Jump to content

Sony Xperia™ Ion

xtrmsnpr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά η δική μου συσκευή στο κουτί λέει SV, DA, NO, FI, IS. Καταλαβαίνω μόνο το ΝΟ (Νορβηγία) και το FI (Φινλανδία). Οι άλλες χώρες ποιες είναι?

• Απαντήσεις 223
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά η δική μου συσκευή στο κουτί λέει SV, DA, NO, FI, IS. Καταλαβαίνω μόνο το ΝΟ (Νορβηγία) και το FI (Φινλανδία). Οι άλλες χώρες ποιες είναι?

Σουηδια,Δανια,Ισλανδια.

sks13 :alien:

Λογικα ,Σουηδια Δανια Ισλανδια :wacko:

Ουπς αρε Σακη :p

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Λογικα ,Σουηδια Δανια Ισλανδια :wacko:

Ουπς αρε Σακη :p

Μπορεί και Σλοβακία αντί Σουηδία και Ισραήλ αντί Ισλανδία , αλλά ποια η σημασία , κάνεις ένα γκουγκλάρισμα και τα βρίσκεις όλλα μόνο με την έκδοση λογισμικού :)!

Μπορεί και Σλοβακία αντί Σουηδία και Ισραήλ αντί Ισλανδία , αλλά ποια η σημασία , κάνεις ένα γκουγκλάρισμα και τα βρίσκεις όλλα μόνο με την έκδοση λογισμικού :)!

Οχι ,ειναι σωστα τα παραπανω ,η Σονυ τα συνδεει γειτονικα τα μαρκετς προφανως κι οι αλλες εταιρειες

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

Οχι ,ειναι σωστα τα παραπανω ,η Σονυ τα συνδεει γειτονικα τα μαρκετς προφανως κι οι αλλες εταιρειες

Εξαλου το SV=Sverige,τα αρχικα δεν ειναι,-ισως-ειναι στανταρντ;)

sks13 :alien:

εχει πεσει και η τιμη του αρκετα βλεπω....

παιρνει CM το κινητο σε 4.2.1?

απο μπαταρια πως παει;

ευχαριστω

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Πανεμορφο κινητο, το πηρα για την γυναικα μου δωρο και παρολο το μεγεθος του το βολευτηκε μια χαρα.

απο μπαταρια 1 μερα την εχει με νορμαλ χρηση, αλλα μου την εσπασε που δεν εχει αυτοματη φωτεινοτητα η οθονη.

Επισης μονο 5 σελιδες εμπρος, δεν βρηκα καπου να βαλω και αλλες για περισσοτερα widgets.

:ninja:

Εγώ κατέβασα το Brightness Level απο το κατάστημα. Μπαίνει και widget στην αρχική οθόνη και ρυθμίζεις την φωτεινότητα όπως θες. Εγώ μεσα στο σπίτι και γενικα το βράδυ την βάζω στο 25% και την μέρα εξω η όταν βλέπω κανένα βίντεο στο 50%. Ετσι μου βγάζει μια μέρα με full χρηση.

Πανεμορφο κινητο, το πηρα για την γυναικα μου δωρο και παρολο το μεγεθος του το βολευτηκε μια χαρα.

απο μπαταρια 1 μερα την εχει με νορμαλ χρηση, αλλα μου την εσπασε που δεν εχει αυτοματη φωτεινοτητα η οθονη.

Επισης μονο 5 σελιδες εμπρος, δεν βρηκα καπου να βαλω και αλλες για περισσοτερα widgets.

Δεν μπαινουν αλλες στον μαμα launcher.. Κατεβασε καποιον αλλον. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν μπαινουν αλλες στον μαμα launcher.. Κατεβασε καποιον αλλον. :)

Ο νεος launcher εχει εως 7 οθονες

http://www.xperiablog.net/2012/12/23/new-sony-xperia-home-launcher-version-5-1-s-0-0-leaks/

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

Επίσης αυτό το 1gb ram που είναι;

Αν προσθεσω την ram που καταναλωνουν τα διαφορα apps και υπηρεσιες και την ram που απομενει βγαινει ενα συνολο περιπου στα 700gb. Τα αλλα 300 που είναι;

παιδια ποια εκδοση εχει τωρα το κινητο?

ευχαριστημενοι οι κατοχοι?

απο καμερα?

οθονη?κανενα θεμα με κιτρινιλα?

μπαταρια?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Έκδοση android εννοείς? 4.0.4 και ακόμα κανένα νέο για jelly bean. Απλά ξέρουμε ότι κάποτε θα την πάρουμε. Η Οθόνη έχει χαμηλή θερμοκρασία χρώματος και έτσι το άσπρο της είναι πιο κίτρινο από άλλες συσκευές. Καμία σχέση όμως με τις κιτρινιλες του S αν αυτό εννοείς. Η μπαταρία βγάζει περίπου 5 ώρες συνεχόμενο browsing με WiFi με την φωτεινότητα στο 50%. Το gsmarena έβγαζε κοντά στις 6 ώρες αλλά με την συσκευή της at&t που έτρεχε 2.3.7. Μάλλον η ICS είναι πιο ενεργοβόρα. Η κάμερα την μέρα βγάζει τέλεια, το βράδυ απλά αξιοπρεπής. Εγώ γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η τιμή του ομως έχει ανέβει λίγο. Εγώ το πήρα στα 342.

Η καμερα το βραδυ ειναι αξιοπρεπεστατη σωστα το εθεσες.

Ειμαι σε bar και λεω να βγαλω κανα δυο φωτο χωρις φλας(μη ζαλιζω και τους γυρω).

Αποτελεσμα? μια χαρα φωτογραφιες με θόρυβο βεβαια αλλα μια χαρα λεπτομερεστατες και φωτεινες.

Φιλος με LG 4X HD παει να κανει το ιδιο.

Αποτελεσμα μαυριλα, και εχει φρικαρει αλλαζει ρυθμισεις,δοκιμαζει αλλες αλλα παλι μαυριλα. Παει του χαλασα το βραδυ :p

καλημερα καλη εβδομαδα!

σκεφτομαι και εγω να το παρω ετσι για να το δοκιμασω μια και οντως βρισκεται κατω απο 350Ε που πιστευω ειναι καλη τιμη για κινητο αυτης της δυναμικοτητας και φινιρισματος.

Σε ιταλικο φορουμ που εχω διαβασει ολοι ειναι ενθουσιασμενοι αλλα πλεον περασαν στο Τ λογω καλυτερου επεξεργαστη.Ομως ειναι κατα 100Ε πιο ακριβο.

Οσοι ομως εμειναν με αυτο δεν το αλλαζουν λογω ποιοτητας κατασκευης και οθονης την οποια θεωρουν κορυφαια.

Πιστευω το κινητο ειναι μια πολυ καλη περιπτωση ειδικα με τις νεες τιμες και μια και θα παρει και την 4.1 τοτε μιλαμε για καλη επενδυση μια και στην 4.1 το ανδροιδ εχει φτασει σε κορυφαια επιπεδα ομαλοτητας.

η 4.1 προβλεπεται μεσα στους επομενους μηνες αντε μεχρι το Μαρτιο.

Το σκεφτομαι.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Τι διάφορα εχει το μοντέλο i με το h?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Νομιζω το ενα ειναι 3g και το αλλο 4g, αλλα για αμερικανικες μπαντες 4g.

Στην ελλαδα απο οσο ξερω δεν θα συνδεεται σε 4g δικτυα.

• 3 weeks later...

Ψάχνοντας σε διάφορα forums πολλοί λένε για την τραγική μπαταρία του ΙΟΝ. Μάλιστα μερικοί λένε πως δεν αντέχει ούτε τρεις ώρες χρήση. Αυτά είναι τα δικά μου αποτελέσματα με τη φωτεινότητα στο 40%

[ATTACH]29793[/ATTACH]

[ATTACH]29794[/ATTACH]

Μου εβγαλε μια μικρη αναβαθμηση 1mb περιπου, ξερει κανεις τι ειναι ?

Επισης, ρουταρισμα στην 4.0.4 υπαρχει ? τυπου one-click.

Edited by Roccat

Μου εβγαλε μια μικρη αναβαθμηση 1mb περιπου, ξερει κανεις τι ειναι ?

Επισης, ρουταρισμα στην 4.0.4 υπαρχει ? τυπου one-click.

Μπορει να ειναι ο νεος home launcher.

Ροοτ σε πια εκδοση ακριβως firmware? Απ'οσο ξερω μονο η τελευταια εκδοση 6.1.Ε.3.7 δεν γινεται με one - click.

Το εχει δοκιμασει κανεις ? ή θα φαμε καμια πικρα ?

υpdate: it works :)......

εχει πεσει ενα παγωμα στις διεργασιες, αλλο πραγμα.... χαχαχαχαχ

Edited by Roccat

• The title was changed to Sony Xperia™ Ion