Dimitris_Sg Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Απαξ και ξεκλειδωσεις μια φορα τον ΒL δεν μπορεις να κανεις αναβαθμιση με το pc companion. Μπορεις να τον ξανακλειδωσεις αλλα τα DRM keys εχουν χαθει και δεν γινεται κατι. Η εγγυηση παυει να ισχυει και τα service points σε περιπτωση που τους το πας για καποια βλαβη στο επιστρεφουν ανεπισκευαστο αφου πληρωσεις την ελαχιστη χρεωση. Οποτε πριν προχωρησετε σε τετοια ενεργεια αναλογιστητε τα υπερ και τα κατα. Και σας το λεω εγω που ναι εχω ξεκλειδωσει ΒL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismarine Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Εχει τον ASTRO File Manager.Για δες καλυτερα.Καπου σου ξεφυγε! στο δικό μου δεν το έχει όσο και αν το έψαξα !! υπάρχει περίπτωση να είναι branded cosmote ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Απαξ και ξεκλειδωσεις μια φορα τον ΒL δεν μπορεις να κανεις αναβαθμιση με το pc companion. Μπορεις να τον ξανακλειδωσεις αλλα τα DRM keys εχουν χαθει και δεν γινεται κατι. Η εγγυηση παυει να ισχυει και τα service points σε περιπτωση που τους το πας για καποια βλαβη στο επιστρεφουν ανεπισκευαστο αφου πληρωσεις την ελαχιστη χρεωση. Οποτε πριν προχωρησετε σε τετοια ενεργεια αναλογιστητε τα υπερ και τα κατα. Και σας το λεω εγω που ναι εχω ξεκλειδωσει ΒL.Νομίζω ότι αν ξανακλειδώσεις τον bootloader μπορείς να κάνεις κανονικά αναβάθμιση μέσω pc companion παρόλο που έχουν χαθεί τα DRM keys. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epag Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Μπορω να κανω root χωρις να ξεκλειδωσω boot loader? Χανω εγγυηση με το root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 (edited) http://www.xperiablog.net/2012/09/14/new-root-method-for-xperia-nxt-series-on-ics-locked-bootloaders-too/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter Ισχυει για ολη τη σειρα NXT :thanks: Κάτι έκανα εγώ αλλά δεν είναι αυτό που εννοείς!!! :p Enjoy!!! :) :thanks: Μπορω να κανω root χωρις να ξεκλειδωσω boot loader? Χανω εγγυηση με το root? Μας ενημερωσε ο konstantinoslp και ο zxr μας τα εγραψε στα Ελληνικα. Δεν χανεις την εγγυηση αρκει να ξαναφλασαρες με sus. Edited September 20, 2012 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Νομίζω ότι αν ξανακλειδώσεις τον bootloader μπορείς να κάνεις κανονικά αναβάθμιση μέσω pc companion παρόλο που έχουν χαθεί τα DRM keys. Κανονικά και με το νόμο, αλλά έχεις θέμα αν έχεις διαγράψει εφαρμογές. Τότε είναι που σου βγάζει το μήνυμα για το τροποποιημενο λογισμικό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epag Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Ειμαι νεος κατοχος του κινητου. Εβγαλα το screen protector και παρατηρω ενα grid πανω στην οθονη. Φαινεται πιο ευκολα οταν ειναι κλειστη. Το εχει και σε εσας και τι ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Ειμαι νεος κατοχος του κινητου. Εβγαλα το screen protector και παρατηρω ενα grid πανω στην οθονη. Φαινεται πιο ευκολα οταν ειναι κλειστη. Το εχει και σε εσας και τι ειναι;Οι αισθητήρες αφής, φαίνονται και σε μένα όταν κοιτάω την οθόνη σε δυνατό φως υπό συγκεκριμένη γωνία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yaris1_0 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Μια ερώτηση..Ποιο ειναι το τελευταίο firmware που έχει βγει???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Μια ερώτηση..Ποιο ειναι το τελευταίο firmware που έχει βγει????6.1.A.2.45 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redsky Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Κανονικά και με το νόμο, αλλά έχεις θέμα αν έχεις διαγράψει εφαρμογές. Τότε είναι που σου βγάζει το μήνυμα για το τροποποιημενο λογισμικό. Εγω οσες φορες προσπαθησα να κανω update με unlock bootloader ποτε δεν το καταφερα, παντα μου εβγαζε μυνημα για τροποποιημενο λογισμικο, ειτε με το pc companion ειτε με το seus... Παράθεση Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή... Μωρό μου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 ξερει κανεις ποιο θεωρηται καλυτερο,,το ναβιγκον ι το αι γκοου ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 ξερει κανεις ποιο θεωρηται καλυτερο,,το ναβιγκον ι το αι γκοου ; Σ’αυτο φίλε μου δεν υπάρχει μια μόνο απάντηση . καθώς σχετίζεται με την εμπειρία που έχει ο κάθε χρήστης από το εκάστοτε πρόγραμμα πλοήγησης . εγώ ας πούμε, όπου κι αν έχω χρησιμοποιήσει το navigon ( εντος και εκτός Ελλάδας) με χει βγάλει ασπροπρόσωπο . το igo αντίθετα , μου έχει κάνει λαθάκια στις δρομολογήσεις (σε διαδρομές που γνωρίζω). Αυτά από μένα. Πάντως και τα δυο είναι πολύ καλά προγράμματα … Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Εγω χρησημοποιω το sygic το παλιο Aura. Ειναι μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epag Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Αυτη ηταν η χρηση της μπαταριας μου σημερα. Τοσο βαρια καταναλωση εχει η οθονη; Εχω απενεργοποιησει το bravia με φωτεινοτητα 25%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Καταναλωνει πολυ η οθονη. Εχω custom ROM jb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Αυτη ηταν η χρηση της μπαταριας μου σημερα. Τοσο βαρια καταναλωση εχει η οθονη; Εχω απενεργοποιησει το bravia με φωτεινοτητα 25%. Αυτο το media server τι ειναι??Εμενα αυτο μου τρωει 15%!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Καταναλώνει το bravia engine οταν είναι ενεργό χωρίς να βλέπουμε video κλπ?Περίεργο μου φαίνεται.. Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_lo Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Γεια σε ολους, Για οποιον φιλο/φιλη αντιμετωπισει προβλημα με το ηχειο του ακουστικου και το πισω ηχειο (αν ξαφνικα σταματησουν να λειτουργουν) να δοκιμασει για αρχη να βαλει/βγαλει μερικες φορες το βυσμα των ακουστικων. Αποτι φαινεται υπαρχει ενας εσωτερικος διακοπτης ο οποιος κολλαει μερικες φορες και το κινητο νομιζει οτι εχει "κουμπωμενα" τα ακουστικα. Δυστυχως το καταλαβα μετα απο επανεγκατασταση του φιρμ.. αλλα παλι καλα γλυτωσα απο το (τζαμπα) σερβις!:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 στα ακουστικα, το τζαμακι εκει στο μικροφωνο ειναι κατι; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiwrgosSketos Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Aπο προχθές ειμαι κι εγω κατοχος ενος λευκου Xperia S. Ολα καλα εκτος απο ένα θεμα που εχω. Ενεργοποιω τα δεδομενα αλλα δεν κανει τιποτα, ουτε εικονειδιακι εμφανιζεται δίπλα στη κεραια ουτε ιντερνετ μπαινει!! Δυο περιπτωσεις σκεφτομαι: α) Επειδη εστησα ολο το κινητο, ρυθμισεις, εφαρμογες κλπ χωρις να εχει sim μεσα κατι του εκατσε στραβα ή β) Επειδη την εκοψα εγω την sim και πηρα και λιγο απο το μεταλο της φταει αυτο! (επειδη ειναι cosmote 2σε1 δεν υπαρχει micro για να την παραγγελνα) Ξερει κανεις? Παράθεση Αναγνώστης εποχής Unwired... με wap :P 2001-Σήμερα :Ericsson T68m, Sony Ericsson K700, Sony Ericsson P1i, HTC Wildfire, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S5, Lenovo K3 Note, Xiaomi RN2 Prime / Cube iWork10 flagship dual OS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Aπο προχθές ειμαι κι εγω κατοχος ενος λευκου Xperia S. Ολα καλα εκτος απο ένα θεμα που εχω. Ενεργοποιω τα δεδομενα αλλα δεν κανει τιποτα, ουτε εικονειδιακι εμφανιζεται δίπλα στη κεραια ουτε ιντερνετ μπαινει!! Δυο περιπτωσεις σκεφτομαι: α) Επειδη εστησα ολο το κινητο, ρυθμισεις, εφαρμογες κλπ χωρις να εχει sim μεσα κατι του εκατσε στραβα ή β) Επειδη την εκοψα εγω την sim και πηρα και λιγο απο το μεταλο της φταει αυτο! (επειδη ειναι cosmote 2σε1 δεν υπαρχει micro για να την παραγγελνα) Ξερει κανεις? Τις ρυθμισεις τις εχεις να φανταστω.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiwrgosSketos Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 (edited) εεε, ισως οχι... δεν θυμομουν οτι χρειαζεται καποιες ρυθμισεις (οπως παλια το WAP) Πως τις βρισκω για κοσμοτε αν το εχεις ευκολο? (αν και ηδη ψαχνω στο site της) Edited September 23, 2012 by GiwrgosSketos Παράθεση Αναγνώστης εποχής Unwired... με wap :P 2001-Σήμερα :Ericsson T68m, Sony Ericsson K700, Sony Ericsson P1i, HTC Wildfire, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S5, Lenovo K3 Note, Xiaomi RN2 Prime / Cube iWork10 flagship dual OS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 εεε, ισως οχι... δεν θυμομουν οτι χρειαζεται καποιες ρυθμισεις (οπως παλια το WAP) Πως τις βρισκω για κοσμοτε αν το εχεις ευκολο? (αν και ηδη ψαχνω στο site της) Για δες εδω Εναλλακτικα λες στην κοσμοτε να σου τις στειλει..;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiwrgosSketos Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Οκ! Σ'ευχαριστω πολυ!! Το ειχα ξεχασει για τις ρυθμισεις κι ειχα ξενερωσει που δεν δουλευαν τα δεδομενα. Παράθεση Αναγνώστης εποχής Unwired... με wap :P 2001-Σήμερα :Ericsson T68m, Sony Ericsson K700, Sony Ericsson P1i, HTC Wildfire, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S5, Lenovo K3 Note, Xiaomi RN2 Prime / Cube iWork10 flagship dual OS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts