LotusEater Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Παιδιά η δική μου συσκευή στο κουτί λέει SV, DA, NO, FI, IS. Καταλαβαίνω μόνο το ΝΟ (Νορβηγία) και το FI (Φινλανδία). Οι άλλες χώρες ποιες είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Παιδιά η δική μου συσκευή στο κουτί λέει SV, DA, NO, FI, IS. Καταλαβαίνω μόνο το ΝΟ (Νορβηγία) και το FI (Φινλανδία). Οι άλλες χώρες ποιες είναι? Σουηδια,Δανια,Ισλανδια. Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Παιδιά η δική μου συσκευή στο κουτί λέει SV, DA, NO, FI, IS. Καταλαβαίνω μόνο το ΝΟ (Νορβηγία) και το FI (Φινλανδία). Οι άλλες χώρες ποιες είναι? Λογικα ,Σουηδια Δανια Ισλανδια :wacko: Ουπς αρε Σακη :p Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimval86 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Λογικα ,Σουηδια Δανια Ισλανδια :wacko: Ουπς αρε Σακη :p Μπορεί και Σλοβακία αντί Σουηδία και Ισραήλ αντί Ισλανδία , αλλά ποια η σημασία , κάνεις ένα γκουγκλάρισμα και τα βρίσκεις όλλα μόνο με την έκδοση λογισμικού :)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Μπορεί και Σλοβακία αντί Σουηδία και Ισραήλ αντί Ισλανδία , αλλά ποια η σημασία , κάνεις ένα γκουγκλάρισμα και τα βρίσκεις όλλα μόνο με την έκδοση λογισμικού :)! Οχι ,ειναι σωστα τα παραπανω ,η Σονυ τα συνδεει γειτονικα τα μαρκετς προφανως κι οι αλλες εταιρειες Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Οχι ,ειναι σωστα τα παραπανω ,η Σονυ τα συνδεει γειτονικα τα μαρκετς προφανως κι οι αλλες εταιρειες Εξαλου το SV=Sverige,τα αρχικα δεν ειναι,-ισως-ειναι στανταρντ;) Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 εχει πεσει και η τιμη του αρκετα βλεπω.... παιρνει CM το κινητο σε 4.2.1? απο μπαταρια πως παει; ευχαριστω Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
houla Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Πανεμορφο κινητο, το πηρα για την γυναικα μου δωρο και παρολο το μεγεθος του το βολευτηκε μια χαρα. απο μπαταρια 1 μερα την εχει με νορμαλ χρηση, αλλα μου την εσπασε που δεν εχει αυτοματη φωτεινοτητα η οθονη. Επισης μονο 5 σελιδες εμπρος, δεν βρηκα καπου να βαλω και αλλες για περισσοτερα widgets. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Εγώ κατέβασα το Brightness Level απο το κατάστημα. Μπαίνει και widget στην αρχική οθόνη και ρυθμίζεις την φωτεινότητα όπως θες. Εγώ μεσα στο σπίτι και γενικα το βράδυ την βάζω στο 25% και την μέρα εξω η όταν βλέπω κανένα βίντεο στο 50%. Ετσι μου βγάζει μια μέρα με full χρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Πανεμορφο κινητο, το πηρα για την γυναικα μου δωρο και παρολο το μεγεθος του το βολευτηκε μια χαρα. απο μπαταρια 1 μερα την εχει με νορμαλ χρηση, αλλα μου την εσπασε που δεν εχει αυτοματη φωτεινοτητα η οθονη. Επισης μονο 5 σελιδες εμπρος, δεν βρηκα καπου να βαλω και αλλες για περισσοτερα widgets. Δεν μπαινουν αλλες στον μαμα launcher.. Κατεβασε καποιον αλλον. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Δεν μπαινουν αλλες στον μαμα launcher.. Κατεβασε καποιον αλλον. :) Ο νεος launcher εχει εως 7 οθονες http://www.xperiablog.net/2012/12/23/new-sony-xperia-home-launcher-version-5-1-s-0-0-leaks/ Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
houla Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Επίσης αυτό το 1gb ram που είναι; Αν προσθεσω την ram που καταναλωνουν τα διαφορα apps και υπηρεσιες και την ram που απομενει βγαινει ενα συνολο περιπου στα 700gb. Τα αλλα 300 που είναι; Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Δεσμευμένα από το λειτουργικό Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 παιδια ποια εκδοση εχει τωρα το κινητο? ευχαριστημενοι οι κατοχοι? απο καμερα? οθονη?κανενα θεμα με κιτρινιλα? μπαταρια? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Έκδοση android εννοείς? 4.0.4 και ακόμα κανένα νέο για jelly bean. Απλά ξέρουμε ότι κάποτε θα την πάρουμε. Η Οθόνη έχει χαμηλή θερμοκρασία χρώματος και έτσι το άσπρο της είναι πιο κίτρινο από άλλες συσκευές. Καμία σχέση όμως με τις κιτρινιλες του S αν αυτό εννοείς. Η μπαταρία βγάζει περίπου 5 ώρες συνεχόμενο browsing με WiFi με την φωτεινότητα στο 50%. Το gsmarena έβγαζε κοντά στις 6 ώρες αλλά με την συσκευή της at&t που έτρεχε 2.3.7. Μάλλον η ICS είναι πιο ενεργοβόρα. Η κάμερα την μέρα βγάζει τέλεια, το βράδυ απλά αξιοπρεπής. Εγώ γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η τιμή του ομως έχει ανέβει λίγο. Εγώ το πήρα στα 342. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
houla Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Η καμερα το βραδυ ειναι αξιοπρεπεστατη σωστα το εθεσες. Ειμαι σε bar και λεω να βγαλω κανα δυο φωτο χωρις φλας(μη ζαλιζω και τους γυρω). Αποτελεσμα? μια χαρα φωτογραφιες με θόρυβο βεβαια αλλα μια χαρα λεπτομερεστατες και φωτεινες. Φιλος με LG 4X HD παει να κανει το ιδιο. Αποτελεσμα μαυριλα, και εχει φρικαρει αλλαζει ρυθμισεις,δοκιμαζει αλλες αλλα παλι μαυριλα. Παει του χαλασα το βραδυ :p Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 καλημερα καλη εβδομαδα! σκεφτομαι και εγω να το παρω ετσι για να το δοκιμασω μια και οντως βρισκεται κατω απο 350Ε που πιστευω ειναι καλη τιμη για κινητο αυτης της δυναμικοτητας και φινιρισματος. Σε ιταλικο φορουμ που εχω διαβασει ολοι ειναι ενθουσιασμενοι αλλα πλεον περασαν στο Τ λογω καλυτερου επεξεργαστη.Ομως ειναι κατα 100Ε πιο ακριβο. Οσοι ομως εμειναν με αυτο δεν το αλλαζουν λογω ποιοτητας κατασκευης και οθονης την οποια θεωρουν κορυφαια. Πιστευω το κινητο ειναι μια πολυ καλη περιπτωση ειδικα με τις νεες τιμες και μια και θα παρει και την 4.1 τοτε μιλαμε για καλη επενδυση μια και στην 4.1 το ανδροιδ εχει φτασει σε κορυφαια επιπεδα ομαλοτητας. η 4.1 προβλεπεται μεσα στους επομενους μηνες αντε μεχρι το Μαρτιο. Το σκεφτομαι. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Τι διάφορα εχει το μοντέλο i με το h? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
houla Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Νομιζω το ενα ειναι 3g και το αλλο 4g, αλλα για αμερικανικες μπαντες 4g. Στην ελλαδα απο οσο ξερω δεν θα συνδεεται σε 4g δικτυα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Ψάχνοντας σε διάφορα forums πολλοί λένε για την τραγική μπαταρία του ΙΟΝ. Μάλιστα μερικοί λένε πως δεν αντέχει ούτε τρεις ώρες χρήση. Αυτά είναι τα δικά μου αποτελέσματα με τη φωτεινότητα στο 40% [ATTACH]29793[/ATTACH] [ATTACH]29794[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 (edited) Μου εβγαλε μια μικρη αναβαθμηση 1mb περιπου, ξερει κανεις τι ειναι ? Επισης, ρουταρισμα στην 4.0.4 υπαρχει ? τυπου one-click. Edited February 8, 2013 by Roccat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspe Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Μου εβγαλε μια μικρη αναβαθμηση 1mb περιπου, ξερει κανεις τι ειναι ? Επισης, ρουταρισμα στην 4.0.4 υπαρχει ? τυπου one-click. Μπορει να ειναι ο νεος home launcher. Ροοτ σε πια εκδοση ακριβως firmware? Απ'οσο ξερω μονο η τελευταια εκδοση 6.1.Ε.3.7 δεν γινεται με one - click. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 6.1.E.1.20 ειναι η εκδοση που εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspe Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Δοκιμασε λοιπον αυτο για root http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 (edited) Το εχει δοκιμασει κανεις ? ή θα φαμε καμια πικρα ? υpdate: it works :)...... εχει πεσει ενα παγωμα στις διεργασιες, αλλο πραγμα.... χαχαχαχαχ Edited February 12, 2013 by Roccat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts