Jump to content

iPad (3rd & 4th Gen - 2012)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα,

δεν έχει δυστυχώς. Η έκδοση με sim έχει.

Αρα να μην πάρω το sygic.

Ευχαριστώ

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

• Administrators
Δεν ξέρω αν είναι το Smart Office δωρεάν.

Δεν είναι, ούτε αυτό ούτε το 2.

Παιδιά υπάρχει ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή για ipad για άνοιγμα word αρχείων και ψιλοεπεξεργασια στα ελληνικά?

Δες αυτό.

Modpic.gif

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Φαίνεται ωραίο και φτηνό αλλά δεν στέλνει Ελλάδα...

Φαίνεται ωραίο και φτηνό αλλά δεν στέλνει Ελλάδα...

Βασικα ειναι τελειο...

Πολυ ωραιο.

• Administrators

Υπάρχουν αντίστοιχες λύσεις στα γνωστά καταστήματα (Πλαίσιο κτλ) όπου μπορείς να δεις live κατά πόσο θα σε εξυπηρετούσε κάτι τέτοιο.

Modpic.gif

• 2 weeks later...

Χαιρετώ την παρέα.

Έχω πάρει ένα refurbished ipad4 από την Αμερική και νομίζω ότι δεν έχει και τόσο καλή μπαταρία. Κατέβασα την εφαρμογή "Battery Go Plus" και έβαλα τις παρακάτω ρυθμίσεις:

[ATTACH]35386[/ATTACH]

[ATTACH]35387[/ATTACH]

Δεν θα έπρεπε να είχε περισσότερες ώρες σε καθένα; Αφού εδώ ο αδερφός μου που έχει το ίδιο μοντέλο με εμένα (χωρίς gps), του κρατάει 10ώρα και βάλε. Μόνο wifi έχω ανοιχτό αλλά και πάλι δεν κάνω συνεχή χρήση του. Και επίσης στα refurbished μοντέλα διάβασα ότι η Apple τα φτιάχνει βάζοντας νέα μπαταρία. Η φωτεινότητα είναι γύρω στο 80%.

Έχετε να μου προτείνετε καμμία βοήθεια; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

• Administrators
Δεν πολυεμπιστεύομαι αυτές τις εφαρμογές. Έχεις πρακτικό πρόβλημα; Πιο συγκεκριμένα πέραν της εκτίμησης μιας εφαρμογής;

Modpic.gif

Μονο με jailbreak και ειδικο ανταπτορα, εκτος αν παρεις δισκο με wifi

Και για την ακρίβεια τον ανταπτορα από το Camera kit που πωλείται ξεχωριστά στα καταστήματα.Αυτο ισχύει για το iPad 2 με jb σίγουρα.Για τα επόμενα μοντέλα επιφυλασσομαι

Καλημέρα. Είπα για 1η φορά να πειραματιστώ με ipad μιας που ακούω τόσο φασαρία γύρω από το όνομα του (3αρι jb στην 6.1 ) [τελευταία επαφή με μήλα ήταν με το ipod touch 4gen]

Επειδή θεωρώ σημαντικό το να μπορώ να συνδέσω usb και εξωτερικό δίσκο στο ταμπλετ και διαβάζοντας λίγες σελίδες πίσω είδα τα παραπάνω που παρέθεσα.

Γίνεται να μου δώσετε κάποιο λινκ με το συγκεκριμένο ανταπτορακι; χρειάζεται κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή για να το τρέξεις;

.

Δεν πολυεμπιστεύομαι αυτές τις εφαρμογές. Έχεις πρακτικό πρόβλημα; Πιο συγκεκριμένα πέραν της εκτίμησης μιας εφαρμογής;

Ναι βασικά το πρακτικό πρόβλημα είναι ότι κρατάει λίγο σε αντίθεση με άλλες μπαταρίες άλλων ipad 4. Δεν είναι και σαν κινητού αλλά όχι και τόσο πολύ όσο θα έπρεπε.

Καλημέρα. Είπα για 1η φορά να πειραματιστώ με ipad μιας που ακούω τόσο φασαρία γύρω από το όνομα του (3αρι jb στην 6.1 ) [τελευταία επαφή με μήλα ήταν με το ipod touch 4gen]

Επειδή θεωρώ σημαντικό το να μπορώ να συνδέσω usb και εξωτερικό δίσκο στο ταμπλετ και διαβάζοντας λίγες σελίδες πίσω είδα τα παραπάνω που παρέθεσα.

Γίνεται να μου δώσετε κάποιο λινκ με το συγκεκριμένο ανταπτορακι; χρειάζεται κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή για να το τρέξεις;

Όντως, το camera connection kit είναι απαραίτητο. Υπάρχει το επίσημο της Apple και υπάρχουν και οι κινέζικες εκδοχές του. Εγώ π.χ. πήρα ένα των 2 ευρώ από ebay που κάνει μια χαρά τη δουλειά του. Είναι αυτό http://www.ebay.co.uk/itm/151039063075 αλλά υπάρχουν εκατοντάδες πωλητές που τα πωλούν.

Έχε πάντως υπόψη σου ότι η εμπειρία μου είναι ότι δίσκους 2,5 χωρίς τροφοδοσία ΔΕΝ τους βλέπει, όπως δε βλέπει και κάποια στικάκια. Με τα περισσότερα βέβαια είναι οκ και λύνει χέρια αυτό το γκάτζετ.

Να ξέρεις επίσης ότι όπως σου είπαν και πιο πάνω θέλει jb και κάποιο σα το iFile για να κάνεις τη δουλειά σου

Alex

Καλησπέρα! Θα ήθελα τη γνώμη σας - βοηθειά σας! Αγόρασα πριν από λίγες μέρες το Ipad 4 16 wifi λευκό. Στην αριστερή πλευρά κρατώντας το σε portrait παρουσιάζει μια ελαφριά κιτρινίλα που φαίνεται κυρίως σε λευκό φόντο όπως και σε σε γκρί γαλάζιο φόντο. Η αλήθεια είναι πως πρέπει να το προσέξεις αρκετά για να το καταλάβεις και κυρίως το βλέπω όταν σκρολλάρω σε φόρουμ όπως εδώ όπου αλλάζει ελάχιστα η απόχρωση από κάτω προς τα πάνω. Σου δίνει την εντύπωση σαν να είναι ελάχιστα βρόμικη η οθόνη στο κάτω μέρος. Σε όσους το έδειξα επρεπε να τους το επισημάνω για να το προσέξουν και με χαρακτήρισαν υπερβολικό μέχρι αηδίας. Επειδή έχω διαβάσει πολλά και απο αντίστοιχες περιπτώσεις στο εξωτερικό θεωρείτε πως αξίζει να μπω στη διαδικασία να το αλλάξω (αγορασμένο απο skroutz), εάν φυσικά το δεχτούν, και να ρισκάρω να πετύχω οθόνη με χειρότερο πρόβλημα και πάλι τα ίδια? Βάζω από κάτω και φωτογραφία σε λευκό φόντο για να μου πείτε!! Edited by vakg

Καλησπέρα! Θα ήθελα τη γνώμη σας - βοηθειά σας! Αγόρασα πριν από λίγες μέρες το Ipad 4 16 wifi λευκό. Στην αριστερή πλευρά κρατώντας το σε portrait παρουσιάζει μια ελαφριά κιτρινίλα που φαίνεται κυρίως σε λευκό φόντο όπως και σε σε γκρί γαλάζιο φόντο. Η αλήθεια είναι πως πρέπει να το προσέξεις αρκετά για να το καταλάβεις και κυρίως το βλέπω όταν σκρολλάρω σε φόρουμ όπως εδώ όπου αλλάζει ελάχιστα η απόχρωση από κάτω προς τα πάνω. Σου δίνει την εντύπωση σαν να είναι ελάχιστα βρόμικη η οθόνη στο κάτω μέρος. Σε όσους το έδειξα επρεπε να τους το επισημάνω για να το προσέξουν και με χαρακτήρισαν υπερβολικό μέχρι αηδίας. Επειδή έχω διαβάσει πολλά και απο αντίστοιχες περιπτώσεις στο εξωτερικό θεωρείτε πως αξίζει να μπω στη διαδικασία να το αλλάξω (αγορασμένο απο skroutz), εάν φυσικά το δεχτούν, και να ρισκάρω να πετύχω οθόνη με χειρότερο πρόβλημα και πάλι τα ίδια? Βάζω από κάτω και φωτογραφία σε λευκό φόντο για να μου πείτε!!

Καλησπέρα,

αν σε ενοχλεί εσένα θα μπορούσες να πάρεις την apple

Κλήση Υποστήριξης της Apple: 00800 44145417

Και να την ρωτήσεις δίνοντας το serial number να σου πει αν μπορεί να επισκευαστεί ή όχι. Είναι εξυπηρετικοί εκεί στην Apple απλά δεν ξέρω αν θα το αφήσεις ή πόσες ημέρες θα κρατήσει η όλη διαδικασία, κλπ.

Και εγώ είμαι λίγο ψείρας και με εκνευρίζουν αυτά. Και αν υπήρχε dead pixel, το μάτι μου εκεί θα πήγαινε συνέχεια. Άσε τους άλλους. Από εσένα εξαρτάται αν θέλεις να το πας ή όχι. Το ipad 4 έχει ως ατού την πολύ ωραία οθόνη. Αν δεν σου αρέσει έτσι όπως είναι, ε προσπάθησε τουλάχιστον να το αλλάξεις. Και αν σου δώσουν κανένα άλλο που δεν σου αρέσει πάλι, ε τότε ξανά άλλαξε το. Εγώ αυτό θα σου πρότεινα εφόσον δεν θα πληρώσεις τίποτα για έξοδα.

Καλησπέρα! Θα ήθελα τη γνώμη σας - βοηθειά σας! Αγόρασα πριν από λίγες μέρες το Ipad 4 16 wifi λευκό. Στην αριστερή πλευρά κρατώντας το σε portrait παρουσιάζει μια ελαφριά κιτρινίλα που φαίνεται κυρίως σε λευκό φόντο όπως και σε σε γκρί γαλάζιο φόντο. Η αλήθεια είναι πως πρέπει να το προσέξεις αρκετά για να το καταλάβεις και κυρίως το βλέπω όταν σκρολλάρω σε φόρουμ όπως εδώ όπου αλλάζει ελάχιστα η απόχρωση από κάτω προς τα πάνω. Σου δίνει την εντύπωση σαν να είναι ελάχιστα βρόμικη η οθόνη στο κάτω μέρος. Σε όσους το έδειξα επρεπε να τους το επισημάνω για να το προσέξουν και με χαρακτήρισαν υπερβολικό μέχρι αηδίας. Επειδή έχω διαβάσει πολλά και απο αντίστοιχες περιπτώσεις στο εξωτερικό θεωρείτε πως αξίζει να μπω στη διαδικασία να το αλλάξω (αγορασμένο απο skroutz), εάν φυσικά το δεχτούν, και να ρισκάρω να πετύχω οθόνη με χειρότερο πρόβλημα και πάλι τα ίδια? Βάζω από κάτω και φωτογραφία σε λευκό φόντο για να μου πείτε!!

Κράτησέ το μερικές μέρες μήπως και φύγει η κιτρινίλα, αλλιώς πήγαινέ το για αλλαγή κατά τη γνώμη μου.

Αφού το είδες εσύ και σε ενόχλησε, είναι θέμα που θα σε ενοχλεί πάντα.

Αλλά , υπάρχει περίπτωση να είναι από κόλλα που δεν έχει στεγνώσει ακόμα και να φύγει σε λίγο.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις !! Θα δω πρώτα μήπως μου το αντικαταστήσουνε απο το καταστημα που το αγόρασα διαφορετικά θα κάνω χρήση της εγγύησης!!

Παιδιά να ρωτήσω κάτι, έχω την τελευταία έκδοση λογισμικού. Στο e-mail που έχω ορίσει μέσα από το λογαριασμό cloud.com και μέσα από το gmail.com το τάμπλετ λαμβάνει όλες τις ειδοποιήσεις, όμως στις Επαφές εμφανίζονται μόνο όσες βρίσκονται στο icloud και θέλω να εμφανίζονται όσες έχω στο gmail.com αλλα΄δεν υπάρχει επιλογή για συγχρονισμό για τις επαφές, εκεί έχω όλη την λίστα, τι να κάνω για να συγχρονιστούν οι επαφές μόνο από το gmail?

Παιδιά να ρωτήσω κάτι, έχω την τελευταία έκδοση λογισμικού. Στο e-mail που έχω ορίσει μέσα από το λογαριασμό cloud.com και μέσα από το gmail.com το τάμπλετ λαμβάνει όλες τις ειδοποιήσεις, όμως στις Επαφές εμφανίζονται μόνο όσες βρίσκονται στο icloud και θέλω να εμφανίζονται όσες έχω στο gmail.com αλλα΄δεν υπάρχει επιλογή για συγχρονισμό για τις επαφές, εκεί έχω όλη την λίστα, τι να κάνω για να συγχρονιστούν οι επαφές μόνο από το gmail?

Μηπως βοηθαει αυτο;

https://support.google.com/mail/answer/3008051?hl=en

Είναι κατατοπιστικός ο οδηγός και θα το δοκιμάσω φίλε μου...

Είναι κατατοπιστικός ο οδηγός και θα το δοκιμάσω φίλε μου...

Ειναι οντως αν και εγω επελεξα να αφησω τα google aps και να τα ριξω ολα στο icoud ακομα και το μειλ μου αλλαξα σε me.com.

Αν εχεις και iphone, γιατι οχι?

Ειναι οντως αν και εγω επελεξα να αφησω τα google aps και να τα ριξω ολα στο icoud ακομα και το μειλ μου αλλαξα σε me.com.

Αν εχεις και iphone, γιατι οχι?

υπαρχει ακομα το me.com?

νομιζα εχει αλλαξει σε icloud.com τουλαχιστον το δικο μου ετσι εγινε.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

υπαρχει ακομα το me.com?

νομιζα εχει αλλαξει σε icloud.com τουλαχιστον το δικο μου ετσι εγινε.

Το είχα από παλιά ;)

Το είχα από παλιά ;)

οκ ευχαριστω!

παρατηρω οτι για να φορτισει η μπαταρια στο iPad θελει ακριβως 3 ωρες και 20 λεπτα περιπου απο 18%...

αυτοι ειναι οι χρονοι;

Δημήτρης

XS Max 512gb.

• The title was changed to iPad (3rd & 4th Gen - 2012)
  • The topic was unpinned