Jump to content

Dimitris_Sg

Members
  • Δημοσιεύσεις

    78
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Dimitris_Sg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Χρονια πολλα απο ενα σιωπηλο και ολιγομιλητο μελος !!:cool:
  2. web.session ειναι το apn για καρτοιντερνετ. Για συμβολαιο πρεπει να δουλευει το internet ή χωρις τιποτα. Κανε δοκιμες. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχει σχεση με τις ρυθμισεις για τα smartphones. Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις την sim και στο κινητο σου χωρις τη δυνατοτητα κλησεων, βαζοντας το σωστο apn.
  3. παιδια ληγει το συμβολαιο μου της κοσμοτε και εχω αποφασισει να παω προς vodafone μερια. Θελω τη γνωμη σας. Θα παρω τη vodafone για να κανω φορητοτητα στο συμβολαιο red 3 το οποιο χωρις συσκευη βγαινει στα 84 ευρω. Μπορουν να μου κανουν καμια επιπλεον προσφορα? Ακουω εδω μεσα για κατι τρελες εκπτωσεις οταν προκειται για φορητοτητα. Ειναι εφικτο λετε? Δεν θελω επιδοτηση συσκευης το τονιζω.
  4. Dimitris_Sg

    Sony Xperia S

    Παιδια εχω μια σημαντικη πληροφορια. Η sony εδωσε οδηγια στα service, εγω ξερω σιγουρα για την arvato, να επισκευαζει πλεον συσκευες εντος εε και οχι μονο ελληνικες καθως και επισης συσκευες με ξεκλειδωτο bootloader και τροποποιημενο λογισμικο. Το μονο που δεν αναλαμβανει ειναι η αναβαθμιση λογισμικου. Επειδη ημουνα παθων (αλλαγη οθονης, γερμανικο imei) και το ειχα γραψει παλιοτερα οτι δεχεται μονο ελληνικης εισαγωγης και οχι πειραγμενα, τωρα με ειδοποιησαν οτι καλυπτομαι επισημα. :-) Υ.Σ. Για να ειμαστε ρεαλιστες ομως αν καποιος παει με φουρνισμενο επεξεργαστη επειδη εκανε overclock στα 2.5ghz δεν νομιζω να εχει απαιτηση να του το επισκευασουν....
  5. Το βρηκα απο αγγελια σε γειτονικο forum. Και ψαχνοντας επιμονα σε ολο το web βρηκα καινουργια original μπαταρια γιατι η δικια του τα ειχε φτυσει. :D Λογικα δεν ηταν refurbished για το πορτακι ειχε μολις 700 και κατι ανοιγοκλεισιματα
  6. Να και το δικο μου Τ39m σε κατασταση βιτρινας! http://imageshack.us/a/img827/4489/dsc0004iv.jpg http://imageshack.us/a/img28/4316/dsc0002uz.jpg
  7. Καλεστε το 13838 και θα εχετε για ενα διημερο μεχρι 30/10 1500 λεπτα προς ολους. Επισης για μια ημερα της επιλογης σας θα εχετε αλλα 1500 λεπτα. Το ενεργοποιησα σημερα.
  8. Dimitris_Sg

    Sony Xperia S

    Απαξ και ξεκλειδωσεις μια φορα τον ΒL δεν μπορεις να κανεις αναβαθμιση με το pc companion. Μπορεις να τον ξανακλειδωσεις αλλα τα DRM keys εχουν χαθει και δεν γινεται κατι. Η εγγυηση παυει να ισχυει και τα service points σε περιπτωση που τους το πας για καποια βλαβη στο επιστρεφουν ανεπισκευαστο αφου πληρωσεις την ελαχιστη χρεωση. Οποτε πριν προχωρησετε σε τετοια ενεργεια αναλογιστητε τα υπερ και τα κατα. Και σας το λεω εγω που ναι εχω ξεκλειδωσει ΒL.
  9. Dimitris_Sg

    Sony Xperia S

    Που βρισκεται το σερβις της σονυ στην αθηνα? Θελω να παω και εγω για αντικατασταση οθονης. Οσοι την εχετε αλλαξει ειναι οκ?
  10. Dimitris_Sg

    Sony Xperia S

    Κομπλε εισαι. Δεν χρειαζεται να τα αλλαξεις δεν παθαινουν τπτ με τον καιρο! Εκτος αν τους κανεις καμια γρατζουνια και δεν θες να την βλεπεις! Παρε και ενα hdmi καλωδιο! Μπορει να πετυχεις συσκευασια που δεν εχει μεσα. Βαζεις απο τη μια το φλασακι με τις ταινιες σου, συνδεεις απο την αλλη το hdmi στην τηλεοραση και εισαι αρχοντας. Ουτε υπολογιστη δεν θες!
  11. Dimitris_Sg

    Sony Xperia S

    Ωραια θα σου πω εγω τι θα εκανα στη θεση σου να σε ξεμπερδεψω! Θα επαιρνα πρωτα την δερματινη μαυρη ( γιατι εχουμε το ασπρο κινητο μην εχουμε και αγχος για τη θηκη αν θα λερωνει ευκολα). Για τo case: Η σιλικονη απορροφα καλυτερα τους κραδασμους αλλα υστερει σε εμφανιση. Επισης αλλο ενα πλεονεκτημα ειναι οτι δεν αφηνει σημαδια οταν χτυπιεται. Με την πλαστικη αν καπου την χτυπησεις θα σου κανει σημαδι και παλι θα φενεται και θα ξενερωσεις! Για να μην σκεφτεσαι και πολυ εγω σου προτεινω να παρεις την πλαστικη την ασπρη που ειναι συγκονιστικη, παρε και μια φθηνη σιλικονη να εχεις και τα δυο! Η δικη μου: http://img651.imageshack.us/img651/3825/dsc0010gy.th.jpg http://www.multirama.gr/products/product?pid=0683532&catid=100500 Εμενα δεν μου αρεσει αλλα το κινητο προστατευεται. * Στο προηγουμενο post μου μαλλον δεν τα εγραψα σωστα: Το οτι δεν μου αρεσει εμενα εννοω γενικα οτι δεν θελω θηκες στο κινητο. Αυτη ειναι και ημιδιαφανη και φενεται και η φωτιζομενη λωριδα. Κοιταξα πιο καλα τις δικες σου της σιλικονης και δεν μαρεσαν σαν ομορφια! Σου προτεινω την δικη μου! Τελος, αν θες την συμβουλη μου οταν παρεις το κινητο βγαλε την μεμβρανη της Sony. Και σου βαζω λινκ να διαλεξεις μεμβρανη matte και οχι γυαλιστερη. http://www.ebay.co.uk/itm/Sony-Xperia-S-LT26i-MATTE-ANTI-GLARE-screen-protector-x5-5-pack-/190680425734?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_RL&hash=item2c65706506 http://www.ebay.co.uk/itm/MATTE-6-screen-cover-guards-film-foil-for-Sony-Ericsson-xperia-S-LT26i-/300709108817?pt=UK_Mobiles_Accessories_RL&hash=item4603a8dc51#ht_966wt_1163 http://www.ebay.co.uk/itm/3-x-Matte-Anti-Glare-LCD-Screen-Protector-Film-Guard-Cover-Sony-Xperia-S-LT26i-/320934411961?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item4ab92e7eb9
  12. Dimitris_Sg

    Sony Xperia S

    Μιας και ηδη αναφερθηκαν amazon, ebay θα μιλησω ελευθερα. Απο το skroutz το βρηκα στο mobilehellas.com στα 398 ευρω σε αποθεμα. Δηλαδη μπορεις και σημερα να το εχεις! Και απο οτι ειδα με καθε αγορα κινητου εχεις 20% εκπτωση σε αξεσουαρ. (Τουλαχιστον εγω κατι παρομοιο εκανα. Ειχα τα λεφτα, εψαχνα, επαιρνα τηλεφωνα σε μαγαζια, και εκει που το βρηκα πηγα κατεθειαν και το τσιμπησα. Που να περιμενω! Βεβαια εφοσον η τιμες ειναι παρομοιες ετσι! Να σου πω την γνωμη μου εγω σε θηκη τυπου πορτοφολι δεν το βαζω. Εχω μια case σιλικονης και παλι ουτε αυτη μαρεσει (Puro)! Πιο ομορφες ειναι οι πλαστικες που εχεις βρει αλλα σε καποιο πεσιμο δν νομιζω να απορροφουν τυχον κραδασμο. Αλλα αν εβαζα μαλλον τελικα τετοια θα επελεγα. Screen protector καλυτερα να βρεις καποιο matte και οχι glossy. Εχει καλυτερη αισθηση. Και αν βαλεις screen protector να βγαλεις το εργοστασιακο που εχει η Sony. Βελτιωση αποκρισης των 3 capasitive κουμπιων στο κατω μερος, λιγοτερες δαχτυλιες, σκονη και καλυτερη αισθηση αφης. Αν το ειχα κρατησει θα στο εδειχνα. Μιλαμε για ενα χοντρο σκληρο φυλλο πλαστικου. 10 φορες χειροτερο απο το καθε after-market screen protector που μπορεις να αγορασεις μονος σου!! Ξεχασα να πω οτι το καλωδιο μαλλον δεν παιζει ρολο αλλα το flashaki που θα βαλεις. Ενα transend δεν μου το αναγνωριζει ενω ενα crucial ναι!
×
×
  • Create New...