rastabla Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Μόλις το έκανα αναβάθμιση με αυτόν εδώ τον τρόπο, εύκολα και γρήγορα. http://www.youtube.com/watch?v=nhIq1n8_nPc Παράθεση Θάνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revekka_S Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 καλημερα παιδες. ακομη ενημερομενο μ γραφει και με το seus αλλα και με το pc companion. ποσες μερες κανει να εμφανιστει παντου;;; Και εμένα τίποτα ακόμα... Άσε, θα κάνουμε υπομονή να δούμε τι θα πουν και οι άλλοι από εντυπώσεις! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Aν επιλεξω με αυτον τον τροπο την αναβαθμιση και πατησω clean install τι θα παιχτει ακριβως? Ευκολο φαινεται και ευκαιρια να μαθουμε σιγα σιγα το flashtool εμεις οι αρχαριοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 (edited) και με το φλασ τουλ με κλιν ινστολ ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα με το να την περιμενεις να ερθει,,,στα καθαριζει ολα και στην περναει. ψαχνω βοηθεια με το sygic απο την 12 εκδοση και μετα,,,οποιος ξερει να μου πει την διαδικασια ακριβως και τι να προσεξω θα το εκτιμησω πολυ,,,την γνωστη διαδικασια για να το περασω την κανω χωρις αποτελεσμα. Edited June 3, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 και με το φλασ τουλ με κλιν ινστολ ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα με το να την περιμενεις να ερθει,,,στα καθαριζει ολα και στην περναει. Ακριβώς αυτό, απλά μην ξεχάσεις να κάνεις backup! εηω το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι το ακουστικό τα έπαιξε, σχεδόν δεν ακούω καθόλου, η φταίει το jb η σκόνη από τα χωράφια! ειδομεν! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 (edited) Done!!! Παιζω τωρα να δουμε την νεα εκδοση!!! Και το πρωτο πειραμα ηταν κλασικα να πατησω γρηγορα πολλες φορες πανω στο πεδιο Eκδοση Android 4.1.2 για να δω την μεγαλη κοκκινη καραμελα. http://s22.postimg.org/7gs0wshr1/images.jpg Edited June 2, 2013 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 απλα δεν θυμαμαι τι κανουμε οταν πραγματικα μας ερθει η τζελυ και ειμεις ηδη την εχουμε περασει με φλαστουλ,,,αλλα θα ρωτησουμε εδω τους χακεραδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 (edited) Δειτε λιγο κι εσεις αλλα εχω την εντυπωση οτι η συνολικη διαθεσιμη RAΜ πηγε στα 686 ΜΒ Δε νομιζω να μας ερθει update οσοι καναμε με flashtool Edited June 2, 2013 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Πραγματικά μετά την αναβάθμιση στην WORLD JellyBean Νομίζω πως έχω άλλο κινητό!Πολύ Smooth Και καλύτερη αυτονομία. Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgoskon Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 παιδιά να ρωτήσω,στο sony t αν αγγιξεις το home απο κάτω προς τα πάνω ανοίγει το google σε μάς όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 (edited) παιδιά να ρωτήσω,στο sony t αν αγγιξεις το home απο κάτω προς τα πάνω ανοίγει το google σε μάς όχι? Μολις δοκιμασα , ναι δεν το κανει, αλλα σιγα το προβλημα, Edited June 2, 2013 by nick2crete Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Μετά την αναβάθμιση όταν αποσυνδέω το φορτιστή, τις περισσότερες φορές αργεί να κλείσει το λαμπάκι..Και δείχνει ότι φορτίζει ακόμη.. Σήμερα, δεν έκλεινε καν, παρά μόνο όταν σύνδεσα και αποσύνδεσα ξανά το φορτιστή.. Το κάνει και σε εσάς; :confused: Κατά τα άλλα, όλα μια χαρά μου φαίνονται.. :happy: Με τη μπαταρία δεν έχω βγάλει ακόμη συμπέρασμα.. Σε αδράνεια, νομίζω καταναλώνει λιγότερο (το παρατήρησα στη δουλειά, που το έχω στη τσέπη μου), αλλά όταν το σκαλίζω πέφτει γρήγορα.. Λογικά είναι νωρίς ακόμη.. Με τον καιρό θα δω τι γίνεται.. :) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzacool2 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Μετά την αναβάθμιση όταν αποσυνδέω το φορτιστή, τις περισσότερες φορές αργεί να κλείσει το λαμπάκι..Και δείχνει ότι φορτίζει ακόμη.. Σήμερα, δεν έκλεινε καν, παρά μόνο όταν σύνδεσα και αποσύνδεσα ξανά το φορτιστή.. Το κάνει και σε εσάς; +1 και απο εμενα Παράθεση XPERIA Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Γεια σου ρε DoomLord μεγάλε: pre-rooted επίσημη εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2302631 Αν την περάσουμε αυτήν είναι σαν να βάλαμε επίσημη κανονικά ή παίζει να έχουμε κωλύματα λόγο αλχημειών ? Κανείς να μου λύσει την απορία :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 τώρα που άλλαξα κινητό ήρθε και η JB :lol: Δεν πειράζει. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που με βοήθησαν όλο αυτό τον καιρό. Δυστυχώς πήγα σε παντόφλα κινητό καλώς ή κακώς. θα περνάω να λέω και ένα γεια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 έχει διαβάσει κανείς ebooks στο κινητό? πως είναι? είναι ευκολοδιάβαστα ή κουράζει? ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιήτε ? Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzacool2 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Κανείς να μου λύσει την απορία :worry: κι εγω αυτη περασα σημερα ,μια χαρα γρηγορη,χωρις προβληματα. η μπαταρια νομιζω πεφτει λιγο πιο γρηγορα αλλα θα δειξει με τον καιρο Παράθεση XPERIA Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Peleus17 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Ενταξει....Ωραια η αναβαθμιση και ολα καλα!!! Τωρα το θεμα ειναι....ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η ΜΑΜΑ ΣΟΝΥ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΙ????? Θα κανει και αλλες αναβαθμισεις η νομιζει οτι πεταξε ενα ξερω ΤΖΕΛΛΥ ΜΠΕΑΝ και ξεμπερδεψε????????? Προσωπικα πιστευω πρεπει να παρουμε και την 4.2.2 αλλα και 4.3 οταν βγει, αμα βγει αλλα και το 5.0!!! Ειναι κινηταρα! Και το Σ3 ιδια ηληκια εχει με το ΧΣ και θα παρει 5.0!!! :worry::worry::worry: :(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Ενταξει....Ωραια η αναβαθμιση και ολα καλα!!! Τωρα το θεμα ειναι....ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η ΜΑΜΑ ΣΟΝΥ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΙ????? Θα κανει και αλλες αναβαθμισεις η νομιζει οτι πεταξε ενα ξερω ΤΖΕΛΛΥ ΜΠΕΑΝ και ξεμπερδεψε????????? Προσωπικα πιστευω πρεπει να παρουμε και την 4.2.2 αλλα και 4.3 οταν βγει, αμα βγει αλλα και το 5.0!!! Ειναι κινηταρα! Και το Σ3 ιδια ηληκια εχει με το ΧΣ και θα παρει 5.0!!! :worry::worry::worry: :(:(:( omg αρχίσαμε να κράζουμε από τώρα; Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_mi Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Εμείς ακόμα περιμένουμε, ελληνικό αγορασμένο απο το Πλαίσιο... Αντε να δουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdim13 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 1.Επειδή νομίζω ότι έχουν παραμείνει κάποια αρχεία και φάκελοι από προηγούμενα firmware (έκανα upgrade με flashtool στο JellyBean και εκκαθάριση SD με το εργαλείο που υπάρχει) , θα υπάρξει κάποιο θέμα? 2.Πως μπορώ να κάνω ένα Clean install? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harbinger Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Ενταξει....Ωραια η αναβαθμιση και ολα καλα!!! Τωρα το θεμα ειναι....ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η ΜΑΜΑ ΣΟΝΥ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΙ????? Θα κανει και αλλες αναβαθμισεις η νομιζει οτι πεταξε ενα ξερω ΤΖΕΛΛΥ ΜΠΕΑΝ και ξεμπερδεψε????????? Προσωπικα πιστευω πρεπει να παρουμε και την 4.2.2 αλλα και 4.3 οταν βγει, αμα βγει αλλα και το 5.0!!! Ειναι κινηταρα! Και το Σ3 ιδια ηληκια εχει με το ΧΣ και θα παρει 5.0!!! :worry::worry::worry: :(:(:( Καταρχας 4.1 με 4.2 εχουν αστειες διαφορες οποτε λιγη σημασια εχει. Απο εκει και περα δεν υπαρχει ρεαλιστικη περιπτωση να βγει αλλο σοβαρο επισημο update, το πολυ πολυ μικρο-updates με bug fixes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Μερικες εντυπωσεις ακομη... Η μπαταρια μου φαινεται πεφτει λιγο πιο γρηγορα. Ωραια η λειτουργια του screenshot πατωντας παρατεταμενα το on/off και επιλογη του σχετικου μενου. Λιγο περισσοτερο να εκκινησει και να τερματισει η συσκευη. Καποια widgets δεν φορτωνονται μετα απο επανεκκινηση (Zooper Widget pro) και Widget με σελιδοδεικτες του Chrome. Συνολικα πιο ομορφο περιβαλλον με τα νεα θεματα και lockscreen.Δωρο και ενα live wallpaper. Η συνολικη RAM και αυξηθηκε και διαχειριζεται καλυτερα μιας και εχω λιγοτερη δεσμευση ΜΒ τωρα. Ενσωματωμενο widget εργαλειων και ρυθμισεων, καθως και ωρας-ημερομηνιας στην οθονη ειδοποιησεων,κατι που ειχα και στην ICS μεσω εφαρμογης και ειναι απειρως βολικο. Το σημα του wifi δειχνει καλυτερο,τουλαχιστον στον εικονιδιο επανω. Η καμερα, μου φαινεται πιο ευχρηστη τωρα αλλα απο ποιοτητα ληψης δεν ειδα ακομα. Καθολου κολληματα μεχρι τωρα,ουτε κρασαρισματα.Ολα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Το Google chrome είναι πολύ κακό..συνέχεια κολλάει και κλείνει μόνο του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 (edited) οποιοι ξερουνε και μπορουνε ας γραψουνε μερικα τιπς και τρικς της τζελυ οπως επισης και αλλαγες στο λειτουργικο. πααντως δεν μπορω να κρινω αν παει πιο γρηγορα γιατι την παλια την ειχα φορτωσει τοσο που εκανε 4 δευτερα να ανοιξει το μενου της κλησης,,,,ε τωρα επεσε στο 1.5 σεκοντ αλλα τα καθαρισε και ολα,γιαυτο πιστευω ειναι δυσκολο να κρινεις αν παει πιο γρηγορα εφοσον εχεις κανει κλιν ινστολ και εννοειται οτι αρχικα τουλαχιστον θα τρεχει με χιλια Edited June 4, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts