Jump to content

Sony Xperia S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οκ το έκανα και δουλεύει μια χαρά, να σαι καλά!!!! άμα χρειαστεί να το καταργήσω (που δεν πιστεύω) θα σε:whistle:
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 6,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φίλε μου το Xperia s ακόμα δεν έχει πάρει την jelly bean

το ξερω ρε παιδια, ια καμμια custom ελεγα

All it takes is a swipe...

Ανδρεα τι ''θεμα'' υπαρχει με το 2g/3g? Το εχω ενα μηνα περιπου και δεν εχω δει κατι.

Υπαρχει ποιο νεα εκδοση v2.1.

Ειμαι με την .45 σημερα κατεβασα την XS MOD v2.1 for fw .45 (ειχα την v2) και μετα αντικατεστησα το SystemUI.apk απο το ποστ #66.

Υπηρχε στις πρωτες εκδοσεις του mod ενα θεμα οταν παταγες το 2g/3g ή το GPS εκανε FC, γιατι ο τυπος ειχε χρησιμοποιησει σαν base mod το αρχειο απο την .55. Δεν ηξερα οτι το διορθωσε με νεα εκδοση ειδικα για την .45

Παιδια αυτη τι λεει σαν θηκη?

http://www.netimes.com/shop/nillkin%C3%A2%C2%84%C2%A2-protection-leather-case-for-sony-xperia-s-lt26i-p-3929.html?

cPath=882_873&number_of_uploads=0

Πηρα μια wallet case απο amazon αλλα δεν λυγιζει ωστε να μπορεις να μιλησεις στο τηλεφωνο και μου την σπαει..αυτη της nillkin την εχει κανεις?τι λεει απο ποιοτητα/ευχρηστια?επισης αν υπαρχει απο αλλο καταστημα ευρωπαικο κατα προτιμηση η σε καλυτερη τιμη σας παρακαλω να μου στειλετε ενα link..ευχαριστω..

Την εχω παρει σε λευκη. Πολυ καλη και προστατευτικη

την εχω 10 μηνες αλλα εχει αρχισει να ξεφτιζει στισ ακρες.

τωρα εχω παρει την καινουργια σε εκδοση με ποιο πολυ

πλαστκο στις ακρες παρα δερμα που ειχε αυτη που βλεπεις!!!

στην συνηστω ανεπηφηλαχτα!

δεν ειχε κανενος σας θηκη αυθεντικη μεσα στη συσκευασια?
All it takes is a swipe...

Οκ φιλαρακι!

Δεν σε ξεχασα :p

Στο θεμα μας, για να φτιαξουμε ftf με το οδηγο που υπαρχει.

Στο βημα 6 εκει που λεει In a moment, you will see a Flashtool pop up window that shows all the decrypted files, το moment εκανε 5-7 λεπτα :lol: στον φακελο τα τρια αρχεια εγιναν 17 :lol: Μετα βλεπουμε την εικονα που εχει κατω απο το βημα 6.

Την εικονα στο βημα 8 δεν την ειδα καθολου.

Το tft που πηρα δεν δοκιμασα να το φλασαρω.

Το ανεβαζω τωρα, θα βαλω λινκ για οποιον το θελει να το κατεβασει.

Υπηρχε στις πρωτες εκδοσεις του mod ενα θεμα οταν παταγες το 2g/3g ή το GPS εκανε FC, γιατι ο τυπος ειχε χρησιμοποιησει σαν base mod το αρχειο απο την .55. Δεν ηξερα οτι το διορθωσε με νεα εκδοση ειδικα για την .45

Ναι υπηρχαν τα προβληματα που γραφεις στην αρχη, οπως υπηρχε το προβλημα με το dialpad το οποιο σωστα γραφεις οτι επρεπε να βαλει ο καθενας το SemcPhone.apk της εκδοσης που εχει

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Γι αυτην που εχω ποσταρει παραπανω..εσυ ποια παραγγειλες?δωσε λινκ..

έλα αυτή έχω παραγγείλει http://www.ebay.co.uk/itm/121049274147?var=420114694865&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

φαίνεται πολύ καλή και ανθεκτική.. τώρα θα δείξει τι πραγματικά είναι. μόλις παραλάβω θα σας δώσω της πρώτες εντυπώσεις.

Samsung Note 9 Black

Φιλε θαναση εισαι θεουλης!! Θα το δοκιμασω!! Εκει παντως κολλαγα..
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν σε ξεχασα :p

Στο θεμα μας, για να φτιαξουμε ftf με το οδηγο που υπαρχει.

Στο βημα 6 εκει που λεει In a moment, you will see a Flashtool pop up window that shows all the decrypted files, το moment εκανε 5-7 λεπτα :lol: στον φακελο τα τρια αρχεια εγιναν 17 :lol: Μετα βλεπουμε την εικονα που εχει κατω απο το βημα 6.

Την εικονα στο βημα 8 δεν την ειδα καθολου.

Το tft που πηρα δεν δοκιμασα να το φλασαρω.

Το ανεβαζω τωρα, θα βαλω λινκ για οποιον το θελει να το κατεβασει.

Και εγω δεν είδα το βήμα 8 σε xperia arc, με τους 3 φακέλους το έκανες η τους 2. Για αντίγραφο του kernel μόνο είναι η ίδια διαδικασία;

Φιλε θαναση εισαι θεουλης!! Θα το δοκιμασω!! Εκει παντως κολλαγα..

Και εγω πριν που το εκανα ελεγα γιατι δε προχωραει...? ε το αφησα να δω τι θα γινει.

Να πω οτι το τηλεφωνο κατα τη διαδικασια το ειχα στο pc.

Και εγω δεν είδα το βήμα 8 σε xperia arc, με τους 3 φακέλους το έκανες η τους 2. Για αντίγραφο του kernel μόνο είναι η ίδια διαδικασία;

Με τους τρεις φακελους οπως ειναι στην εικονα εδω http://mytechencounters.files.wordpress.com/2012/06/blob_fs.jpg

Το δευτερο που ρωτας δεν ξερω να σου απαντησω :(

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Την εχω παρει σε λευκη. Πολυ καλη και προστατευτικη

την εχω 10 μηνες αλλα εχει αρχισει να ξεφτιζει στισ ακρες.

τωρα εχω παρει την καινουργια σε εκδοση με ποιο πολυ

πλαστκο στις ακρες παρα δερμα που ειχε αυτη που βλεπεις!!!

στην συνηστω ανεπηφηλαχτα!

Ποια ειναι η καινουρια εκδοση????κι εγω την θελω!!!δωσε λινκ!!!

Οσον αφορα αυτην που μου συστηνεις ανεπιφλακτα μπορεις να μου απαντησεις στις ερωτησεις που εκανα σε προηγουμενο ποστ για το ανοιγομενο μερος κ το πλαστικο??επισης κανα καταστημα απο Ευρώπη που να την εχει μαυρη??αυτο που βρηκα ειναι απο αμερικη την εχει σε καλη τιμη αλλα η μαυρη ειναι out of stock :(

έλα αυτή έχω παραγγείλει http://www.ebay.co.uk/itm/121049274147?var=420114694865&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

φαίνεται πολύ καλή και ανθεκτική.. τώρα θα δείξει τι πραγματικά είναι. μόλις παραλάβω θα σας δώσω της πρώτες εντυπώσεις.

Την ειχα και γω αυτη, αλλά μου εσπασε εκει που ειναι το volume, και μια φορα που μου επεσε κατο, με την αριστερή κατω γωνια, δεν το προστατεψε, γιατι απλα ειναι κενο το πανω και το κατω μερος της.

Ποια ειναι η καινουρια εκδοση????κι εγω την θελω!!!δωσε λινκ!!!

Οσον αφορα αυτην που μου συστηνεις ανεπιφλακτα μπορεις να μου απαντησεις στις ερωτησεις που εκανα σε προηγουμενο ποστ για το ανοιγομενο μερος κ το πλαστικο??επισης κανα καταστημα απο Ευρώπη που να την εχει μαυρη??αυτο που βρηκα ειναι απο αμερικη την εχει σε καλη τιμη αλλα η μαυρη ειναι out of stock :(

Ακριβως απο αμερικη την εχω παρει και γω

προφανως το ιδιο σαιτ θα ναι αν θυμαμαι καλα 16.00 δολαρια την ειχε

με δωρεαν μεταφορικα.θα ψαξω το σαιτ και θα στο δωσω κατα το μεσημερακι

δεν ανοιγη απο πανω αλλα απο το πλαι.Δεν εχει τιποτα να κουμπωνει οπως αυτες

που ανοιγουν απο πανω.παντως για μενα ειναι τρομερη. και το σημαντικοτερο δεν

δεν γρατζουνιεται με τιποτα!!!

Η μεσα επενδυση ειναι απο μαλακο δερμα (αυτο που ακουμπαει στην οθονη)

το βρηκα το σαιτ: http://www.obostore.com

απο οτι ειδα τελειωσε σ ολα τα χρωματα

και αυτο που εχω παρει εγω το εχει μονο σε κοκκινο!!

Edited by PULMAN

καλημερα παιδες...!!! προσφατα ενα φιλαρακι μου πηρε και αυτο το κινητο...! επειδη εχει την εκδοση 6.1.A.2.55 που μπορει να ροοταριστει αλλα ειναι ολοκληρη ιστορια... μπορειτε να μου πειτε πως να του περασω με φλαστοολ την αμεσως προηγουμενη...;

η .50 ειναι...; οποτε νομιζω πως αυτη μπορει να ροοταριστει και να μπει cmw ε..; εξαλλου οι διαφορες μεταξυ τους δεν ειναι σημαντικες...; στο φλαστοολ ποια πεδια πρεπει να διαλεξω οταν στο φακελο firmware θα βαλω την .50 για να την περασω...;

Phone: OnePlus 3T 64GB

ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU]

Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54

Kernel: Blu_spark_r202

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια αυτη τι λεει σαν θηκη?

http://www.netimes.com/shop/nillkin%C3%A2%C2%84%C2%A2-protection-leather-case-for-sony-xperia-s-lt26i-p-3929.html?

cPath=882_873&number_of_uploads=0

Πηρα μια wallet case απο amazon αλλα δεν λυγιζει ωστε να μπορεις να μιλησεις στο τηλεφωνο και μου την σπαει..αυτη της nillkin την εχει κανεις?τι λεει απο ποιοτητα/ευχρηστια?επισης αν υπαρχει απο αλλο καταστημα ευρωπαικο κατα προτιμηση η σε καλυτερη τιμη σας παρακαλω να μου στειλετε ενα link..ευχαριστω..

Εγώ είχα πάρει τον Ιούνιο (αν δεν κάνω λάθος) από το eBay μία τής melkco.Ήταν λίγο ακριβή(25 ευρώ)αλλά είναι είναι άψογη.τέλεια εφαρμογή ,προσθέτει ελάχιστο όγκο στο τηλέφωνο.ανοίγει βέβαια προς τα κάτω.το κακό είναι ότι την έψαχνα για να να στην προτείνω και δεν τη βρίσκω πουθενά.

Πάντως αν εσύ είσαι ποιό τυχερός και την εντοπίσεις .Στην προτείνω με κλειστά τα μάτια...

http://www.ebay.com/itm/Melkco-Black-LEATHER-Slimline-Case-Xperia-S-Arc-HD-LT26i-SCREEN-PROTECTOR-/170830167374?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item27c6457d4e&nma=true&si=UsCgSDpOCmm%252BA1IvcmIFJf2sJ%252Fg%253D&orig_cvip=true&rt=nc&_trksid=p2047675.l2557

Edited by SERS1612

Καλημερα παιδια!

Μπορειτε να κοιταξετε στο android system να μου πειτε τι τρεχει σε σας στο παρασκηνιο και αν βλεπετε καμια υποπτη εφαρμογη?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το update service και το com.sonyericsson.newsoftwarecheker μπορείς να τα παγώσεις άνετα.

Προσωπικά τα έχω διαγράψει.

ειμαι .55 rooted ολα κανονικα κανω μπακαπ me cmw και οταν

θελω να κανω ρεστορε μου βγαζει error

Can´t mount /cache/recovery/log

Can´t open /cache/recovery/log

και ενα αλλο πιο πανω που δεν το θυμαμαι... :/

εσεις κανετα restore κανονικα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Την ειχα και γω αυτη, αλλά μου εσπασε εκει που ειναι το volume, και μια φορα που μου επεσε κατο, με την αριστερή κατω γωνια, δεν το προστατεψε, γιατι απλα ειναι κενο το πανω και το κατω μερος της.

ποιά είναι η καλύτερη και όσο το δυνατόν φθηνότερη θήκη που μπορώ να πάρω?

(δεν μου αρέσουν οι leather )

Samsung Note 9 Black

Το update service και το com.sonyericsson.newsoftwarecheker μπορείς να τα παγώσεις άνετα.

Προσωπικά τα έχω διαγράψει.

Τα αλλα τα χεις και συ Θαναση;

[sIGPIC][/sIGPIC]

ποιά είναι η καλύτερη και όσο το δυνατόν φθηνότερη θήκη που μπορώ να πάρω?

(δεν μου αρέσουν οι leather )

προσωπικά έχω αυτή http://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=53530 και με έχει βολέψει πολύ γιατί έχει και τα κουμπάκια καλυμένα οπότε προστατεύεται πλήρως.

Το μόνο πρόβλημα για μένα είναι οτι δεν υπάρχει σε λευκό....

sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9

pEtEr

ειμαι .55 rooted ολα κανονικα κανω μπακαπ me cmw και οταν

θελω να κανω ρεστορε μου βγαζει error

Can´t mount /cache/recovery/log

Can´t open /cache/recovery/log

και ενα αλλο πιο πανω που δεν το θυμαμαι... :/

εσεις κανετα restore κανονικα;

Αυτό έχω και κάνει restore κανονικά http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1939875

Τα αλλα τα χεις και συ Θαναση;

Κωνσταντίνε είμαι από το τηλέφωνο τώρα, βάζω ss για να δεις το δικό μου.

Αυτό έχω και κάνει restore κανονικά http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1939875

Κωνσταντίνε είμαι από το τηλέφωνο τώρα, βάζω ss για να δεις το δικό μου.

σε εμενα δεν κανει δυστυχως.. και ακολουθω τα βηματα κατα γραμμα:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδακια, οταν φλασαρα τις ρομ δεν εκανα wipe battery. Πειραζει? Μπορω να κανω τωρα?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλό είναι να γίνεται στο φλασάρισμα. Αλλά αν δεν κάνω λάθος το κινητό σου είναι καινούριο οπότε τα stats σου είναι σχεδόν ανύπαρκτα. No worries!
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• The title was changed to Sony Xperia S