Bayern Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 (edited) Μπράβο φίλε! Γύρισα κι εγώ την γλώσσα στα ιταλικά και μου εμφάνισε την εφαρμογή! Μπορείτε να δώσετε λινκ? Εγώ μπήκα σε μια άλλαξα της γλώσσες αλλά όλο την ίδια εφαρμογή έχει.... Δεν αλλάζει... Αυτό έχω.. Edit:Το βρήκα τελικά που ήταν! Edited January 3, 2016 by Bayern Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Άψογοι! Το πρόλαβα και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Στο app of the day έχει προσφορά το emoji keyboard απο 2,99€ δωρεάν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Τι χώρα εβαλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Αγγλικά είχα αλλά τώρα που γράφω έχει λήξει. Από το προηγούμενο σχόλιο μου απέμεναν 8 ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Και γω αγγλικά το είχα, αλλα δεν είδα το emoji keyboard. Αλλη εφαρμογή ειχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Σε καταλαβαίνω φίλε και σε εμένα το app of the day στην ίδια γλώσσα ρυθμισμένο, άλλη εφαρμογή δίνει στο κινητό και άλλη στο tablet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Minecraft :Story mode το έχει προσφορά 0,09€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Minecraft :Story mode το έχει προσφορά 0,09€ εδω και κανενα μηνα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 εδω και κανενα μηνα ;) Ααα σορρυ τότε! Απλά εκεί που κοιτούσα για να κατεβάσω κανένα παιχνίδι το είδα κι νόμιζα ήταν τώρα σε έκπτωση!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Είναι μόνο το επεισόδιο 1 Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Το myappfree που υπάρχει στα windows υπάρχει στο android και αν όχι υπάρχει καμιά εφαρμογή που να σου δίνει δωρεάν εφαρμογή κάθε μέρα. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Το myappfree που υπάρχει στα windows υπάρχει στο android και αν όχι υπάρχει καμιά εφαρμογή που να σου δίνει δωρεάν εφαρμογή κάθε μέρα. Υπαρχει ναι, δες και το AppGratis. Υπαρχει και το App of the day αλλα ολο χαζομαρες εδινε :mad: και το ξηλωσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Υπαρχει ναι, δες και το AppGratis. Υπαρχει και το App of the day αλλα ολο χαζομαρες εδινε :mad: και το ξηλωσα Το app of the day μέχρι και το Νοέμβριο έδινε κάθε τόσο εξαιρετικές εφαρμογές. Τελευταία, όμως, είχε γίνει σαχλαμάρα. Από εκεί πάντως πήρα δωρεάν το A better camera, Που είναι εξαιρετική εφαρμογή κάμερας. :D Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Το app of the day μέχρι και το Νοέμβριο έδινε κάθε τόσο εξαιρετικές εφαρμογές. Τελευταία, όμως, είχε γίνει σαχλαμάρα. Από εκεί πάντως πήρα δωρεάν το A better camera, Που είναι εξαιρετική εφαρμογή κάμερας. :D Ισχύει...... Τελευταία δίνει μόνο χαζομαρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Το myappfree που υπάρχει στα windows υπάρχει στο android και αν όχι υπάρχει καμιά εφαρμογή που να σου δίνει δωρεάν εφαρμογή κάθε μέρα. Amazon underground... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 (edited) Amazon underground... Καλημέρα. Στο underground έχει κάπου τις προσφορές της μέρας ή είναι όλες εκεί που λέει top free downloads? Edited January 12, 2016 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Amazon underground... Δεν δίνει Δωρεάν Κάθε μέρα. Έχει μαζεμένες Όλες τις Δωρεάν και κάποιες φορές (νομίζω Κάθε βδομάδα) προτείνει κάποιες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Δεν δίνει Δωρεάν Κάθε μέρα. Έχει μαζεμένες Όλες τις Δωρεάν και κάποιες φορές (νομίζω Κάθε βδομάδα) προτείνει κάποιες. Ναι λαθος διατυπωση δικη μου. Παλια εδινε καποιες φορες μαζεμενες καποιες εφαρμογες δωρεαν (που κανονικα ειναι επι πληρωμη). Τωρα το κανει καπως? Εννοω να φαινεται οτι ηταν επι πληρωμη.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Δεν δίνει Δωρεάν Κάθε μέρα. Έχει μαζεμένες Όλες τις Δωρεάν και κάποιες φορές (νομίζω Κάθε βδομάδα) προτείνει κάποιες. Το θέμα είναι ότι μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν , εφαρμογές πού είναι επί πληρωμή ;) Ναι λαθος διατυπωση δικη μου. Παλια εδινε καποιες φορες μαζεμενες καποιες εφαρμογες δωρεαν (που κανονικα ειναι επι πληρωμη). Τωρα το κανει καπως? Εννοω να φαινεται οτι ηταν επι πληρωμη.... Πρέπει να έχεις πρόσβαση στα underground apps. Άν δεν έχεις είναι λόγο ελληνικής διεύθυνσης. Ρίξε μια ματιά εδώ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6429691 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Παιδιά το Need for Speed Most Wanded σε προσφορά από 5 ευρώ στα 0.99! Μόλις το αγορά το ήθελα πολύ καιρό τώρα αυτό! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Παιδιά το Need for Speed Most Wanded σε προσφορά από 5 ευρώ στα 0.99! Μόλις το αγορά το ήθελα πολύ καιρό τώρα αυτό! :D Εγώ σήμερα που μπήκα λέει ότι έχει 0.10!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Εγώ σήμερα που μπήκα λέει ότι έχει 0.10!! ναι το κατεβασαν σημερα και αλλο -.- .... εγω το αγορασα χθες και την πατησα στα 0.99 (αλλα και παλι καλα ειναι απο τα 5 ευρω που ηθελε κανονικα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Επιτέλους μετά από καιρο, μια αξιόλογη δωρεάν εφαρμογή από το app of the day, το star walk 2 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vitotechnology.StarWalk2Free&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dstarwalk&pcampaignid=APPU_1_KQq1VviHOYeyadeemcAO Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Μπήκα στο Amazon underground πρόσφατα και δεν βρήκα ξεχωριστά όπως παλιά τις Δωρεάν εφαρμογές. Έχει αλλάξει κάτι; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts