Jump to content

Sony Xperia P

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειναι 1:30 με 2 ώρες σιγουρα μπορεί και λίγο παραπάνω!

Καπου τα μπερδευεις.... στο πρωτο σου ποστ γραφεις σέρφαρα 1-2 ώρες το ιντερνετ και έστειλα καμια 50αρια μηνύματα, η διαφορα που γραφεις για το ιντερνετ ειναι μεγαλη, θελω να πω οτι αλλη σπαταλη θα κανεις στη μπαταρια με μια ωρα και αλλη σπαταλη με 2 ωρες. Για να γραψεις τα μηνυματα κρατας την οθονη ανοικτη, οκ 50 μηνυματα του στιλ ''οκ'' - ''ναι'' ''ειμαι εκει'' ή 50 μηνυματα του στιλ ''χθες πηγα σινεμα με την παρεα και ψαχναμε να βρουμε ποια ταινια θα δουμε και δεν μας αρεσε καμια και δεν ξεραμε τι να κανουμε και σκεφτομασταν να μην δουμε καμια, πηραμε και αναψυκτικα και καθομασταν και χαζευαμε'' :lol: θελω να πω οτι και τα 50 μηνυματα ειναι ''σχετικο'' :)

Μπες μενου>ρυθμισεις>μπαταρια> και ανεβασε ss για να σου πουν τα παιδια τι γνωμη τους. επισης αν πατησεις εκει που γραφει ''οθονη'' θα σου γραφει και τη διαρκεια οθονης, αν μπορεις γραψε τι σου γραφει :)

edit στο ιντερνετ σερφαρεις με wi-fi ή με data? λειτουργια δικτυου τι εχεις μονο gsm ή wcdma/gsm?

Edited by Karthan7

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οι ώρες που σέρφαρα είναι σίγουρα λιγότερες απο δύο. Είναι περίπου 1 ώρα και ένα τεταρτο απλά σας τα λέω κατα προσέγγιση βάζοντας μπολικο παραπάνω για ασφάλεια. Σερφάρω με data γιατι βρίσκομουν στο πανεπιστήμιο εκείνη την ώρα :P Τα 50 μηνυματα σε εμένα προσωπικα χρειάζονται το πολυ 30δευτερολεπτο το καθενα πληκτρολογηση και αποστολη. Το ραδιόφωνο απο την αλλη ήταν σταθμευμένο καθ'ολη την διάρκεια σε συγκεκριμένο σταθμο με σβηστή οθονη. Το περίεργο οπως είπα και πριν είναι το οτι το κινητο κάθε περίπου ένα λεπτό και ενώ παιζω στο μένου του με όλα σβήστα(δεδομενα και συγχρονισμο) χανει 1% το λεπτο περίπου. Το κινητό βρίσκεται σε wcdma

Οι ώρες που σέρφαρα είναι σίγουρα λιγότερες απο δύο. Είναι περίπου 1 ώρα και ένα τεταρτο απλά σας τα λέω κατα προσέγγιση βάζοντας μπολικο παραπάνω για ασφάλεια. Σερφάρω με data γιατι βρίσκομουν στο πανεπιστήμιο εκείνη την ώρα :P Τα 50 μηνυματα σε εμένα προσωπικα χρειάζονται το πολυ 30δευτερολεπτο το καθενα πληκτρολογηση και αποστολη. Το ραδιόφωνο απο την αλλη ήταν σταθμευμένο καθ'ολη την διάρκεια σε συγκεκριμένο σταθμο με σβηστή οθονη. Το περίεργο οπως είπα και πριν είναι το οτι το κινητο κάθε περίπου ένα λεπτό και ενώ παιζω στο μένου του με όλα σβήστα(δεδομενα και συγχρονισμο) χανει 1% το λεπτο περίπου. Το κινητό βρίσκεται σε wcdma

το πιο βασικο δεν ειπες (σε διαβασα βιαστικα), την οθονη σε τι φωτεινοτητα την εχεις?αν την εχεις στο αυτοματο με εξοικονομηση και βγαζει τοσο,τοτε κατι παιζει.αν την εχεις ομως δυνατα ή χωρις εξοικονομηση,τοτε αν δοκιμαζες και την αλλη ρυθμιση θα βοηθουσε νομιζω.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Η φωτεινότητα είναι στην μικρότερη δυνατη τιμή. Για τα στατιστικα της μπαταριάς δεν μπορω να σου πω ακομη γιατί θέλω να φορτίσει πλήρως να το φτάσω 10% και να τα στείλω. Επίσης μου έγινε κάτι περίεργο τώρα. Ενω το είχα αναμένο και φόρτιζε βρισκόταν στο 96%, το έσβησα ομως για να φορτώσει πιο γρήγορα και όταν αναψε η οθονη για να δειξei οτι φορτιζει απνεργοποιημένo το έδειξε φουλ. Το άνοιξα επιτοπου και ειδα τώρα οτι το δειχνει 100%, όλα αυτά εγιναν σε διαστημα 2 λεπτών :S

Η φωτεινότητα είναι στην μικρότερη δυνατη τιμή. Για τα στατιστικα της μπαταριάς δεν μπορω να σου πω ακομη γιατί θέλω να φορτίσει πλήρως να το φτάσω 10% και να τα στείλω. Επίσης μου έγινε κάτι περίεργο τώρα. Ενω το είχα αναμένο και φόρτιζε βρισκόταν στο 96%, το έσβησα ομως για να φορτώσει πιο γρήγορα και όταν αναψε η οθονη για να δειξei οτι φορτιζει απνεργοποιημένo το έδειξε φουλ. Το άνοιξα επιτοπου και ειδα τώρα οτι το δειχνει 100%, όλα αυτά εγιναν σε διαστημα 2 λεπτών :S

Το wcdma εχει μεγαλη καταναλωση ειδικα αν δεν εχει καλο σημα.

Για την μπαταρια αυτο που εγραψες οτι το εκλεισες και το ανοιξες και σου γραφει 100% αφησε το λιγη ωρα στο ρευμα, μην τον βγαλεις αμεσως. :)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Τώρα το έβαλα να κάνει ενα repair. Λογικα θα ξαναπεράσει λειτουργικο αφου διαγράψει τα πάντα. Έστειλα και ένα e-mail στην αντιπροσωπία να δω τι θα μου πουν!Πάντως με όχι και τόσο μέτρια χρήση το φόρτιζα επειδή τελείωνε η μπαταρία μεσημέρι βράδυ το σαββατο και την κυριακη :/

Λοιπον το θεμα με την μπαταρια εχει αρχισει να μας ανχωνει επικυνδινα !!!!!!!

Το εχω και εγω το κινητο απο το Σαββατο το πρωι (το πηρα ελαφρως μεταχειρισμενο...μονο μια φορτηση ειχε κανει ο προηγουμενος κατοχος...) και ειδα πολλες διακυμανσεις....

Καταρχην το Σαββατο με ολες τις αναβαθμισεις ... τις ρυθμισεις και ολα τα σχετικα σαν καινουργιο κινητο ;) ειδα οτι η μπαταρια με το ζορι εβγαλε 15ωρο !!!!!!!!!!!

Συνιθησμενος ομως απο αρκετα smartphone που περασαν απο τα χερια μου δεν εδωσα πολυ σημασια μιας και το ειχα λιωσει το κινητο!!!!!!!!

Διαβαζοντας τα μηνυματα σας ειδα και την περιπτωση του φορτιστη...Αυτος που ειχε το πακετο ηταν στα 1500 mA....Ειχα βαλει το κινητο να φορτισει απο το Σαββατο το βραδυ μεχρι την κυριακη το πρωι.....Απο τις 10 το πρωι της Κυριακης μεχρι τις 11 το βραδυ το κινητο ειχε πεσει στο 15% με λιγοτερη χρηση απο οτι το Σαββατο !!!!!!!!!!!

Το βραδυ το φορτισα με εναν φορτιστη απο mini pro που ειναι στα 750 mA.....(Παντα το κινητο ηταν ανοιχτο κατα την φορτιση...) Παρατηρησα λοιπον σημερα οτι μεσα σε μια ωρα το κινητο απο 100% που εγραφε το πρωι επεσε στο 85% (με χρηση ....15 λεπτα κλησεις...5 λεπτα ιντερνετ με Δεδομενα ανοιχτα...10 λεπτα δοκιμη πλοηγησης και 3 φωτογραφιες δοκιμη στο 3D....δηλαδη η οθονη αναβε αρκετα συχνα....) ενω απο το 85% μεχρι το 70% χρειαστηκε 3 ωρες ( με χρηση 30 λεπτα ομιλιας....10 λεπτα παιχνιδια.....19 φωτογραφιες απλες....10 λεπτα αναζητηση σηματος.....20 λεπτα wifi με πλοηγησε στο μαρκετ και παρακολουθηση ενος 7λεπτου βιντεο και αρκετα ανοιγματα της οθονης για να βλεπω την ωρα ....)

Αυτη την στιγμη που γραφω με μονο 15 λεπτα κλησεις ( απο τις 1.30 το μεσημερι μεχρι τωρα...) το κινητο εχει πεσει στο 46%.....

Την εξοικονομηση ενεργειας και τον αυτοματο φωτισμο τα εχω στο ον...και επισης εχω κανει root το κινητο και εχω βγαλει το google + , facebook , twiter (αν εχετε να πρωτεινετε και κατι αλλο ευπροσδεκτο....) ;)

Τελικα εγω νομιζω οτι το κινητο για smartphone εχει μια φυσιολογικη μπαταρια η οποια με νορμαλ χρηση σου βγαζει ανετα μιαμιση μερα (οπως και το 90% των τηλεφωνων android) αλλα με συχνη χρηση (οταν εχεις τετοιο κινητο σιγουρα θες να εκμεταλευτεις τις δυνατοτητες του....) εχεις τον κινδυνο να μεινεις χωρις κινητο μεχρι το βραδυ....(και καλα να εισαι σε μερος που να μπορεις να το φορτισεις.....αν εισαι εκτος ....τι γινεται?????)

Το προβλημμα ειναι στην sony (και σε οποιαδηποτε εταιρεια ) που βγαζει τετοια κινητα χωρις να αυξησει την χωρητικοτητα της μπαταριας η' που δεν συνοδευει τις συσκευες με κανονικους φορτιστες και οχι με ταχυφορτιστες....

Το tipo που ειχα πριν με 1500αρα μπαταρια και φορτιστη στα 1000 mA κραταγε δυομιση μερες με φουλ χρηση ( κυριως το ραδιο επαιζε 16 ωρες.....) αλλα δεν ειχε τις δυνατοτητες που εχει το Ρ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το mini pro που εδωσα στον πιτσιρικα μου ...καθε βραδυ το φορτιζει (με την χρηση που μπορει να κανει ενας εφηβος!!!!!!!)...

Οποτε παιδια μην ανχωνεσται.....καντε τις δοκιμες σας και επιλεξτε πως μπορει να λειτουργησει το κινητο συμφωνα με τις αναγκες σας...Αν δειτε οτι δεν μπορει να ανταπεξελθει αλλαξτε το με αλλη συσκευη...Αλλα κοιταχτε αν και η επομενη συσκευη με τα ιδια δεδομενα και την ιδια χρηση συμπεριφερεται καλυτερα η' χειροτερα....

Επισης σημαντικο ρολο παιζουν και οι καρτες sim... Αναλογα με την εταιρεια και την παλαιοτητα τους καταναλωνουν περισσοτερη η' λιγοτερη ενεργεια....

Ναι αυτή είναι η εφαρμογή! Δες στις ρυθμίσεις της το ss που έχω από κάτω.

Μερικες φορες κολλαει και δεν ''νιωθει'' τα πληκτρα εντασης.... Για αυτον τον λογο αυτο που εχω κανει ειναι : ρυθμισεις> ασφαλεια> κλειδ.οθον. κανενα. Eχω κατεβασει για κλειδωμα το Screen Off and Lock https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock το οποιο κλειδωνει την οθονη με double tap στην επιφανεια (χειρονομια μεσω του Apex Launcher).

ο λογος που κατεβασα το Screen Off and Lock ειναι οτι με το WidgetLocker Lockscreen οταν πατας για να κλειδωσει μενει λιγα δευτερολεπτα η οθονη αναμενη με την οθονη κλειδωματος κατι που δεν βολευει στο να το βαλω στην τσεπη.

Άσε πολύς τσερτσελές για τίποτα ... Είναι της γυναίκας μου και αν αρχίσει να κολλάει θα νομίζει πως φταίει το κινητό!

Φιλε το ideos x5 ειχα και εγω !!!!!

Εγώ το εχω για βασικό κινητό ακόμα! Με ένα κλικ εδώ το έκανες αν δεν κάνω λάθος!

Για να μην σε μπερδεψω εχω και το WidgetLocker Lockscreen και το Screen Off and Lock Την πρωτη για ξεκλειδωμα και unlock screen που μπορεις να την φερεις στα μετρα σου και να την κανεις πανεφορφη και τη δευτερη μονο για κλειδωμα.

Σίγουρα δεν τα βάζω - τουλάχιστον στην πρώτη φάση ... Ας το συνηθίσει πρώτα.

Πάντως σε ευχαριστώ πολύ!!!

Υ.Γ. Στο Ideos σου εξαφανιζόταν οι φωτογραφίες; Όχι όλες με την μια, αλλά ανυποψίαστες στιγμές κάποιες έκαναν φτερά...

Σιγά- σιγά στο φάκελο DCIM της κάρτας μια-δυο έμεναν ..

Καλησπέρα. Οι κάτοχοι του P μπορείτε να μου απαντήσετε στα παρακάτω ερωτήματα;

1. Σε λειτουργία airplane mode το ραδιόφωνο fm λειτουργεί ή όχι;

2. Ποιο είναι το επίσημο τωρινό SW; ICS; έχει ανακοινωθεί επίσημα αν θα πάρει JB;

3. Έχει NFC tags στην συσκευασίας αν ναι, ποσα;

4. Υπάρχει το μαμισιο widget των σημειώσεων που είδα στο xperia T;

5. Έχει κάποιος χρησιμοποιήσει την λειτουργία sensme του Walkman player;

6. Το ηχείο που είναι στο πλάι (πολύ θετικό) είναι δυνατο/ποιοτικο;

Αυτα τα ολίγα προς το παρόν

Καλημέρα παίδες, σήμερα το πρωί ( 11:00-12:00) θα πάω να αγοράσω το δικό μου xperia p. Θα μπορούσατε να μου πείτε αν έιναι εύκολο να αλλάξω το κάτω καπάκι του κινητού σε κόκκινο; Είναι εύκολο να το κάνω μόνος μου; Υπάρχει κάπου στην Ελλάδα να το προμηθευτώ; Ευχαριστώ πολύ!

Καλημέρα παίδες, σήμερα το πρωί ( 11:00-12:00) θα πάω να αγοράσω το δικό μου xperia p. Θα μπορούσατε να μου πείτε αν έιναι εύκολο να αλλάξω το κάτω καπάκι του κινητού σε κόκκινο; Είναι εύκολο να το κάνω μόνος μου; Υπάρχει κάπου στην Ελλάδα να το προμηθευτώ; Ευχαριστώ πολύ!

τι εννοεις?να το παρεις πχ μαυρο και ναχει κατω κοκκινο καπακι?αν δεις βιντεο με xperia P dissasembly δεν ειναι τοσο απλο γιατι ειναι τα κουμπια αφης που συνδεονται εκει με φωτοκυταρο και ισως σε δυσκολεψει.γενικα δε θα στο προτεινα.

Καλησπέρα. Οι κάτοχοι του P μπορείτε να μου απαντήσετε στα παρακάτω ερωτήματα;

1. Σε λειτουργία airplane mode το ραδιόφωνο fm λειτουργεί ή όχι;

2. Ποιο είναι το επίσημο τωρινό SW; ICS; έχει ανακοινωθεί επίσημα αν θα πάρει JB;

3. Έχει NFC tags στην συσκευασίας αν ναι, ποσα;

4. Υπάρχει το μαμισιο widget των σημειώσεων που είδα στο xperia T;

5. Έχει κάποιος χρησιμοποιήσει την λειτουργία sensme του Walkman player;

6. Το ηχείο που είναι στο πλάι (πολύ θετικό) είναι δυνατο/ποιοτικο;

Αυτα τα ολίγα προς το παρόν

1.Λειτουργει

2.Δεν ξερω

3.Εχει 2 μεσα (κοκκινο και μαυρο)

4.Υπαρχει αλλα δεν ξερω αν ειναι ιδιο με το Τ. επισης θα σου προτεινα την εφαρμογη του myphone explorer για σημειωσεις που μπαινει στο κινητο αν την βαλεις..

5.Δεν γνωριζω

6.Το ηχειο εμενα μαρεσει, ακουγεται δυνατα, αλλα δεν ξερω αν το θες για να ακους μουσικη,νομιζω οτι κανενα ηχειο δεν προσφερεται για κατι τετοιο. αντιθετα τα ακουστικα του ειναι πολυ ωραια,εμενα η ποιοτητα τους μου αρεσε και το μπασο πολυ καλο.

Edited by Nikos_Mpl

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Για πλάκα βγαίνει..εννοεί το πλαστικό καπάκι κάτω απο τη διάφανη μπάρα.Το τραβάς και βγαίνει,γτ απο κάτω έχει τους κωδικούς του imei κλπ..2,5ε εχει( http://www.omnistore.gr/product_info.php/cPath/81_211_214/products_id/1444?osCsid=48487b725912a6ac7bb41094a66c9b8e )αλλά σε κόκκινο λλιγο δύσκολο να το βρείς.Πρέπει να ψάξεις στο ebay..

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ επικοινώνησα με sony servis και το πήγα σε κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ (μένω στην επαρχία) εκεί ο τεχνικός έκανε επαναφορά κινητού με βάση δεδομένων από την μαμά sony να παίρνει από τότε όλα καλώς

stagtolis

Τώρα φοράει την ICS 4.0.4 και έχει ανακοινωθεί πως Ιανουάριο με Φεβρουάριο θα πάρει JB 4.1

εδω δεν εχουμε παρει ακομη την ICS γμτ...μηπως ρε παιδια,την εχει παρει καποιος κατοχος COSMOTE?:mad::mad::mad::mad:

Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64

Καλησπέρα και από μένα... μια ερώτηση μόνο... είχε κανείς άλλος πρόβλημα με το Άλμπουμ και τα Βίντεο, αμέσως μετά την αναβάθμιση από 2.3 σε 4.0? Δεν μου ανοίγει την εφαρμογή καθόλου... Μόνο αυτό βρήκα στο νετ Sony Xperia P πρόβλημα

Πεθαμένος: Ένας φιλόσοφος, κάποτε μου είπε το εξής "Σκέφτομαι, άρα υπάρχω"

Άγγελος: Φίλε, δεν υπάρχεις... αλλά μην το σκέφτεσαι!!

Καλησπερα....Τελικα μετα απο την πεμπτη μερας λειτουργιας του κινητου η μπαταρια αρχισε να λειτουργει σε φυσιολογικα επιπεδα για smartphone..Με κανονικες φορτισεις (νυχτερινες 8ωρες) και με τον δικο του φορτιστη (1500 μΑ) μου εβγαλε την μερα ανετα (με την χρηση που του κανω εγω...ιδια με αυτη που το tipo μου εβγαζε δυομιση μερες) και μου μενει και 40% μεχρι να αδειασει....οποτε φισιολογικα την βγαζει την μιαμιση μερα....(απορω πως γινετε να δινει 470 ωρες αναμονη!!!!!!!!).

Να ρωτησω ομως κατι αλλο?????

Το notification led δεν θα επρεπε να αναβει οταν εχεις καποιο μηνυμα η' καποια αναπαντητη απ'ευθειας???

Εχω παρατηρησει οτι αρχιζει να αναβει μολις πατησω να ενεργοποιηθει η οθονη (το κουμπι on/off ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα παιδες,

εχω μια ερωτηση, σας λαγκαρει καθολου το κινητο οταν βαζεται κινουμενα φοντο?οπως αυτα που εχει μεσα..

οποτε τα βαλω εχει τρομερα λαγκς απο οθονη σε οθονη..και ισως γιαυτο οταν εγραφα με swype να ηταν σα να εχανε επαφη με οθονη. εγγραφα μια λεξη και αυτο το εκοβε για εγγραφε 2-3 ο,τι ναναι..

το κινητο ειναι πολυ προσεκτικα στημενο,με λιγες εφαρμογες,400ΜΒ ελευθερη ραμ και σχεδον τιποτα να μην τρεχει πισω (ισως η εφαρμογη FB που ειναι βαρια αλλα δε νομιζω να το γονατιζει τοσο το cpu..)

Αναμονή όλα έχουν! Και το δικό σου αν το βάλεις σε σημείο με πλήρη κάλυψη χωρίς να το πειράζεις δυο βδομάδες θα κάνει να σβήσει. Η λυχνία ειδοποιήσεων κανονικά θα πρέπει να ανάβει απ'ευθείας.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

εδω δεν εχουμε παρει ακομη την ICS γμτ...μηπως ρε παιδια,την εχει παρει καποιος κατοχος COSMOTE?:mad::mad::mad::mad:

φιλαρακι κ εγω το ιδιο προβλημα ειχα!!!! αλλα τελικα το εκανα με flushtool!!! πηρα κ τιν επίσημη ICS κ γλυτωσα κ τα λογοτυπα τησ COSMOTE!!!! κανενα προβλημα κ ολα καλα!!!!Γιατι αν περιμενα την COSMOTE θα ημοθν ακομα με τιν 2.3.7!!!!!:D

Παιδια οσοι ειστε root δοκιμασατε το battery calibration κανεις? εγω παντως βλεπω οτι εχει καποιο αποτελεσμα στο θεμα μπαταριας!!!!

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Αναμονή όλα έχουν! Και το δικό σου αν το βάλεις σε σημείο με πλήρη κάλυψη χωρίς να το πειράζεις δυο βδομάδες θα κάνει να σβήσει. Η λυχνία ειδοποιήσεων κανονικά θα πρέπει να ανάβει απ'ευθείας.

Σε αυτο που λες σιγα σιγα αρχιζω να το πιστευω!!!!!!!!!! Απο οτι παρατηρησα οταν το κινητο το εχεις χωρις να το πειραζεις το ποσοστο της μπαταριας μενει αμετακινητο......μολις ανοιξεις την οθονη πεφτουν τα ποσοστα σαν.......τις ψιχαλες!!!!!!!!!!

Προς sfikas ......

Το Battery calibration δεν το εχω δοκιμασει ( θα το κανω και αυτο καποια στιγμη....) αλλα εχω βαλει το Go Power Master (δεν θελει root)....

Εχει αρκετες λειτουργιες και επιλογες για να προσρμοσεις την ενεργεια της μπαταριας και ειδικα το μενου που σου δειχνει με το ποσοστο μπαταρια που εχεις ποσες ωρες μπορεις να χρησιμοποιησεις διαφορες λειτουργιες του κινητου (κλησεις, αναμονη, διαδυκτιο κ.τ.λ ).

Και φυσικα η εμπειρια της ημερας !!!!!!!!!!!

Χθες το βραδυ η μπαταρια μου ηταν στο 30%...Ειπα λοιπον να το φορτισω....το βαζω στην μπριζα αναβει το λαμπακι και το σηματακι της μπαταριας και το αφηνω (εννοειτε ανοιχτο...)

Το πρωι που πηγα να παρω το κινητο το βλεπω ακομα ...πορτοκαλι !!!!!!!!! Κοιταζω το ποσοστο....30% και το σημα της μπαταριας να δειχνει οτι φορτιζει....

Βγαζω και ξαναβαζω τον φορτιστη και περιμενω κανα 10λεπτο να δω αλλαγες.....τιποτα....πορτοκαλι λαμπακι και το ποσοστο στο 30%....

Φευγω για την δουλεια και περνω και τον φορτιστη μαζι μου για καθε ενδεχομενο....Μετα απο κανα μισαωρο που εφτασα στην δουλεια παταω το κουμπι να δω την ωρα στην κινητο και κοιταω την μπαταρια στο........80% !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μετα απο κανα 10λεπτο ηρεμιας ξανανοιγω την οθονη και βλεπω 100% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ετσι απλα και αθορυβα.............

Μπορει κανεις να βγαλει καμια ακρη?????????????

Καλημερα σας, μπορει καποιος να ανεβασει το build.prop απο το κινητο του? (Να ειναι απο ελληνικο xperia p δηλαδη να εχει την δυνατοτητα 160 χαρακτηρων στα μηνυματα)

Αν μπορει να το κανει καποιος θα το εκτιμουσα πολυ (και non-branded απο cosmote)

φιλαρακι κ εγω το ιδιο προβλημα ειχα!!!! αλλα τελικα το εκανα με flushtool!!! πηρα κ τιν επίσημη ICS κ γλυτωσα κ τα λογοτυπα τησ COSMOTE!!!! κανενα προβλημα κ ολα καλα!!!!Γιατι αν περιμενα την COSMOTE θα ημοθν ακομα με τιν 2.3.7!!!!!

φιλε sfikas,

νομιζω οτι ετσι χανεις την εγγυηση ομως..τεσπα σε ευχαριστω πολυ,θα δω τι θα κανω..:confused:

Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64

Μπορείς να βοηθήσεις με το flashtool αν γινεται σε παρακαλώ;Την επίσημη ics από το site της sony το πήρες;

Σε αυτο που λες σιγα σιγα αρχιζω να το πιστευω!!!!!!!!!! Απο οτι παρατηρησα οταν το κινητο το εχεις χωρις να το πειραζεις το ποσοστο της μπαταριας μενει αμετακινητο......μολις ανοιξεις την οθονη πεφτουν τα ποσοστα σαν.......τις ψιχαλες!!!!!!!!!!

Προς sfikas ......

Το Battery calibration δεν το εχω δοκιμασει ( θα το κανω και αυτο καποια στιγμη....) αλλα εχω βαλει το Go Power Master (δεν θελει root)....

Εχει αρκετες λειτουργιες και επιλογες για να προσρμοσεις την ενεργεια της μπαταριας και ειδικα το μενου που σου δειχνει με το ποσοστο μπαταρια που εχεις ποσες ωρες μπορεις να χρησιμοποιησεις διαφορες λειτουργιες του κινητου (κλησεις, αναμονη, διαδυκτιο κ.τ.λ ).

Και φυσικα η εμπειρια της ημερας !!!!!!!!!!!

Χθες το βραδυ η μπαταρια μου ηταν στο 30%...Ειπα λοιπον να το φορτισω....το βαζω στην μπριζα αναβει το λαμπακι και το σηματακι της μπαταριας και το αφηνω (εννοειτε ανοιχτο...)

Το πρωι που πηγα να παρω το κινητο το βλεπω ακομα ...πορτοκαλι !!!!!!!!! Κοιταζω το ποσοστο....30% και το σημα της μπαταριας να δειχνει οτι φορτιζει....

Βγαζω και ξαναβαζω τον φορτιστη και περιμενω κανα 10λεπτο να δω αλλαγες.....τιποτα....πορτοκαλι λαμπακι και το ποσοστο στο 30%....

Φευγω για την δουλεια και περνω και τον φορτιστη μαζι μου για καθε ενδεχομενο....Μετα απο κανα μισαωρο που εφτασα στην δουλεια παταω το κουμπι να δω την ωρα στην κινητο και κοιταω την μπαταρια στο........80% !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μετα απο κανα 10λεπτο ηρεμιας ξανανοιγω την οθονη και βλεπω 100% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ετσι απλα και αθορυβα.............

Μπορει κανεις να βγαλει καμια ακρη?????????????

Το κάνει και το δικό μου καμιά φορά...Είναι θέμα λογισμικού μάλλον,κάποιο bug είναι.Λογικά στην 4,1 θα το φτιάξουν..

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

• The title was changed to Sony Xperia P