balakia Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 καλημερα,δεν το πηγα γιατι ειμαι γερμανια και το χρησημοποιω σαν gps,τους πηρα τηλ και μου ειπαν οτι χρειαζεται καμια δεκαρια μερες οποτε θα το παω μολις γυρισω,πηρα το νεξους 7 και δεν ειμαι τοσο εξαρτημενος απο τηλ τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει ροοτ με αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460 ? Έχω τελευταία οφφισιαλ έκδοση Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει ροοτ με αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460 ? Έχω τελευταία οφφισιαλ έκδοση Νομίζω δεν είναι για την τελευταία έκδοση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει ροοτ με αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460 ? Έχω τελευταία οφφισιαλ έκδοση Δεν λειτουργεί.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Κρίμα... Υπάρχει κάνας άλλος τρόπος για ροοτ εκτός από φλασαρισμα? Με κάνα σκριπτ η προγραμμα ? Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Έχει εκεί στο XDA ενα πρόγραμμα με κινέζικα, εγω το έκανα εχτές αλλα τώρα δεν μου βγάζει το αρχείο κλήσεων καταγραφής! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athankar75 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Παιδιά γειά σας. Θέλω να ρωτήσω για φίλο που έχει το xperia s, κάποιον οδηγό για root, cwm και τι ρομ προτείνετε (για every day use). Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Παιδιά γειά σας. Θέλω να ρωτήσω για φίλο που έχει το xperia s, κάποιον οδηγό για root, cwm και τι ρομ προτείνετε (για every day use). Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! και εγω για μια φιλη δωστε φωτα παιδια.... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdim13 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Για τους φίλους που ρωτάνε για root ο τρόπος στην τελευταία έκδοση είναι αυτός http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2417672 τώρα για rom εγώ προτείνω να αφήσετε την stock με kernel DoomKernel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=45508450#post45508450. Αλλιώς τα καλύτερα έχω ακούσει για την Trinity http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2263625 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Για τους φίλους που ρωτάνε για root ο τρόπος στην τελευταία έκδοση είναι αυτός http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2417672 τώρα για rom εγώ προτείνω να αφήσετε την stock με kernel DoomKernel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=45508450#post45508450. Αλλιώς τα καλύτερα έχω ακούσει για την Trinity http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2263625 ευχαριστω φιλε και κατι για cwm για να ειμαστε κομπλε υπαρχει? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Έκανα μια γρατζουνιά στο screen protector που είχα, και το έβγαλα.. Και επειδή δεν έχω προλάβει να πάρω άλλο, έχω μείνει με αυτό που έχει από μόνο του.. Η αίσθηση στην αφή χωρίς screen protector είναι πολύ καλύτερη! Πραγματικά χαίρομαι να χρησιμοποιώ την οθόνη.. Αλλά το κακό είναι ότι μαζεύει πολύ σκόνη!! Πολύ σκόνη όμως.. :worry: Θα το αφήσω λίγο έτσι και βλέπουμε.. Αν ξαναβρώ το screen protector που είχα πάρει από το Πλαίσιο και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος, θα ξαναβάλω.. :) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 γρατζουνιεται ευκολα ρε γ@μωτο το μαμα screen protector :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgoskon Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 θα με βοηθήσει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Sorry για το off - topic, αφορα τα παιδια που μενουν ή ειναι κοντα στην μιναρουπολη εεεε στη Πατρα ηθελα να γραψω :p θα γινει μια δεξιωση / Συνάντηση μελών στην Πάτρα 13-19 Οκτ , οσοι μπορεσουν ας ερθουν :) ======================================================================================= Πολλες δεξιωσεις μου επεσαν αυτο το μηνα :lol: Αυτοι που καταλαβαν μην απαντησουν ;) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tnt4 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Καλησπέρα παιδες. Εχω μια απορια. Σε πολλα αλλα κινητα android με 4.1 εχουν στην κληση επιλογη βιντεο κλησης. Σε μας γτ δν έχει; Μηπως αν αλλαξουμε dialer θα έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Καλησπέρα παιδες. Εχω μια απορια. Σε πολλα αλλα κινητα android με 4.1 εχουν στην κληση επιλογη βιντεο κλησης. Σε μας γτ δν έχει; Μηπως αν αλλαξουμε dialer θα έχει; Λιγες συσκευες κανουν βιντεοκλησεις μεσω παροχου. Κυριως τα samsung Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Να παρακαλεσω κάποιον που να ξέρει καλά αγγλικά να πει εκει στο XDA μπας και μπορουν να κάνουν κάτι με το εσωτερικό ηχείο γιατί η κατάσταση δεν παλεύεται :-( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaikas Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Τι έγινε ρε παιδιά τα πουλήσετε όλοι το s? Ούτε Ένα ποστ τόσες μέρες!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volyros Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Τι έγινε ρε παιδιά τα πουλήσετε όλοι το s? Ούτε Ένα ποστ τόσες μέρες!!!!! Εγω δεν το πουλαω με τιποτα!!ουτε το Τ ουτε το Ζ ουτε Ζ1 δεν με κερδισαν για να αλλαξω το λατρεμενω μου S απο Ζ2 και μετα βλεπουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdim13 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 και εγώ το έχω στρώσει αρκετά οπότε δεν έχω κάτι άλλο να ψάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Όταν πέσει η τιμή του Ζ1 mini στο απώτερο παρελθόν, έχει φύγει το S. Τούμπανο! Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Δεν υπάρχουν πλέον προβλήματα να αναφέρουμε και να διορθώσουμε, γιαυτό :lol::lol::lol: Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Δεν υπάρχουν πλέον προβλήματα να αναφέρουμε και να διορθώσουμε, γιαυτό :lol::lol::lol: Εγώ έχω πρόβλημα! Δεν ακούω σχεδόν τίποτα από το ακουστικό! Αλλα λύσηδδεν μπορώ να βρω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Εγώ έχω πρόβλημα! Δεν ακούω σχεδόν τίποτα από το ακουστικό! Αλλα λύσηδδεν μπορώ να βρω! μα ακομα δεν εχεις παει service? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Φοβάμαι να γράψω πλέον στο θρεντ μη λένε πως το ξέθαψα! Τι ρομ φοράτε παίδες? Εγώ με trinity 3.6 ήμουν μια χαρά και έβαλα 3.9, που γονατισε το κινητό. Θα επιστρέψω λογικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts