Jump to content

draenar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    74
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by draenar

  1. Εχει πάρει κανείς την spigen την θήκη που υπάρχει στο σκρουτζ να μας πει εντυπώσεις?
  2. Για όσους ενδιαφέρονται για γυαλί, της mofi είναι πολυ καλό, περιπου 6 ευρώ απο banggood. Κάθεται πολύ καλά και δεν έχει και το περίεργο το grid που εχουν αρκετά άλλα.
  3. Το πήρα και εγώ από public ξάνθη. Μου έκανε πολυ εντύπωση ότι ο πωλητής μου είπε ότι εχει 1 χρόνο εγγύηση για να μου πουλήσει 40 ευρώ την ασφάλεια οθόνης. Μετα στο ταμείο πάλι μου είπε η ταμείας ότι η απόδειξη είναι η εγγύηση 1 χρόνου. Τι είδους παραπλανητική τακτική ειναι αυτή?
  4. draenar

    Meizu M2 Note

    Διάβασε εδώ https://forum.xda-developers.com/meizu-mx/development/howto-flash-twrp-flash-cm-gapps-t3467516 τα additonal guides. Είτε πρέπει να κλειδώσεις τον bootloader ξανά ή να σβήσεις κάποια αρχεία απο το update.zip
  5. draenar

    Meizu M2 Note

    Εχει ανοίξει subforum στο xda για το κινητό. 1)Τα αρχεία για την rom και ενα fix για να μην κλείνει η εφαρμογή της κάμερας https://forum.xda-developers.com/devdb/project/?id=22940#downloads 2)Το twrp 3.1.1 κατέβασε το απο εδώ https://forum.xda-developers.com/devdb/project/?id=19269#downloads 3)Πρώτα πρέπει να κάνεις unlock τον bootloader και να περάσεις twrp. https://forum.xda-developers.com/meizu-mx/development/howto-flash-twrp-flash-cm-gapps-t3467516 Διάβασε το "Unlocking the bootloader", εκει που λέει "The full tutorial is here" "The unlock tool is here",έχει τα αρχεία και ενα tutorial σε word με εικόνες και όλα τα βήματα. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Αναφέρει ότι δεν λειτουργεί σε κινέζικα μοντέλα. Δεν ξέρω τι ισχύει με αυτό , απλα το τονίζω για να μην πάρω κάποιον στον λαιμό μου. 4)Για να περάσεις την rom υπάρχει αυτός ο οδηγός https://forum.xda-developers.com/meizu-m2-note/how-to/guide-how-to-install-root-lineage-os-14-t3702037 Κατέβασε τα google apps που προτείνει (pico) αλλιώς υπάρχει θέμα με την χωρητικότητα. Εγώ το έκανα μέχρι τα gapps, δεν πέρασα το dolby atmos. Απο bugs, για μένα μόνο αυτο με την κάμερα είχε, το οποίο φτιάχτηκε με το fix. Κάποιο αναφέρουν και θέμα με τον ήχο που σε μένα δεν προέκυψε, αλλα μάλλον γιαυτό περνάνε και το dolby atmos. Από θέμα απόδοσης, αν και κάνω πολυ απλή χρήση του κινητού, όσο έτρεχα την 6.1.0.0 με nova launcher είχα κάποια σκαλώματα, κάποιες εφαρμογές έκλειναν ή αργούσαν να ανοίξουν, το fb κλασσικά δεν λειτουργούσε. Στην lineage δεν υπάρχει τίποτα απο αυτά. Το κεντρικό κουμπί λειτουργεί κανονικά , με μόνη διαφορά ότι πλέον για να ανοίξεις το app switcher κρατάς πατημένο το κεντρικό κουμπί, δεν κάνει swipe up στο κάτω μέρος της οθόνης. Η μπαταρία προς το παρόν λίγο καλύτερη, μιας και λείπουν οι άχρηστες εφαρμογές του flyme που τρέχουν αναγκαστικά στο παρασκήνιο.
  6. draenar

    Meizu M2 Note

    Ναι η 19 έκδοση είναι με 7.1.2
  7. draenar

    Meizu M2 Note

    Πέρασα την lineage 14.1 , εκδοση 19 , και ως τώρα είναι εξαιρετική. Το κινητό λειτουργεί πολυ καλύτερα από την 6.1.0.0. Αναμένουμε να δούμε και την έκδοση με oreo στο μέλλον.
  8. draenar

    Meizu M2 Note

    Mary αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να δώσεις το Link με τον οδηγό που ακολούθησες για να περάσεις την lineage. Διάβασα κάποια πράγματα στο xda αλλά είδα οτι μπορεί να χρειαστούν κάποια patch για να φτιάξει η κάμερα, και όντας άσχετος με το περάσμα ρομ αποθαρρύνθηκα.
  9. draenar

    Meizu M2 Note

    η τελευταία έκδοση ότι χειρότερο. Άπειρο battery drain, crushαρουν οι εφαρμογές. Θυμάται κανείς ποια 5αρα είχε την καλύτερη μπαταρία?
  10. draenar

    Meizu M2 Note

    Νομίζω πως υπάρχουν αντίστοιχα κινητά με ίδιο επεξεργαστή στα 100 ευρώ αυτη τη στιγμή. Δεν αξίζει να αλλάξει την οθόνη για 90 ευρώ. Άλλη επιλογή ειναι αγορά οθόνης απο ebay και επισκευή απο κάποιον ηλεκτρονικό.
  11. draenar

    Meizu M2 Note

    Δυστυχώς μου παρουσιάστηκε και σε άλλες εφαρμογές , όπως το google keyboard, αν και το πιο εκνευριστικό ειναι η μπαταρία.
  12. draenar

    Meizu M2 Note

    Με τα bugs της 6 είναι λες και το κινητό πλέον έχει χαλάσει. Και το battery drain βελτιώθηκε ελάχιστα. Το facebook σταθερά κρασάρει. Ας το άφηναν στην 5 το κινητό, τι πετάνε και notification για beta και ξεγελάν κόσμο να τις βάλει...
  13. draenar

    Meizu M2 Note

    Εγώ χρησιμοποιώ τον smart launcher τον τελευταιο καιρό. Με βολεύει αρκετά αλλά διαφέρει απο τους κλασσικούς
  14. draenar

    Meizu M2 Note

    Και μενα με την 5αρα το κινητό πάει πολυ καλύτερα, ότι μικροlag υπήρχε εξαφανίστηκε, αλλά το led συνεχίζει να μην δουλεύει. Έχει βρει κανείς κάποια λύση?
  15. Τελωνείο δεν έχει σε αγορές απο το αμαζον. Τα μεταφορικά πρέπει να είναι κάπου στα 7-8 ευρώ.
  16. Θέλω να προχωρήσω στην αγορά του huawei honor 5x από αμαζον αγγλίας. http://www.amazon.co.uk/Honor-5x-5-5-Inch-SIM-Free-Smartphone/dp/B01AT487MO/ref=sr_1_10?s=electronics&ie=UTF8&qid=1456485278&sr=1-10&keywords=honor+5x Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω? Θα υπάρχουν ζητήματα με τις μπάντες ή την sim στην ελλάδα?
×
×
  • Create New...