tasosarillas Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Φίλε θα πάρει σίγουρα την 4.1 και σχεδόν σίγουρα και την 4.2 ! 'Ψαρεψα' την Asus λέγοντας πως είμαι developer και ότι χρειάζομαι την 4.2 για να εκτελέσω μια εφαρμογή και μου είπε τα παραπάνω... Μήπως τα παρά λες??? Όταν λες σ ειπε τα παραπάνω??? Ποιά παραπάνω??? Παράθεση asus padfone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeLS Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Παιδιά στο facebook μίλησα με κάποιον Bradley της Asus... Δεν μίλησα τηλεφωνικά γιατί ξέρω ότι τις περισσότερες φορές υπάρχει παραπληροφόρηση (σκόπιμη και μη). Ορίστε, ανέβασα και το screenshot από το κινητό... Παράθεση Phone : Lenovo Vibe P1 M Stock Tabs : MLS iQTab Atlas 7'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CKB Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Καπου ειχα διαβασει για Φεβρουαριο. Το ελπιζω διοτι το τηλεφωνο υστερει σε εμπειρια χρησης, βασει των δυνατοτητων του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas80 Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Παιδιά στο facebook μίλησα με κάποιον Bradley της Asus... Δεν μίλησα τηλεφωνικά γιατί ξέρω ότι τις περισσότερες φορές υπάρχει παραπληροφόρηση (σκόπιμη και μη). Ορίστε, ανέβασα και το screenshot από το κινητό... Ενθαρρυντική η απάντηση του τύπου. Κρίμα που δεν αναφέρει το πότε θα γίνει. Κρίνοντας όμως από το ότι η asus χρησιμοποιεί σχεδόν vanilla android θα έπρεπε ήδη να έχει δώσει 4.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosarillas Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Παιδιά στο facebook μίλησα με κάποιον Bradley της Asus... Δεν μίλησα τηλεφωνικά γιατί ξέρω ότι τις περισσότερες φορές υπάρχει παραπληροφόρηση (σκόπιμη και μη). Ορίστε, ανέβασα και το screenshot από το κινητό... ωραιος.....ειχα δει στο fb οτι η asus singapore k καποια αλλη ειπαν οτι θα παρει 4,1 αλλα για καποιο λογο δεν τους πιστευω..... Παράθεση asus padfone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Καπου ειχα διαβασει για Φεβρουαριο. Το ελπιζω διοτι το τηλεφωνο υστερει σε εμπειρια χρησης, βασει των δυνατοτητων του. Ετσι ακριβως;) Μεσα στον μηνα θα την εχετε παρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeLS Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Ετσι ακριβως;) Μεσα στον μηνα θα την εχετε παρει... Φίλε μπορείς να μας δώσεις τις πήγες; θέλω να την δω κι εγώ αυτή την είδηση! :D Παράθεση Phone : Lenovo Vibe P1 M Stock Tabs : MLS iQTab Atlas 7'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeLS Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 ωραιος.....ειχα δει στο fb οτι η asus singapore k καποια αλλη ειπαν οτι θα παρει 4,1 αλλα για καποιο λογο δεν τους πιστευω..... Φίλε αυτό το έχω αναφέρει (δες το screenshot που ανέβασα) . Δεν ξέρω τί παίζει με την Asus, *πάντως σίγουρα θα πάρει το update! Παράθεση Phone : Lenovo Vibe P1 M Stock Tabs : MLS iQTab Atlas 7'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Φίλε μπορείς να μας δώσεις τις πήγες; θέλω να την δω κι εγώ αυτή την είδηση! :D Ρωτησαμε την asus σαν padfone club και μας απαντησε το πρωτο τριμηνο του '13 με πιο πιθανη ημερομηνια μεσα στον φεβρουαριο. Αυτα...λιγη υπομονη και μικροτερη δυσπιστια δεν βλαπτει;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeLS Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 (edited) Ρωτησαμε την asus σαν padfone club και μας απαντησε το πρωτο τριμηνο του '13 με πιο πιθανη ημερομηνια μεσα στον φεβρουαριο. Αυτα...λιγη υπομονη και μικροτερη δυσπιστια δεν βλαπτει;) Ευχαριστώ φίλε, να είσαι καλά! Δεν υπάρχει δυσπιστία, απλώς έλεγα μήπως είχες κάποια πηγή ( site ) που εγώ δεν ήξερα! Αν μάθεις κάτι άλλο να μας ενημερώσεις αν μπορείς! ;) Υ. Γ. Για ποιο λόγο να μην υπάρχει υπομονή; Το Padfone πάει σφαίρα και το Station ικανοποιητικά! Με την 4.1 αν πάει και το Station σφαίρα με βλέπω να αλλάζω κινητό σε 3 χρόνια που θα πάω πανεπιστήμιο ( αν περάσω ) Edited January 29, 2013 by GeorgeLS Συμπλήρωση! Παράθεση Phone : Lenovo Vibe P1 M Stock Tabs : MLS iQTab Atlas 7'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas80 Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Ρωτησαμε την asus σαν padfone club και μας απαντησε το πρωτο τριμηνο του '13 με πιο πιθανη ημερομηνια μεσα στον φεβρουαριο. Αυτα...λιγη υπομονη και μικροτερη δυσπιστια δεν βλαπτει;) Το padfoneclub κάνει καλή δουλειά. Μπράβο στα παιδιά. Αλήθεια πόσα padfone να έχουν πουληθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Εγώ πάντως το έχω λιώσει παιδιά. Ειδικά το station με έχει βολέψει απίστευτα αυτή την περίοδο που δεν έχω pc. Στο μέλλον θα μου είναι δύσκολο να αλλάξω συσκευή αφού εκτός από τηλέφωνο θα πρέπει να αγοράσω και tablet. Που και πάλι δεν θα είναι το ίδιο αφού το γεγονός πως η συσκευή είναι ουσιαστικά μια έχει και αρκετά πλεονεκτήματα αφού δεν χρειάζεται να μεταφέρεις αρχεία κλπ. Άλλο ένα θετικό και η περίσσια μνήμη. 32GB και με δυνατότητα επέκτασης δεν είναι κάτι που βρίσκεις εύκολα πλέον. Όσον αφορά τις αναβαθμίσεις νομίζω θα τις πάρουμε μαζί με κάποια tablets της Asus. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makikp Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Παίδες το Padphone γίνεται wifi hotspot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Παίδες το Padphone γίνεται wifi hotspot? Ναι φίλε μου υπάρχει αντίστοιχη λειτουργία. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elprimero Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Τελικά βρήκες άκρη με το navigon????? Δεν εβγαλα άκρη, περασα αυτό που είχα και δεν το εμφανίζει σε ολόκληρη την οθόνη, περασα ενα άλλο δεν εχει ήχο και εχει και χαμηλή ανάλυση .... πολύ παράξενο. Ενα παιδι εχει βρει λύση αλλά δεν κατάφερα να βρω τις εκδόσεις που αναφέρει.... βάζει μια την βγάζει περνάει άλλη....κάνε μια αναζήτηση στο Google και θα δεις αναλυτικά τι κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosarillas Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 (edited) Δεν εβγαλα άκρη, περασα αυτό που είχα και δεν το εμφανίζει σε ολόκληρη την οθόνη, περασα ενα άλλο δεν εχει ήχο και εχει και χαμηλή ανάλυση .... πολύ παράξενο. Ενα παιδι εχει βρει λύση αλλά δεν κατάφερα να βρω τις εκδόσεις που αναφέρει.... βάζει μια την βγάζει περνάει άλλη....κάνε μια αναζήτηση στο Google και θα δεις αναλυτικά τι κάνει. Λοιπόν πήγαινε στο 4shared και γραψε navivon και κατέβασε τοNavigon_Europe_4.7.0_patched.apk δουλεύει μια χαρά....full screen και στο κιν κ ταμπλετ......αλλά για εμένα το sygic είναι καλύτερο.... αν και το καθένα έχει τά καλούδια του....... Edited January 30, 2013 by tasosarillas Παράθεση asus padfone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elprimero Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 (edited) Σε ευχαριστώ, θα το κατεβασω! Πολύ καλό και το sygic αλλά συνήθισα με το ναβιγκον! --------------- Το έβαλα αλλά πάλι δεν εχει ήχο, θέλει κάποια ρύθμιση? Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταιει... Edited January 30, 2013 by elprimero Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
draenar Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Πηρα και εγώ το κινητό πριν την πρωτοχρονιά απο multirama στα 270 μονο το κινητό. Αργότερα με λίγη γκρίνια και διπλωματία και το padfone station :p. Απόλυτα ευχαριστημένος, μου φαίνεται τέλειο προς το παρόν(πρώτο smartphone οπότε δεν μπορώ να εχω άποψη σε σχέση με αλλη συσκευή) Σκεφτόμουνα να αγοράσω θήκη πουγκί για το κινητό μιας και η θήκη σιλικόνης μου φαίνεται πως θα είναι άβολη αφου το βάζω συνέχεια στο station. Υπάρχει κάποια πρόταση για συμβατή θήκη απο ελληνικό κατάστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosarillas Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 (edited) Πηρα και εγώ το κινητό πριν την πρωτοχρονιά απο multirama στα 270 μονο το κινητό. Αργότερα με λίγη γκρίνια και διπλωματία και το padfone station :p. Απόλυτα ευχαριστημένος, μου φαίνεται τέλειο προς το παρόν(πρώτο smartphone οπότε δεν μπορώ να εχω άποψη σε σχέση με αλλη συσκευή) Σκεφτόμουνα να αγοράσω θήκη πουγκί για το κινητό μιας και η θήκη σιλικόνης μου φαίνεται πως θα είναι άβολη αφου το βάζω συνέχεια στο station. Υπάρχει κάποια πρόταση για συμβατή θήκη απο ελληνικό κατάστημα? δεν θα βρεις τπτ......εψαξα ολο το ιντερνετ στην ελλαδα.....ebay φιλε κ θα βρεις θηκη για το συγκεκριμενο κιν μονο μια.....εκτος αν παρεις καλτσα (ξερεις αυτες τις καποτες) πηγαινε 1-2 σελιδες πισω να δεις ποια πηρα εγω..... Σε ευχαριστώ, θα το κατεβασω! Πολύ καλό και το sygic αλλά συνήθισα με το ναβιγκον! --------------- Το έβαλα αλλά πάλι δεν εχει ήχο, θέλει κάποια ρύθμιση? Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταιει... οχι ρε φιλε δεν τ εκανα τπτ....ειχα τον κιν μεσα στο ταμπλετ οταν εκανα την εγκατασταση....το αφησα να κατεβασει χαρτες κανονικα κ πριν τρεξω την εφαρμογη εκανα μια επανακεινηση στο κιν κ ανοιξε μια χαρα....εσβησες το προηγουμενο ναβιγκον κανονικα???? τα πακετα οτι ειχε αφησει μεσα στο κιν????μου κανει εντυπωση..... Edited January 31, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση asus padfone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gharar Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Οπως γραφω και παραπανω εγω αγορασα απο Γερμανο μια θηκη πουγκι της Pierre Gardin δερματινη μαυρη που ειναι για το Galaxy SII και ταιριαζει αψογα με το κινητο. Αν και δεν το περιμενα με βολεψε πολυ! δεν θα βρεις τπτ......εψαξα ολο το ιντερνετ στην ελλαδα.....ebay φιλε κ θα βρεις θηκη για το συγκεκριμενο κιν μονο μια.....εκτος αν παρεις καλτσα (ξερεις αυτες τις καποτες) πηγαινε 1-2 σελιδες πισω να δεις ποια πηρα εγω..... Παράθεση ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΟ SITE ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elprimero Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Τελικά το εβγαλα το ξαναεβαλα εκανα πριν το ανοιξω επανεκίνηση όπως πρότεινες και ως δια μαγείας εχω ήχο στο ναβιγκον!! Ευχαριστώ! Η ανάλυση που βγάζει δεν είναι η καλύτερη που μπορεί, στο ραζρ ήταν καλύτερη, μάλλον είναι τά πλήκτρα στην οθόνη που επηρεάζουν παρόλα αυτα μια χαρά μπορεί να χρησιμοποιηθει, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gharar Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 μια που η κουβεντα ειναι γυρω απο συστηματα navi, εκανα εγκατασταση το iGO και λειτουργει κανονικα στο station αλλα δεν λειτουργει καθολου (ουτε καν ανοιγει) στο τηλεφωνο. Η εγκατασταση εγινε στο τηλεφωνο δηλ. δεν ηταν μεσα στο station. Εχει κανεις εξηγηση ή/και λυση γι αυτο? Ευχαριστω. Παράθεση ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΟ SITE ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosarillas Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 (edited) Τελικά το εβγαλα το ξαναεβαλα εκανα πριν το ανοιξω επανεκίνηση όπως πρότεινες και ως δια μαγείας εχω ήχο στο ναβιγκον!! Ευχαριστώ! Η ανάλυση που βγάζει δεν είναι η καλύτερη που μπορεί, στο ραζρ ήταν καλύτερη, μάλλον είναι τά πλήκτρα στην οθόνη που επηρεάζουν παρόλα αυτα μια χαρά μπορεί να χρησιμοποιηθει, ευχαριστώ. Ωραιος χαίρομαι που τά κατάφερες. Τώρα εγω σκέφτομαι το άλλο, αν είχες κάνει από την αρχή μια επανακινηση στις άλλες εκδοσης του ναβιγκον λες νά δούλευε??????????? μια που η κουβεντα ειναι γυρω απο συστηματα navi, εκανα εγκατασταση το iGO και λειτουργει κανονικα στο station αλλα δεν λειτουργει καθολου (ουτε καν ανοιγει) στο τηλεφωνο. Η εγκατασταση εγινε στο τηλεφωνο δηλ. δεν ηταν μεσα στο station. Εχει κανεις εξηγηση ή/και λυση γι αυτο? Ευχαριστω. Το igo youna λες???? Που βγάζει κάτι γιαπωνέζικα στο play store??? -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited January 31, 2013 by navi55 Παράθεση asus padfone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gharar Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 εννοω το igo myway , δες εδω http://www.igoandroid.com/ ,απ τα πιο γνωστα προγραμματα navi. Παράθεση ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΟ SITE ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isandman Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Πηρα και εγώ το κινητό πριν την πρωτοχρονιά απο multirama στα 270 μονο το κινητό. Αργότερα με λίγη γκρίνια και διπλωματία και το padfone station :p. Απόλυτα ευχαριστημένος, μου φαίνεται τέλειο προς το παρόν(πρώτο smartphone οπότε δεν μπορώ να εχω άποψη σε σχέση με αλλη συσκευή) Σκεφτόμουνα να αγοράσω θήκη πουγκί για το κινητό μιας και η θήκη σιλικόνης μου φαίνεται πως θα είναι άβολη αφου το βάζω συνέχεια στο station. Υπάρχει κάποια πρόταση για συμβατή θήκη απο ελληνικό κατάστημα? Θήκη κατασκευασμένη για το κινητό θα βρεις μόνο απο e-bay!Εγώ πήρα την παρακάτω και είμαι πολύ ευχαριστημένος! ΑΝ την είχε κανενα ελληνικό κατάστημα κανα 30ρικο θα την έδινε! http://viewitem.eim.ebay.gr/Heat-Setting-Case-Cover-For-Asus-Padfone--Stylus-Pen-E61X/261082879626/item?transId=1126694150016 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts