nikaki71 Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Εγω παραλαμβανω αυριο απο Κωτσο...Αλλα ξεχασα να ρωτησω αν θα εχει μεσα η συσκευασια καλωδιο ή αυτα τα smart tags...Βεβαια εγω προσωπικα προτιμω το καλωδιο,αλλα γουστα ειναι αυτα... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Πιθανότατα θα έχει HDMI.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 παιδια κανοντας σιγα σιγα το ροοτ εχω αλλη μια απορια .. απο οσο διαβασα εαν κανω το unlock req τοτε αυτοματα βγαινω εκτος εγγυησης ? δεν υπαρχει επιστροφη ? Αν ξεκλειδωσεις bootloader χάνεις την εγγύηση και δεν υπάρχει επιστροφή στην εγγύηση για το λόγο ότι έχεις δώσει το imei σου, να ξανακλειδωσεις το bootloader μπορείς, και χάνεις για πάντα τα DRM κλειδια. Απλά λένε ότι χάνεις την εγγύηση αν κανείς overclock ή αν βάλεις κάποια rom karnel που δεν ειναι επίσημα και ότι αν δεν οφείλετε η βλάβη από τέτοια βλάβη το δέχονται κανονικά. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Επειδή διάβασα καμιά δυο-τρεις φορές για την οθόνη να αναβοσβήνει αν και δεν θυμάμαι από ποιους.. Δεν φταίει το κινήτο. Είναι κάποια από τις κατεβασμένες από το market εφαρμογές. Μου το έκανε στο arc μου το κάνει και στο s. Γιαυτό για όποιον το συνάντησε ας τις σβήσει μάλλον όλες και ας τις ξαναπεράσει μία μία μέχρι να βρει ποια φταίει. Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Πιθανότατα αν χρησιμοποιείτε Go Launcher και έχετε περάσει το Go Locker, να ευθύνεται αυτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neokfire7 Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Παιδια η μπαταρια ειναι απογοητευση,,,, και απο οτι διαβασα με .73 εκδοση εχει βελτιωσεις... φαντασου να χα τις παλιοτερες εκδοσεις!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Παιδια η μπαταρια ειναι απογοητευση,,,, και απο οτι διαβασα με .73 εκδοση εχει βελτιωσεις... φαντασου να χα τις παλιοτερες εκδοσεις!!! Πόσους κύκλους φόρτισης έχει κάνει η μπαταρία σου? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Εχει παρει κανεις το Smartwatch ? Μπορει καποιος να απαντησει κλησεις η να καλεσει μεσω του ρολογιου ? Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neokfire7 Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Πόσους κύκλους φόρτισης έχει κάνει η μπαταρία σου? 2-3?? ...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyris21 Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 2-3?? ...:worry: μην αγχωνεσε και γω με μια 10αρια περιπου φορτισεις η μπαταρια δεν λεει να φτιαξει, τελειωνει αρκετα γρηγορα! αν και μπορει να φταιει οτι δεν εχω το τελευταιο update ( 73 )! Παράθεση the reason i swear so much is because f**k you!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coot Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Εσύ argyris δεν βλέπω να παίρνεις την .73 :p Δύο ερωτήσεις έχω κατέβασει ενα theme και ενώ μου το έχει κάνει εγκατάσταση δεν μπορώ να το βάλω καμμία βοήθεια; Και πως κάνω screenshots από το κινητό; Και κάτι άσχετο Απόλαυση να βλέπεις βιντεάκι από το κινητό φανταστική οθόνη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnkokki Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Επειδή λέτε οτι τελειώνει γρήγορα η μπαταρία ρε παιδιά κι οπως εχω πει ετοιμάζω μια παρουσίαση της συσκευής κι εχω ήδη δοκιμάσει 3 διαφορετικά σενάρια χρήσης, τι εννοείτε ? Τι χρήση του κάνετε και πόσο σας κρατάει ? Και με τι το συγκρίνετε ? Γιατί εμένα οι δοκιμές μου κάθε άλλο παρά απογοητευτικές είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Εχει παρει κανεις το Smartwatch ? Μπορει καποιος να απαντησει κλησεις η να καλεσει μεσω του ρολογιου ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=326063&highlight=Smartwatch http://www.expansys.com.gr/sony-smartwatch-228482/ Εσύ argyris δεν βλέπω να παίρνεις την .73 :p Δύο ερωτήσεις έχω κατέβασει ενα theme και ενώ μου το έχει κάνει εγκατάσταση δεν μπορώ να το βάλω καμμία βοήθεια; Και πως κάνω screenshots από το κινητό; Και κάτι άσχετο Απόλαυση να βλέπεις βιντεάκι από το κινητό φανταστική οθόνη! παρατεταμενο πατημα στην οθονη αναμονης> ταπετσαριες> το βρισκεις και το επιλεγεις ή πας εκει που εχεις την εικονα πατας το δεξι πληκρο και σου βγαζει επιλογη ''ορισμος'' > ταπετσαρια. screenshots με το κουμπι on-off εχει επιλογη ''ληψη στιγμ. οθονης'' Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyris21 Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Εσύ argyris δεν βλέπω να παίρνεις την .73 :p Δύο ερωτήσεις έχω κατέβασει ενα theme και ενώ μου το έχει κάνει εγκατάσταση δεν μπορώ να το βάλω καμμία βοήθεια; Και πως κάνω screenshots από το κινητό; Και κάτι άσχετο Απόλαυση να βλέπεις βιντεάκι από το κινητό φανταστική οθόνη! Coot δεν πειραζει παμε για παγωτακι καποια στιγμη!!! Ασε την 73 και την 74!!!! καλα κρασα!!! Παράθεση the reason i swear so much is because f**k you!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Παω φουλ για το SmartWatch εφ'οσον διαχειριζεται κλησεις που απο οτι διαβαζω το κανει + πολλα παραπανω ,μεγαλη ευκολια χωρις καλωδια κλπ Αντε να δουμε Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Παω φουλ για το SmartWatch εφ'οσον διαχειριζεται κλησεις που απο οτι διαβαζω το κανει + πολλα παραπανω ,μεγαλη ευκολια χωρις καλωδια κλπ Αντε να δουμε Έχω ακούσει για χάλια αυτονομία.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 (edited) Αισιως με την 73 εκδοση,φορτισμενο εδω και 98 ωρες,επεσε στο 26%.Κλειστο τα βραδια για 5-6 ωρες,χρηση κυριως ομιλιας,αρκετης θα ελεγα και λιγο ιντερνετ,εκανα καμια 20αρια ενημερωσεις σε εφαρμογες,αρκετα sms,λιγο fb. Ξερω,ειναι το ενα ακρο της χρησης αυτο,μετριο προς το λιγο,αλλα θελω να καταληξω οτι συγκριτικα με προ update δεν εχει καμια επαφη το θεμα.Μερα με τη νυχτα.Τοτε βαρια βαρια να με κραταγε και λιγο απο την 3η μερα.Θα το αφησω να δω τελικα ποσες ωρες θα βγαλει με την ιδια χρηση.Θα χτυπησει πιστευω 120 ωρες. Βλεπω τρομερη βελτιωση στην αποδοση της μπαταριας. Η φορτιση περιπου σε 1 ωρα και 10-15 λεπτα μου κανει.Εσας? Edited April 29, 2012 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Πολυ ευχαριστα νεα αυτα με την εκδοση 73 κ την διαρκεια της μπαταριας..Το θεμα ειναι οτι μπορει να μην την παρουμε ολοι μιας κ ερχεται το "παγωτο"..Ας ελπισουμε εκει να δουμε ακομα μεγαλυτερη βελτιωση ουτως ωστε να εξαλειφθει πλεον το θεμα με την αυτονομια της μπαταριας... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 γι αυτό έιναι και οι αναβαθμίσεις...για να κάνουν το καλό καλύτερο! Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Σχεδον καθε μερα το εχω στον φορτιστή δεν εχω κανει κυκλους φορτησης αλλα με την 73 ειδα μια διαφορα. Το μεγαλο μειονεκτιμα του ειναι η μπαταρια, δεν εχω βρει άλλο! !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Παω φουλ για το SmartWatch εφ'οσον διαχειριζεται κλησεις που απο οτι διαβαζω το κανει + πολλα παραπανω ,μεγαλη ευκολια χωρις καλωδια κλπ Αντε να δουμε Εχει και βραχιολακια σε διαφορα χρωματα http://www.expansys.com.gr/s.aspx?search=SmartWatch Έχω ακούσει για χάλια αυτονομία.... Αν θυμαμαι καλα και εγω εχω διαβασει για χαλια αυτονομια στο παλιο http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=56480&selectedCategoryId=485 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=289478 :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyris21 Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Αισιως με την 73 εκδοση,φορτισμενο εδω και 98 ωρες,επεσε στο 26%.Κλειστο τα βραδια για 5-6 ωρες,χρηση κυριως ομιλιας,αρκετης θα ελεγα και λιγο ιντερνετ,εκανα καμια 20αρια ενημερωσεις σε εφαρμογες,αρκετα sms,λιγο fb. Ξερω,ειναι το ενα ακρο της χρησης αυτο,μετριο προς το λιγο,αλλα θελω να καταληξω οτι συγκριτικα με προ update δεν εχει καμια επαφη το θεμα.Μερα με τη νυχτα.Τοτε βαρια βαρια να με κραταγε και λιγο απο την 3η μερα.Θα το αφησω να δω τελικα ποσες ωρες θα βγαλει με την ιδια χρηση.Θα χτυπησει πιστευω 120 ωρες. Βλεπω τρομερη βελτιωση στην αποδοση της μπαταριας. Η φορτιση περιπου σε 1 ωρα και 10-15 λεπτα μου κανει.Εσας? δοκιμασε να κανεις καπως πιο "βαρια" χρηση για να δουμε τι γινεται με την μπαταρια και αν αντεχει! η φορτιση καλα παει, οσο λες, αλλα η ξεφορτιση παει ζουμι!!:cry::cry: Παράθεση the reason i swear so much is because f**k you!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 δοκιμασε να κανεις καπως πιο "βαρια" χρηση για να δουμε τι γινεται με την μπαταρια και αν αντεχει! η φορτιση καλα παει, οσο λες, αλλα η ξεφορτιση παει ζουμι!!:cry::cry: Ρε παιδιά έχω δώσει σε παλαιότερο ποστ μου μια χρήση πιστεύω που την κάνει ο καθένας καθημερινά και μου κρατάει 2 μέρες ολόκληρες το κινητό. Ψάξτε λίγο πιο πισω. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8diesel Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 (edited) Επειδή διάβασα καμιά δυο-τρεις φορές για την οθόνη να αναβοσβήνει αν και δεν θυμάμαι από ποιους.. Δεν φταίει το κινήτο. Είναι κάποια από τις κατεβασμένες από το market εφαρμογές. Μου το έκανε στο arc μου το κάνει και στο s. Γιαυτό για όποιον το συνάντησε ας τις σβήσει μάλλον όλες και ας τις ξαναπεράσει μία μία μέχρι να βρει ποια φταίει. Συνήθως φταίνε κάποια Live Wallpapers! :ninja: Δεν είναι κόπωση αυτό, λόγω θερμοκρασίας εμφανίζονται οι κιτρινίλες. Ακόμα κι αν δε το χρησιμοποιείς καθόλου το τηλέφωνο, αν ζεσταθεί λίγο, πχ στο αυτοκίνητο, ή έξω στον ήλιο, εμφανίζονται τα σημάδια. Προσωπικά από τη στιγμή που δίνω ένα σωρό λεφτά για να αγοράσω μια high-end συσκευή από μια σοβαρή υποτίθεται εταιρία, δεν ανέχομαι τέτοιου είδους προβλήματα. Ειδικά τώρα που αρχίζουν οι ζέστες με το παραμικρό θα εμφανίζεται το πρόβλημα, στην ελλάδα είμαστε όχι στη φινλανδία. Συμφωνώ απόλυτα, ειδικά τώρα που αρχίζουν οι ζέστες το βγάζω από την τσέπη και με το ξεκλείδωμα βλέπω την κιτρινίλα πριν καλά καλά το χρησιμοποιήσω για να φτάσει τους 40+! :mad: Πριν 2 βδομάδες παρήγγειλα οθόνη, ακόμη έρχεται... Edited April 30, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neokfire7 Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Γνωριζουμε καπως ποιες παρτιδες ειναι? αν ειμαι δλδ κατοχος ή οχι του "κιτρινιασμένου" ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts