skidrow Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Το Seinfeld, παιχτηκε 1989-98 και κατα τη γνωμη μου δεν κανει καθολου κοιλια! Το HIMYM μου αρεσε και μενα πολυ το χιουμορ του, αλλα οντως καπου 5η-6η σαιζον αρχιζει και χανει λιγο, αλλα και παλι οχι οσο το ΒΒΤ! Στην τελικη, μπορεις να τα δεις ολα μιας και ειναι μονο 20 λεπτα το επεισοδιο!:) Πίστεψε με αν μπορούσα, δεν θα καθόμουν να σας ζαλίζω. Δυστυχώς δεν έχω γρήγορο ίντερνετ σπίτι και ότι σειρά μου προτείνετε αναγκαστικά θα την στείλω σε φίλο. :p Θα το δω για το HIMYM και σίγουρα θα κοιτάξω και όλες τις άλλες σειρές που μου προτείνατε. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregacm Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Στο house of cards με ποιο chapter/επεισόδιο ξεκινάει το 2015 από την τρίτη σεζόν; Με το 27 (από 13 κάθε σαιζον). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian2004 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Θα το δω για το HIMYM και σίγουρα θα κοιτάξω και όλες τις άλλες σειρές που μου προτείνατε. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ! :D Μη το σκέφτεσαι για το HIMYM. Είναι σιγουράκι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blue_Cross Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Μη το σκέφτεσαι για το HIMYM. Είναι σιγουράκι ;) το How i met your mother ειναι καλη σειρα... την κατεβασα ειδα μεχρι και την αρχη του δευτερου κυκλου και την εσβησα... δεν μου αρεσει να βλεπω τετοιου ειδους σειρες στον υπολογιστη... απο την τηλεοραση μπορει και να την εβλεπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 το forever το έχει ξεκινήσει κανείς? Είμαι μόλις στο 3ο επεισόδειο και αναρωτιέμαι αν συνεχίζει έτσι και στα επόμενα ή γίνεται πιο ενδιαφέρον... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Είδα το Unbreakable Kimmy Schmidt, original σειρά του Netflix. Καλό. 13 επεισόδια είναι όποιος θέλει κάτι γρήγορο και ελαφρύ ας το τσεκάρει. Σε 2 μέρες το τελείωσα. Χωρίς ελληνικούς υπότιτλους πάντως. http://www.imdb.com/title/tt3339966/ Επίσης είδα και το Marvel's Agent Carter. Πάρα πολύ καλό. Έχει να κάνει με την πράκτορα Κάρτερ γύρω στο 1945 μετά το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, σε μία υπηρεσία που ήταν ο προκάτοχος της SHIELD ουσιαστικά. http://www.imdb.com/title/tt3475734/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Αυτό το καιρό ξεκίνησα και το house of Cards. Για όσους θέλουν μια γρήγορη σειρά με πολλά mind games και παιχνίδια εξουσίας είναι απίθανο. Επίσης το better call Saul πολύ καλό για όσους έχουν δει breaking bad. Γεμίζει κάποια από τα κενά που αφήνει η σειρά. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 The Shield. Από τις πιο καλογραμμένες σειρές (μαζί με το Sopranos και το Wire) της περασμένης δεκαετίας. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 The Shield. Από τις πιο καλογραμμένες σειρές (μαζί με το Sopranos και το Wire) της περασμένης δεκαετίας. σκεφτομαι να το δω,πρεπει οντως να ειναι καλο. Καλα το Sopranos εσπερνε λεμε ετσι? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Μετά από πρόταση φίλου, ξεκίνησα το Sons Of Anarchy. Καλό φαίνεται προς το παρόν. Έχει ενδιαφέρον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregacm Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Συμφωνω για Shield. Φοβερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 (edited) Η Kimmy Schmidt είναι απίστευτη σειρά :lol: Επίσης μια πολύ καλή που προτείνω είναι 12 Monkeys και κορυφή είναι και το Orphan Black. Edited April 2, 2015 by one_tree_hill Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kikk Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Για όποιον δεν το έχει δει εκπληκτική σειρά είναι το serlock (BBC) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Για όποιον δεν το έχει δει εκπληκτική σειρά είναι το serlock (BBC) Ισχύει όμως σταμάτησε στην τρίτη σεζόν ενώ κάτι είχαν πετάξει για συνέχισή. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregacm Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Κανονικα θα εχει 4η σαιζον. Απλα, λογω κινηματογραφικων υποχρεωσεων των πρωταγωνιστων, πηγαν λιγο πισω τα γυρισματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 το forever το έχει ξεκινήσει κανείς? Είμαι μόλις στο 3ο επεισόδειο και αναρωτιέμαι αν συνεχίζει έτσι και στα επόμενα ή γίνεται πιο ενδιαφέρον... To βλέπω εγω. Καλή σειρά. Ετσι ειναι και στα επόμενα επεισόδια με ενδιαφέρουσες πινελιές περι της αθανασίας του πρωταγωνιστή. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Χτες ξεκίνησα το Salem.καλή σειρά δείχνει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 the strain;;; καμια αποψη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 the strain;;; καμια αποψη; Πολύ ............... fake .Περνάει η ώρα όμως.Αν δεν εχεις κατι καλύτερο να δεις .. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Πολύ ............... fake .Περνάει η ώρα όμως.Αν δεν εχεις κατι καλύτερο να δεις .. :lol: εμένα μου άρεσε αρκετά πάντως.. το υπογράφει και ο guillermo del toro που προσωπικά είναι από τους αγαπημένους μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Η Kimmy Schmidt είναι απίστευτη σειρά :lol: Επίσης μια πολύ καλή που προτείνω είναι 12 Monkeys και κορυφή είναι και το Orphan Black. Απίστευτη δεν ξέρω, σίγουρα πάντως έχει το πιο κολλητικό intro theme! Unnnnbreakable! They're alive damn it!! :p Και η πρωταγωνίστρια είναι απλά too cute for words. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Την σειρά την πάντως την απογειώνει ο Titus! Pinot Noir χαχαχα :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Sons Of Anarchy. Όποιος δεν έχει δει τη σειρά, αξίζει να της δώσει την ευκαιρία!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolas193 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Ηouse of cards πολύ καλή σειρά κι όσο πάει γίνεται και καλύτερη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 The Americans, φοβερή σειρά που ανανεώθηκε για 4η σεζόν http://www.imdb.com/title/tt2149175/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts