kouf Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Έχει εκεί στο XDA ενα πρόγραμμα με κινέζικα, εγω το έκανα εχτές αλλα τώρα δεν μου βγάζει το αρχείο κλήσεων καταγραφής! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athankar75 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Παιδιά γειά σας. Θέλω να ρωτήσω για φίλο που έχει το xperia s, κάποιον οδηγό για root, cwm και τι ρομ προτείνετε (για every day use). Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdim13 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Για τους φίλους που ρωτάνε για root ο τρόπος στην τελευταία έκδοση είναι αυτός http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2417672 τώρα για rom εγώ προτείνω να αφήσετε την stock με kernel DoomKernel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=45508450#post45508450. Αλλιώς τα καλύτερα έχω ακούσει για την Trinity http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2263625 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Έκανα μια γρατζουνιά στο screen protector που είχα, και το έβγαλα.. Και επειδή δεν έχω προλάβει να πάρω άλλο, έχω μείνει με αυτό που έχει από μόνο του.. Η αίσθηση στην αφή χωρίς screen protector είναι πολύ καλύτερη! Πραγματικά χαίρομαι να χρησιμοποιώ την οθόνη.. Αλλά το κακό είναι ότι μαζεύει πολύ σκόνη!! Πολύ σκόνη όμως.. :worry: Θα το αφήσω λίγο έτσι και βλέπουμε.. Αν ξαναβρώ το screen protector που είχα πάρει από το Πλαίσιο και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος, θα ξαναβάλω.. :) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 γρατζουνιεται ευκολα ρε γ@μωτο το μαμα screen protector :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgoskon Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 θα με βοηθήσει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Sorry για το off - topic, αφορα τα παιδια που μενουν ή ειναι κοντα στην μιναρουπολη εεεε στη Πατρα ηθελα να γραψω :p θα γινει μια δεξιωση / Συνάντηση μελών στην Πάτρα 13-19 Οκτ , οσοι μπορεσουν ας ερθουν :) ======================================================================================= Πολλες δεξιωσεις μου επεσαν αυτο το μηνα :lol: Αυτοι που καταλαβαν μην απαντησουν ;) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tnt4 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Καλησπέρα παιδες. Εχω μια απορια. Σε πολλα αλλα κινητα android με 4.1 εχουν στην κληση επιλογη βιντεο κλησης. Σε μας γτ δν έχει; Μηπως αν αλλαξουμε dialer θα έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Καλησπέρα παιδες. Εχω μια απορια. Σε πολλα αλλα κινητα android με 4.1 εχουν στην κληση επιλογη βιντεο κλησης. Σε μας γτ δν έχει; Μηπως αν αλλαξουμε dialer θα έχει; Λιγες συσκευες κανουν βιντεοκλησεις μεσω παροχου. Κυριως τα samsung Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Να παρακαλεσω κάποιον που να ξέρει καλά αγγλικά να πει εκει στο XDA μπας και μπορουν να κάνουν κάτι με το εσωτερικό ηχείο γιατί η κατάσταση δεν παλεύεται :-( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaikas Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Τι έγινε ρε παιδιά τα πουλήσετε όλοι το s? Ούτε Ένα ποστ τόσες μέρες!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volyros Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Τι έγινε ρε παιδιά τα πουλήσετε όλοι το s? Ούτε Ένα ποστ τόσες μέρες!!!!! Εγω δεν το πουλαω με τιποτα!!ουτε το Τ ουτε το Ζ ουτε Ζ1 δεν με κερδισαν για να αλλαξω το λατρεμενω μου S απο Ζ2 και μετα βλεπουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdim13 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 και εγώ το έχω στρώσει αρκετά οπότε δεν έχω κάτι άλλο να ψάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Όταν πέσει η τιμή του Ζ1 mini στο απώτερο παρελθόν, έχει φύγει το S. Τούμπανο! Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Δεν υπάρχουν πλέον προβλήματα να αναφέρουμε και να διορθώσουμε, γιαυτό :lol::lol::lol: Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Δεν υπάρχουν πλέον προβλήματα να αναφέρουμε και να διορθώσουμε, γιαυτό :lol::lol::lol: Εγώ έχω πρόβλημα! Δεν ακούω σχεδόν τίποτα από το ακουστικό! Αλλα λύσηδδεν μπορώ να βρω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Φοβάμαι να γράψω πλέον στο θρεντ μη λένε πως το ξέθαψα! Τι ρομ φοράτε παίδες? Εγώ με trinity 3.6 ήμουν μια χαρά και έβαλα 3.9, που γονατισε το κινητό. Θα επιστρέψω λογικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tnt4 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 (edited) Φοβάμαι να γράψω πλέον στο θρεντ μη λένε πως το ξέθαψα! Τι ρομ φοράτε παίδες? Εγώ με trinity 3.6 ήμουν μια χαρά και έβαλα 3.9, που γονατισε το κινητό. Θα επιστρέψω λογικα. Αξίζει φιλε; εχω εγγυηση ακομη και λεω να το αφησω ως εχει αλλα μ την δινει π δν μπορω να σταματισω να τρεχουν καποιες οι εφαρμογες. ελεγα και γω για την 3,9 :!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09 Edited November 2, 2013 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotoxic Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 opensemc 4.2.2 Και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος σε ολες τις λειτουργιες του κινητου ! Οσο για ξεθαμα η οχι του thread προσωπικα δεν εχω δει πιο ομορφο κινητο στην αγορα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Μην ανησυχείτε για το ξέθαμα παιδιά. Το κινητό κυκλοφορεί κανονικά οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Μην αγχώνεστε για τέτοια πράγματα. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdim13 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 εγώ με Trinity Aroma είμαι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2455681 από απόδοση δεν ενθουσιάζομαι κιόλας αλλά μου αρέσουν πολύ τα twaeks στο UI που προσφέρει στην εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι γιατί δε βλέπω περισσότερα τέτοια ποστ!!! Μόλις έβαλα κι εγώ την Trinity Vengeance RaptorXL™ HD 3.9 Κολλήματα και μπουκώματα σε γενικές γραμμές δεν έχει, οπότε προς το φίλο που τα διαπίστωσε πιο πάνω θα συνιστούσα νέα εγκατάσταση με πλήρες φορμάτ όσον λέει ότι θέλει. Συμβαίνουν αυτά μερικές φορές. Όταν το ξαναβάλεις μην ξεχάσεις να το αφήσεις ήσυχο αρκετά λεπτά στο πρώτο μπουτ χωρίς να κάνει τίποτα και να κάνεις επανεκκίνηση προτού αρχίσεις να το αγγίζεις. Παίδες εγώ πριν από αυτή ήμουν στην TurboRom που ήταν 4.0 (δε θα ενημερωθεί μάλλον) Με έπιασε η μακακία μου και είπα να δοκιμάσω καμιά νεότερη. Συμπέρασμα ως τώρα ΣΚ@Τούλες Η turborom παραμένει η ταχύτερη, πιο lag-free ρομ που έχω δοκιμάσει. Με βαριά χρήση του κινητού έπρεπε να φτάσω βδομάδα για να καταλάβω ότι ίσως να ανταποκρίνεται λίγο πιο νωχελικά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε δούλευε. Αυτό που όλοι οι developers κόπτονται περί ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗΣ ελεύθερης μνήμης (και το έχουν όλοι τελάλη στο θέμα τους!) με αφήνει ασυγκίνητο. όσα είχα με την προηγούμενη έχω και με αυτή. Τα ΜΒ ελεύθερης ΡΑΜ που έχει το κινητό όταν μπουτάρει είναι άχρηστα, καθώς πολύ σύντομα (εφόσον το κινητό το χρησιμοποιούμε κι όλας!!!, όχι να το κοιτάμε σαν ... αϊφονάκηδες:p) γεμίζουν και μένεις με λιγότερα από 100. Δε σημαίνει τίποτα κακό αυτό. Μια χαρά πάει κι έτσι το κινητό. Μου μένει να ξεκλειδώσω κάποια στιγμή το bootloader και να παίξω με άλλους πυρήνες, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα δω άλλο κινητό επειδή θα βάλω άλλο πυρήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdim13 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 turbo rom ε? Γιατί δεν θα βγει κάποιο update? Ίσως την δοκιμάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 (edited) turbo rom ε? Γιατί δεν θα βγει κάποιο update? Ίσως την δοκιμάσω Το παλικάρι έχει αλλάξει κινητό. Τον είχαμε χρυσώσει να το ενημερώσει , εμφανίστηκε κάποια στιγμή αλλά από τη στιγμή που έχει δώσει το κινητάκι πόσα να του ζητήσεις? Πραγματικά, δεν έχω βρει ούτε ένα πράγμα καλύτερο με την αναβάθμιση (και καλά!) που έκανα. Ταχύτερο το κινητό δεν έγινε, και οι αλλαγές δε με βολεύουν. Πχ -το notification toolbar χωράει μόλις 5 διακόπτες και το επόμενο πάει από κάτω. Άρα σου τρώει χώρο από το notification αντί για -το λογικότερο- να έχει slide για να δείξει τα υπόλοιπα. Επίσης πριν είχα το πολύ χρήσιμο long press που με έβγαζε στις ιδιότητες του αντίστοιχου διακόπτη. Επίσης δεν έχει μπάρα φωτεινότητας. Έχει διακόπτη ο οποίος αν τον πατήσεις μια φορά πάει τη φωτεινότητα στο μέγιστο (σωστό) και με τη δεύτερη φορά επαναφέρει τη φωτεινότητα χαμηλά , ΑΛΛΑ ΟΧΙ εκεί που την είχες ρυθμίσει πριν! (σαφέστατα λάθος). Δε λέω ότι δεν μπορώ να βάλω notification toggle, αλλά πριν τα είχα έτοιμα αυτά! -τα λευκά φόντα σε phone, contacts και διάφορα μενού εμένα με χαλάνε, και σε λίγες περιπτώσεις είναι και δυσδιάκριτα. Άλλαξα μεν το phone.apk με άλλο μαύρο, αλλά το χρωματικό σύνολο που είχα πριν ήταν απλό και λειτουργικό. Ξέρω θα μου πείτε, υπάρχει ολόκληρο φόρουμ με εφαρμογές και skin. Ναι αλλά τα είχα έτοιμα πριν, μιας κι εγώ δεν ασχολούμαι σχεδόν ποτέ με τέτοια φρου φρου και αρώματα. -Ο νέος sony stock launcher έχει αυξήσει την ανάλυση με αποτέλεσμα οι φάκελοι που έχω στην αρχική και στο μενού των προγραμμάτων να είναι δυσδιάκριτοι όταν οι περιστάσεις δε μου επιτρέπουν να κοιτάω με προσοχή την οθόνη. Πχ ήλιος με χαμηλή φωτεινότητα οθόνης ή οδήγηση (:X) σημαίνουν ότι πρέπει να πλησιάσω το κινητό και να δω καλύτερα τι θέλω... Ξέρω και πάλι ότι μπορώ να βάλω τον παλαιότερο ή Nova/apex αλλά... -Το νέο toggle widget , πέρα από λευκό, δεν έχει το sync. Για όσους δεν έχουν απεριόριστο ίντερνετ στην κάρτα τους ή βρίσκονται σε σημείο με αργό νετ και θέλουν να δουν κάτι στο ίντερνετ, είναι αρκετά χρήσιμη η απενεργοποίηση του συγχρονισμού. Αν προσπαθείτε με ταχύτητα dial up να συγχρονίσετε 3 mail, ειδικά αν έχετε και φατσαβιβλίο ή τουίτερ, θα καταλάβετε ότι η αναζήτησή σας στο ίντερνετ θα κάνει ώρα να ολοκληρωθεί! -Έχω και ποσοστό μπαταρίας και εικονίδιο που μου δείχνει σχηματικά το εναπομείναν φορτίο... Να βάλουμε και κανένα εικονίδιο ακόμη για την μπαταρία, για να τα ελέγχω όλα μαζί!:p Μη με παρεξηγήσετε. Καλά έχει κάτσει η ρομ και γενικά δε βλέπω λόγω να ασχοληθώ με άλλη. Όλα τα παραπάνω πιστεύω ότι θα τα συνηθίσω, και όσα κάποια στιγμή με ενοχλήσουν πολύ θα τα παραμετροποιήσω. Απλά τα σημειώνω για να δικαιολογήσω το ότι αν κάποιος τώρα έχει turborom ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ εκεί που είναι. Η ρομ είναι πλήρες, στρωτή, και δε χρειάζεται να χάνει κανείς το χρόνο του με "ενημερώσεις" Edited November 4, 2013 by SCHUMIFER Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Τι έγινε ρε παιδιά? Όλοι σε στοκ είστε?:wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts