ovelix5 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 5MP Camera περίμενα καλύτερη ποιότητά στην εικόνα Για πιο λόγο στα 5MP και 2MP η εικόνα είναι 4:3 και όχι 16:9??? Sample Photo http://img39.imageshack.us/img39/4285/dsc0010qu.jpg Νομίζω ότι στο θέμα ποιότητας δε παίζουν ρόλο τα "μεγκαπίξελ" που υπόσχεται η κάθε εταιρία. . . Και 12 mp να ήταν το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο! ;) Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Νομίζω ότι στο θέμα ποιότητας δε παίζουν ρόλο τα "μεγκαπίξελ" που υπόσχεται η κάθε εταιρία. . . Και 12 mp να ήταν το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο! ;) Its true.. Η SE ειχε να βγαλει φωτογραφικο κινητο απο το satio! Τωρα το σωζει με το arc που θεωρω πολυ καλη τη φωτογραφικη του.. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 μπορεί να νόμιζες ότι το είδες, πάντως δεν υπάρχει αυτή η ρύθμιση στη σειρά xperia, ο αισθητήρας είναι ενεργοποιημένος συνέχεια... Ισως να το ειδα στο x8 κ να μπερδευτηκα! Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos80 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 ερώτημα πιο προγραμα πλοήγησης ειναι το καλύτερο για το neo v!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Το πλαινό button που χρησιμοποιούμε για να κλείσει το κινητό σου βγαζει επιλογή για screenshot.:) screenshot βγαζεις με το button που κλεινει το κινητο.. ευχαριστω παιδες, το βρηκα. ;) Οσοι το εχετε το χρησιμοποιειτε με screen protector ή προκειται να του βαλετε; ΥΓ. Παντως εχουμε πολλα μηνυματα στο thread και δεν σας προλαβαινω :lol::lol: Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Το καλό είναι ότι είναι παραλληλόγραμμη η οθόνη χωρίς να έχει τη κάμερα η αισθητήρα. . . Έτσι έκοψα ένα μεγαλύτερο screen protector που είχα και το έβαλα! ;) Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Πηρα μια καρτα μνημης samsung 32g microSDHC και απο μια πρωτη ματια, σκετη απαγοητευση η ταχυτητα. Λεει πως πιανει 13mb/s μαχ και πανω απο 2.6 σε εγγραφη δεν εχω δει. Τωρα κανω διαμορφωση αργη μεσω υποογιστη σε fat32 (ηταν ηδη φορμαρισμενη σε αυτο το συστημα) μηπως δω καμια βελτιωση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 (edited) Δοκίμασα μερικά widget για να ενεργοποιω αυτόματα το 3g/2g αλλά κανένα δεν μου έκανε και έσβησα από το titanium. τώρα δεν έχω ίντερνετ μέσω δικτύου. μόνο το Wi fi δουλεύει. Τι μπορεί να συνεβει; Χάθηκαν οι ρυθμίσεις ; .Ειχαν χαθεί οι ρυθμίσεις τελικά. Πήρα την Vodafone και μου έστειλαν τις ρυθμίσεις ξανά με sms. Όλα καλά τώρα. Καλή χρονιά σε όλους ! Edited December 30, 2011 by MonDeChristo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
otakis Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 ρε παιδιά έκανα copy-paste σε μια καινούργια κάρτα 16g κ μου λέει ότι οι εφαρμογές δε βρέθηκαν. με επανεκίνηση δε λύθηκε. τι κάνω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouberman Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 ρε παιδιά έκανα copy-paste σε μια καινούργια κάρτα 16g κ μου λέει ότι οι εφαρμογές δε βρέθηκαν. με επανεκίνηση δε λύθηκε. τι κάνω? φιλε το κανεις μεσω pc? αν ναι ουτε εμενα μου το εκανε ετσι εγω περασα τα αρχεια στο pc μεσω card reader μετα τα εβαλα στην καινουρια καρτα και μετα εβαλα την καινουρια καρτα στο κινητο και ολα κομπλε δοκιμασε μεσω card reader Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
otakis Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 (edited) φιλε το κανεις μεσω pc? αν ναι ουτε εμενα μου το εκανε ετσι εγω περασα τα αρχεια στο pc μεσω card reader μετα τα εβαλα στην καινουρια καρτα και μετα εβαλα την καινουρια καρτα στο κινητο και ολα κομπλε δοκιμασε μεσω card reader αυτό ακριβώς έκανα. από το κινητό στο pc, από το pc στη νέα κάρτα, τοποθέτησα τη νέα κάρτα στο κινητό κ τώρα δε βλέπει τις εφαρμογές που είχα μετακινήσει. τελικά το slot της SD θέλει λίγο προσοχή κ ακρίβεια. βλακεία μου. η κάρτα δεν πάταγε καλά κ μου πήρε όλο το απόγευμα να το βρω. τώρα για το πως και μέσω ποιανού τρόπου θα γίνει η αντιγραφή δεν έχει να κάνει (κινητό-PC, παλιά-καινούργια κάρτα, το copy-paste δουλεύει μια χαρά και αποτελεσματικά). σας ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον! Edited December 30, 2011 by otakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Τι σε κάνει να το νομίζεις; παιρνω 1252 και εχασα πολλα λεφτα καθημερινα..ενω δεν εκανα και πολλες κλησεις και μυνηματα Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 φιλε το κανεις μεσω pc? αν ναι ουτε εμενα μου το εκανε ετσι εγω περασα τα αρχεια στο pc μεσω card reader μετα τα εβαλα στην καινουρια καρτα και μετα εβαλα την καινουρια καρτα στο κινητο και ολα κομπλε δοκιμασε μεσω card reader Μεσω Pc τα αντεγραψα στην νεα καρτα και ολα κανονικα, χωρις card reader. Samsung microSDHC 32g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouberman Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 αυτό ακριβώς έκανα. από το κινητό στο pc, από το pc στη νέα κάρτα, τοποθέτησα τη νέα κάρτα στο κινητό κ τώρα δε βλέπει τις εφαρμογές που είχα μετακινήσει. οχι ετσι θα βαλεις την παλια καρτα σε card reader θα περασεις τα αρχεια στο pc μετα θα βαλεις την νεα καρτα στο card reader περνας τα αρχεια και βαζεις την νεα καρτα στο pc ολα θα γινουν μεσω kard reader δεν το κανεις μεσω τηλεφωνου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 (edited) Πηρα μια καρτα μνημης samsung 32g microSDHC και απο μια πρωτη ματια, σκετη απαγοητευση η ταχυτητα. Λεει πως πιανει 13mb/s μαχ και πανω απο 2.6 σε εγγραφη δεν εχω δει. Τωρα κανω διαμορφωση αργη μεσω υποογιστη σε fat32 (ηταν ηδη φορμαρισμενη σε αυτο το συστημα) μηπως δω καμια βελτιωση. 16GB ειναι ο ιδανικος χωρος,τα 32 τα θεωρω υπερβολη και τα 8 λιγα,προσωπικη αποψη.Σε ολα τα κινητα ειχα 16αρα και ειχα παντα 10GB ελευθερα,αρκετος χωρος για οτιδηποτε. Ασχετο,αλλα η συνδεση μου στο ιντερνετ ειναι.....24mb/s και κατεβαζω με 110 kb/s :lol: Aλλα λενε για να πουλησουν,και αλλα βλεπουμε οταν αγοραζουμε!:wacko: 5MP Camera περίμενα καλύτερη ποιότητά στην εικόνα Για πιο λόγο στα 5MP και 2MP η εικόνα είναι 4:3 και όχι 16:9??? Sample Photo http://img39.imageshack.us/img39/4285/dsc0010qu.jpg Eπελεξε την "αναγνωριση σκηνης" Edited December 31, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakisman46 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Καταρχην Χρονια Πολλα σε ολους! Θελω να πω ενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα παιδια που μοιραζονται τις γνωσεις τους μαζι μας και δινουνε λυση στα προβληματα-ερωτηματα ολων! Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να συνδεσω το neo v με το ps3 εχω δοκιμασει πολλες φορες αλλα τιποτα! Μεσα απο το μενου του ps3 μου δινει ενα κωδικο και τον βαζω στο τηλεφωνο,με τον ιδιο τροπο που γινεται η συνδεση σε δικτυο wi fi,αλλα μαλλον δεν δεχεται τον κωδικο και γινεται αποσυνδεση!:(:confused: Μηπως μπορει καποιος να μου τι κανω λαθος? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koul01_ Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 μπορει καποιος να μου πει τον τροπο απεγκαταστασης των εφαρμογων της se με το titanium back up.ειμαι root.ευχαριστω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 να ρωτησω κατι κι εγω, γιατι ως τωρα με παραξενευει. κατι που δεν εχω συναντησει στο desire μου. στις σελιδες με τις εφαρμογες, οταν ειναι επιλεγμενη η προσαρμοσμενη ταξινομηση..αν εχω απεγκαταστησει καποια εφαρμογη, τοτε η θεση της παραμενει κενη και η επομενη που εγκαθιστω δεν παει εκει αλλα μετα την τελευταια εγκατεστημενη. γιατι γινεται αυτο; δεν θα επρεπε να καλυπτεται πρωτα οτι κενο υπαρχει; αλλαζει αυτο καπως (περα απο το να αλλαξω τροπο ταξινομησης εννοω); Κανένας δεν έχει παρατηρήσει να του συμβαίνει αυτό; Sent from my HTC Desire using Tapatalk Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1600 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 (edited) μπορει καποιος να μου πει τον τροπο απεγκαταστασης των εφαρμογων της se με το titanium back up.ειμαι root.ευχαριστω. Ψαξε το λιγακι, πανευκολο ειναι. Απλως, πατας επανω στην εφαρμογη καθως εισαι στην μεσαια καρτελα του titanium (backup/restore). Προσεχε ομως ΤΙ θα διαγραψεις. Να εισαι σιγουρος, οτι δε θα επηρεασει την λειτουργια του τηλεφωνου η αφαιρεση του. ΥΓ.@ergaleios, ετσι δουλευει κι εμενα, ετσι τα δειχνει (με κενο). γιατι δε χρησιμοποιεις την "all time classic" αλφαβητικη ταξινομηση? Edited December 30, 2011 by 1600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Καταρχην Χρονια Πολλα σε ολους! Θελω να πω ενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα παιδια που μοιραζονται τις γνωσεις τους μαζι μας και δινουνε λυση στα προβληματα-ερωτηματα ολων! Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να συνδεσω το neo v με το ps3 εχω δοκιμασει πολλες φορες αλλα τιποτα! Μεσα απο το μενου του ps3 μου δινει ενα κωδικο και τον βαζω στο τηλεφωνο,με τον ιδιο τροπο που γινεται η συνδεση σε δικτυο wi fi,αλλα μαλλον δεν δεχεται τον κωδικο και γινεται αποσυνδεση!:(:confused: Μηπως μπορει καποιος να μου τι κανω λαθος? δεν νομιζω να δινει καποιον κωδικο φιλε...απλα φροντισε να εχεις επιλεγμενο το upnp σε enabled απο το ps3 οπως και απο τις ρυθμισεις του router σου.. :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koul01_ Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 σε ευχαριστω φιλε 1600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Καταρχην Χρονια Πολλα σε ολους! Θελω να πω ενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα παιδια που μοιραζονται τις γνωσεις τους μαζι μας και δινουνε λυση στα προβληματα-ερωτηματα ολων! Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να συνδεσω το neo v με το ps3 εχω δοκιμασει πολλες φορες αλλα τιποτα! Μεσα απο το μενου του ps3 μου δινει ενα κωδικο και τον βαζω στο τηλεφωνο,με τον ιδιο τροπο που γινεται η συνδεση σε δικτυο wi fi,αλλα μαλλον δεν δεχεται τον κωδικο και γινεται αποσυνδεση!:(:confused: Μηπως μπορει καποιος να μου τι κανω λαθος? δεν νομιζω να δινει καποιον κωδικο φιλε...απλα φροντισε να εχεις επιλεγμενο το upnp σε enabled απο το ps3 οπως και απο τις ρυθμισεις του router σου.. Ο φίλος προφανώς αναφέρεται στο remote play και όχι στη δυνατότητα προβολής εικόνων/βίντεο/μουσικής στο PS3. Ούτε εγώ το έχω καταφέρει (συνέχεια μου λέει ότι είναι λάθος ο κωδικός, λολ). Υποθέτω πως δεν υποστηρίζει αυτή την δυνατότητα το neo V η να χρειάζεται κάποιο app. Αν βρω χρόνο να ασχοληθώ με το θέμα θα ενημερώσω. Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi 11T, OnePlus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 ΥΓ.@ergaleios, ετσι δουλευει κι εμενα, ετσι τα δειχνει (με κενο). γιατι δε χρησιμοποιεις την "all time classic" αλφαβητικη ταξινομηση? ε ναι , ετσι δουλευει απο την μανα του. δεν ειναι bug . Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 καλησπέρα και από μένα. έχει περίπου μια εβδομάδα που έβαλα το juice defender την δωρεάν έκδοση και έχω να πω WOW! από μιάμιση με δύο μέρες που κρατούσε η μπαταρία τώρα πάει στις 3 μέρες χαλαρά! Η χρήση που κάνω είναι κανένα μισάωρο κλήσεις,μισάωρο βιντεοκλήσεις μέσω skype,αρκετό σκάλισμα και φωτογραφίες και καμιά ωρίτσα τουλάχιστον internet. Έχει βάλει κανείς την έκδοση του juice defender που είναι επί πληρωμή;αξίζει; κάποιος φίλος είχε ρωτήσει πόσο κρατάει η φόρτιση του κινητού. Λοιπόν από το 12% που ήταν η μπαταρία όταν το έβαλα να το φορτίσω μέχρι την πλήρη φόρτιση, έκανε λίγο περισσότερο από δυόμιση ώρες, με την συσκευή κλειστή. Επίσης κάποια στιγμή είχα ρωτήσει αν υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσω το pc suite σε περιβάλλον linux. Μετά από ΠΟΛΥ ψάξιμο σε διάφορα φορουμς και με μαιλ στην SE έμαθα ότι δεν γίνετε. :p . Μάλιστα όταν ρώτησα την SE πως μπορώ από linux να βάλω το pc suite μου είπαν, βρίσκεις έναν υπολογιστη με windows.:lol::lol: αν κάποιος από τύχη ανακαλύψει κάποια πατέντα ας την γράψει. Τέλος πολύ χρήσιμες οι λίστες με τις εφαρμογές που γράφουν κάποιοι πιο ψαγμένοι στο android :) Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Καταρχην Χρονια Πολλα σε ολους! Θελω να πω ενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα παιδια που μοιραζονται τις γνωσεις τους μαζι μας και δινουνε λυση στα προβληματα-ερωτηματα ολων! Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να συνδεσω το neo v με το ps3 εχω δοκιμασει πολλες φορες αλλα τιποτα! Μεσα απο το μενου του ps3 μου δινει ενα κωδικο και τον βαζω στο τηλεφωνο,με τον ιδιο τροπο που γινεται η συνδεση σε δικτυο wi fi,αλλα μαλλον δεν δεχεται τον κωδικο και γινεται αποσυνδεση!:(:confused: Μηπως μπορει καποιος να μου τι κανω λαθος? Ειναι πολυ ευκολο να συνδεθουν οι δυο συσκευες..(sony γαρ) Πηγαινε στο μενου και βρες την εφαρμογη συνδεδεμενες συσκευες. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts