Jump to content

[Android - προτάσεις] Εφαρμογές σε προσφορά

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπράβο φίλε! Γύρισα κι εγώ την γλώσσα στα ιταλικά και μου εμφάνισε την εφαρμογή!

Μπορείτε να δώσετε λινκ? Εγώ μπήκα σε μια άλλαξα της γλώσσες αλλά όλο την ίδια εφαρμογή έχει.... Δεν αλλάζει...

Αυτό έχω..

Edit:Το βρήκα τελικά που ήταν!

Edited by Bayern

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Στο app of the day έχει προσφορά το emoji keyboard απο 2,99€ δωρεάν!

Αγγλικά είχα αλλά τώρα που γράφω έχει λήξει. Από το προηγούμενο σχόλιο μου απέμεναν 8 ώρες.

Σε καταλαβαίνω φίλε και σε εμένα το app of the day στην ίδια γλώσσα ρυθμισμένο, άλλη εφαρμογή δίνει στο κινητό και άλλη στο tablet.

εδω και κανενα μηνα ;)

Ααα σορρυ τότε! Απλά εκεί που κοιτούσα για να κατεβάσω κανένα παιχνίδι το είδα κι νόμιζα ήταν τώρα σε έκπτωση!! :)

Το myappfree που υπάρχει στα windows υπάρχει στο android και αν όχι υπάρχει καμιά εφαρμογή που να σου δίνει δωρεάν εφαρμογή κάθε μέρα.
:respect:

Το myappfree που υπάρχει στα windows υπάρχει στο android και αν όχι υπάρχει καμιά εφαρμογή που να σου δίνει δωρεάν εφαρμογή κάθε μέρα.

Υπαρχει ναι, δες και το AppGratis. Υπαρχει και το App of the day αλλα ολο χαζομαρες εδινε :mad: και το ξηλωσα

Υπαρχει ναι, δες και το AppGratis. Υπαρχει και το App of the day αλλα ολο χαζομαρες εδινε :mad: και το ξηλωσα

Το app of the day μέχρι και το Νοέμβριο έδινε κάθε τόσο εξαιρετικές εφαρμογές. Τελευταία, όμως, είχε γίνει σαχλαμάρα. Από εκεί πάντως πήρα δωρεάν το A better camera, Που είναι εξαιρετική εφαρμογή κάμερας. :D

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Το app of the day μέχρι και το Νοέμβριο έδινε κάθε τόσο εξαιρετικές εφαρμογές. Τελευταία, όμως, είχε γίνει σαχλαμάρα. Από εκεί πάντως πήρα δωρεάν το A better camera, Που είναι εξαιρετική εφαρμογή κάμερας. :D

Ισχύει...... Τελευταία δίνει μόνο χαζομαρες

Amazon underground...

Amazon underground...

Καλημέρα. Στο underground έχει κάπου τις προσφορές της μέρας ή είναι όλες εκεί που λέει top free downloads?

Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

Amazon underground...

Δεν δίνει Δωρεάν Κάθε μέρα.

Έχει μαζεμένες Όλες τις Δωρεάν και κάποιες φορές (νομίζω Κάθε βδομάδα) προτείνει κάποιες.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Έχει μαζεμένες Όλες τις Δωρεάν και κάποιες φορές (νομίζω Κάθε βδομάδα) προτείνει κάποιες.

Ναι λαθος διατυπωση δικη μου. Παλια εδινε καποιες φορες μαζεμενες καποιες εφαρμογες δωρεαν (που κανονικα ειναι επι πληρωμη). Τωρα το κανει καπως? Εννοω να φαινεται οτι ηταν επι πληρωμη....

Φιλικά, Κατερίνα

Το θέμα είναι ότι μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν , εφαρμογές πού είναι επί πληρωμή ;)

Ναι λαθος διατυπωση δικη μου. Παλια εδινε καποιες φορες μαζεμενες καποιες εφαρμογες δωρεαν (που κανονικα ειναι επι πληρωμη). Τωρα το κανει καπως? Εννοω να φαινεται οτι ηταν επι πληρωμη....

Πρέπει να έχεις πρόσβαση στα underground apps.

Άν δεν έχεις είναι λόγο ελληνικής διεύθυνσης.

Ρίξε μια ματιά εδώ.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6429691

Παιδιά το Need for Speed Most Wanded σε προσφορά από 5 ευρώ στα 0.99! Μόλις το αγορά το ήθελα πολύ καιρό τώρα αυτό! :D

Παιδιά το Need for Speed Most Wanded σε προσφορά από 5 ευρώ στα 0.99! Μόλις το αγορά το ήθελα πολύ καιρό τώρα αυτό! :D

Εγώ σήμερα που μπήκα λέει ότι έχει 0.10!!

Εγώ σήμερα που μπήκα λέει ότι έχει 0.10!!

ναι το κατεβασαν σημερα και αλλο -.- .... εγω το αγορασα χθες και την πατησα στα 0.99 (αλλα και παλι καλα ειναι απο τα 5 ευρω που ηθελε κανονικα)

• 3 weeks later...
Επιτέλους μετά από καιρο, μια αξιόλογη δωρεάν εφαρμογή από το app of the day, το star walk 2 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vitotechnology.StarWalk2Free&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dstarwalk&pcampaignid=APPU_1_KQq1VviHOYeyadeemcAO
The day is my enemy, the night my friend

• 3 weeks later...

Μπήκα στο Amazon underground πρόσφατα και δεν βρήκα ξεχωριστά όπως παλιά τις Δωρεάν εφαρμογές.

Έχει αλλάξει κάτι;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Εφαρμογές σε προσφορά