέρω την αληθινή ιστορία του εσκομπαρ, το είδα και μου άρεσε πολύ. Αλλά νομίζω όλες οι σειρές /ταινίες που είναι βιογραφίες έχουν κάποια στοιχεία από την αληθινή ιστορία και τις γεμίζουν με διάφορα για να πουλάει στο κοινό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Καθόλου plot twist.. Οι περισσότεροι το είχαν καταλάβει από το δεύτερο - τρίτο επεισόδιο και μάλιστα οι δημιουργοί της σειράς πετουσαν συνέχεια σπόντες και δεν είχαν καμία διάθεση να είναι τόσο εντυπωσιακη η αποκάλυψη. Αυτό είναι κι ένα από τα ατου της σειράς.. δεν είναι καθόλου δήθεν και δεν προσπαθεί να αποκρυψει επίτηδες κάτι αλλά αφήνει τον τηλεθεατη να καταλήξει σε όλα τα συμπεράσματα μόνος του.. Επίσης θα διαφωνήσω με την κατάθλιψη γιατί μην ξεχνάμε για το τι άτομο είναι ο πρωταγωνιστής. Όλα τα βλέπουμε από την δική του ματιά (κατι που κάνει την σειρά να ξεχωρίζει).. Δε μπορώ να πω ότι και εγώ δεν είχα υποψιαστεί κάτι. Άλλωστε το επεισόδιο που υποτίθεται τον ρίχνει από την αποβάθρα ήταν αρκετό για να σε βάλει σε υποψίες. Ήθελα όμως να μην πιστέψω ότι θα χρησιμοποιήσουν αυτό το - κάκιστο κατ'εμέ- τέχνασμα. Όσο για την κατάθλιψη, δεν έχει να κάνει με τον πρωταγωνιστή. Πολλοί πρωταγωνιστές σε πολλές σειρές έχουν τις δικές τους διαταραχές, ωστόσο δεν έμενε εκεί το πράγμα. Η ατμόσφαιρα της σειράς, ο τρόπος, το τόνος της φωνής και ο χρόνος που έκαναν για να μιλήσουν οι ηθοποιοί μεταξύ τους, τα χρώματα στους χώρους, η μουσική υπόκρουση...σχεδόν τα πάντα ήταν φτιαγμένα για να σε "ρίχνουν". Και δεν υπήρχε λόγος. Η ψυχολογική κατάσταση του ήρωα ήταν από μόνη της αρκετά βαριά, όλο το υπόλοιπο απλά ήταν υπερβολή κατ'εμέ. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatris Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 The last Panthers Σερβική μαφία Γαλλικό γκέτο Λονδίνο Ευρωπαϊκή σειρά αρκετά καλή ως τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Αν και δε ξέρω την αληθινή ιστορία του εσκομπαρ, το είδα και μου άρεσε πολύ. Αλλά νομίζω όλες οι σειρές /ταινίες που είναι βιογραφίες έχουν κάποια στοιχεία από την αληθινή ιστορία και τις γεμίζουν με διάφορα για να πουλάει στο κοινό.. Σαφώς και όλες οι βιογραφικές σειρές εμπεριέχουν στοιχεία φαντασίας. Δεν περιμένει κανείς να είναι πιστές στην βιογραφία του εκάστοτε χαρακτήρα. Κάποιες φορές μάλιστα έχουν μόνο μια μικρή ιδέα της βιογραφίας και απο κει και πέρα πλέκουν φανταστικές ιστορίες για να είναι και ενδιαφέρουσες. Πιο πολύ με δεικτικό τόνο το είπα μήπως και μπει κανείς στον κόπο να ρίξει μια ματιά στην βιογραφία του Escobar. Δεν περίμενα να μας πουν ότι η ίδια η C.I.A. συνεργαζόταν στον έλεγχο του εμπορίου των ναρκωτικών και διαφόρων άλλων καλών μέχρι να χαλάσει η συμφωνία και να την "τερματίσουν". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 The last Panthers Σερβική μαφία Γαλλικό γκέτο Λονδίνο Ευρωπαϊκή σειρά αρκετά καλή ως τωρα γιατι το βλεπω κολλημενο στις 9 Νοεμβριου; http://www.imdb.com/title/tt4075386/episodes?season=1&ref_=tt_eps_sn_1 μηπως κοπηκε; ή τελειωσε η σεζον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatris Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 γιατι το βλεπω κολλημενο στις 9 Νοεμβριου; http://www.imdb.com/title/tt4075386/episodes?season=1&ref_=tt_eps_sn_1 μηπως κοπηκε; ή τελειωσε η σεζον; Οι ημερομηνίες νομίζω είναι λάθος. Προσπάθησα να βγάλω άκρη στο σάιτ του καναλ πλας χωρίς επιτυχία. Πριν 5 ημέρες κυκλοφόρησε το 4. 2 επεισόδια ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Ξεκίνησα το House of cards και φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Καταπληκτική ερμηνία από τον K.Spacy. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι σε υψηλό επίπεδο και στα επόμενα επεισόδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 καποια στιγμη το ξεκινησα αλλα στο πρωτο επισοδειο, καπου στη μεση, βαρεθηκα και το εκλεισα. θα του δωσω ομως ξανα μια 2η ευκαιρια. επισης θελω να ξεκινησω καποια. αν εχει ολοκληρωθει θα ειναι καλη περιπτωση. σεζον 1, 2, καπου εκει. ή και παραπανω αρκει ν εχει 20/25λεπτα επισοδεια. οχι κωμωδιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts